PDA

View Full Version : "Καπνός" οι δωρεές για τους πυρόπληκτους!!


black_hawk
24-10-2011, 21:37
ΑΧ!! ρε αθανατη Ελλαδαρα, που σε (-μας) καταντησαν.. :hmmm::hmmm:

http://cdn.news247.gr/ellada/article755455.ece/ALTERNATES/w620/fotia.jpg

"Οι μεγαλοδωρητές του Ταμείου Αλληλεγγύης ζητούν την άμεση αξιοποίηση των χρημάτων, που έδωσαν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, δωρητές, απαιτούν από το ελληνικό κράτος να τους δοθούν πίσω τα χρήματα που έδωσαν, ενώ την ίδια στιγμή βουλευτές και πολιτευτές από την Ηλεία καταθέτουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την "υπεξαίρεση" των χρημάτων του Ταμείου Αλληλεγγύης.
Ο κ. Αγγελόπουλος, κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της χώρας ζήτησε να διατεθούν σε νοσοκομεία και σε κοινωφελείς σκοπούς όσα από τα 12 εκατ. ευρώ που είχε δωρίσει στους πυρόπληκτους της Ηλείας, δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για τον σκοπό αυτό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο βουλευτής και τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας μίλησε στη ΝΟΔΕ Ηλείας, η οποία συνεδρίασε τη Κυριακή για το που πήγαν τα χρήματα των δωρεών, τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο πολιτευτής της ΝΔ Θεόδωρος Βλαγκούλης, θα καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση αυτή.
"Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο αναξιόπιστο και ελεεινό έχει καταντήσει το ελληνικό κράτος κάτω από την κυριαρχία αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ο κ. Τζαβάρας χαρακτήρισε μέγα σκάνδαλο από την Κυβέρνηση τη δήμευση του προϊόντος εκκαθάρισης του Ταμείου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ουσιαστικά πρόκειται για μια σκανδαλώδη, πρωτοφανή δήμευση, αντισυνταγματική και χωρίς κανένα δικαίωμα η οποία είχε να κάνει με τον οβολό που προσέφεραν σε κρίσιμες ώρες για την Ηλεία εθελοντικές οργανώσεις, ιδιώτες, φορείς απ' όλο τον κόσμο. Αυτό το ποσό η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί για να πληρώνει τις αστοχίες και τις αποτυχίες της".
Σημειώνεται ότι με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 46 άτομα, οργανώθηκε τηλεμαραθώνιος, με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας προς τους πυρόπληκτους του Νομού, που είχε υποστεί τη μεγαλύτερη καταστροφή."
(link) (http://news247.gr/ellada/eidiseis/eginan_kapnos_oi_dwrees_gia_toys_pyroplhktoys.1423879.html)


O τοπος βουλιαζει, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ!!! ΝεύραΝεύραΝεύρα