PDA

View Full Version : Διώχνουν τον Γιώργο οι βουλευτές του !


MARK
01-11-2011, 16:54
Πολύ κοντά στη διενέργεια εκλογών είναι η χώρα, καθώς μετά την ανεξαρτητοποίηση της Μιλένας Αποστολάκη το ίδιο σκέφτονται και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ζητούν#Βάσω Παπανδρέου και Καϊλή!

Τη βαθύτατη διαφωνία της με την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα εξέφρασε η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, δηλώνοντας ότι ανεξαρτητοποιείται.Στην επιστολή της χρησιμοποιεί ιδιαίτερα αιχμηρές εκφράσεις για τις αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος πλέον μένει με 152 βουλευτές και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες με πολύ πιθανό πλέον το ενδεχόμενο εκλογών.

Δεδομένο΄είναι ότι και άλλοι βουλευτές συζητούν αυτή την ώρα το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης τους προκειμένου η χώρα να πάει σε εκλογές, καθώς διαφωνούν όλοι με τις επιλογές του Παπανδρέου!

Επίσης τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κ.Παπούλια ζητά η Βάσω Παπανδρέου, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση σωτηρίας με ορίζοντα τη διασφάλιση του πακέτου που αποφασίστηκε στις 26 Οκτωβρίου και στη συνέχεια προσφυγή στις κάλπες. Το ίδιο έκανε και λίγο αργότερα η Εύα Καϊλή με επιστολή στον Παπανδρέου ζητώντας και αυτή κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς την παρουσία του ίδιου, καθώς θεωρεί αδιανόητη την απόφαση του#να πάει η χώρα σε δημοψήφισμα!

«Εξι» ζητάνε εκλογές

Την παραίτηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου αλλά και τη διενέργεια εκλογών, ζητούν με επιστολή τους έξι στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι οι Γιώργος Θωμάς, Βαγγέλης Μαλέσιος, Στέφανος Μανίκας, Δημήτρης Μπατζελής, Γιάννης Νικολάου και Μηνάς Σταυρακάκης, οι οποίοι υπογράφουν σχετική επιστολή.



#