PDA

View Full Version : Πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είναι οι πολιτικοί μας άνδρες?


ckk
10-11-2011, 15:53
Κατηγορηματικά διαψεύδει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ότι το όνομα του Λουκά Παπαδήμου "παίζει" για την πρωθυπουργία της χώρας. O κ. Κακλαμάνης επιτέθηκε στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα πως αναδεικνύουν φελλούς ενώ ήταν ιδιαίτερα οξύς στο θέμα της εικοτολογίας για την υποψηφιότητα Παπαδήμου, διευκρινίζοντας ότι η σχετική συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικά σοβαρό, περιέχει αδιασταύρωτες πληροφορίες που εκθέτουν τόσο τον κ. Παπαδήμο, όσο και τις πολιτικές ηγεσίες της χώρας.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, προσερχόμενος στη Βουλή, ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά να στηριχθεί η δική του υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι συναντήθηκε τόσο με τον πρωθυπουργό, όσο και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συμφωνήθηκε η συμμετοχή προσώπων και από τα δύο κόμματα που θα σηματοδοτούσε ένα "μορατόριουμ" 2-3 μηνών απέναντι στον αντιμνημονιακό λαϊκισμό.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι ουδείς ήξερε για τις επαφές του με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για την δική του υποψηφιότητα, η οποία, όπως εκτίμησε, ότι "σκόνταψε" σε πρόσωπα, τα οποία δεν προσδιόρισε.


Νωρίτερα και ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα πως διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα πως άσκησε βέτο για τον Παπαδήμο στην θέση της πρωθυπουργίας





Ο Κακλαμάνης πρωθυπουργός... :sm7::sm7::sm7::sm7:

Πόσο πιό κάτω θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει...?


Ο Benny ήθελε για πρωθυπουργό τον Παπαδήμο... :sm7::sm7::sm7::sm7:


... και όχι τον εαυτό του. :sm7::sm7::sm7::sm7: