PDA

View Full Version : Απίστευτες νομικές ιστορίες


skippybi
15-05-2009, 21:31
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/justice.jpg
Είναι στιγμές που οι δικαστές θέλουν να πάρουν το σφυρί και να χτυπήσουν όποιον βρουν μπροστά τους. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο με δέκα τρελές νομικές υποθέσεις.

1. Για όλα φταίει η τηλεόραση
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-01.jpg

Το 2004 ο Timothy Dumouchel, από το Fond du Lac του Wisconsin, βρήκε τον υπεύθυνο της κακής υγείας του και των παραπανίσιων κιλών της οικογένειάς του. Μήνυσε ένα εργοστάσιο τηλεοράσεων, το οποίο
“έκανε τη γυναίκα του χοντρή και τα παιδιά του τεμπέληδες παθητικούς τηλεθεατές”. Υποστήριξε ότι ο λόγος που ο ίδιος πίνει και καπνίζει πολύ και η γυναίκα του είναι υπέρβαρη είναι ότι επί τέσσερα χρόνια, περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους μπροστά από την τηλεόραση. Η υπόθεση απασχόλησε δύο δικηγόρους, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο ανώτατο δικαστήριο.

2. Ο αδιάφορος σύντροφος
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-03.jpg

Το 2005 μια Βραζιλιάνα μήνυσε το έτερόν της ήμισυ επειδή δεν κατάφερε να τις προσφέρει τους οργασμούς που επιθυμούσε. Η 31χρονη κατήγγειλε ότι ο 38χρονος σύντροφός της πάντα “κατέβαζε” διακόπτες μόλις ο ίδιος έφτανε σε οργασμό, αφήνοντάς την ανικανοποίητη. Η μήνυσή της απορρίφθηκε.

3. Μακριά από μας
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-05.jpg

Το 2005 δικαστήριο της Μασσαχουσέτης κλήθηκε να αποφασίσει πόσο επικίνδυνη ήταν μια στάση στο σεξ.
Ζευγάρι που διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, έκαναν σεξ, όταν η γυναίκα ξαφνικά έκανε μια επικίνδυνη μανούβρα,η οποία προκάλεσε κάταγμα εκεί που κανένας άνδρας δεν θα ήθελε να το πάθει. Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το δικαστήριο αθώωσε τη γυναίκα με το σκεπτικό ότι το “αποτέλεσμα” των ακροβατικών προήλθε από αμέλεια και όχι από δόλο.

4. Aστρολόγος κατά ΝΑSA
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-07.jpg

Το 2005, η Marina Bai, μια αστρολόγος από τη Ρωσία, μήνυσε τη NASA, ζητώντας αποζημίωση 165 εκατομμυρίων λιρών, επειδή με τις έρευνες και τις αποστολές της διαταράσσει την ισορροπία του σύμπαντος. Δικαστήριο στη Μόσχα, δέχθηκε να ακούσει τα απίθανα επιχειρήματα της κυρίας, αλλά απέρριψε την καταγγελία της.

5. Παιχνίδι ή προστασία;
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-09.jpg

Το 2007, δικαστήριο στην Ινδία κλήθηκε να αποφασίσει αν το προφυλακτικό με δόνηση είναι μέσο αντισύλληψης ή σεξουαλικό παιχνίδι! Οι υποστηρικτές της εκδοχής του παιχνιδιού, έλεγαν ότι πρέπει να απαγορευθεί ως ανήθικό, ενώ ο κατασκευαστής επέμενε, ότι πρόκειται για μέσο αντισύλληψης που προστατεύει τη δημόσια υγεία.

6. Ένας πόνος…
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-02.jpg

To 2004 o Frank D’Alessandro, ένας δικαστικός υπάλληλος στη Νέα Υόρκη, μήνυσε την πόλη όταν η τουαλέτα στην οποία καθόταν, εξερράγη για άγνωστους λόγους. Ο ίδιος βρέθηκε ξαφνικά τραυματισμένος πάνω σε ένα λόφο πορσελάνης. Ζήτησε 5 εκατομμύρια δολάρια, ως αποζημίωση για τις φυσιοθεραπείες που κάνει από τότε, κάθεπρωί πριν πάει στην δουλειά. Ο ίδιος δήλωσε ότι “το να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα κάθε πρωί, είναι ένας πόνος στον κ…ο”. Και μάλλον κυριολεκτεί.

7. Ο λόγος τους συμβόλαιο
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-04.jpg

Η Cathy McGowan, είχε τρελαθεί από τη χαρά της όταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός στο Buxton, της ανακοίνωνε ότι είχε κερδίσει έναν διαγωνισμό με έπαθλο ένα Renault Clio. H 26χρονη γυναίκα έσπευσε στο στούντιο και το γέλιο της κόπηκε μαχαίρι. Το “δώρο” της ήταν ένα Renault Clio, αλλά σε μινιατούρα!
Το 2001 έκανε μήνυση και δικαστήριο του Derby County διέταξε τον σταθμό να της πληρώσει 8000 λίρες αποζημίωση. Ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν λειτουργεί πια, κάτι ανεξήγητο, αν σκεφτούμε τις φοβερές προσφορές του.

8. Μήνυση στον θεό
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-06.jpg

Το 2005, ο Pavel, ένας Ρουμάνος φυλακισμένος για φόνο έκανε μήνυση στον…θεό. Ο Ρουμάνος ισχυρίστηκε ότι ο θεός δεν τήρησε το “συμβόλαιο” που “υπογράφηκε” με τη βάπτιση του Pavel και το οποίο προέβλεπε(;) ότι αυτός θα προσεύχεται και ο θεός θα τον κρατάει μακριά από μπελάδες!

9. Κατεβασμένα παντελόνια
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-08.jpg

Τον Μάιο του 2004 στο Κονέκτικατ, η Heather Specyalski, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του Neil Esposito. Το θύμα εκτοξεύτηκε από το αμάξι, που όπως ισχυρίστηκαν οι κατήγοροι οδηγούσε η κατηγορούμενη, όταν έχασε τον και τράκαρε. Η υπεράσπιση δήλωσε ότι η κατηγορούμενη δεν οδηγούσε, αλλά έκανε στοματικό έρωτα στον άτυχο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του οδηγού.
Προς επίρρωση του ισχυρισμού τους, ανέφεραν ότι το θύμα βρέθηκε με κατεβασμένα τα παντελόνια. Το δικαστήριο δέχθηκε την άποψη της πολιτικής αγωγής ότι ο Esposito έκανε την ανάγκη του από το παράθυρο(!) και στη θέση του οδηγού βρισκόταν η γυναίκα, η οποία και καταδικαστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση.

10. Το παπάκι
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/05/istories-nomikis-trelas-10.jpg

Ένας κινέζος απέτυχε να εξασφαλίσει την άδεια από δικαστήριο ώστε να ονομάσει το παιδί του “@”. Ναι, πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας πλήκτρο. Το αίτημα του πατέρα απορρίφθηκε με το αιτιολογικό ότι όλα τα ονόματα πρέπει να μπορούν να μεταφραστούν στη γλώσσα των Μανδαρίνων. Γλύτωσε το παιδάκι. Αν τελικά το έβγαζαν “@” θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας στο σχολείο.


Πηγή: Otherside.gr

leonidas
15-05-2009, 21:49
:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
15-05-2009, 23:19
:sm1::sm8:

EOD-K9
16-05-2009, 08:22
:sm1:

Το δικαστήριο αθώωσε τη γυναίκα με το σκεπτικό ότι το “αποτέλεσμα” των ακροβατικών προήλθε από αμέλεια και όχι από δόλο.

:sm7::sm7:

Arkas
18-05-2009, 01:24
Και μέχρι σήμερα νόμιζα ότι μόνον οι Έλληνες είμαστε δικομανείς!!!

wolferin
18-05-2009, 15:09
:sm7::sm7::sm7:

essel
18-05-2009, 16:29
:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία: