PDA

View Full Version : Την ξεφτίλισε και φεύγει για «16»!


Jefe
24-11-2011, 01:24
Την ξεφτίλισε και φεύγει για «16»!
Ένας Ολυμπιακός βγαλμένος από τα όνειρα των οπαδών του, διέσυρε αγωνιστικά τη Μαρσέιγ (1-0) και με την ασύλληπτη γκολάρα του Φετφατζίδη πετάει για τους 16 του Champions League!
Ο ΚΟΡΙΟΣ Περίμεναν γκολ από τον... Βίγια (Μιραλάς), αλλά τους προέκυψε ο Έλληνας... Μέσι!
Η Γαλλία δεν του πήγαινε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, γιατί στο Βελοντρόμ ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια ευρωπαϊκή νίκη, επιβλήθηκε 1-0 της Μαρσέιγ και είναι πολύ κοντά στο να ακολουθήσει τον Θρύλο της Κύπρου στους «16». Έξυπνο, ουσιαστικό παιχνίδι και ματ από Βαλβέρδε έφεραν το «2» και τον Ολυμπιακό στην 3η θέση, αλλά με... πλεονέκτημα. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη επί της αδιάφορης Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» αγγίζουν την πρόκριση, αφού η Μαρσέιγ φιλοξενείται από τη Ντόρτμουντ!
Έτσι έπαιξε
Το 4-2-3-1 εμπιστεύθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Μπάλαζ Μέγερι για δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς και τέταρτο συνεχόμενο συνολικά κάτω από τα δοκάρια. Οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο συνθέτουν την αμυντική τετράδα, με τους Μανιάτη και Μοντέστο δίδυμο αμυντικών μέσων. Ο Χοσέ Χολέμπας θα καλύψει την θέση του αριστερού χαφ, με το Νταβίντ Φουστέρ σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μιραλάς στα δεξιά και με μοναδικό καθαρόαιμο φορ, τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Αχ ρε Μανταντά...

Μπήκε στο γήπεδο με... αλχημείες, με τον Μανιάτη να παίζει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο κέντρο, αφού Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μακούν ήταν εκτός και ο Φέισα ανέτοιμος. Πα' όλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» μόνο... ασύνδετοι δεν παρουσιάστηκαν, μπήκαν δυνατά, είχαν κίνηση και στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ. Ο Μιραλάς στο 4' υποδείχθηκε λανθασμένα σε οφσάιντ, τρία λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ δεν βρήκε για λίγο την μπάλα και στο 9' η κεφαλιά του Φουστέρ πέρασε λίγο άουτ... Το δεκάλεπτο πάντως έκλεισε με... γκολ του Μέλμπεργκ που ακυρώθηκε σωστά και παράπονα για χέρι του Ντιαβαρά μέσα στην περιοχή.
Ο Ολυμπιακός πίεσε, ωστόσο μετά το 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε, η Μαρσέιγ είχε την κατοχή, με τους Πειραιώτες να μην κυκλοφορούν σωστά τη μπάλα και να κάνουν το εύκολο λάθος. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, ο άξονας των «ερυθρόλευκων» με τους Μανιάτη, Μοντέστο κάλυπτε πολλά μέτρα στο γήπεδο και έκοψε αρκετές προσπάθειες των αντιπάλων για κάθετες.
Μετά το 30' ο Βαλβέρδε αποφάσισε να προβεί σε εσωτερική αλλαγή, έβαλε τον Μιραλάς πίσω από τον Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός έγινε πιο γρήγορος στον άξονα και στο 37' είχε τη μεγαλύτερη φάση στο παιχνίδι. Ο Μιραλάς βγήκε μόνος από τα πλάγια, ο Μανταντά έπιασε ένα δύσκολο σουτ από πλάγια και στη συνέχεια στο νέο σουτ του Χολέμπας έκανε ίσως την επέμβαση της καριέρας του σώζοντας τη Μαρσέιγ. Ο Γάλλος συνέχισε να... σηκώνει τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αφού στο 38' έπιασε ακόμα μια σουτάρα, αυτή τη φορά του Μανιάτη.

Ματ Βαλβέρδε, ο Φέτφα την... πρόκριση!
Ο Ολυμπιακός μπήκε με συνταγή α' μέρους, με τη Μαρσέιγ όμως να είναι πιο δυνατή και να πολιορκεί στο πρώτο δεκάλεπτο την εστία του Ολυμπιακού, ωστόσο άμυνα και Μέγερι στάθηκαν εμπόδια σε Βαλμπουενά και Μαρσέιγ. Ο Βαλβέρδε πέρασε μέσα Γέστε, ο Ολυμπιακός πήρε τις κάθετες μπαλιές από τον Βάσκο και στο 59' μετά από μπαλιά «λουκούμι» ο Μιραλάς βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, ωστόσο ο Μανταντά ακόμα μια φορά έσωσε τους Μασσαλούς. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μιραλάς στην κορυφή και τον Τζιμπούρ στα άκρα ήταν πιο κινητικός, πιο απειλητικός και έδειχνε πως μπορούσε να απειλήσει! Ο Μέγερι έκανε μεγάλη επέμβαση στο 72' σε κεφαλιά του Ντιαρά και κάπου εκεί ο Ολυμπιακός τα έπαιξε όλα για όλα.
Ματ του Βάσκου με την είσοδο του Φετφατζίδη στη θέση του Χολέμπας, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ταχύτητα και ο «Φέτφα» δικαίωσε τον Βάσκο. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του (82') και μετά από ακόμα μια κάθετη του Γέστε «πάγωσε» το Βελοντρόμ με το μονοκόμματο σουτ διαμορφώνοντας το 1-0.
Τα τελευταία λεπτά εξελίχθηκαν σε... ουγγρική υπόθεση, αφού ο Μέγερι κατέβασε ρολά και άφησε τον Ρεμί με το παράπονο ενώ ο Ιταλός Ριτσόλι μη έχοντας σωστή οπτική γωνία δεν είδε το ανόητο χέρι του Μιραλάς μέσα στην περιοχή και καταλόγισε φάουλ...
MAN OF THE MATCH: Ο Γιάννης Φετφατζίδης πέτυχε το ωραιότερο και σημαντικότερο γκολ της καριέρας του. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα και έστειλε τον Ολυμπιακό κοντά στους «16» της διοργάνωσης. Με ένα απίστευτο μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το 1-0 παγώνοντας το Βελοντρόμ. Έδωσε ταχύτητα στην ομάδα του, αλλά και πολλές βοήθειες με το να κρατά μπάλα

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Βαλμπουενά και Ρεμί δεν μπόρεσαν να κάνουν παιχνίδι και να απειλήσουν τον Ολυμπιακό, αφού νικήθηκαν από τον Μέγερι. Ο Μιραλάς δεν ήταν στο βράδυ που ήθελε, είχε κίνηση, έσπαγε τον άξονα της Μαρσέιγ, όμως δεν ήταν καλός στην τελική προσπάθεια. Παράλληλα, ο Φουστέρ, αδυνατούσε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι όσο και να κρατήσει τη μπάλα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Γέστε, Μανιάτης και Μέγερι ήταν εξαιρετικοί. Ο Βάσκος μπήκε στην επανάληψη, πέρασε κάθετες μπαλιές που δεν είχε ο Ολυμπιακός, στη μία ο Μιραλάς δεν μπόρεσε και στην άλλη ο Φετφατζίδης στέλνει τον Ολυμπιακό κοντά στους «16». Ο Μανιάτης ήταν σούπερ στον άξονα και έκανε πολλά πράγματα στον άξονα μαζί με τον Μοντέστο. Ο Μέγερι ήταν σταθερός και έκανε επεμβάσεις που κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό.

Η ΓΚΑΦΑ: Χωρίς την μεγάλη... γκάφα, αλλά με τους φίλους του Ολυμπιακού να «τρελαίνονται» στο 59' όταν ο Μιραλάς βγήκε σε μεγάλο τετ α τετ με τον Μανταντά, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Νικόλα Ριτσόλι έκανε λάθη, ο Ολυμπιακός δεν πήρε φάουλ, ενώ έκλεισε τα μάτια σε κίτρινες στους παίκτες της Μαρσέιγ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως θα πρέπει να αισθάνονται λίγο... ανακουφισμένοι, αφού στο χέρι του Μιραλάς που έγινε κάπου ανάμεσα σε γραμμή και μικρή περιοχή έδειξε φάουλ

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις και στο κρισιμότερο ματς του ομίλου απέδειξε πως ήρθε για να μείνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη εμφάνιση, «τσάκισε» τη Μαρσέιγ, δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της και «χτύπησε» με τον Φετφατζίδη την πρόκριση στους «16». Τα πειράματα και οι αλλαγές του Βαλβέρδε αποδείχθηκαν άψογα και ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο όνειρο!
Μαρσέιγ: Μανταντά, Ενκουλού, Τραορέ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (61' Μπια), Καμπορέ, Ρεμί, Α. Αγιού, Βαλμπουενά (73' Γκονζάλες), Τζ. Αγιού (61' Ζινιάκ).
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, μοντέστο, Φουστέρ (54' Γέστε), Χολέμπας (76' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζιμπούρ (88' Ποτουρίδης).

*Πηγή : Gazzetta.gr - Αθλητική Ενημέρωση 24/7 (http://www.gazzetta.gr/)




Jefe

danaos
24-11-2011, 01:26
:sm8::sm2::sm8::sm5::sm4::sm5::sm8::sm2:
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pirate
24-11-2011, 01:27
:sm8::sm8::sm8::sm5::sm5:

Jefe
24-11-2011, 01:30
Δυο άσοι και πέρασε!
Νίκη με την αδιάφορη Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, 1Χ στο Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός περνάει σίγουρα στους «16». Διαβάστε τα σενάρια πρόκρισης σε Champions και Europa.
Το γκολ του Φετφατζίδη του στο 82' έδωσε την μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, βάζοντας και πάλι σε τροχιά πρόκρισης στους «16» τους Πειραιώτες.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην 3η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, αφήνοντας την Ντόρτμουντ τέταρτη με 4. Πλέον κυνηγάνε την Μαρσέιγ που έχει 7. Για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι με την αδιάφορη Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης και να μην κερδίσουν οι Γάλλοι μέσα στην Γερμανία την Ντόρτμουντ.
Και σενάριο τριπλής ισοβαθμίας
Υπάρχει ένα ακραίο σενάριο, που θέλει Ολυμπιακό, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ να ισοβαθμούν με 7 πόντους! Αυτό θα συμβεί εφόσον ο Θρύλος αναδειχθεί ισόπαλος με την Άρσεναλ και την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ κερδίσει την Μαρσέιγ. Σε αυτή την περίπτωση καθοριστικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του «Βεστφάλεν» μιας και σε τριπλή ισοβαθμία παίζουν ρόλο τα παιχνίδια των τριών ομάδων. Από την στιγμή που υπάρξει αυτό το σενάριο και οι τρεις θα έχουν από έξι βαθμούς οπότε θα πιαστεί η διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει 4-3, η Μαρσέιγ 4-1 και η Ντόρτμουντ 2-6. Οι Γερμανοί δηλαδή για να περάσουν θέλουν ένα θαύμα, ενώ οι Γάλλοι είναι στο συν 2 και δύσκολα έτσι θα χάσουν την πρόκριση.
Πως συνεχίζει Γιουρόπα
Συνεχίζοντας αναφορικά με τα σενάρια που πλέον αφορούν την συνέχεια στο Γιουρόπα και τα οποία είναι τρία. Αρχικά αν την τελευταία αγωνιστική κερδίσει ο Ολυμπιακός, αλλά και η Μαρσέιγ, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν περνάνε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά συνεχίζουν στο Γιουρόπα ξεπερνώντας τους Γερμανούς.
Το ίδιο θα γίνει ακόμα και αν τα δύο παιχνίδια που απομένουν έρθουν ισόπαλα. Επίσης αν ο Ολυμπιακός χάσει από την Άρσεναλ, αλλά η Ντόρμουντ έρθει ισόπαλοι με την Μαρσέιγ και πάλι συνεχίζει στον πρώην ΟΥΕΦΑ, καθώς υπερτερεί των Γερμανών στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Βαθμολογία
Άρσεναλ 11
Μαρσέιγ 7
Ολυμπιακός 6
Ντόρτμουντ 4

*Πηγή : Gazzetta.gr - Αθλητική Ενημέρωση 24/7 (http://www.gazzetta.gr/)




Jefe

CPretenteriS
24-11-2011, 02:27
Δεν είναι μόνο αυτα τα σενάρια..... :D:p:o

lempoi
24-11-2011, 02:33
Ειχα χρονια να δω τοσο καλο ολυμπιακο!!!! Πολυ καλη εμφανιση μακαρι να εχει συνεχεια!!

Jefe
24-11-2011, 02:41
Δεν είναι μόνο αυτα τα σενάρια..... :D:p:o

Η γκρίνια, γκρίνια....
Έ, πρίγκηψ;;;;;;;


:sm7::sm7::sm7:



Jefe

black_hawk
24-11-2011, 03:00
50-50 ηταν.. (Οπως και το πρωτο ματς, που πηρανε οι Γαλλοι)

Απλα, αποψε εκατσε η μπιλια στο γαυρο..

CPretenteriS
24-11-2011, 03:02
Η γκρίνια, γκρίνια....
Έ, πρίγκηψ;;;;;;;


:sm7::sm7::sm7:



Jefe

Δεν είπα τίποτα... ανάλυση σεναρίων έκανα... :o:o


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

solist7
24-11-2011, 03:40
Ναι μωρε Θρυλάρα!!!

SenseiG
24-11-2011, 08:27
Ελα μωρη Αρρωστεια,αυτα για οσους λεγανε για τσοντα χθες...........να μην λεμε ονοματα...:p:p:p:p



:sm5::sm4::sm8::sm8::sm8:

gsmaniac
24-11-2011, 08:34
http://img560.imageshack.us/edit_preview.php?l=img560/2480/6f4320b9ae5bc92ad8d7d46.jpg&action=rotate

ειδαμε και αληθειες ....εχθες στο βελοντρομ:D
καλη συνεχεια στον γαυρο:)

adventure
24-11-2011, 08:41
Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό πιστεύω άξιζε τη νίκη .

:) :) ;)

SenseiG
24-11-2011, 08:57
http://img560.imageshack.us/edit_preview.php?l=img560/2480/6f4320b9ae5bc92ad8d7d46.jpg&action=rotate

ειδαμε και αληθειες ....εχθες στο βελοντρομ:D
καλη συνεχεια στον γαυρο:)


Εμεις ειμαστε στον Πειραια.....:D :p:p:p

Jefe
24-11-2011, 09:08
Εμεις ειμαστε στον Πειραια.....:D :p:p:p



:sm7::sm7::sm7:





Jefe

danaos
24-11-2011, 09:10
Εμεις ειμαστε στον Πειραια.....:D :p:p:p

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS
24-11-2011, 09:59
Ελα μωρη Αρρωστεια,αυτα για οσους λεγανε για τσοντα χθες...........να μην λεμε ονοματα...:p:p:p:p



:sm5::sm4::sm8::sm8::sm8:

?????????












:sm7:


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

dimitrisb
24-11-2011, 10:12
Βελτιώνεται η ομάδα όσο περνάει ο καιρός. Ο "Φετ" μάλλον έδειξε σε μερικούς πως να πλασάρεις και να μπαίνει μέσα η μπάλα...
Έπαιξε καλά ο Θρύλος και με "παντέντες" στο κέντρο...
Πάμε γερά...!

REK
24-11-2011, 10:16
ετσι μ@γ@ει (μ@γ@ει) ο Πειραιάς....:):):):)

γαλλικά φιλάκια;)

ntinopoulos
24-11-2011, 10:22
Εμεις ειμαστε στον Πειραια.....:D :p:p:p
ετσι.ετσι!!!
βρηκαν ατομα να αδελφοποιηθουν τα γαλλακια...:sm7:
τις ...αδελφες του ελληνικου ποδοσφαιρου...:sm7:

dimitrisb
24-11-2011, 10:25
Τα γαλλάκια!
Οι ... "τρικοφλορ" !! :sm7:

danaos
24-11-2011, 10:25
ετσι.ετσι!!!
βρηκαν ατομα να αδελφοποιηθουν τα γαλλακια...:sm7:
τις ...αδεφες του ελληνικου ποδοσφαιρου...:sm7:

όλες οι κοπέλες μαζί!!! χαχαχαχα

ntinopoulos
24-11-2011, 10:34
όλες οι κοπέλες μαζί!!! χαχαχαχα
με τετοιο πανο που ανεβασαν,πηραν λιγο απο την αυρα-ηττοπαθεια της αεκουλας...:sm7:

CPretenteriS
24-11-2011, 10:34
:sm7:


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

danaos
24-11-2011, 10:36
με τετοιο πανο που ανεβασαν,πηραν λιγο απο την αυρα-ηττοπαθεια της αεκουλας...:sm7:

φαντάσου ότι τους έστειλε και εξαπτέρυγα ο Αγ Νικόλας (Κωστένογλου) χαχαχα

Jefe
24-11-2011, 11:01
φαντάσου ότι τους έστειλε και εξαπτέρυγα ο Αγ Νικόλας (Κωστένογλου) χαχαχα




:sm7::sm7::sm7::sm7:






Jefe

ntinopoulos
24-11-2011, 11:04
φαντάσου ότι τους έστειλε και εξαπτέρυγα ο Αγ Νικόλας (Κωστένογλου) χαχαχα
τους εταξε ...πριμ ο αδαμιδης!:sm7::sm7::sm7:

MARK
24-11-2011, 14:05
Έτσι για να δείτε και εσείς ευρωπαϊκή χαρά :D:sm5:

ntinopoulos
24-11-2011, 14:09
Έτσι για να δείτε και εσείς ευρωπαϊκή χαρά :D:sm5:

ναι...,κοπεγχαγη,οντενσε,μακαμπι κτλπ κτλπ!:rolleyes::sm7:

MARK
24-11-2011, 14:14
40 χρόνων έφτασες καημένε για να δείς την 2η νίκη εκτός :sm7::sm7::sm7:

ntinopoulos
24-11-2011, 14:23
40 χρόνων έφτασες καημένε για να δείς την 2η νίκη εκτός :sm7::sm7::sm7:

αδερφε,αυτα απου εχω δει εγω,εσυ δε θα τα εχεις δει ουτε στα ...80 σου!:sm7:

CPretenteriS
24-11-2011, 14:38
40 χρόνων έφτασες καημένε για να δείς την 2η νίκη εκτός :sm7::sm7::sm7:

Καλά... χαλάρωσε.... μακρύ μανίκι αυτοί δε φοράνε ούτως ή άλλως....

Τους το φοράνε όμως....:sm7::sm7::sm7:

MARK
24-11-2011, 14:40
Καλά... χαλάρωσε.... μακρύ μανίκι αυτοί δε φοράνε ούτως ή άλλως....

Τους το φοράνε όμως....:sm7::sm7::sm7:


:sm7::sm7::sm7:

MARK
24-11-2011, 14:42
αδερφε,αυτα απου εχω δει εγω,εσυ δε θα τα εχεις δει ουτε στα ...80 σου!:sm7:

Εννοείς Κοσκωτά,Σαλιαρέλη Κόκαλη και Βαγγέλα,να μου λείπει το βύσσινο
:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS
24-11-2011, 14:44
Εννοείς Κοσκωτά,Σαλιαρέλη Κόκαλη και Βαγγέλα,να μου λείπει το βύσσινο
:sm7::sm7::sm7:

Εμείς έναν καπετάνιο είχαμε... κι αυτός "τελείωσε" πριν 10ετίες... αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι...:D:D

mAthosalas
24-11-2011, 15:23
Τι ειναι αυτα ρε σεις;Αθλητικα μεσα σε μοτοφορουμ;Ντροπη...Και Ολυμπιακο κιολας;....:hmmm:Νεύρα:hmmm:


























































http://1.bp.blogspot.com/_5YUAx6IFd7U/TM_pBnOa1NI/AAAAAAAACaM/9YzmTr0fHP0/s1600/OSFP-SIMAIES.jpg
ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑ :sm7::sm7::sm7: Επιτελους και μια νοτα αισιοδοξιας μεσα στο γενικοτερο κλιμα down-ιασματος στα Οικονομικα της Χωρας...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΘΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!
http://4.bp.blogspot.com/-KpP2Oq9Y66c/TjLqHl-HSaI/AAAAAAAAEXk/DGcDvOOYyqA/s1600/footerf.png

solist7
24-11-2011, 15:30
Τι ειναι αυτα ρε σεις;Αθλητικα μεσα σε μοτοφορουμ;Ντροπη...Και Ολυμπιακο κιολας;....:hmmm:Νεύρα:hmmm:


























































http://1.bp.blogspot.com/_5YUAx6IFd7U/TM_pBnOa1NI/AAAAAAAACaM/9YzmTr0fHP0/s1600/OSFP-SIMAIES.jpg
ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑ :sm7::sm7::sm7: Επιτελους και μια νοτα αισιοδοξιας μεσα στο γενικοτερο κλιμα down-ιασματος στα Οικονομικα της Χωρας...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΘΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!
http://4.bp.blogspot.com/-KpP2Oq9Y66c/TjLqHl-HSaI/AAAAAAAAEXk/DGcDvOOYyqA/s1600/footerf.png


Δωσε παιχταρα μου....
ΕΙΣ`ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΗ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ.....

Jefe
24-11-2011, 15:59
Καλά... χαλάρωσε.... μακρύ μανίκι αυτοί δε φοράνε ούτως ή άλλως....



Τους το φοράνε όμως....:sm7::sm7::sm7:




Τι έγινε ρέ παιδιά???? Σηκώσατε κεφάλι???? :Απορία: :Απορία: :Απορία:


Ταπεινάάάάάάάάά! :rolleyes: ;)







Jefe

Jefe
24-11-2011, 16:01
Τι ειναι αυτα ρε σεις;Αθλητικα μεσα σε μοτοφορουμ;Ντροπη...Και Ολυμπιακο κιολας;....:hmmm:Νεύρα:hmmm:


























































http://1.bp.blogspot.com/_5YUAx6IFd7U/TM_pBnOa1NI/AAAAAAAACaM/9YzmTr0fHP0/s1600/OSFP-SIMAIES.jpg
ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑ :sm7::sm7::sm7: Επιτελους και μια νοτα αισιοδοξιας μεσα στο γενικοτερο κλιμα down-ιασματος στα Οικονομικα της Χωρας...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΘΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!
http://4.bp.blogspot.com/-KpP2Oq9Y66c/TjLqHl-HSaI/AAAAAAAAEXk/DGcDvOOYyqA/s1600/footerf.png




Like! http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000204AE.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6A81F2AC-1C2B-11E0-A21D-0016E66A7C4E})






Jefe

CPretenteriS
24-11-2011, 16:03
Τι έγινε ρέ παιδιά???? Σηκώσατε κεφάλι???? :Απορία: :Απορία: :Απορία:


Ταπεινάάάάάάάάά! :rolleyes: ;)







Jefe

Εμείς πάντα όρθιο.... το είχαμε στην Ευρώπη!!! :D:D


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Jefe
24-11-2011, 16:08
Εμείς πάντα όρθιο.... το είχαμε στην Ευρώπη!!! :D:D


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk



Mάλλον μνήμη χρυσόψαρου έχεις αγαπητέ μου.....:rolleyes: :D
Και φέτος στο Champions League εν ήσασταν? :rolleyes:
Περάσατε και από το Europa League νομίζω???? :confused:
Είσαστε ακόμα ΣούπερΛίγκα και Κύπελο Ελλάδας???? :D

Ταπεινάάάάάάάάά!







Jefe

CPretenteriS
24-11-2011, 16:10
Mάλλον μνήμη χρυσόψαρου έχεις αγαπητέ μου.....:rolleyes: :D
Και φέτος στο Champions League εν ήσασταν? :rolleyes:
Περάσατε και από το Europa League νομίζω???? :confused:
Είσαστε ακόμα ΣούπερΛίγκα και Κύπελο Ελλάδας???? :D

Ταπεινάάάάάάάάά!







Jefe

Εισαι φίλος... δε θελω να μιλησω...:D

Ασε που πέρασες δύσκολο ΣΚ... :sm7:


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Jefe
24-11-2011, 16:12
Εισαι φίλος... δε θελω να μιλησω...:D

Ασε που πέρασες δύσκολο ΣΚ... :sm7:


CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk



Δεν νομίζω Κώστα.... ;) :)






Jefe

CPretenteriS
24-11-2011, 16:32
Δεν νομίζω Κώστα.... ;) :)






Jefe

Δες εδώ... (http://prasinanea.gr/)

:sm7::sm7::sm7:

ntinopoulos
24-11-2011, 16:44
Τι έγινε ρέ παιδιά???? Σηκώσατε κεφάλι???? :Απορία: :Απορία: :Απορία:


Ταπεινάάάάάάάάά! :rolleyes: ;)







Jefe
κεφαλι σηκωνουν μονο για να ...τελειωσουμε στο τέρμα τους!:rolleyes:
(το σκοραρισμα ετσι...,μην παρεξηγηθω:D)

gsmaniac
24-11-2011, 18:18
ετσι.ετσι!!!
βρηκαν ατομα να αδελφοποιηθουν τα γαλλακια...:sm7:
τις ...αδελφες του ελληνικου ποδοσφαιρου...:sm7:


όλες οι κοπέλες μαζί!!! χαχαχαχα


http://img39.imageshack.us/edit_preview.php?l=img39/8664/44433800.jpg&action=rotate

μια που αναφερθηκατε σε κοπελες......:sm7:
αυτοι εισαστε.........ουυυυυυυυυ:p

MARK
24-11-2011, 18:21
http://img39.imageshack.us/edit_preview.php?l=img39/8664/44433800.jpg&action=rotate

μια που αναφερθηκατε σε κοπελες......:sm7:
αυτοι εισαστε.........ουυυυυυυυυ:p

:sm7::sm7::sm7:

gsmaniac
24-11-2011, 18:23
:sm7::sm7::sm7:



εσυ μην γελας.....καπου θα βρουμε και βαζελινα gay:sm7:
αδερφια εισαστε.....:p:D

MARK
24-11-2011, 18:24
εσυ μην γελας.....καπου θα βρουμε και βαζελινα gay:sm7:
αδερφια εισαστε.....:p:D

Πίσω γορίλα :sm7::sm7:

Jefe
24-11-2011, 22:23
http://img39.imageshack.us/edit_preview.php?l=img39/8664/44433800.jpg&action=rotate


μια που αναφερθηκατε σε κοπελες......:sm7:

αυτοι εισαστε.........ουυυυυυυυυ:p



Αυτό είναι προβοκάτσια! Το παληκαράκι ή βάζελος είναι ή χανούμι, και ντύθηκε έτσι γιά ευνόητους λόγους! :rolleyes:




http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020468.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6A81F2AC-1C2B-11E0-A21D-0016E66A7C4E})





Jefe

SenseiG
24-11-2011, 22:24
Πίσω γορίλα :sm7::sm7:



Γιατι Γιαννακη?Παντου υπαρχει ενας.....................μυθος....:p:p:p









:sm7::sm7::sm7: