PDA

View Full Version : Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;;


ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
20-05-2009, 10:37
Με τις ενέργειες που θα σας περιγράψω παρακάτω μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να βρεθεί η μοτοσυκλέττα.



1.Στελλεις επιστολή ή fax σ'ολα τα Αστυνομικά τμήματα της Αττικής, με τα στοιχεία της μαζί με φωτογραφία.

2.Βεβαιώνεσαι ότι το αντίγραφο που σου δώσανε απο το Αστυνομικό Τμήμα (βιβλίο συμβάντων) αναγράφει τα σωστά στοιχεία.

3.Μοιράζεις φωτογραφίες με τα στοιχεία της σ'οσους περισσότερους ταξιτζήδες μπορείς.
Ενα καλό σημείο να βρεις τους περισσότερους μαζεμένους είναι το parking του αεροδρομίου.

4.Ενημερώνεις μέσω της ασφαλιστικής σου εταιρείας την Ενωση Ασφαλιστικών εταιρειών.

5.Ενημερώνεις με επιστολή σου όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Αττικής.

6.Ενημερώνεις όλα τα μεγάλα συνοικιακά συνεργεία (μη εξουσιοδοτημένα)τα οποία ασχολούνται με την μάρκα , στις περιοχές Ανάκασα, Μενίδι, Αγ.Ανάργυροι, Ασπρόπυργο, Ν.Ιωνία, Ν.Φιλαδέλφεια, Περισσό.

7.Παρακολουθείς τις αγγελίες στη Χρυσή Ευκαιρεία για πώληση ανταλλακτικών της μάρκας.

8.Βάζεις την φωτογραφία της μαζί με τα στοιχεία σε πλατείες με στάση λεωφορείων καφετέριες, ΚΕΠ στις περιοχές που προανέφερα.

9.Επισκέπτεσε κάποια Νομαρχία που ασχολείται με ΙΧΕ, ΜΟΤΟ, πχ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, απέναντι από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας και με την επίδειξη της βεβαίωσης από το βιβλίο συμβάντων ζητάς να σου βεβαιώσουν ότι έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων τους , ότι η μηχανή είναι κλεμμένη.

10.Fax στα τελωνεία στα σύνορα μας με την ΑΛΒΑΝΙΑ



ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΚΛΠ , ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ !





.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
20-05-2009, 11:36
Μπράβο Μακ,

πολύ καλό κ ενημερωτικό άρθρο !!!!




http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/DIAF72.gif......http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/DIAF72.gif http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/DIAF72.gif


....αχρείαστο να μας είναι.......;)




.

droggitiszak
20-05-2009, 11:49
όπως λέει κ ο Νίκος , αχρείαστο να είναι !

πολύ καλό θέμα με τις "πρώτες βοήθειες" για την κακή την ώρα .

ωραίος !:sm8:

Arkas
20-05-2009, 14:04
Πολύ καλές και μαζεμένες πληροφορίες.
Μπράβο Μακάριε!

EOD-K9
22-05-2009, 22:50
:sm8:

Vakalos
23-05-2009, 14:04
αχρείαστες να είναι οι πληροφορίες σου φίλε :sm8:

deepblue
25-05-2012, 01:03
Πάντος οταν εγω ενημέρωσα τη μαμά εταιρία με mail κατόπιν προτροπης του Βαγιανελη πήρα απο τα 3...το πιο μακρύ !!!
Είχα στειλει mail με όλα τα στοιχεία και 3 μήνες τώρα ούτε καν πως το έλαβαν δε μπήκαν στο κόπο να απαντήσουν !!!

PAMPO
26-05-2012, 04:12
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΦΑΧ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ. ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΚΛΗΣΗΣ (ΜΗΝΗΣΗΣ) ΚΑΤ, ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΖΗΜΕΙΕΣ- ΓΡΑΤΖΟΥΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΝΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.
ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ Ή ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ: ΛΙΜΕΝΙΚΟ -ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ -ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΛΠ
ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ EUROPOL ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
2. ΖΗΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΚΛΟΠΕΣ-ΤΡΟΜ. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΛΠ.).
3. ΕΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ Ή ΤΗΣ ΕΦΟΔΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
4. Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΔΗΛ.)
5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΚΤΥΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ Ή ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΩΤΕΙΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ FORUM ΠΡΟΣ ΤΗΝ BMW HELLAS ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ.
6. ΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ- ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Ή ΥΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ Ν.3. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
7. ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Ή ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
8. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΟΧΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΩΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ), ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΔΔΥ (ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE oddy.gr) ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ.
ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΜΕΝΗ ΠΟΡΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΩΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ.

MARK
26-05-2012, 11:17
:ye02:

dj-xatzi
26-05-2012, 11:33
:re25::re25::ye02::ye02:

Kimwnas
30-05-2012, 11:33
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΩΤΕΙΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ FORUM ΠΡΟΣ ΤΗΝ BMW HELLAS ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ.


:ye31:

steri
09-06-2012, 00:55
:ye30::ye30::ye30: