PDA

View Full Version : Κυβέρνηση Μπίλντερμπέργκ


syan
25-12-2011, 21:47
Το άρθρο ! (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=417797&cid=6)

IOTH1X
25-12-2011, 22:20
Αυτά είναι.....
Ψαχνοντας κατι θετικό, ας πουμε οτι καλυτερα να ειναι στο τιμονι καποιος εκ των εσω

vpentza
25-12-2011, 22:37
Αυτά είναι.....
Ψαχνοντας κατι θετικό, ας πουμε οτι καλυτερα να ειναι στο τιμονι καποιος εκ των εσω

Ας πούμε καλύτερα οτι δεν θα μπορουσε να ειναι και αλλιως τα πραγματα....όποιος διαβασε ολο το κειμενο αντιλαμβανεται οτι ειμαστε δεμενοι απο 15 μεριες.....:hmmm:

ortho
26-12-2011, 01:11
Ούτως ή άλλως είμαστε χαμένοι. Η μετατροπή μας σε φθηνό ευρωπαϊκό εργατικό δυναμικό γίνεται αργά-σχετικό αυτό- και σταθερά. Μας οδηγούν μέσω της μείωσης των εσόδων μας και των συνεχών έκτακτων φόρων σε πρώτη φάση στη χρησιμοποίηση των αποταμιεύσεων - άσχετα αν είναι νόμιμες ή μαύρες-, σε δεύτερο χρόνο σε εκποίηση κινητής περιουσίας με την ελπίδα ότι το τσουνάμι θα τελειώσι και θα αποτραβηχτεί. Σε τρίτο χρόνο χάνουμε ακίνητη περιουσία, άσχετα αν πρόκειται για τραπεζικό δάνειο- μετατροπή σε είλωτες- κι αν πρόκειται για ελεύθερη βαρών περιουσία παίρνουμε μιά τελευταία μικρή ανάσα, παράταση ζωής.

Στο τέλος της πορείας είναι άγνωστο τι ακριβώς θα συμβεί -σε εμάς βέβαια-, κάποιοι ξέρουν, το έχουν σχεδιάσει και το υλοποιούν.

Κι ας τσακωνόμαστε εμείς για το αν ο ΓΑΠ είναι προδότης, ο Σαμαράς ο έτερος καππαδόκης ψεύτης και πάει λέγοντας....

Να κάνουμε ένα γκάλοπ για το πότε πιστεύουμε ότι τελειώνουμε με τις ζωές μας όπως τις ξέραμε ή τις ονειρευόμασταν μέχρι χθες;!