PDA

View Full Version : Η έπαυλη, η Πόρσε και το... πόθεν ΑΙΣΧΟΣ!


ckk
23-01-2012, 12:10
Γίναμε όλοι ίδιοι...



Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες διαβίωσης του αδελφού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Παπανδρέου, οι οποίες φαίνεται (σύμφωνα με χθεσινό φωτορεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα») να είναι ιδιαιτέρως πολυτελείς στην ιδιαίτερα δοκιμαζόμενη καθημερινότητα για την πλειονότητα των Ελλήνων...
Συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα εμφανίζει τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος δηλώνει επαγγελματίας συγγραφέας, να κατοικεί μαζί με την οικογένειά του σε «μισθωμένη τριώροφη έπαυλη στην Εκάλη, με πισίνα, γκαράζ που φιλοξενεί πολυτελή αυτοκίνητα (σ.σ.: μια Πόρσε και μια BMW), οικιακή βοηθό, σοφέρ και προσωπικό ασφαλείας». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικία του Νίκου Παπανδρέου έχει εμβαδόν 530 τ.μ., ενώ τα δύο πολυτελή οχήματα ανήκουν σε εταιρείες χρονομίσθωσης.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται επίσης ότι ο Ν. Παπανδρέου έμενε σε διαμέρισμα 150 τ.μ. στα Βριλήσσια, αλλά πριν από περίπου έναν χρόνο μετακόμισε με την οικογένειά του στην πολυτελή κατοικία στην Εκάλη, το ενοίκιο της οποίας, σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέρχεται σε 5.000-6.000 ευρώ.



Η απάντηση του Νίκου Παπανδρέου
Χθες, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ και των φωτογραφιών, διακινήθηκε στο Διαδίκτυο ένα κείμενο με τη μορφή απάντησης του Ν. Παπανδρέου στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, λοιπόν, διαψεύδει τα περισσότερα στοιχεία του ρεπορτάζ, ενώ δηλώνει (σ.σ.: διατηρούμε την ορθογραφία και το συντακτικό του κειμένου) ότι «εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου διάφορα μπλογκ και εφημερίδες ασχολούνται επιμελώς με το πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να προσκομίζουν στοιχεία. Το σημερινό εξώφυλλο είναι στην ίδια γραμμή με τα μπλογκ. Μόνο σκοπό που έχουν είναι -υποθέτω- να αποτελειώσουν, διά της λασπολογίας, το επώνυμο "Παπανδρέου" μια και καλή».

Ο Ν. Παπανδρέου διατείνεται ότι τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα δεν είναι δικά του (διευκρινίζοντας ότι η Πόρσε ανήκει σε επισκέπτη που «πάρκαρε το αμάξι του στα γκαράζ μου»), καθώς ο ίδιος έχει «ένα οικογενειακό VOLVO του 2003», ενώ δηλώνει πρόθυμος «να σας δώσω και τα τελευταία δέκα χρόνια των φορολογικών μου δηλώσεων, να δείτε από κοντά. Είμαι φυσικά υπέρ του πόθεν αίσχες (sic) για όλους». Επιπλέον, σχολιάζει ειρωνικά τις αναφορές στην περιοχή όπου διαμένει («μεγάλη αμαρτία φαίνεται να διαμένω στην Εκάλη!»), ενώ διευκρινίζει πως «δεν έχω δημόσια θέση, δεν πληρώνομαι από τους φορολογούμενους και κάνω τα πάντα να μην επιβαρύνω ποτέ το Δημόσιο».



Σ.Σ τον έχω δει επανειλλημένως να οδηγεί την Porsche του... φίλου του. Και με μαγκιές μέσα στην Εκάλη.

Επίσης μια άλλη απορία. Αν αυτός ήταν ο έξυπνος και πετυχημένος της οικογένειας, γιατί μας κότσαραν τον ηλίθιο τόσα χρόνια?

andreas 75
23-01-2012, 14:24
:rolleyes::confused:

siraxanz
23-01-2012, 14:32
και ο ηλίθιος πως θα ζούσε βρε Χρήστο:o

Ασε που Ελληνικότατα φάγαμε τον πρωτότοκο στη μούρη....:mad:

Βρε Παννελήνιες να γράφανε οι ηγέτες της τελευταίας 30ετίες όλοι θα κοβόντουσαν η σε καμμιά Ανθοκομία Καλαμάτας θα πέρναγαν οι πουλημένοι:p

ckk
23-01-2012, 15:01
και ο ηλίθιος πως θα ζούσε βρε Χρήστο:o

Kαι έπρεπε να τον ζήσουμε εμείς τον .... ΝεύραΝεύραΝεύρα

Ασε που Ελληνικότατα φάγαμε τον πρωτότοκο στη μούρη....:mad:

Και αμερικανότατα.

Βρε Παννελήνιες να γράφανε οι ηγέτες της τελευταίας 30ετίες όλοι θα κοβόντουσαν η σε καμμιά Ανθοκομία Καλαμάτας θα πέρναγαν οι πουλημένοι:p


:sm8: