PDA

View Full Version : Ραντάρ βροχόπτωσης από τη BMW


Alext
25-05-2009, 10:33
Ραντάρ βροχόπτωσης (Precipitation Radar) προστατεύει τους οδηγούς της BMW από τη βροχή

Λιακάδα και καθαρός ουρανός, ναι. Νεροποντή και χαλάζι, όχι για τους οδηγούς BMW… Συνήθως, οι surfer ακούνε το δελτίο καιρού των θαλασσών, οι χειριστές ανεμόπτερων φροντίζουν να ενημερώνονται μέσω internet και οι πεζοπόροι επικαλούνται τους θεούς του καιρού.
http://zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/odigos93276932732.jpgΈτσι και οι οδηγοί BMW ενεργοποιούν το ραντάρ βροχόπτωσης για άμεσα αποτελέσματα. Διότι, όπως γνωρίζουν καλά οι λάτρεις των κάμπριο και όχι μόνο, ότι έρχεται από ψηλά δεν είναι απαραίτητα ευλογία.
Για παράδειγμα, μια δυνατή καταιγίδα με χαλάζι, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά και όχι μόνο στο αυτοκίνητό σας. Επομένως, συμφέρει να προετοιμαστείτε για τον καιρό πολύ νωρίτερα, για να προγραμματιστείτε ανάλογα. Η BMW είναι η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων στον κόσμο που προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να βλέπουν στην οθόνη γραφικά για βροχόπτωση όταν βρεθούν σε οποιοδήποτε μέρος. Οι γραφικές απεικονίσεις που ήδη διατίθενται περιλαμβάνουν δύο ρυθμίσεις zoom, ενημερώνονται κάθε 15 λεπτά και προβάλλουν τη γεωγραφική κατανομή της βροχής, του χαλαζιού ή του χιονιού.
Το ραντάρ βροχόπτωσης, που εντάσσεται στο BMW ConnectedDrive, αποτελεί μια εξέλιξη τηςhttp://zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/kairos2936732634.jpg υπηρεσίας πρόγνωσης του καιρού που ήδη προσφέρεται στο αυτοκίνητο. Αντίθετα με τα γραφικά βροχόπτωσης υψηλής ανάλυσης, το σύστημα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες και προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες για την εκάστοτε τοποθεσία και προορισμό, καθώς και για οποιαδήποτε επιλεγμένη περιοχή της Ευρώπης.
Από τον Ιούλιο του 2009, οι οδηγοί θα μπορούν επίσης να ενεργοποιούν την επιλογή του μενού ‘Σχέδιο Βροχόπτωσης’ που αναπαριστά τις μετακινήσεις των νεφών τα τελευταία 90 λεπτά.
http://zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/piso32967634.jpgΗ BMW συνδυάζει ατομικά online, συστήματα υποστήριξης & εξυπηρέτησης μέσα στο όχημα, υπό τη γενική φιλοσοφία ConnectedDrive. Πρόκειται για υπηρεσίες άμεσα προσπελάσιμες μέσω του συστήματος πλοήγησης ή τηλεφώνου και βελτιώνουν σημαντικά την άνεση και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, η BMW Assist έχει πρόσβαση στις πιο σύγχρονες πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας και προσφέρει μία υπηρεσία προσωπικών πληροφοριών, καθώς με μία λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης. Δεδομένα σχετικά με εστιατόρια, κινηματογράφους ή ξενοδοχεία μπορούν να ενσωματώνονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης BMW, σαν προορισμός.
Επιπλέον, διάφορες υπηρεσίες internet, που αφορούν ποικίλες κατηγορίες δραστηριοτήτων σας ενημερώνουν άμεσα μέσω του BMW Online, για τις τιμές των μετοχών, τα δελτία καιρού, όπως και για ελεύθερους χώρους στάθμευσης. Επίσης, το όχημα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες BMW TeleServices για επικοινωνία με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW αυτόματα όταν υπάρξει η σπάνια περίπτωση ανάγκης για service.
zougla.gr

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
25-05-2009, 11:23
:sm8:

GS_maniac
25-05-2009, 11:25
Πολύ καλό

johnkrassas
25-05-2009, 11:57
:sm8:auta einai BMW!!!!!!!!!!!!

droggitiszak
25-05-2009, 13:20
κυκλοφορεί και σε έκδοση για μηχανή ? ? ? ;)

Arkas
25-05-2009, 14:35
:sm8: