PDA

View Full Version : Ε.ΠΑ.Μ-Καζάκης...το γνωριζεις;...


mAthosalas
09-02-2012, 22:32
Βαζω ενα θεμα που ομολογω πως μολις σημερα εμαθα... Ο κοσμος το'χει τουμπανο κι εμεις.... να σημειωσω οτι ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ το θεμα ουτε θελω να πεισω κανενα για τιποτα.Απλα μού εκαναν εντυπωση οσα διαβασα απο τον ανθρωπο αυτο,φαινονται εξαιρετικα λογικα ολα οσα ειδα και ΦΥΣΙΚΑ ποτέ δεν τον εχω δει σε καποιο μεγαλοκαναλι ως μαϊντανο ή ακομα χειροτερα κανεις δεν τον προβαλλει(τυχαια;...)
Ριξτε μια ματια αν εχετε χρονο και σε αυτο ΑΞΙΖΕΙ!!! _OK_
H καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση που έγινε ποτέ για την Ελλάδα Δημήτρης καζάκης ΔΕΙΤΕ ΤΟ!! - YouTube

Τα εχετε υποψη αυτα εσεις;ποια η αποψη σας;...boΟk

Το θεμα το εβαλα γιατι μετα απο οσα διαβασα και ακουσα απο τον ανθρωπο αυτο,εχω μια αισθηση ή μαλλον ενισχυθηκε η αποψη μου οτι υπαρχει τροπος για τον Ελληνα και την Ελλαδα...νοτα αισιοδοξιας που πραγματικα την εχει αναγκη ο καθενας μας με ολα αυτα τα τραγικα που συμβαινουν απο μαυρογυαλουρους και μη...:)

λινκ για περιεργους...Ε.ΠΑ.Μ. (http://www.epam-hellas.gr/) boΟk

clear
15-02-2012, 16:55
Αυτός είχε και εκπομπή στο Ράδιο 9 (πρώην ALPHA), του Κοντομηνά, αλλά την Παρασκευή πριν την ψήφιση στη Βουλή τον απολύσανε μαζί με τον δημοσιογράφο Κακλαμάνο που ήταν και διευθυντής του σταθμού. Μάλλον στον Κοντομηνά και στους φίλους του δεν άρεσαν αυτά που λέει ή έχουν διαφορετική άποψη, αλλά δεν μπορούν νατην στοιχειοθετήσουν.

Προσωπικά αν και ιδεολογικά δεν είμαι κοντά του (πρώην ΚΚΕ, ο Καζάκης), με πείθει με τον τρόπο που πλαισιώνει τις απόψεις του, με πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένες αναφορές. Μέχρι να βγει κάποιος να αποδείξει ότι λέει βλακείες, παρουσιάζοντας και αυτός όμως αντίστοιχα ντοκουμέντα, θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο.

ortho
15-02-2012, 17:18
Το θέμα έχει ξαναπαίξει 2-3 φορές, αλλά είναι πάντα καλό.

Να σημειώσω όμως ότι ο Καζάκης θεωρείται αμφιλεγόμενος ως επικίνδυνος, κυρίως βέβαια από τις μνημονιακές και τις όψιμα μνημονιακές δυνάμεις.

Τις προάλλες έγινε της πόπης με τον Μιχελάκη... την έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

"
On line σύγκρουση σήμερα το πρωί στον ANT1 ανάμεσα στον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη και τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, που θέλει επιστροφή στη δραχμή
Μεταξύ των προσκεκλημένων του Γιώργου Παπαδάκη διεξαγόταν μια συζήτηση σχετικά πολιτισμένη, μέχρι την στιγμή που ο κ. Καζάκης παρατήρησε -σαν να απευθυνόταν στον κ. Μιχελάκη- ότι “κάποιοι πουλάνε τη χώρα..”!!!.
“Όχι σε μένα αυτά!“, εξερράγη ο εκπρόσωπος της ΝΔ. “Σε μένα δεν θα πείτε πουλάτε τη χώρα…. Ντροπή σας“, συνέχισε απευθυνόμενος στον κ. Καζάκη ενώ χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι.
“Εμείς δεν πατρονάρουμε τη δραχμή και τους σπεκουλαδόρους της αγοράς” και απευθυνόμενος στους άλλου προσκαλεσμένους είπε: ”Τι είναι ο συγκεκριμένος κύριος;….Προστατεύει και εμείς πουλάμε τη χώρα;“.
Ο κ. Καζάκης απάντησε: “Θέλω την εθνική αξιοπρέπεια και όχι να ξεπουλιέται η χώρα κομμάτι-κομμάτι…”. "

clear
15-02-2012, 17:19
Για τους πρώην και νυν (ας ελπίσουμε, όχι αει) κυβερνόντες δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Έχουν τρομερή αγωνία να μας πείσουν ότι αν βγούμε από το μαντρί θα μας φάει ο λύκος. Όποιος συζητάει για τη δραχμή (που δεν συμφωνώ, ότι πρέπει να φτάσουμε μέχρι εκεί) είναι τρελός, προδότης δεν ξέρει τι του συμβαίνει.
Δύο χρόνια όμως, κανείς δεν έχει προβλέψει σωστά που μας πάει ο δρόμος που ακολουθούμε,όμως ξέρουν πολύ καλά και μάλιστα γίνονται έξαλλοι, να μας πουν για τους αδιέξοδους δρόμους των ''αλλόπιστων''
Ο Βενιζέλος που θέλει να γίνει και αρχηγός τρομάρά του, απάντησε στον Καρατζαφέρη (άλλος μ@..ς και αυτός), οτι δεν πρέπει η ψήφιση των νέων μέτρων να αναβληθεί για την Δευτέρα 13/2, γιατί το πρωί θα άνοιγαν οι αγορές και αν δεν είχαμε ψηφίσει θα μας έκαναν ντα-ντα. Τώρα οι μάγκες οι Γερμανοί, αναβάλλαν το EUROGROUP γιατί έτσι γουστάραν, αλλά εμείς θα συζητάμε στη Βουλή τα σημαντικά θέματα του οίκου μας με τις διορίες που μας δίνουν οι άλλοι, μην λέμε και πολλά και χαλάσει η συνταγή των Μιχαλάκηδων.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πιστεψω τον κάθε Μιχελάκη που θεωρεί οτι θα καταστραφούμε αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο, διότι αποδεδειγμένα δεν μπορούν να προβλέψουν ούτε τι μέρα θα είναι αύριο. Το εχουν αποδείξει
με το: λεφτά υπάρχουν,
με το: "το 2012 θα υπάρχει ανάκμψη,
με το: "σήμερα είναι η πιο σημαντική μέρα της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας" (τουλάχιστον 10 τέτοιες μέρες τα τελευταία 2 χρόνια).

Ας πετάξουμε μία φορά το μπαλάκι σε αυτούς ας μην κάνουμε αυτό που θέλουν και ας τους αναγκάσουμε να γίνουν κακοί, γιατί μέχρι τώρα παρουσιάζονται σαν πρόθυμοι, πλην όμως εξαπατημένοι από τους κακούς Έλληνες φίλοι.

asotosios
15-02-2012, 17:20
το βιντεο ειναι αρκετα παλιο το εχουμε ποσταρει αρκετες φορες...αλλα οπως και να εχει παντα παραμενει να ειναι μεγαλες αληθειες...!!!

skippybi
15-02-2012, 17:23
Ιστορικός και οικονομικός αναλυτής πολύ καλός.


Απο κει και πέρα επειδή δεν γνωρίζουμε το τι μπορεί να κρύβει ο καθένας από πίσω και δεν μιλώ για πολιτική ή κομματική θέση, καλό είναι να ακούμε πολλά και από πολλούς και να κρίνουμε εμείς τί πρέπει να κάνουμε και που να το πάμε το καράβι...;)

Και μιλώ σαν φίλος του ΕΑΜ έχοντας παρακολουθήσει ζωντανά 2 φορές τον Καζάκη.