PDA

View Full Version : Θρύλος μαγεία... φουλ για Ρουμανία!


SenseiG
08-03-2012, 23:17
http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_03/FOSYTER_DAVID.jpg (http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_03/FOSYTER_DAVID.jpg)



Europa League - Ολυμπιακός (http://www.gazzetta.gr/category/main/podosphairo/europa-league/europa-league-olubiakos)


Ο Ολυμπιακός δεν... μασάει από χιόνια! Μετά την Μόσχα άλωσε ξανά με τον Φουστέρ και το Χάρκοβο (1-0 την Μέταλιστ) και φουλάρει για τους «8» και για... τελικό!

Έτσι έπαιξε
Με... συνταγή «Λουζνίκι» ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μέταλιστ. Ο Βάσκος τεχνικός με ενδεκάδα κατά τα 10/11 ίδια με αυτή που είχε αρχίσει απέναντι στη ρωσική ομάδα, με νέο πρόσωπο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αντί του Χοσέ Χολέμπας. Ειδικότερα, κάτω από τα δοκάρια ο Μέγερι, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Μαρκάνο και στο κέντρο της άμυνας οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος. Η τριάδα του άξονα Μανιάτης, Ορμπάιθ και μπροστά τους ο Μακούν, ο Μιραλάς στα αριστερά, ο Φουστέρ δεξιά και ο Τζιμπούρ μοναδικός προωθημένος.

Είχε υπεροχή, όχι ουσία
Η συνταγή ήταν η ίδια με αυτή της Μόσχας, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να την εφαρμόσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του Βαλβέρδε. Ο άξονας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, και τα μπακ δέχθηκαν έντονη πίεση, με τη Μέταλιστ να πιέζει με το «καλημέρα». Η τριάδα των χαφ, Τάισον, Μπλάνκο, Σόσα ήταν αρκετά ορεξάτη, εκμεταλλεύονταν λάθη και αδυναμίες, ξετυλίγοντας με εντυπωσιακό τρόπο, ωστόσο όλες οι προσπάθειες των Ουκρανών κολλούσαν στην τελική προσπάθεια.
Οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος «καθάριζαν» τις φάσεις, ωστόσο ο προβληματισμός του Βαλβέρδε αφορούσε την αδυναμία στο κράτημα της μπάλας, αλλά και στο ότι Μιραλάς και Φουστέρ δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα μπακ. Η Μέταλιστ είχε ένα εξαιρετικό τέταρτο 15'-30' και απείλησε δυο φορές, μια με το φάουλ του Τάισον στο 26' και μια με το διαγώνιο σουτ του Φινίνιο στο 29'. Μπορεί οι γηπεδούχοι να άφηναν τρύπες τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα, ωστόσο ο Ολυμπιακός αδυνατούσε να βγάλει αντεπιθέσεις με την τριάδα Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ να μην δίνει την απαιτούμενη ώθηση.

Το ημίχρονο πάντως έκλεισε με αψιμαχίες ανάμεσα στον Τοροσίδη και τον Τάισον, ωστόσο κίτρινη κάρτα πήρε ο Μέλμπεργκ, γεγονός που του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό, όπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον βασικό φορ της Μέταλιστ, Κριστάλδο.

Όπως στη Μόσχα...

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, κάλυψε κενά στον άξονα και αποφάσισε να βγει στην κόντρα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιεστικοί και στην πρώτη τους φάση πάγωσαν ακόμα περισσότερο το Χάρκοβο. Σέντρα του Μιραλάς στο 50', αδράνεια της άμυνας και ο Φουστέρ με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 55' είχαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία να σκοράρουν, ωστόσο στη σέντρα του Σόσα, ο Έντμαρ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.
Μπορεί ο έλεγχος να ήταν στους Ουκρανούς, ωστόσο οι κίνδυνοι είχαν ελαχιστοποιηθεί, αφού η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού καθάριζε εύκολα τις φάσεις. Οι ερυθρόλευκοι όποτε έβρισκαν ευκαιρία έβγαιναν στην αντεπίθεση και στο 61' θα μπορούσε να απειλήσει, αλλά ο Μακούν δεν άφησε στον αμαρκάριστο Μιραλάς και χάθηκε η φάση.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να πληρώσει την αδυναμία συνεργασίας, μεγάλη κούρσα του Τζιμπούρ που αντί να δώσει στον ολομόναχο Μιραλάς, έχασε τον έλεγχο και σε μια εξαιρετική αντεπίθεση της Μέταλιστ ο Τάισον έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει.

Ο Βαλβέρδε κλείδωσε το κέντρο περνώντας τον Μοντέστο στη θέση του Μακούν, ενώ πέρασε και τον Χολέμπας αντί του Φουστέρ, με τον Ολυμπιακό να γίνεται πιο συμπαγής και να κρατά μακριά την Μέταλιστ από την εστία του. Μάλιστα, στο 82' οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν μεγαλύτερο προβάδισμα, όταν το δολοφονικό μαρκάρισμα του Έντμαρ στον Μανιάτη τιμωρήθηκε με κόκκινη.

Man of the match: Όπως στη Μόσχα έτσι και στο Χάρκοβο... Ο Νταβίντ Φουστέρ με το δικό του τέρμα έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης. Μπορεί ο Ισπανός να ήταν κουρασμένος, να μην βοήθησε αρκετά στο α' μέρος, ωστόσο είχε ουσία, κάτι που έλειπε από τους Ουκρανούς. Στη πρώτη φάση που παρουσιάστηκε στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός φρόντισε να την τελειώσει με τον ιδανικότερο τρόπο.
Αδύναμος κρίκος: Η... πολυδιαφημισμένη γραμμή κρούσης των Ουκρανών. Σόσα, Μπλάνκο προσπάθησαν, ωστόσο Τάισον και Κριστάλδο δεν μπόρεσαν... Από τις καλές ενέργειες στην ουσία υπήρχε τεράστια διαφορά.... Εξάλλου, οι δυο τελευταίοι, όπως και ο Εντμάρ έχασαν ευκαιρίες που στερούν από την ομάδα τους την ευκαιρία να... ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση.
Στο ύψος του: Η άμυνα του Ολυμπιακού. Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος κράτησαν στο μηδέν την κορυφαία επίθεση του Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά το κεντρικό δίδυμο τα πήγε πολύ καλά καθαρίζοντας πολλές φάσεις που έφταναν στην εστία του σταθερού Μέγερι.
Γκάφα: Η άσχημη έξοδος του Γκοριαϊνοφ στο γκολ του Φουστέρ, με τον πορτιέρο των Ουκρανών να μην υπολογίζει σωστά σε πρώτη φάση, αλλά και στην εξέλιξη της να μην... βλέπει τον Ισπανό.
Το στραγάλι: Πολλά παράπονα των ερυθρόλευκων στο α' μέρος, με τον Ούγγρο, Βαντ να αφήνει αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα των Ουκρανών. Στην επανάληψη έδωσε σωστά την κόκκινη κάρτα στον Έντμαρ.
Το ταμείο του Gazzetta:Μπορεί η εμφάνισή του να μην ήταν ανάλογη με αυτή της Μόσχας, ωστόσο ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει τα διπλά. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ουσία και στην πρώτη φάση που τους δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρουν δεν την έχασαν. Η άμυνα του κράτησε μέχρι την... περιοχή τους πολυδιαφημισμένους Ουκρανούς και κορυφαία επίθεση του Γιουρόπα Λιγκ σίγησε. Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης και πλέον με τη βοήθεια της έδρας βρίσκεται μια ανάσα από τα προημιτελικά.
Mέταλιστ: Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιλιέρι, Έντμαρ, Φινίνιο (62' Ψενίτνσιχ), Κλέιτον Ζαβιέ, Γκουέι, Σόσα, Μπλάνκο (62' Τέπιτς), Τάισον, Κριστάλδο (83' Μάρλος).
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν (77' Μοντέστο), Φουστέρ (79' Χολέμπας), Μιραλάς (89' Αμπντούν),
Μέταλιστ - Ολυμπιακός | Το 0-1 από τον Φουστέρ (http://www.dailymotion.com/video/xpbmj1_yyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yy-0-1-yyy-yyy-yyyyyyy_sport) από VideoStars (http://www.dailymotion.com/VideoStars)

Arkas
08-03-2012, 23:18
:ye02: :re25: :ye02:

nivo
08-03-2012, 23:23
....οι βαζελοι με τον πας γιαννενα ηθελαν με -1 να τους καθαρισουν το γηπεδο για να παιξουν ...:lo19::lo19:
που παζουν σημερα οι βαζελοι ???



:ha16::ha16::ha16:

mck
09-03-2012, 00:26
Ποσα χλμ ειναι μεχρι το Βουκουρεστι?... :sm7:

siraxanz
09-03-2012, 01:33
Μπράβο στην Ομάδα:ha16:

siraxanz
09-03-2012, 01:34
Ποσα χλμ ειναι μεχρι το Βουκουρεστι?... :sm7:


Αθήνα, Ελλάς προς Βουκουρέστι, Ρουμανία - Χάρτες Google (http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B9,+%CE%A1%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&hl=el&ie=UTF8&ll=41.211722,24.301758&spn=12.124295,28.256836&sll=41.037135,24.281785&sspn=12.154698,28.256836&geocode=FSh1QwIdVi9qASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw%3BFc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA&oq=%CE%91%CE%B8%CE%B7&mra=ls&t=h&z=5)

:ye33:

SenseiG
09-03-2012, 08:48
http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/2012_03/865067.jpg (http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2012_03/865067.jpg)
(Και) Ο Νταβίντ κάνει τον Θρύλο Γολιάθ

08.03.2012 - 22:55 Κάνε το δικό σου σχόλιο (http://www.katimagiko.gr/editorial/37368/kai-o-ntavid-kanei-ton-thrulo-goliath#comments)
Θρυλιακή ήταν αυτή η καταιγίδα, όχι ηλιακή. Ο Ολυμπιακός άνοιξε τους Ου(κ)ρανούς, βρόντηξε και ανήμερα της γιορτής της γυναίκας πρόσθεσε άλλη μια κατάκτηση στο... παλμαρέ του: την πρόκριση στους «8». Γράφει ο Χρήστος Σταθόπουλος.
Χθες ειπώθηκαν πολλά. Από εμάς, από τον Βαλβέρδε, από τον Φουστέρ. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Σε αυτήν εδώ τη στήλη διαβάσατε τους επτά λόγους που έχει ο Ολυμπιακός να πάρει το διπλό μέσα στο Χάρκοβο. Θα μου επιτρέψετε να παινέψω το σπίτι μου. Μη φανώ αχάριστος και με πλακώσει...
Για να μην πολυλογούμε και γράφουμε τα ίδια, πατήστε εδώ (http://www.katimagiko.gr/editorial/37304/e-nike-einai-gunaika) και θα θυμηθείτε ή θα ενημερωθείτε. Ακόμη και στο πιο light επιχείρημα πέσαμε μέσα. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, φωνάξαμε «από τη Ρωσία με αγάπη». Φουστέρ, γκολ και γεια σας. Σήμερα, ανήμερα της γιορτής της γυναίκας ο μάγκας από τον Πειραιά έφτασε στο στόχο και πρόσθεσε στην ατζέντα του άλλη μια κατάκτηση: την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, που εκτός... εξωγήινου απροόπτου, θα πανηγυρίσει την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον κόσμο του.
Πάμε στον Βαλβέρδε: σεμνός και συγκρατημένος, αλλά κυρίως γνώστης και ενημερωμένος για την ομάδα που θα συναντήσει. Ο,τι είπε χθες στη συνέντευξη τύπου για τη Μέταλιστ, ήταν ό,τι ακριβώς είδαμε. Μια ομάδα ταχύτατη, ποιοτική, αλλά με προβλήματα στην αμυντική λειτουργία.
Παρόλα αυτά ο Ισπανός και οι παίκτες του τα κατάφεραν. Με πρώτο βιολί τον Φουστέρ. Τον οποίο δικαίωσε η ιστορία. Το λέω αυτό διότι στους προηγούμενους αγώνες με τη Ρουμπίν, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «αδικήθηκε». Ηταν ο άνθρωπος που έβαλε το γκολ στο Λουζνίκι με θερμοκρασία... -67 βαθμούς, είχε όμως τη γλυκιά ατυχία να κάνει το πρώτο παιχνίδι της ζωής του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ρόι Κάρολ.
Τώρα, λοιπόν, απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Η μοίρα, αυτή η... τυφλή κριτής που δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν και έχει τον δικό της κώδικα, δικαίωσε τον 30χρονο μέσο λίγες ημέρες μετά. Τον έστεψε ήρωα, man of the match και έστειλε σε όλους το μήνυμα πως δεν αρκεί μόνο να κρατάς από... τζάκι ή να είσαι πρώτη φίρμα από γεννησιμιού σου για να πετύχεις στη ζωή. Η ταπεινοφροσύνη και η εργατικότητα είναι αρκετά για να φτάσεις ψηλά. Και ο Φουστέρ μαζί με τα άλλα παιδιά, έχουν τον Ολυμπιακό για πολύ ψηλά.



:re10::re11:

gsmaniac
09-03-2012, 09:07
Μπράβο στον γαυρο....
Αν και το ματσακι...θύμιζε βαζελο:cool:
Ας είναι ......και η κολοφαρδία χρειάζεται,για να προχώρησεις στην Ευρώπη

moby_gr
09-03-2012, 10:54
Αθήνα, Ελλάς προς Βουκουρέστι, Ρουμανία - Χάρτες Google (http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B9,+%CE%A1%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&hl=el&ie=UTF8&ll=41.211722,24.301758&spn=12.124295,28.256836&sll=41.037135,24.281785&sspn=12.154698,28.256836&geocode=FSh1QwIdVi9qASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw%3BFc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA&oq=%CE%91%CE%B8%CE%B7&mra=ls&t=h&z=5)

:ye33:

:ye02:

(για το Θρύλο...) ΧΑΛΑΡΑ!
Μία μέρα πήγαινε, μία μέρα έλα και μία για το ματσάκι :lo04:

ntinopoulos
09-03-2012, 11:49
ολα ομορφα κι ωραια!
ετσι!πρωτοι παντου!;)

και κωστη,σε εκτος εδρας ματς,και με πανω κατω τις ιδιες τελικες,ε δε το λες και ####φαρδια...:rolleyes:

MIHALIS TZIMAS
09-03-2012, 12:27
Ποσα χλμ ειναι μεχρι το Βουκουρεστι?... :sm7:

1200χλμ περίπου και 300χλμ πηγαινελα για μονομερή στο Brasov/Branhttp://img.tapatalk.com/2eb023ba-cb94-9efe.jpg
http://img.tapatalk.com/2eb023ba-cc1f-d794.jpg
http://img.tapatalk.com/2eb023ba-cc5d-2845.jpg

lepanto
09-03-2012, 13:21
Πλάκα έχουμε όλοι το φτάσαμε το έργο βουκουρεστι καθίστε να περάσουμε απο το Καραϊσκάκη νικητές να παμε στους 4 να δούμε την κλήρωση να να να .......κ μετα φεύγουμε όλοι μαζί :ye33:(το χθεσινό αποτέλεσμα είχε πολυ τύχη μέσα μην το ξεχνάμε ):re26:Θεέ Μαρινακιους:re26:

gs77
09-03-2012, 13:57
Μπραβο θρυλε:ha16::ha16:

mck
09-03-2012, 14:06
1200χλμ περίπου και 300χλμ πηγαινελα για μονομερή στο Brasov/Bran



Βρήκαμε και πλοηγό που το 'χει ήδη κάνει το ταξίδι ή μου φαίνεται ?... :D

mck
09-03-2012, 14:09
Πλάκα έχουμε όλοι το φτάσαμε το έργο βουκουρεστι καθίστε να περάσουμε απο το Καραϊσκάκη νικητές να παμε στους 4 να δούμε την κλήρωση να να να .......κ μετα φεύγουμε όλοι μαζί :ye33:(το χθεσινό αποτέλεσμα είχε πολυ τύχη μέσα μην το ξεχνάμε ):re26:Θεέ Μαρινακιους:re26:

Έτσι είμαστε οι Γαύροι, παρορμητικοί κι ενθουσιώδεις, σαν την ομαδάρα μας!... :ha16:

Αφήνουμε στους βάζελους τις "υπολογιστικές" προσεγγίσεις τύπου τσούκου-τσούκου μπολ... :u57: :lo19:

kostasx
09-03-2012, 14:11
Μπράβο στον ολυμπιακό..:):):)
ήταν λίγο κατσίκια οι της μέταλιστ ή είναι ιδέα μου ??

mck
09-03-2012, 14:13
:ye02:

(για το Θρύλο...) ΧΑΛΑΡΑ!
Μία μέρα πήγαινε, μία μέρα έλα και μία για το ματσάκι :lo04:

Νομίζεις ...

Έχει και F4 στο μπάσκετ στην Πόλη το ΣΚ αμέσως μετά τον τελικό στο Βουκουρέστι!...:D

Κανά δεκαήμερο μας βλέπω να τραβιόμαστε στη Βαλκανική Χερσόνησο για το Θρύλο!... :lo19:

MARK
16-03-2012, 00:59
Αν κανονιστεί η εκδρομούλα για Βουκουρέστι και εγώ μέσα.Να κανονίσουμε εισιτήρια για το ματς:ye33:

CPretenteriS
16-03-2012, 01:02
Αν κανονιστεί η εκδρομούλα για Βουκουρέστι και εγώ μέσα.Να κανονίσουμε εισιτήρια για το ματς:ye33:

Όντως θα είναι ωραία τα Καρπάθια εκείνη την εποχή...!!

Μέσα κι εγώ... :ye33:

MOYTPO
16-03-2012, 01:18
Που θα πατε ειπατε???????????

:sm3::sm3::lo02::lo02::lo01::lo01::lo03::lo03::lo14::lo14:

Υπαρχει Θεος και βλεπει!!!!!!!!:cool:

black_hawk
16-03-2012, 01:19
Που θα πατε ειπατε???????????

:sm3::sm3::lo02::lo02::lo01::lo01::lo03::lo03::lo14::lo14:

Υπαρχει Θεος και βλεπει!!!!!!!!:cool:

Ε!.. Εισαι πολυ κακός!! :D:D

MOYTPO
16-03-2012, 01:22
Ε!.. Εισαι πολυ κακός!! :D:D
;)

Μανιακεε.... τα ποπκορν βγαλε!!!!!!!:D:D

kosta12gs
16-03-2012, 01:23
Η εκδρομη μπορει να γίνει. Ταξιδιωτικο ειναι το φορουμ, οχι οπαδικο.

MARK
16-03-2012, 01:24
Που θα πατε ειπατε???????????

:sm3::sm3::lo02::lo02::lo01::lo01::lo03::lo03::lo14::lo14:

Υπαρχει Θεος και βλεπει!!!!!!!!:cool:

Υπάρχει και βλέπει
:ye31:

MARK
16-03-2012, 01:24
Η εκδρομη μπορει να γίνει. Ταξιδιωτικο ειναι το φορουμ, οχι οπαδικο.

:ye28::ye31:

MARK
16-03-2012, 01:26
Ε!.. Εισαι πολυ κακός!! :D:D

:ye31::ye36::di59:

gsmaniac
16-03-2012, 01:31
Στο «Καραϊσκάκη» ο τέως


15/03/2012, 23:26 | Διαβάστηκε 5760 φορές
Αποστολή (http://www.sport-fm.gr/article/540211/email)
(http://www.stumbleupon.com/submit?url=http://www.sport-fm.gr/article/540211)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232623.jpg?w=400&f=bicubic (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232623.jpg)Photo: Action Images

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232707.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232707.jpg)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232809.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232809.jpg)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/233018.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/233018.jpg)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/16/002225.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/16/002225.jpg)



Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ παρακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο τέως βρέθηκε σε σουίτα του γηπέδου «Καραϊσκάκη» (όπου καθόταν και ο Θόδωρος Πάγκαλος) ενώ πριν την έναρξη του ματς είχε χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το «παρών» εξάλλου, στις εξέδρες του γηπέδου -εκτός του Πάγκαλου- έδωσαν κι άλλο πολιτικοί, όπως οι Γιακουμάτος, Μαντούβαλος και Νιώτης.

βασιλικη πιπα..........:re25::re25::re25:
150 χρονια να παιζει στην ευρωπη ο ΟΣΦΠ......ομαδουλα θα μεινει:u57:

MARK
16-03-2012, 01:33
Στο «Καραϊσκάκη» ο τέως


15/03/2012, 23:26 | Διαβάστηκε 5760 φορές
Αποστολή (http://www.sport-fm.gr/article/540211/email)
(http://www.stumbleupon.com/submit?url=http://www.sport-fm.gr/article/540211)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232623.jpg?w=400&f=bicubic (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232623.jpg)Photo: Action Images

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232707.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232707.jpg)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232809.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/232809.jpg)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/233018.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/15/233018.jpg)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/16/002225.jpg?w=95&f=bicubic&um=Normal (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/03/16/002225.jpg)



Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ παρακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο τέως βρέθηκε σε σουίτα του γηπέδου «Καραϊσκάκη» (όπου καθόταν και ο Θόδωρος Πάγκαλος) ενώ πριν την έναρξη του ματς είχε χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το «παρών» εξάλλου, στις εξέδρες του γηπέδου -εκτός του Πάγκαλου- έδωσαν κι άλλο πολιτικοί, όπως οι Γιακουμάτος, Μαντούβαλος και Νιώτης.

βασιλικη πιπα..........:re25::re25::re25:
150 χρονια να παιζει στην ευρωπη ο ΟΣΦΠ......ομαδουλα θα μεινει:u57:


Φτού σου ρε ζηλιάρη
:u56::ha15::u58:

LakisGS
16-03-2012, 01:35
Φτού σου ρε ζηλιάρη


:u56::ha15::u58:




:lo01::lo01::lo01::lo01:

gsmaniac
16-03-2012, 01:37
Φτού σου ρε ζηλιάρη


:u56::ha15::u58:



μαθε μπαλιτσα ψηλεα......:p
αν δεν εχεις καλο πρωταθλημα,αυτο το χαλι θα εχουν οι ομαδες σου στην ευρωπη...
απο μεταλωρυχους και ξυλοκοπους θα τρως φαπες.....
οι γαυροι να ανοιξουν τα ματια τους,μπας και το καταλαβουν......;)
καλα τα φραγκα του champions ........αλλα δεν αρκουν:rolleyes:

MARK
16-03-2012, 01:48
«Το Βουκουρέστι είναι μακριά, κάντε οικονομίες να πάμε Πειραιά»! Θα μπορούσε να είναι και το σλόγκαν σε ένα από τα δεκάδες ταξιδιωτικά γραφεία που διοργάνωναν εκδρομές για τον τελικό του Europa League!

O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε αλλά αυτοί που έκαναν τόσο καιρό οικονομίες όπως τους έλεγαν τα «κόκκινα» πρωτοσέλιδα έχουν χρήματα να περάσουν καλά και στον Πειραιά! Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ: Από Ομόνοια με εισιτήριο 1.40 ευρώ ο ηλεκτρικός έχει τερματικό σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά σε περίπου 30 λεπτά!
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ: ΤΡΙΤΩΝ HOTEL (Τσαμαδού 8), ΦΕΙΔΙΑΣ HOTEL (Κουντουριώτου 189), DREAM HOTEL (Φίλωνος 79-81), ΦΑΡΟΣ (Νοταρά 140)

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που στο ευρύ κοινό είναι γνωστό και ως εξοχικό, το γήπεδο Καραϊσκάκη όπου αγωνίζεται η ομάδα η οποία έφτασε μόλις 450 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του Europa League αλλά και την ιστορική Τρούμπα όπου γενιές και γενιές παιδιών έγιναν... άντρες!#

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ: Στο γραφικό Μικρολίμανο υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες, αλλά και ιταλικά εστιατόρια για όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις. Bέβαια ξεχωρίζει η γνωστή ψησταριά «Η ΠΑΡΑΓΚΑ»!#

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: Λιμεναρχείο Πειραιά 210.45.11.311-9, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς 210.45.11.311 -7, 210.42.26.000 -4, #

LakisGS
16-03-2012, 01:52
Αν και είμαι γνωστός βάζελος και αντιολυμπιακός, ομολογώ ότι σήμερα ψιλοστεναχωρήθηκα... Στο σημείο που βρίσκεται η χώρα μας σήμερα, μιά επιτυχία του ολυμπιακού σήμερα σε συνδιασμό με μια κούπα του εξάστερου στη Πόλη, θα ήταν μεγάλη τόνωση για την εικόνα μας και το ηθικό μας... Ο αθλητισμός έχει μεγάλη δύναμη. Πουλάει. ;)

Ακιs
16-03-2012, 02:00
«Το Βουκουρέστι είναι μακριά, κάντε οικονομίες να πάμε Πειραιά»! Θα μπορούσε να είναι και το σλόγκαν σε ένα από τα δεκάδες ταξιδιωτικά γραφεία που διοργάνωναν εκδρομές για τον τελικό του Europa League!

O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε αλλά αυτοί που έκαναν τόσο καιρό οικονομίες όπως τους έλεγαν τα «κόκκινα» πρωτοσέλιδα έχουν χρήματα να περάσουν καλά και στον Πειραιά! Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ: Από Ομόνοια με εισιτήριο 1.40 ευρώ ο ηλεκτρικός έχει τερματικό σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά σε περίπου 30 λεπτά!
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ: ΤΡΙΤΩΝ HOTEL (Τσαμαδού 8), ΦΕΙΔΙΑΣ HOTEL (Κουντουριώτου 189), DREAM HOTEL (Φίλωνος 79-81), ΦΑΡΟΣ (Νοταρά 140)

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που στο ευρύ κοινό είναι γνωστό και ως εξοχικό, το γήπεδο Καραϊσκάκη όπου αγωνίζεται η ομάδα η οποία έφτασε μόλις 450 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του Europa League αλλά και την ιστορική Τρούμπα όπου γενιές και γενιές παιδιών έγιναν... άντρες!#

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ: Στο γραφικό Μικρολίμανο υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες, αλλά και ιταλικά εστιατόρια για όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις. Bέβαια ξεχωρίζει η γνωστή ψησταριά «Η ΠΑΡΑΓΚΑ»!#

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: Λιμεναρχείο Πειραιά 210.45.11.311-9, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς 210.45.11.311 -7, 210.42.26.000 -4, #


Δεν πειραζει συμπεθερε.....εμεις Βουκουρεστι δεν θα παμε......ψαξτε εσεις απο σημερα ομως λαγουμια να κρυφτειτε για την Κυριακη......:u58::u58::u58:

http://img821.imageshack.us/img821/9864/23438112768025412221100.jpg

CPretenteriS
16-03-2012, 02:04
«Το Βουκουρέστι είναι μακριά, κάντε οικονομίες να πάμε Πειραιά»! Θα μπορούσε να είναι και το σλόγκαν σε ένα από τα δεκάδες ταξιδιωτικά γραφεία που διοργάνωναν εκδρομές για τον τελικό του Europa League!

O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε αλλά αυτοί που έκαναν τόσο καιρό οικονομίες όπως τους έλεγαν τα «κόκκινα» πρωτοσέλιδα έχουν χρήματα να περάσουν καλά και στον Πειραιά! Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ: Από Ομόνοια με εισιτήριο 1.40 ευρώ ο ηλεκτρικός έχει τερματικό σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά σε περίπου 30 λεπτά!
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ: ΤΡΙΤΩΝ HOTEL (Τσαμαδού 8), ΦΕΙΔΙΑΣ HOTEL (Κουντουριώτου 189), DREAM HOTEL (Φίλωνος 79-81), ΦΑΡΟΣ (Νοταρά 140)

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που στο ευρύ κοινό είναι γνωστό και ως εξοχικό, το γήπεδο Καραϊσκάκη όπου αγωνίζεται η ομάδα η οποία έφτασε μόλις 450 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του Europa League αλλά και την ιστορική Τρούμπα όπου γενιές και γενιές παιδιών έγιναν... άντρες!#

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ: Στο γραφικό Μικρολίμανο υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες, αλλά και ιταλικά εστιατόρια για όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις. Bέβαια ξεχωρίζει η γνωστή ψησταριά «Η ΠΑΡΑΓΚΑ»!#

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: Λιμεναρχείο Πειραιά 210.45.11.311-9, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς 210.45.11.311 -7, 210.42.26.000 -4, #



Δεν πειραζει συμπεθερε.....εμεις Βουκουρεστι δεν θα παμε......ψαξτε εσεις απο σημερα ομως λαγουμια να κρυφτειτε για την Κυριακη......:u58::u58::u58:

http://img821.imageshack.us/img821/9864/23438112768025412221100.jpg

:sm7::sm7::sm7:

andreas 75
16-03-2012, 13:04
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000202C0.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={B5EBCEB8-6D62-438B-BD7F-0AE160AA6CAC}) http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002020C.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={B5EBCEB8-6D62-438B-BD7F-0AE160AA6CAC}) http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000201E2.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={B5EBCEB8-6D62-438B-BD7F-0AE160AA6CAC}):sm7:








http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1 (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={B5EBCEB8-6D62-438B-BD7F-0AE160AA6CAC})

mck
16-03-2012, 14:18
Αν δεν έγινε καμιά "ποδοσφαιρική ομορφιά" για στοιχηματικούς λόγους, που πολύ το φοβάμαι, πρέπει να μας απαγορευθεί η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ...
Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο απο τα δύο ... :cr14:

giclas
16-03-2012, 14:28
δεν παμε Μαδριτη λεω να δουμε τους λαστηχαρηδες (ΑΠΟΕΛ)με την ρελ ?

egefalikos
16-03-2012, 14:57
δεν παμε Μαδριτη λεω να δουμε τους λαστηχαρηδες (ΑΠΟΕΛ)με την ρελ ?
:re25::ye32::ye02:

egefalikos
16-03-2012, 15:03
20 χρόνια στο CL και η μαγεία συνεχίζεται!!! Τελεία και παύλα ο Θρύλος είναι ΕΥΡΩΠΕΟΣ!!!
Έχουμε ένα φιλαράκι με φαρμακείο, γιατί δεν κάνετε μία ομαδική με αντικαταθληπτικά :wha13:

napgeo
16-03-2012, 15:06
Αυτή η ομάδα μου θυμίζει έντονα μια κατασκευαστική εταιρεία μοτοσυκλετών.
Μια φορά χαίρεσαι και δέκα φορές κλαίς..........................

bogart
16-03-2012, 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=ohDRWnQ7db0

egefalikos
16-03-2012, 15:13
Αυτή η ομάδα μου θυμίζει έντονα μια κατασκευαστική εταιρεία μοτοσυκλετών.
Μια φορά χαίρεσαι και δέκα φορές κλαίς..........................
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::lo19::lo19::lo19::lo19:
Α βρε Νάπο έγραψες πάλι!!!:ye33:

napgeo
16-03-2012, 15:13
Στο «Καραϊσκάκη» ο τέως


Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ παρακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο τέως βρέθηκε σε σουίτα του γηπέδου «Καραϊσκάκη» (όπου καθόταν και ο Θόδωρος Πάγκαλος) ενώ πριν την έναρξη του ματς είχε χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το «παρών» εξάλλου, στις εξέδρες του γηπέδου -εκτός του Πάγκαλου- έδωσαν κι άλλο πολιτικοί, όπως οι Γιακουμάτος, Μαντούβαλος και Νιώτης.




Δεν μου αρέσει να διορθώνω φίλους αλλά το ονοματεπώνυμο του κυρίου είναι.
Κωνσταντίνος Έλληνας.
Αναφέρεται στο διαβατήριο του………………

napgeo
16-03-2012, 15:16
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::lo19::lo19::lo19::lo19:
Α βρε Νάπο έγραψες πάλι!!!:ye33:


Με αντιβίωση είμαι. Δεν μου πάει τπτ καλά φέτος. Καλά είστε.............

egefalikos
16-03-2012, 15:22
Με αντιβίωση είμαι. Δεν μου πάει τπτ καλά φέτος. Καλά είστε.............
Από υγεία καλά φίλε μου, τα άλλα για ...:yz Περαστικά φίλε μου!

napgeo
16-03-2012, 15:27
Υπάρχουν και χειρότερα Γιάννη μου. Τι να πω και εγώ που είμαι απλήρωτος από 06-11-2011.
Και πάω σχεδόν καθημερινά στο γραφείο.
Στην Πρέβεζα αυτό το λέμε.
Και Δαρμένος και Κερατάς………………………..

jmar
16-03-2012, 15:37
δεν παμε Μαδριτη λεω να δουμε τους λαστηχαρηδες (ΑΠΟΕΛ)με την ρελ ?


Forza ΑΠΟΕΛ!!! :re26: :ye30:

CPretenteriS
16-03-2012, 15:58
20 χρόνια στο CL και η μαγεία συνεχίζεται!!! Τελεία και παύλα ο Θρύλος είναι ΕΥΡΩΠΕΟΣ!!!
Έχουμε ένα φιλαράκι με φαρμακείο, γιατί δεν κάνετε μία ομαδική με αντικαταθληπτικά :wha13:

Αυτή η ομάδα μου θυμίζει έντονα μια κατασκευαστική εταιρεία μοτοσυκλετών.
Μια φορά χαίρεσαι και δέκα φορές κλαίς..........................

:lo19::lo19::lo19:

CPretenteriS
16-03-2012, 16:01
Δεν μου αρέσει να διορθώνω φίλους αλλά το ονοματεπώνυμο του κυρίου είναι.
Κωνσταντίνος Έλληνας.
Αναφέρεται στο διαβατήριο του………………


:ye02:

giclas
16-03-2012, 16:04
:lo19::lo19::lo19:

:sm3::sm3: γελασε το μουτρο σου Κωστι ?:sm3::sm3:

CPretenteriS
16-03-2012, 16:11
:sm3::sm3: γελασε το μουτρο σου Κωστι ?:sm3::sm3:

:D:D

giclas
16-03-2012, 16:13
μου θυμηζεται την ιστορια που ηρθε ο θεος στη γη
παη σε ενα ολλανδο κε του λεη τη θα ηθελες ? κε του ζητα οπως εναι λουλουδιασμενες οι τουληπες του γητονα μου ετσι να γηνου κε οι δυκες μου ! κε του της εκανε
παη στη Γαλια βρησκη ενα αμπελουργο κε τον ρωτα τη θα ηθελες ? οπως ειναι τα αμπελια του γητονα μου ετσι να γηνου κε τα δυκα μου ! κε του τα εκανε
ερχεται στην Ελλαδα κε βρησκη ενα ελεοκαληεργητη κε το ρωτα τη θα ηθελες ? κε τη του ζητα ο αχαρος ? βλεπης της ελιες που ειναι μαραμενε κε ξερες ! ετσι να της κανης κε του γητονα μου !

:sm3::sm3::sm3:

CPretenteriS
16-03-2012, 16:21
μου θυμηζεται την ιστορια που ηρθε ο θεος στη γη
παη σε ενα ολλανδο κε του λεη τη θα ηθελες ? κε του ζητα οπως εναι λουλουδιασμενες οι τουληπες του γητονα μου ετσι να γηνου κε οι δυκες μου ! κε του της εκανε
παη στη Γαλια βρησκη ενα αμπελουργο κε τον ρωτα τη θα ηθελες ? οπως ειναι τα αμπελια του γητονα μου ετσι να γηνου κε τα δυκα μου ! κε του τα εκανε
ερχεται στην Ελλαδα κε βρησκη ενα ελεοκαληεργητη κε το ρωτα τη θα ηθελες ? κε τη του ζητα ο αχαρος ? βλεπης της ελιες που ειναι μαραμενε κε ξερες ! ετσι να της κανης κε του γητονα μου !

:sm3::sm3::sm3:

Εγώ γελάω... όχι γιατί αποκλείστηκε ο ΟΣΦΠ... αλλά για τους οπαδούς του... γιατί κάάάάάθε χρονιά τα ίδια κάνουν... μόλις δούνε ένα παιχνίδι που έπαιξαν καλά... "ανοίγονται" και ομιλούν για Βουκουρέστια και τα σχετικά... Δυστυχώς δεν κρατούν μικρό καλάθι... :rolleyes: Καμία σχέση λοιπόν με την ιστορία...

Προφανώς είναι λυπηρό που καμία Ελληνική ομάδα δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές. :hmmm:

giclas
16-03-2012, 18:01
καλα ρε σει Κωστη το ΑΠΟΕΛ τη εναι ?

αθλητηκη- ποδοσφερηκη- ενωση- Ελληνον- Λευκοσιας

κε ο λογος που δεν τοιμορουντε απο την ουεφα η την ΚΟΠ για την αναρτηση της Ελληνηκης σημεας σαν πολητικου συμβολου-συνθηματος ειναι αυτος !

napgeo
16-03-2012, 18:10
καλα ρε σει Κωστη το ΑΠΟΕΛ τη εναι ?

αθλητηκη- ποδοσφερηκη- ενωση- Ελληνον- Λευκοσιας

κε ο λογος που δεν τοιμορουντε απο την ουεφα η την ΚΟΠ για την αναρτηση της Ελληνηκης σημεας σαν πολητικου συμβολου-συνθηματος ειναι αυτος !

Μιχάλη δώσε λίγα στοιχεία παραπάνω. Για εγκυκλοπαιδική μόρφωση. Πρώτη μου φορά το ακούω αυτό…………………….

CPretenteriS
16-03-2012, 18:26
Μιχάλη δώσε λίγα στοιχεία παραπάνω. Για εγκυκλοπαιδική μόρφωση. Πρώτη μου φορά το ακούω αυτό…………………….


Έχει δίκιο... κι εγώ προσφάτως το έμαθα...;)

napgeo
16-03-2012, 18:32
Έχει δίκιο... κι εγώ προσφάτως το έμαθα...;)



Το Κάναμε το θέμα. :eek:
Είχε δίκιο ο ΓΑΠ ο τρι#####ρατος που έλεγε.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις σήμερα τπτ. Με ένα κλικ κατεβαίνεις στο σκληρό και οι λύσεις είναι μπροστά σου…
Δεν βρήκα και πολλά όμως. Καλά είσαι Κωστή …………