PDA

View Full Version : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΤΜΙΣΜΑ


Apirathos
23-03-2012, 21:08
Και να που οι φόροι στα τσιγάρα, έφεραν μιαν ακόμα ευκαιρία στους αετονύχηδες, να κάνουν την αρπαχτή τους: Ηλεκτρονικό τσιγάρο, αρώματα, ατμοποιητές και μπαταρίες, έκαναν την εμφάνισή τους σε μαγαζάκια πολυτελείας με πλουμιστές βιτρίνες και οι ευκαιρίες, δίνουν και παίρνουν: Από 90 ευρώ στο ένα μαγαζί, στα 40 ευρώ σε άλλο. Εgo είναι το καλύτερο, σου λέει ο ένας, nobacco, σου λέει ο άλλος.
Λοιπόν, ως κάτοχος και χρήστης πλέον αυτού τού φοβερού ψευδοτσιγάρου, έχω να επισημάνω τα εξής, ώστε να ξέρει ένας ενδιαφερόμενος, τι να πράξει για να βγει αλώβητος από τον βομβαρδισμό:

-Όλα τα τσιγάρα είναι ίδια, ανεξαρτήτως μάρκας και προέρχονται από την Κίνα. Τιμή πακέτου, μεγαλύτερη των 35 ευρώ, αγγίζει τα όρια της κλεψιάς.

-Το σύνηθες πακέτο περιλαμβάνει: 2 τσιγάρα, έτοιμα να λειτουργήσουν, τρία με πέντε πιπάκια, έναν φορτιστή πρίζας και ένα καλώδιο φόρτισης. Όλα, εσωκλείονται σε ειδική κασετίνα.

-Ο φορτιστής πρίζας είναι τελείως της πλάκας, και καλό είναι να αγοράσουμε έναν universal USB επώνυμο φορτιστή, για να κάνουμε σίγουρα τη δουλειά μας, χωρίς να αχρηστεύονται οι μπαταρίες κάθε λίγο και λιγάκι.

-Το πακέτο έρχεται με τις μπαταρίες φορτισμένες οπότε, τις χρησιμοποιούμε όσο αντέξουν και κατόπιν, κάνουμε την πρώτη μεγάλη φόρτιση (όπως στα καινούρια κινητά).

-Ο ατμοποιητής, περιέχει μια μικρήν αντίσταση που όταν διέρχεται ρεύμα, αυτή πυρώνει, εξατμίζοντας το υγρό που την ακουμπάει. Αν το πιπάκι είναι άδειο από υγρό, η αντίσταση θα υπερθερμανθεί και θα καεί. Το όριο ζωής τού ατμοποιητή, με σωστή χρήση, μπορεί να φτάσει και τους δυο μήνες, με κόστος αντικατάστασης 10 με 13 ευρώ.

-Οι μπαταρίες έχουν ένταση 600, 900 και 1100 μιλιαμπέρ (mA). Τα πολλά mA δεν αποτελούν σε καμμία περίπτωση, κριτήριο για να μας πιάνουν τα πισινά μας. Όπως και να 'χει, με λογική χρήση, η 900άρα μπαταρία, βγάζει άνετα τρεις μέρες χρήσης.

-Τα υγρά πλήρωσης, είναι αγνώστου ταυτότητας, δεν έχουν καμμία πιστοποίηση και όποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο, ζητείστε να σας την δείξει γραπτώς. Το κόστος τους, είναι στα 7 ευρώ για φιαλίδιο των 10 ml.

-Οι γεύσεις που μιμούνται μάρκες τσιγάρων είναι σκέτος εμετός...

-Οι γεύσεις φρούτων, είναι εμετός με φρούτα...

-Υπάρχουν όμως φυτικά υγρά πλήρωσης, αμερικανικής προέλευσης, που περιέχουν νερό, γλυκερίνη, κιτρικό οξύ, νικοτίνη και άρωμα.

-Καθοριστικής σημασίας για την αίσθηση και κάλυψη που μας παρέχει το ψευδοτσιγάρο, είναι η περιεκτικότητα του υγρού σε νικοτίνη: 9ml είναι αέρας κοπανιστός, 18 ml είναι ψιλοβαρύ και θέλει προσοχή στις τζούρες, με 25 ml,την ακούς κανονικά!

-Ρουφάμε αργά και σταθερά., πατώντας ταυτόχρονα το κουμπάκι. Ρουφώντας γρήγορα, θα καταπιούμε το υγρό που δεν πίνεται με τίποτα, κοφτά και συνεχόμενα,θα έχουμε απώλειες ατμού στο περιβάλλον.

-Το πιπάκι, δε χρειάζεται τρύπημα, τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο που βάζουμε ανταλλακτική αμπούλα μελάνης, σε μια πένα.

-Το ego-t έχει διαρροές από κακή εφαρμογή της αμπούλας. Το πρόβλημα λύθηκε με το ακριβότερο ego-C: Τρίχες, μια χαρά λειτουργεί και το ego-t.

-Όταν τελειώσουμε το άτμισμα, κλειδώνουμε τη μπαταρία με 5 συνεχόμενα πατήματα τού μπουτόν. Με τον ίδιο τρόπο, ξεκλειδώνουμε.

Τέλος, κανείς δεν υπόσχεται υγεία απ' αυτό το πράμα αλλά, σόγουρα είναι καλύτερο απ' το τσιγάρο και όποιος το αποφασίσει, θα αρχίσει να βλέπει τη διαφορά σε τέσσερεις με πέντε μέρες.
Άντε, πάω να ατμίσω τώρα γιατί, μάλλιασαν τα χέρια μου...

konstantinos2310
23-03-2012, 21:25
αν όλο αυτό που έγραψες το πείς τραγουδιστά, έχεις μια κούτα ΚΑΝΟΝΙΚΑ τσιγάρα όποιας μάρκας θέλεις εσύ απο 'μένα........!

arsy
23-03-2012, 21:35
Τι έγραψε ο άνθρωπας ??????????????/:wha13::wha13::wha13:
Είσαι θεός:re26::re26::re26:

nikos-x
23-03-2012, 21:35
. . . Άντε, πάω να ατμίσω τώρα γιατί, μάλλιασαν τα χέρια μου...

Και 'μας τα μάτια μας :lo19:

Σαν την πίπα, δεν υπάρχει. :cool:

.

.

.

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSToIhSFuqAUwz2KNpS0GJBt_S9ZLzoEfdhWXeqt9VnXUmdWLY8vw

black_hawk
24-03-2012, 00:06
αν όλο αυτό που έγραψες το πείς τραγουδιστά, έχεις μια κούτα ΚΑΝΟΝΙΚΑ τσιγάρα όποιας μάρκας θέλεις εσύ απο 'μένα........!

:ye31::ye31::ye31:


:sm7::sm7::sm7:

JOHN-X
01-04-2012, 01:01
:th11::th11::th11:

CPretenteriS
01-04-2012, 03:28
Με στεναχωρείς.... :(

Ουτε ενα στιχάκι για πάρτη μου...;; :(

phoenix
02-04-2012, 20:16
τεσσερεις μηνες τωρα απολογιζμος
5 κιλα παραπανω σε βαρος
γυρω στα 1000 ευρω αποταμιευση (βολτες με το θηριο και αξεσουαρ) ηθελα 2-3 πακετα την μερα απο το κοκκινο το αμερικανικο
αναλογιζωμε ποσα τους εχω δωσει τοσα χρονια και ποσο πισσα εχω ρουφηξει