PDA

View Full Version : Είσαι καλίφωνος;;;; *** Είσαι έτοιμος για 50000 Ευρώ !!!


gsa1200
19-04-2012, 14:37
Το πρώτο διαδικτυακό μουσικό reality στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και προσκαλεί όσους αγαπούν την μουσική να λάβουν μέρος και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα…
Το LiveStars δίνει σε όλους την ευκαιρία για μουσική καριέρα και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του χώρου, προσφέροντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες.
Ο τρόπος διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι καινοτόμος και σίγουρα θα συναρπάσει όσους συμμετάσχουν.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος από το δικό του χώρο θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει το τραγούδι της αρεσκείας του και να αποτυπώσει σε ένα βίντεο δύο λεπτών τις φωνητικές του ικανότητες. Το μόνο που έχει να κάνει μετά είναι να αποστείλει το βιντεάκι ακολουθώντας τα βήματα εγγραφής που θα βρει στο livestars.gr
Oι διαγωνιζόμενοι που δεν διακρίνονται, θα έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν τη συμμετοχή τους στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού, αφού η δομή του είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε οι ευκαιρίες να μην τελειώνουν ποτέ.
Μέλη της κριτικής επιτροπής που θα αξιολογούν το υλικό, είναι συνθέτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες, όπως οι Στέλιος Μαρής, Ιωσήφ Σαρασίδης και πολλοί άλλοι.
To LiveStars, δεν απευθύνεται μόνο σε τραγουδιστές αλλά και σε μουσικούς.
Δίνει την ευκαιρία για:
5 νικητές, 5 καριέρες στο χώρο της μουσικής.
Με τον πρώτο να κερδίζει 50.000 ευρώ, δισκογραφική δουλειά με καταξιωμένους συντελεστές και με γνωστή δισκογραφική εταιρεία.
20.000 ευρώ για τον δεύτερο, 10.000 ευρώ για τον τρίτο, 5.000 ευρώ για τον τέταρτο, 2.000 ευρώ για τον πέμπτο.
Το κεντρικό σύνθημα του μουσικού reality είναι «LiveStars: Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!»
Κατηγορία "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" | LiveStars (http://livestars.gr/category/anakinwseis/)