PDA

View Full Version : Παράξενες ειδήσεις - Μάιος 2009


skippybi
03-06-2009, 22:36
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/06/surprised-woman.jpg (http://www.flickr.com/photos/byathena/2544293056/)


Κάποια πράγματα ξεπερνάνε κατά πολύ τη φαντασία μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι αληθινά. Σας παρουσιάζουμε τις πιο απίστευτες, τις πιο περίεργες ειδήσεις που ακούσαμε το μήνα που μας πέρασε.

Δεν έφυγε από… κοντά της
Μία γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη διότι κράτησε το σώμα της νεκρής μητέρας της μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο, για έξι χρόνια μετά το θάνατό της για να εισπράττει τη σύνταξή της, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε η Πενέλοπε Σάρον Τζόρνταν έφτασε τα 200.000 δολάρια. Η Τζόρνταν καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο για απάτη και κλοπή.
Οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της μητέρας, Τίμι Τζόρνταν, το οποίο είχε υποστεί πλήρη αποσύνθεση, σε ένα κρεβάτι. Η Πενέλοπε Τζόρνταν ανέφερε ότι η μητέρα της είχε πεθάνει από το 2003. Κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκιση.
Η 61χρονη είχε αναφέρει,σύμφωνα με τοπικά μέσα, ότι η μητέρα της είχε πεθάνει από γηρατειά και την κράτησε επειδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα ταφής.

Διπλά τυχερός
Ένας μαθητής γυμνασίου βγήκε σώος, αφού πρώτα έπεσε από το δεύτερο όροφο του σχολείου του και αμέσως μετά, ανετράπη το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο μαθητής καθόταν σε περβάζι στο δεύτερο όροφο. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγω για το ότι ο νεαρός, για να εντυπωσιάσει κοπέλες στο σχολείο του έκανε επικίνδυνα ακροβατικά και φιγούρες με αποτέλεσμα να πέσει.
Πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος με το ασθενοφόρο, στη διασταύρωση Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι, το οποίο εκείνη την ώρα μετέφερε τον τραυματία.
Το ασθενοφόρο, με οδηγό και έναν συνοδό, είχε παραλάβει το μαθητή από το 9ο γυμνάσιο Ιλίου, προκειμένου να τον μεταφέρει στο “Θριάσιο” νοσοκομείο Ελευσίνας.
Στη διασταύρωση Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως, το ασθενοφόρο παραβίασε “στοπ” με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια να ανατραπεί.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο μαθητής -για δεύτερη φορά-, η γυναίκα οδηγός του ασθενοφόρου, ο συνοδός, καθώς και ο γυμνασιάρχης και μια καθηγήτρια που συνόδευαν το μαθητή. Και οι πέντε διακομίστηκαν με άλλα ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Πατάτες με… προφύλαξη
Η αστυνομία της Ελβετίας ερευνά την υπόθεση ενός 7χρονου κοριτσιού το οποίο ανακάλυψε ένα προφυλακτικό μέσα σε παιδικό γεύμα της γνωστής αλυσίδας Μc *****. H αστυνομία του Fribourg ανέφερε ότι η μητέρα του κοριτσιού κάλεσε τις αρχές, αφότου η 7χρονη βρήκε το… επίμαχο αντικείμενο μέσα στις τηγανητές πατάτες του γεύματος.
Η αστυνομία ερευνά από που προήλθε το προφυλακτικό και πώς κατέληξε στο “Happy meal”.Παράλληλα, εξέτασαν εάν μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα υγείας. Τα ελβετικά Mc ***** αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Αιματηρές υποψίες
Οι συγγενείς του συζύγου 23χρονης κοπέλας στην Ανατολική Τουρκία, της έκοψαν τη μύτη και τα αυτιά επειδή υποπτεύονταν ότι απατά τον άντρα της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου,το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγκρί επαρχία, ο πληθυσμός της οποίας είναι κυρίως κουρδικής καταγωγής, στα σύνορα με το Ιράν και την Αρμενία.
Η άτυχη γυναίκα, της οποίας αναφέρονται μόνο τα αρχικά του ονόματος της, βρέθηκε έχοντας τραύματα και στο στομάχι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όπως ανέφεραν γιατροί. Από την αστυνομία έχουν συλληφθεί οκτώ ύποπτοι.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες Μιλιέτ και Χουριέτ μέλη της οικογένειας του συζύγου του θύματος βασάνισαν την νεαρή γυναίκα υποπτευόμενοι ότι απατούσε τον άνδρα της που βρισκόταν στην Σμύρνη και προχώρησαν στους “φρικτούς”ακρωτηριασμούς πριν την εγκαταλείψουν σχεδόν ετοιμοθάνατη.
Η κυβέρνηση και οργανώσεις έχουν εντείνει τα τελευταία χρόνια τις προσπάθειές τους για την εξάλειψη της πρακτικής των εγκλημάτων τιμής που προκαλούν κάθε χρόνο πολλά θύματα στην Τουρκία.
Όμως, από δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ανοχή στα εγκλήματα αυτά στην νοτιοανατολική, κυρίως,Τουρκία ακόμη και σε περιπτώσεις που μία γυναίκα έτυχε να συνομιλήσει με ένα ξένο η να ζητήσει την μετάδοση ενός τραγουδιού από το ραδιόφωνο.

Ήθελε να τον κάνει άντρα
Σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ένας πατέρας που θέλησε να κάνει δώρο στο 14χρονο γιο του για τα γενέθλιά του την πρώτη του σεξουαλική συνεύρεση με μια ιερόδουλη.
Στα τέλη Ιουλίου, ο 42χρονος πατέρας, πολωνικής καταγωγής, πήγε βόλτα τον γιο του με το αυτοκίνητο στην περιοχή όπου συχνάζουν ιερόδουλες στο Νότιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία, και του είπε να διαλέξει μία. Όμως για κακή του τύχη, αυτή που επέλεξε, ήταν αστυνομικός.
“Το αγόρι είπε ότι ο πατέρας του το έκανε αυτό επειδή ήταν ακόμη παρθένος και ήθελε να φροντίσει γι’αυτό”, δήλωσε ο εισαγγελέας Άντριαν Χάρις στο δικαστήριο.
“Το χρέος σας προς τον γιο σας είναι να φροντίζετε για τις ηθικές του αρχές κι όχι να τον μυείτε στη σεξουαλικότητα μέσω μιας ιερόδουλης”, έκρινε ο πρόεδρος του δικαστηρίου του Νότιγχαμ Τζόναθαν Τιρ.
Ωστόσο ο ίδιος σημείωσε ότι η ποινή που επιβάλεται στον πατέρα είναι με αναστολή, καθώς το δικαστήριο πιστεύει ότι η πραγματική του πρόθεση δεν ήταν να βλάψει το γιο του.

Η γυναίκα μου, η πορνοστάρ
Ένας ξυλουργός από την Ταϊβάν, αγόρασε μια ταινία με…υπόθεση και ανακάλυψε ότι πρωταγωνιστούσαν η γυναίκα του και ο καλύτερός του φίλος. Ο Lee είχε πάρει το DVD το 2002, αλλά κατάφερε να εκδικηθεί τον φίλο του μόλις το 2008 και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έξι μηνών, που όμως μπορεί να μετατραπεί σε πρόστιμο.
Όλα άρχισαν όταν ο άτυχος σύζυγος αποφάσισε να νοικιάσει την ταινία “Σχέσεις με τις γυναίκες των άλλων”. Λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι μεταξύ αυτών των γυναικών ήταν και η δική του.
Η ταινία είχε γυριστεί με κρυφή κάμερα και ο Lee είδε έναν πολύ στενό φίλο του, χασάπη, να είναι ένας από αυτούς που κάνει “σχέσεις με τις γυναίκες των άλλων” και συγκεκριμένα με την δική του.
Ο Lee που ζει σε χωριό κοντά στην Τάιπέι, αφού είδε το DVD, χώρισε την γυναίκα του διότι προφανώς δεν ήθελε να είναι από τους “άλλους”. Ο καλός του φίλος αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο διέφυγε από το χωριό τα ίχνη του χάθηκαν.
O σύζυγος όμως δεν ξέχασε και δεν συγχώρεσε. Έξι χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2008 εντόπισε τον χασάπη σε μια γειτονική πολίχνη και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον μηρό. Ο χασάπης έκανε μήνυση για σωματικές βλάβες και παρά το ότι οι εισαγγελείς ζήτησαν να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός οι δύο πρώην φίλοι αρνήθηκαν. Ο Lee θέλησε να μηνύσει με τη σειρά του τον χασάπη για μοιχεία, αλλά το αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί.

Τον έσωσε η ασιτία
Ένα συμπαθέστατο σκυλάκι στη δυτική Ουαλία, με το όνομα Τζέικ, προκάλεσε την ανησυχία των ιδιοκτητών του, αφού εξαφανίστηκε μέσα σε τούνελ, στο οποίο μπήκε για να κυνηγήσει ένα λαγό. Μάλιστα, ο Ρικ και η Τζιλ Τόμας θεώρησαν το σκυλί τους νεκρό, αφού πέρασαν 25 μέρες, χωρίς αυτό να επιστρέφει.
Κι όμως. Ο 6χρονος Τζέικ είχε σφηνώσε σε μέρος του τούνελ. Μετά από 25 μέρες, κατάφερε να ξεφύγει λόγω… απώλειας βάρους.
Η κ. Τόμας ανέφερε ότι “είμαστε ευτυχισμένοι που επέστρεψε. Είναι απίθανο που επέζησε. Είναι πολύ πιο αδύνατος, αλλά χαρούμενος”. “Τον αναζητήσαμε και τοποθετήσαμε αφίσες παντού, αλλά μετά από τρεις εβδομάδες χάσαμε την ελπίδα μας” πρόσθεσε.
Ο σκύλος ήταν καταπονημένος από την ασητεία και είχε χάσει περίπου το 1/4 του βάρους του. Ο Τζέικ έγινε ένα είδος τοπικού ήρωα, αφού μετά από την επιστροφή του, οι ιδιοκτήτες του λάμβαναν κάρτες, δώρα αλλά και… ζουμερά κόκαλα για τον “διασωθέντα.”

Μαμά σου πήρα εκσκαφέα!
Μία τρίχρονη από τη Νέα Ζηλανδία, η Πίπι Κουίνλαν, ξύπνησε τους γονείς της για να τους ανακοινώσει ότι είχε αγοράσει σε δημοπρασία στο Ιντερνετ έναν εκσκαφέα στην τιμή των 12.200 δολαρίων.
Η μικρή αποφάσισε να παίξει με τον υπολογιστή την ώρα που οι γονείς της κοιμούνταν στο σπίτι της οικογένειας στο Στάνμορ Μπέι, κοντά στο Οκλαντ, έγραψαν οι Rodney Times.
Εντόπισε την ιστοσελίδα δημοπρασιών TradeMe της Νέας Ζηλανδίας, την οποία είχε επιλέξει η μητέρα της και με μερικά κλικ στο ποντίκι, έκανε άθελά της την υψηλότερη πλειοδοσία για τον εκσκαφέα τύπου Kobelco. Όταν η μητέρα της, Σάρα Κουίνλαν, ξύπνησε και άνοιξε τον υπολογιστή της, έπαθε σοκ.
“Βρήκα ένα email από το TradeMe στο οποίο με ενημέρωναν ότι είχα κερδίσει σε μία δημοπρασία και ένα άλλο email από τον πωλητή, το οποίο έγραφε “νομίζω ότι θα τον αγαπήσεις αυτόν τον εκσκαφέα”, είπε η Κουίνλαν στην εφημερίδα.
Θεώρησε ότι προφανώς θα είχε κερδίσει κάποιο παιχνίδι Lego, το οποίο είχε αναζητήσει και κατάλαβε τι είχε συμβεί μόνο όταν “πήγα πίσω και ξαναδιάβασα τα emails μου και τότε διαπίστωσα ότι μου ζητούσαν 12.200 δολάρια. Επαθα το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου”.
Τότε κάλεσε άμεσα την εταιρία TradeMe και τον πωλητή για να αναφέρει τί είχε κάνει η κόρη της.Τώρα πλέον, έγραψε η εφημερίδα, οι γονείς απομάκρυναν τον υπολογιστή και τον τοποθέτησαν σε σημείο που να μην τον φθάνει η Πίπι.

Δώρο ζωής
Η απόφαση ενός αμερικανού να μη θανατώσει το άρρωστο σκυλί του, αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς το Μπουλντόγκ του τον γλύτωσε από πυρκαγιά.
Όταν ο Scot Seymour έμαθε ότι του ηλικίας 9 ετών μπουλντόγκ του έπασχε από καρκίνο είχε δύο επιλογές: την ευθανασία ή τον αργό θάνατο. Επέλεξε να κρατήσει το σκυλί του -που το έχει από όταν ήταν 6 εβδομάδων- όσο αυτό αντέξει. Η επιλογή του του έσωσε τη ζωή καθώς η Brittney τον ξύπνησε χαράματα για να τον βγάλει από το φλεγόμενο σπίτι του.
“Η Brittney κάνει θόρυβο όταν θέλει να πάει βόλτα, αλλά ποτέ δεν γαβγίζει όταν κοιμάμαι” είπε ο Seymour και πρόσθεσε ότι το σκυλί επέμενε να σηκωθεί από το κρεβάτι του. Το σπίτι του είχε πιάσει φωτιά και χάρη στο ετοιμοθάνατο σκυλί ο ίδιος είναι ζωντανός.
Η πυρκαγιά πιθανότατα προκλήθηκε από ελαττωματικά ηλεκτρικά καλώδια, ενώ οι ανιχνευτές καπνού δεν λειτούργησαν παρά το ότι οι φλόγες έφτανα μέχρι το ταβάνι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Με αυτά τα δεδομένα η παρέμβαση του σκυλιού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.
Ο Seymour, δεν δέχθηκε την πρόταση του κτηνίατρου για χημειοθεραπείες, πιστεύοντας ότι θα είναι μια πολύ επώδυνη διαδικασία και επέλεξε να χορηγηθούν στεροειδή ώστε να μειωθεί ο πόνος μέχρι να επέλθει το μοιραίο. Η ηρωίδα Brittney, κουράζεται πλέον πολύ εύκολα και όλα δείχνουν ότι μπαίνει στην τελική ευθεία της αρρώστιας. O Seymour και το σκυλί μετακόμισαν στους γονείς του μέχρι να βρει νέο σπίτι.

Τα έκαψε λόγω φενγκ σούι
Το ποσό των 574.500 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (51.900 ευρώ) έκαψε, ακολουθώντας τη συμβουλή ενός δασκάλου του φενγκ σούι, ένας βουλευτής του Χονγκ Κονγκ, για να αποφύγει την καταδίκη του για υπόθεση νοθείας στις εκλογές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post, ο βουλευτής Τζίλμπερτ Λέουνγκ, είπε στο δικαστήριο ότι ο δάσκαλος του Φενγκ Σούι, Τόνι Τσαν, του είπε ότι εάν ήθελε να μην πάει στη φυλακή, έπρεπε να καίει κάθε βράδυ επί ένα χρόνο 15 χαρτονομίσματα 1.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ το καθένα. Συνολικά θα έπρεπε να κάψει 5.745 χιλιοδόλαρα Χονγκ Κονγκ, δηλαδή 5.745.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ.
Όμως, όπως παραδέχτηκε στο δικαστήριο για να γλιτώσει λεφτά, έκαιγε χαρτονομίσματα των 100 αντί των 1.000 δολαρίων, δηλαδή έκαψε συνολικά 574.500 δολάρια Χονγκ Κονγκ (51.900 ευρώ)
Όταν μετά την καταδίκη του από το δικαστήριο, ο Λέουνγκ απευθύνθηκε στον Τσαν για να διαμαρτυρηθεί για το αποτέλεσμα της δίκης, εκείνος απάντησε ότι η ευθύνη βάραινε αποκλειστικά τον ίδιο τον βουλευτή γιατί δεν ακολούθησε τη συμβουλή του να καίει χαρτονομίσματα των 1.000 δολαρίων.
Απαντώντας σε ερώτηση του συνηγόρου του δασκάλου για το κατά πόσο είχε μισό εκατομμύριο δολάρια Χονγκ Κονγκ να κάψει, ο Λέουνγκ είπε ότι είχε πολύ περισσότερα από αυτά.
Η κατάθεση του Λέουνγκ, ο οποίος φυλακίστηκε για νοθεία στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έγινε στο πλαίσιο της νομικής αντιπαράθεσης μεταξύ της οικογένειας της κάποτε πλουσιότερης γυναίκας της Ασίας Νίνα Ουάγνκ και του Τσάν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Ουάνγκ του άφησε το σύνολο της περιουσίας της σε μία διαθήκη την εγκυρότητα της οποίας η οικογένειά της αμφισβητεί.
Ο Τσάν ισχυρίζεται ότι είχε διατελέσει επί 15ετία ο μυστικός εραστής της Ουάνγκ, η οποία ήταν επικεφαλής της αυτοκρατορίας Chinachem, αλλά η οικογένεια της ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί μία πλαστή διαθήκη για να διεκδικήσει την περιούσια της, η οποία προοριζόταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.




Πηγή: Otherside.gr

riko46
03-06-2009, 23:03
Απλα............:sm8:

georgekostas
03-06-2009, 23:19
:sm8::sm8:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
04-06-2009, 02:04
Thanks Bill ..

Arkas
05-06-2009, 00:57
....μα πολύ παράξενες λέμε!