PDA

View Full Version : Επιτυχημένη η επέμβαση του Κ. Εντουαρτς


pserg
09-05-2012, 00:20
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Κόλιν Εντουαρτς σε Πανεπιστημιακή κλινική της Βαρκελώνης.

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/12/05/08/Edwards.jpg?MOTOGP: EPITYXHMENH H EPEMBASH TOY K. ENTOYARTSΤον Τεξανό αναβάτη είχε αναλάβει ο δρ. Χαβιέ Μιρ και η ομάδα του, οι οποίοι τον είχαν περιθάλψει ξανά στο παρελθόν μετά το ατύχημά του πέρυσι στην πίστα της Καταλούνια.
Ο Εντουαρτς έσπασε την αριστερή του κλείδα κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Κυριακής, πριν την έναρξη του Πορτογαλικού αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν σε αργό γύρο, βρέθηκε δίπλα του ο Ράντι ντε Πουνιέ, ο οποίος έπεσε, παρασύροντας κι εκείνον. Αμεσως ο Τεξανός αναβάτης μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ ενώ την ίδια κιόλας ημέρα μετέβη στην Ισπανία για να τον αναλάβει ο δρ. Χαβιέ Μιρ.
«Ο αναβάτης του MotoGP Κόλιν Εντουαρτς εγχειρίσθηκε για κάταγμα στην αριστερή του κλείδα. Το κόκκαλο είχε σπάσει σε πέντε σημεία και για τον λόγο απαιτήθηκε η προσθήκη πλάκας τιτανίου με δέκα βίδες. Η επέμβαση εκτελέστηκε με επιτυχία και ο ασθενής θα ξεκινήσει την αποκατάσταση και φυσικοθεραπεία μέσα σε μία εβδομάδα», δήλωσε ο δρ. Χαβιέ Μιρ.
Σήμερα, αναμένεται να τον εξετάσει και να αποφασίσει το χρόνο αποθεραπείας και αποχής του από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Ενουαρτς θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι αύριο Τετάρτη και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.
«Ο δρ. Μιρ και η ομάδα του έκαναν εξαιρετική δουλειά. Αυτοί ήταν που με φρόντισαν και την προηγούμενη φορά. Η επέμβαση ήταν πραγματικά πολύ γρήγορη. Είμαι λίγο ζαλισμένος από την αναισθησία αλλά αισθάνομαι μια χαρά», τόνισε ο αναβάτης της Suter-BMW.
Νέα, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία (http://eidisi.info)

livikos
09-05-2012, 00:47
Mακάρι να γίνει γρήγορα καλά ο άνθρωπος, το ατύχημα ομως συνέβη, το Σάββατο στις κατατακτήριες δοκιμές, και αν δείτε το βίνεο, ειναι καθαρή ατυχία.
http://www.woop.gr/sites/default/files/imagecache/teaser_medium/2012_05/173724.jpg (http://www.woop.gr/content/65689/sugrouse-gia-nte-pouniet-edouards-video)
MotoGP (http://www.woop.gr/category/sport-category/mehanokineta/motogp), Μηχανοκίνητα (http://www.woop.gr/category/sport-category/mehanokineta)
05.05.2012 - 17:52
Σύγκρουση για Ντε Πουνιέτ - Έντουαρντς (video) (http://www.woop.gr/content/65689/sugrouse-gia-nte-pouniet-edouards-video)

siraxanz
09-05-2012, 06:14
παλι καλα:o