PDA

View Full Version : 3o Trail Ride 2012 - Καλάβρυτα


forester
11-05-2012, 06:59
Ο αγώνας θα είναι ο 3ος του Πρωταθλήματος Trail Ride για τις μοτοσυκλέτες,
ο 2ος για το 4Χ4 Trail Ride Trophy,
και 2ος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αντοχής 4Χ4.

Τα χιλιόμετρα θα είναι 200 με 2 απλές διαδρομές και μία μεγάλη ειδική διαδρομή με ενδιάμεσες χρονομετρήσεις.

Η διαδρομή βγήκε, είναι υπέροχη ως συνήθως, και μετά τις εκλογές θα γίνει το τσεκάρισμα.

Σύντομα θα ανέβει ο Ειδικός Κανονισμός, η αφίσα και φωτογραφίες από την διαδρομή!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012
3ος Αγώνας Καλάβρυτα 20 Μαΐου

Σε τόπους λατρεμένους…


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 ξεφεύγει από τα όρια της Αττικής και ταξιδεύει στα αγαπημένα μας Καλάβρυτα, στις 20 Μαΐου, σε έναν αγώνα που προσφέρει πάντα μοναδικές συγκινήσεις!
O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι μονοήμερος, αλλά τα 250 αγωνιστικά χιλιόμετρα θα είναι πολύ χορταστικά που σε συνδυασμό με τον καλό καιρό αναμένεται να δώσουν ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό από την περσινή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με την βροχή και το χιόνι που μας έμεινε αξέχαστη!
Το ραντεβού μας θα δοθεί από το Σάββατο το απόγευμα στο Σιδηροδρομικό σταθμό του οδοντωτού, για γραμματειακό – τεχνικό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 8:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 250 περιπετειώδη χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή!
Τα «καραφλά», το Μάνεσι, η Πλατανιώτισσα, το Χιονοδρομικό, το Σούβαρδο, οι Λαπαναριοί, οι Κορφές, η Κερπινή, τα Γουμενά, η Κούτελη, οι Λουσοί… μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε!
Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών Trail Ride, και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4.
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι ποικίλα, περιλαμβάνοντας κάθε είδους τερέν, εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.
Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων με μια μικρότερη διαδρομή, αλλά και παράλληλα να δουν τους αγωνιζόμενους σε θεαματικά σημεία. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (40 – 60€ αντίστοιχα).
Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, οι λίστες με τα ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους αγωνιζόμενους καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας Off Road Team (http://www.offroadteam.gr) θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους!

Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Καλαβρύτων, η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, το ΕΚΟ Τζόβολος, τα ελαστικά MALATESTA με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες, η ΜΙCHELIN, η Jet Power, τα λιπαντικά Denicol, η Colori, η AMITEL A.E. και βεβαίως τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης My-Track.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4κίνηση MAG, MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες Motorsite.gr - Το μοναδικό portal για τη μοτοσυκλέτα (http://www.motorsite.gr), :: 4Wheel Driving :: (http://www.to4x4.gr), HC Redir (http://www.dirt-bike.gr), BikeIt.gr - καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας (http://www.Bikeit.gr) και φυσικά το Off Road Team (http://www.trailride.gr)




Τα παραπάνω από το forum του Offroadteam, όπου μπορείτε να δείτε και λεπτομέρειες.
Αυτοί που κέρδισαν τις συμμετοχές στην κοπή της πίτας, που είναι;;;;:wha07:
Ελάτε σε μια διοργάνωση γιορτή, να τα πούμε εκ του σύνεγγυς:ye33:

forester
11-05-2012, 07:01
Kalavryta Trail Ride 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uNx_ELn3ufk#)!


Κι ένα βιντεάκι από το "γράψιμο " του αγώνα. Έτσι για να ζεσταινόμαστε:cool:

mck
11-05-2012, 14:36
Kalavryta Trail Ride 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uNx_ELn3ufk#)!


Κι ένα βιντεάκι από το "γράψιμο " του αγώνα. Έτσι για να ζεσταινόμαστε:cool:

Όλο γούστα βγάζει ο doc στα βιντεάκια του αλλά ειδικά στο 03:58 φαίνονται οι "πραγματικές του διαθέσεις" ...

Εκεί που συνήθως τελείωνει το tour κι αρχίζει το adventure !... :sm7:

forester
11-05-2012, 15:10
Ε όχι και adventure στα "καραφλά":p
πού να δείτε τα μονοπάτια:ye33:
Αλήθεια, παίζει και κομμάτι που ήταν στο παγκόσμιο εντούρο που είχε γίνει πριν λίγα χρόνια εκεί. Παίζουν και εντελώς εκτός δρόμου κομμάτια, που πας με πυξίδα!!!
Αξίζει έστω και η παρακολούθηση!

J-P-HELLAS
20-05-2012, 18:01
θοδωρη, να σε ρωτησω κατι,
η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυ καιρο να μπω στο site, offroadteam,
και απο χθες που προσπαθω να μπω απλα δεν υπαρχει η σελιδα,
εχει αλλαξει κατι ή ειναι προσωρινο προβλημα?

klri
20-05-2012, 22:41
Κάνουν εργασείες ανβάθμισης. Προσπάθησε και θα μπείς.:ye32:

forester
21-05-2012, 07:05
Καλημέρα σε όλους! Τώρα δουλεύει, αλλά ίσως έχει προβλήματα για λίγο ακόμα. Κάτι φτιάχνουν.
Χθες γύρισα 23:00, δεν είδα τίποτα:)
Όλα καλά με τον αγώνα, πολύ καλός καιρός, η φύση στα καλύτερά της ,συναγωνισμός έντονος σε όλες τις κατηγορίες, εγκαταλείψεις στα αυτ/τα αρκετές. Λεπτομέρειες του αγώνα λείαν συντόμως και αποτελέσματα επίσης.
Η Πολυτίμη νίκησε στην κατηγορία veterans και είχε να παλέψει με γέρικα endurαδικα κόκκαλα:ye33:

forester
21-05-2012, 07:07
Φωτογραφίες εδώ: Πινακοθήκη - Κατηγορία: 3o Trailride 2012 (http://www.offroadteam.gr/index.php/gallery-menu/3o-trailride-2012)

Man !!!
21-05-2012, 16:46
τον έχω τρέξει αυτόν τον αγώνα παλαιότερα και το συγκεκριμένο σημείο στα πρώτα λεπτά του βιντεο στην κορυφογραμή ......:eek: απλά δεν υπάρχει είναι σαν να μιλάς με το θεό, αφησα τον αγώνα και έβγαζα φωτο και μετά πλακώθηκα μέχρι το 9.07 λεπτό που ήταν ο ανεφοδιασμός ωραίες εποχές !!! :ye32:

forester
21-05-2012, 23:50
τον έχω τρέξει αυτόν τον αγώνα παλαιότερα και το συγκεκριμένο σημείο στα πρώτα λεπτά του βιντεο στην κορυφογραμή ......:eek: απλά δεν υπάρχει είναι σαν να μιλάς με το θεό, αφησα τον αγώνα και έβγαζα φωτο και μετά πλακώθηκα μέχρι το 9.07 λεπτό που ήταν ο ανεφοδιασμός ωραίες εποχές !!! :ye32:

:ye30: