PDA

View Full Version : κοιτα με στα ματια!


stukas
14-05-2012, 19:47
αυτοι οι μ@λ@κες οι πολιτικοι οταν μιλανε στα γ@μwκαναλα γιατι ποτε δεν κοιτιονται(καλαματιανο ιδιωμα) στα ματια αλλα μιλανε ακριβως απεναντι τους,στον τοιχο,με αποτελεσμα να μην καταλαβαινουμε κ ποιος μιλαει με ποιον..?ε..?

forester
14-05-2012, 20:09
Οταν κοιτας τον αλλο στα ματια, καταλαβαινει ποτε λες ψεματα.... ;)
Οποτε κοιτας αλλου και λες αληθεια - ψεματα κατα το δοκουν ....


Send by Forester via iPhone using Tapatalk

TEOSS
19-05-2012, 01:54
Κοιτούν ευθεία απέναντι, όχι τον τοίχο αλλά την κάμερα . Κοιτούν δηλαδή τον τηλεθεατή, στον οποίο εξάλλου απευθύνονται ακόμα και όταν λογομαχούν με κάποιον συνομιλητή τους.

Έτσι είναι τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σωστό να κάνουν.;)

stukas
19-05-2012, 08:57
Κοιτούν ευθεία απέναντι, όχι τον τοίχο αλλά την κάμερα . Κοιτούν δηλαδή τον τηλεθεατή, στον οποίο εξάλλου απευθύνονται ακόμα και όταν λογομαχούν με κάποιον συνομιλητή τους.

Έτσι είναι τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σωστό να κάνουν.;) Καταλαβαινω τι λες,ξερω γιατι το κανουν,δεν παυει ομως να με ενοχλει πολυ αυτο...Για παραδειγμα οταν πας σε ενα τραπεζι να φας μαζι με την κοπελα σου πχ κ λες κατι που την αφορα η απευθυνεσαι σε αυτην δεν κοιτας τον φιλο σου,κοιτας την ιδια ναι..?Παραλληλισμο κανω σαφως κ οι συνθηκες δεν ειναι οι ιδιες αλλα οπως εχω μαθει εγω-κ μαλλον κ ο πιο πολυς κοσμος νομιζω-οταν μιλαμε κοιταμε αυτον στον οποιον απευθυνομαστε...κ οταν συζητανε δεν απευθυνονται παντα στον τηλεθεατη,μεταξυ τους μιλανε αλλωστε..εγω απλα κοιταω...δεν ειναι διαδραστικη η τηλεοραση..,αλλιως θα ακουγονταν πολλα μπιμπ απο τηλεθεατες..!Απλα δεν τα μπορω αυτα τα επικοινωνιακα-τηλεοπτικα κ λοιπες αηδιες..Πεστα απλα ρε κ κοιτα τον αλλον οταν του μιλας..Οπως κ την αλλη αηδια οταν βγαινουν να κανουν δηλωσεις η κανουν προβα αυτα που θα πουν η τα διαβαζουν απο χαρτι...Εμετικο..Αμα δε μπορεις αστο ρε αγορινα μου τι μου τα διαβαζεις,αμα δεν καταλαβαινεις να το πεις..τοτε απλα ζωγραφισε το...Αντε με τα οργια πρωι πρωι..συγχυστηκα..