PDA

View Full Version : 4o Trail Ride 2012 - Beach Party


forester
18-06-2012, 23:06
Αντιγράφω από το offroadteam:


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012

4ος Αγώνας Ειδυλλία 24 Ιουνίου

Αλλαγή Πλεύσης…


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 μετά από τα όμορφα Καλάβρυτα, ετοίμαζε το «Ταξίδι στα Κύθηρα» για τις 24 Ιουνίου, αλλά στην πορεία αλλάξαμε πλεύση για να προσγειωθούμε και πάλι στα πέριξ της πρωτεύουσας, και συγκεκριμένα στις ακτές του Κορινθιακού Κόλπου!

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι μονοήμερος, με γεύση καλοκαιριού, και θα κινηθεί από το «Περίπτερο» στο Δαφνί όπου και η αφετηρία, προς τα Γεράνεια και τον Κιθαιρώνα, και αφού γυρίσει τα πέριξ της ειδυλλιακής… Ειδυλλίας, θα καταλήξει στην παραλία της Ψάθας μετά από 150 αγωνιστικά χιλιόμετρα!

Εκεί, θα μας περιμένουν δροσιστικά ποτά και φρεσκοψημένοι μεζέδες, ποιοτική μουσική, αλλά και σκιά δίπλα από την δροσερή θάλασσα για να χαλαρώσουμε με ένα αυτοσχέδιο Beach Party μέχρι την ώρα της απονομής!

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών Trail Ride.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open σε μια φιλική περιηγητική βόλτα πλοήγησης 4Χ4!

Η διαδρομή θα είναι ποικίλα, περιλαμβάνοντας κάθε γενικώς σκληρά τερέν, εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και SUV εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με GPS ή Road Book με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (30 – 60€ αντίστοιχα).

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας Off Road Team (http://www.offroadteam.gr) θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.


Σας περιμένουμε όλους για το πρωτότυπο και μοναδικό καλοκαιρινό μας Party!

forester
18-06-2012, 23:08
Tα τελευταία νέα :


Επειδή ΕΣΕΙΣ το θελήσατε, και για δική σας διευκόλυνση, η εκκίνηση αλλάζει μέρος και από το Δαφνί μεταφέρεται στην Μάνδρα!

Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει από το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης.

Εκκίνηση το πρωί στις 9:30 για να μην μας πιάσουν οι ζέστες!

Το σημείο εκκίνησης από το σημείο τερματισμού απέχει 40 χιλιόμετρα, ασφάλτινο στροφιλίκι, κανά μισαωράκι το πολύ με το μηχανάκι στην επιστροφή. Στην Μάνδρα μπορείτε να αφήσετε τα trailer και να τα πάρετε στην επιστροφή, αφού είναι πάνω στο δρόμο σας!

Τα υπόλοιπα, αντιληακά, πετσέτες, τσάντες, μπανιερά κτλ. θα τα βάλετε σε ένα σακιδιάκι και θα μου το δώσετε στο φορτηγό!

Η διαδρομή είναι 115 χιλιόμετρα, ΟΛΟ ειδική! Στην μέση υπάρχει βενζινάδικο, πάνω στην Παλαιά Εθνική Οδό, στην Οινόη για ανεφοδιασμό όποιοι θέλουν, αλλά και στον τερματισμό, κατά την επιστροή θα υπάρχει βενζινάδικο στα Βίλια και στο Αλεποχώρι, αλλά εάν θέλετε, μπορείτε να δώσετε μπιτονάκι να το βρείτε στην Ψάθα.

Το RB είναι ότι πιο εύκολο θα έχετε συναντήσει, με ελάχιστες τουλίπες, και πανεύκολη πλοήγηση!

ΙΔΑΝΙΚΟ για πρωτάρηδες, και για χωρίς όργανα ακριβείας.

Τα σουβλάκια ψήνονται, ο πάγος παγώνει!

Ο καιρός σήμερα στο βουνό ήταν ιδανικός!

Δεν ζεστάθηκα καθόλου, δεν ίδρωσα, και το αεράκι ήταν δροσιστικό!

Μπανάκι στην Ψάθα, παγωτό, κοκακόλα και πίσω!

Σύντομα βιντεάκια και φωτό!

:ye33:

forester
18-06-2012, 23:09
Τα παραπάνω, αν και σε 1ο πρόσωπο , δεν είναι δικά μου, αλλά του διοργανωτή και τα μεταφέρω αυτούσια:)

forester
21-06-2012, 08:30
Φτάσανε οι μέρες:)
Όποιος κάνει κέφι βολτίτσα χαλαρή χωμάτινη, με gps ή και χωρίς αυτό και μετά παρτάκι στην παραλία της ψάθας , μετά μπάνιου βεβαίως-βεβαίως, τον περιμένουμε!!!!!
Θέματα μεταφοράς πραγμάτων παραλίας κλπ, είναι λυμένα;)

adventure
22-06-2012, 11:29
Ωραίος συνδυασμός μακάρι να έχει πολλές συμμετοχές.

:ye02: :ye33: :ye33:

paschalis
27-06-2012, 07:22
Ωραιες ιδεες που μια ζωη ταλαιπωρουνται στην Ελλαδα ..
Κανενα νεο??:)

forester
27-06-2012, 08:08
Περάσαμε όμορφα:)
Η διαδρομή ήταν εύκολη και γρήγορη, ενώ η θέα από τα περισσότερα σημεία απλά μαγευτική...
Δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο, ούτε λάστιχο δεν έσκασε, και ο τερματισμός επιφύλασσε εκλπήξεις για όλους!!!
Σουβλάκια, μπυρίτσες και αναψυκτικά -δωρεά του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίων- στη νταλίκα-motor home του Ψυχογιού.
Μπανάκι , απονομή και μετά μεζέδες και τσίπουρα σε παρακείμενη ταβέρνα.
Μια πολύ όμορφη Κυριακή για όσους συμμετείχαν και για όσους ήρθαν ως θεατές κι αυτή τη φορά ήταν αρκετοί:)
φωτο, αποτελέσματα και περιγραφές συμμετεχόντων στο offroadteam.gr

gsmaniac
27-06-2012, 13:21
Περάσαμε όμορφα:)
Η διαδρομή ήταν εύκολη και γρήγορη, ενώ η θέα από τα περισσότερα σημεία απλά μαγευτική...
Δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο, ούτε λάστιχο δεν έσκασε, και ο τερματισμός επιφύλασσε εκλπήξεις για όλους!!!
Σουβλάκια, μπυρίτσες και αναψυκτικά -δωρεά του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίων- στη νταλίκα-motor home του Ψυχογιού.
Μπανάκι , απονομή και μετά μεζέδες και τσίπουρα σε παρακείμενη ταβέρνα.
Μια πολύ όμορφη Κυριακή για όσους συμμετείχαν και για όσους ήρθαν ως θεατές κι αυτή τη φορά ήταν αρκετοί:)
φωτο, αποτελέσματα και περιγραφές συμμετεχόντων στο offroadteam.gr


μπραβο φιλαρακι........και του χρονου, με το μωρο στο καροτσι:D

forester
27-06-2012, 15:27
μπραβο φιλαρακι........και του χρονου, με το μωρο στο καροτσι:D

:th11::th11::th11::th11:
:)

forester
27-06-2012, 22:46
Δελτίο τύπου, αντιγράφω από το offroadteam.gr:



Δελτίο Τύπου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012

4ος Αγώνας Ειδυλλία 24 Ιουνίου

Καλοκαιρινό Ειδύλλιο… http://offroadteam.gr/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/laughing.png http://offroadteam.gr/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/laughing.png

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 επέστρεψε στην Αττική για μια καλοκαιρινή εξόρμηση στην «Ειδυλλιακή» περιοχή του Πατέρα, και των παραλίων του Κορινθιακού Κόλπου… Με εκκίνηση από την Μάνδρα η κατάληξη έγινε στην όμορφη παραλία της Ψάθας, σε ένα διαφορετικό σημείο από αυτό της αφετηρίας, κάτι που είχε να γίνει εδώ και χρόνια, και μας θύμισες τις παλιές εποχές των πρώτων Trail Rides…

Η διαδρομή ήταν ευχάριστη και γρήγορη, 115 χιλιόμετρα πάνω στον Πατέρα, στους πρόποδες του Κιθαιρώνα και των Γερανείων, ενώ η θέα προς τις Αλκυονίδες, τις παραλίες αλλά και προς τα Βαθυχώρια ήταν μαγευτική! Ελάχιστα ήταν τα δύσκολα σημεία που ταλαιπώρησαν τους συμμετέχοντες, καθώς η πολλή ζέστη δεν επέτρεπε τέτοιου είδους υπερβολές!
Η σβέλτη και ασφαλής ειδική διαδρομή, σε συνδυασμό με το αεράκι που φύσαγε, έδωσε τις απαραίτητες νότες δροσιάς ώστε να φτάσουν οι αγωνιζόμενοι ξεκούραστοι στη παραλία!

Γιατί εκεί μας περίμεναν μπάνιο, δροσιστικά ποτά, μουσική και σουβλάκια, μέχρι την ώρα της απονομής! O Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας και το Δημοτικό Διαμέρισμα Βιλλίων αγκάλιασε και φιλοξένησε τον αγώνα μας με θέρμη, και στον τερματισμό στήθηκε μια πραγματική γιορτή με φαγητό, μπάνιο, ποτά και μουσική! Για αυτό βέβαια φρόντισε και όλο το Ψυχογιός Racing Team όπου με μια τεράστια νταλίκα – κινητό σπίτι – παρείχε όλες τις δυνατές ευκολίες για να στηθεί το όλο σκηνικό!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέξανδρος Σούγιαννης με Can Am DS 450 κέρδισε την γενική κατάταξη και την κατηγορία των Quad, όντας μάλιστα ταχύτερος από την δοθείσα μέση ωριαία, χρεωμένος ποινή προπορείας! Ο Τάκης Ιωνάς ήταν 2ος στα Quad, ενώ στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε μετά από πολύ καιρό ο Κώστας Γκανής με Hyosung TE 450, παρόλες τις τεχνικές αβαρίες που τον συνόδευσαν!

Ο Χάρης Καμαρούλιας με Yamaha WRF 280 ήταν ο νικητής στην κατηγορία Βετεράνων, όντας και 2ος γενικής! Η Τίμη Κυριακοπούλου με Husaberg FE 450 ήταν 2η, ακόμη ταλαιπωρημένη από το ταξίδι της στο Rally Albania, ενώ 3ος βετεράνος ήταν ο Χρήστος Βασιλακόπουλος με ΚΤΜ 350 ΕΧC.

O Γιάννης Κασωτάκης με Yamaha WR 450F, έκανε τον καλύτερο αγώνα του, κερδίζοντας την Enduro Class, όντας 3ος γενικής χάρη σε μια ποινή για τα όρια ταχύτητας! 2ος ήταν ο Άγγελος Παντελίδης με ΚΤΜ 450 EXC αυτή τη φορά, ενώ στη 3η θέση ανέβηκε ο Σταύρος Δαλδαβάνης με ΚΤΜ 450 ΕΧC επίσης!

Ιδανικός αγώνας για τα On-Οff με τον Νίκο Σπανό να παίρνει άλλη μια πανάξια νίκη με το καινούργιο ΚΤΜ 990 Αdventure. Ο Βασίλης Ψαρρός τον ακολούθησε 2ος με ΚΤΜ 640 LC4, ενώ 3ος ανέβηκε ο Άγγελος Γεωργόπουλος με Honda Dominator NX 650.
Στην κατηγορία GPS, o Χρήστος Σταμπολτζής με Can Am 1000 κέρδισε έναν ακόμη αγώνα, εμπρός από τα αδέλφια Γιώργο και Γιάννη Μεταξά, με Yamaha Raptor 700 και Can Am Bombardier 800 αντίστοιχα!

Στα αυτοκίνητα 4Χ4, οι Πέτρος Σιούτης – Κώστας Μακρής με Suzuki Jimny 1.8 είχαν μηδενικές ποινές στην επίτευξη της μέσης ωριαίας ταχύτητας, ενώ οι Γιώργος Στάικος – MITSOS ακολούθησαν με Daihatsu Feroza 1.6.

Εν αναμονή του επόμενου αγώνα μας, του Hellas Rally Raid - Serres Rally 2012, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Αρωγοί του αγώνα ήταν ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίων, το ΨΥΧΟΓΙΟΣ TYRES Racing Team, τα ελαστικά MALATESTA, η ΜΙCHELIN, η Jet Power, τα λιπαντικά Denicol, η Colori, η AMITEL A.E. και βεβαίως τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης My-Track.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες www.motorsite.gr, (http://www.motorsite.gr,) www.to4x4.gr, (http://www.to4x4.gr,) www.dirt-bike.gr, (http://www.dirt-bike.gr,) www.Bikeit.gr (http://www.Bikeit.gr) και φυσικά το www.trailride.gr (http://www.trailride.gr)