PDA

View Full Version : Από 16/7 έως 31/8 εκπτώσεις στο Βike Accessories


xvitos
15-07-2012, 14:02
Μεγάλο Stock Out Bazaar με «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» οργανώνει το κατάστημα Βike Accessories από τις 16 Ιουλίου σε είδη εποχής, κράνη, ταξιδιωτικό εξοπλισμό, μπουφάν, και πολλά άλλα…
Επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις του Βike Accessories που είναι της τάξης του -70%, -60%, - 50% κλπ, σε παλαιά είδη, και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις σε μοντέλα 2012 με την ΑΠΟΣΥΡΣΗ που παρέχει το κατάστημα (η απόσυρση ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου). Εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα αυτό της απόσυρσης της Ιταλικής φίρμας και αποκτήστε κορυφαία αξεσουάρ από τη νέα γκάμα των DAINESE και ΑGV με έκπτωση 20%.

Η μονή προϋπόθεση για να κερδίσετε την έκπτωση είναι η παράδοση ομοειδούς προϊόντος ανεξάρτητου μάρκας και κατάστασης για αγορά καινούργιου. Πχ για αγορά δερμάτινου μπουφάν πρέπει να παραδώσετε παλιό δερμάτινο ,για αγορά παπουτσιών αντίστοιχα να παραδώσετε παλιά τεχνικά παπούτσια, για αγορά κράνους AGV πρέπει να παραδώσετε κράνος οποιασδήποτε μάρκας αρκεί να φέρει το λουράκι πρόσδεσης.


Το πρόγραμμα γίνεται βάση εταιρικής καμπάνιας της DAINESE με στόχο την ανανέωση του παλιού εξοπλισμού με νέο εξελιγμένο ώστε ο αναβάτης να κερδίσει στον τομέα της άνεσης αλλά κυρίως στον τομέα της ασφάλειας.


Για να δείτε όλες τις νέες προτάσεις της Dainese – AGV περάστε από την Καλλιρρόης 27, Ν. Κόσμος. Τηλ. 210 9220152. #DAINESE PRO SHOP KALLIRROIS

Levados
16-07-2012, 21:05
Πάσα προσφορά δεκτή. ΄Ομως θεωρώ ότι κάποια είδη, μεταξύ των οποίων και τα προσφερόμενα μπορούν να διατεθούν με σαφώς μεαγαλύτερη έκπτωση, ειδικά τώρα που η αβεβαιότητα της κρίσης έχει κτυπήσει την πόρτα όλων μας, ασχέτως απόσυρσης, αφού αγορανομικά μπορεί λόγω εκτπώσεων.
΄Αλλωστε η διαφορά τιμών που εντοπίζεται μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού αφήνει περιθώρια γιά μεγάλες εκτπώσεις.
Ελπίζω να εισακουσθώ, αφού ετοιμάζομαι γιά αλλαγή κρανοπούλας.
Χαιρετώ
ΛΕΒΑΔΟΣ