PDA

View Full Version : Εξτρεμιστικές δηλώσεις ρατσισμού ή σωστές αποφάσεις από ένα οργανωμένο κράτος ;;;;;


ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
12-06-2009, 02:05
Θα ήθελα σαν σχόλιο να μεταφέρω μια συνέντευξη: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα. Η κυβέρνηση της... Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών. Τα λόγια του ήταν:Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!? Μήπως θα έπρεπε επιτέλους και στην δική μας χώρα να βγει κάποιος υπεύθυνος να πει κάτι παρόμοιο και στην δική μας χώρα;...

Τα Νεα.gr



.

syan
12-06-2009, 06:58
:sm8::sm8::sm8:

georgekostas
12-06-2009, 08:55
Μηπως να τον περναμε μεταγραφη στη χωρα μας μπας και μας βαλει σε σωστο δρομο;:sm8::sm8:

SenseiG
12-06-2009, 09:38
:sm8::sm8:

syan
12-06-2009, 09:41
Μηπως να τον περναμε μεταγραφη στη χωρα μας μπας και μας βαλει σε σωστο δρομο;:sm8::sm8:
Χρειαζόμαστε πολλές μεταγραφές σ' αυτή την χώρα!!

Major_Goose
12-06-2009, 09:43
Ότι κάποια στιγμή θα πρέπει το κράτος να βάλει κάποια τάξη.....Στο νησί που μένω έχει πολλούς αλλοδαπούς και ειδικά βόρειους γείτονες. Σε μια πρόσφατη μάζωξη της Αστενομίας αποδείχθηκε ότι το 80% δεν έχουν χαρτιά και είναι παράνομοι. Κανείς δεν εκδιώχθηκε ή απελάστηκε . Είναι πολύ μεγάλο το κόστος και σε λίγες μέρες ξαναμπουκάρουν μέσα ...τι να λέμε ....:yz

konstantinos
12-06-2009, 10:05
:sm5::sm8::sm5::sm8:μηπως γνωριζουμε κανεναν
υπευθυνο για να τους τον στειλουμε να τον εκπαιδευσουν

Jefe
12-06-2009, 10:15
Μιλάμε για ένα οργανωμένο κράτος, με στόχους, που ο πρωθυπουργός του δεν φοβάται το πολιτικό κόστος......

:sm8::sm5:


Jefe

wolferin
12-06-2009, 11:51
Μιλάμε για ένα οργανωμένο κράτος, με στόχους, που ο πρωθυπουργός του δεν φοβάται το πολιτικό κόστος......

:sm8::sm5:


Jefe

+100000

ntinopoulos
12-06-2009, 12:08
μαθανε οτι γ@μιομ@στε πλακωσανε κι οι γυφτοι...

manro
12-06-2009, 13:40
Μπράβο στους κυρίους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Κύρος Γρανάζης
12-06-2009, 13:58
Από αυτούς που εισέρχονται στην Αυστραλία ως μετανάστες, ένα πολύ μικρό ποσοστό εισέρχεται παράνομα,
κάπου στο 1% ή 2%. Στην χώρα μας ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Φυσικά δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Αυστραλία, γιατί αυτή η χώρα από την ίδρυση της ήταν χώρα μεταναστών.
Το πρόβλημα των μεταναστών είναι απλό. Όταν ένας άνθρωπος μπει στο δίλημμα, να μείνει εκεί που είναι
και να πεθάνει της πείνας ή να πάει κάπου αλλού και να ζήσει, σαφώς προτιμάει το δεύτερο
και δυστυχώς δεν το σταματά τίποτα.

PortoLeone
12-06-2009, 14:25
Σωστός ο Αστραλός που θα 'λεγε και η Βασιλειάδου.Άκουσα στη τηλεόραση ό,τι από 52 μετανάστες που έκανε έλεγχο η αστυνομία μόνο 5 ήταν παράνομοι.
Καλά αυτά τα μπλόκα είναι για να 'ναι!!!Άκου 5.Γιατί εγώ έβλεπα να τρέχουν σα κατσαρίδες τα λαμόγια οι πακιστανοί και άλλοι τέτοιοι όταν έβλεπαν περιπολικό ή πεζή περιπολία?
Πότε θα κάτσει για τα καλά το φτερό επάνω στο κοφίνι και θα βγούμε στους δρόμους.
Ας έρθουν να κάνουν και τζαμί στο Κερατσίνι.Να υποβαθμίσουν τη περιοχή.Να πάνε στη Κηφισιά.Έχει και δροσιά εκεί.Άντε γιατί ξεχειλίζει το ποτήρι.ΝεύραΝεύραΝεύρα

Arkas
12-06-2009, 18:08
Από αυτούς που εισέρχονται στην Αυστραλία ως μετανάστες, ένα πολύ μικρό ποσοστό εισέρχεται παράνομα,
κάπου στο 1% ή 2%. Στην χώρα μας ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Φυσικά δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Αυστραλία, γιατί αυτή η χώρα από την ίδρυση της ήταν χώρα μεταναστών.
Το πρόβλημα των μεταναστών είναι απλό. Όταν ένας άνθρωπος μπει στο δίλημμα, να μείνει εκεί που είναι
και να πεθάνει της πείνας ή να πάει κάπου αλλού και να ζήσει, σαφώς προτιμάει το δεύτερο
και δυστυχώς δεν το σταματά τίποτα.
Όταν λοιπόν αυτά ισχύουν για την Αυστραλία, που ιδρύθηκε από μετανάστες και κατά κανόνα θα έπρεπε να δείχνουν μεγαλύτερη ανοχή και καταννόηση από τους υπόλοιπους λαούς στο θέμα των σύγχρονων "οικονομικών μεταναστών", τότε τί θα έπρεπε να κάνουμε εμείς που είχαμε και έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά παγκοσμίως εθνικής και θρησκευτικής ομοιογένειας;

essel
12-06-2009, 20:00
Ας έρθουν να κάνουν και τζαμί στο Κερατσίνι.Να υποβαθμίσουν τη περιοχή.Να πάνε στη Κηφισιά.Έχει και δροσιά εκεί.Άντε γιατί ξεχειλίζει το ποτήρι.ΝεύραΝεύραΝεύρα



Οχι Οχι στην Κηφισσίας ....................μήπως στην λεωφόρο Αλεξάνδρας?

VILLY
13-06-2009, 10:59
Αγαπητοί μου συνφορουμίτες επιτρέψτε μου να αποδώσω και τη δική μου οπτική που σαφέστατα τάσσεται με τη γενική δική σας.

Πριν από μερικά χρόνια και αναφέρομαι στο 1975 ήμουν 9 χρονών.
Τότε θυμάμαι περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας είδα το πρώτο έγχρωμο άνθρωπο στη ζωή μου.
Είχα διαβάσει ότι υπάρχουν μόνο στα βιβλία του σχολείου μου. Βλέπεις τότε δεν υπήρχε ίντερνετ ούτε καν τηλεόραση σε ευρεία κλίμακα για να ενημερωθείς.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εκείνα να χρόνια δεν υπήρχε ακόμα η μετακίνηση πληθυσμών σε ευρεία κλίμακα. Δεν ενθαρρύνονταν οι μάζες να μετακινηθούν σε άλλα κράτη και οι λιγοστές βασικές μετακινήσεις ήταν εντός των ηπείρων. Δηλαδή Ευρωπαίοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, (όπως οι λιγοστοί Έλληνες που πήγαν και διέπρεψαν και όχι λήστεψαν, στη Γερμανία και αλλού) Αφρικανοί σε άλλες αφρικανικές και ούτω καθ εξής.
Αυτό που ιδιαίτερα όμως υπήρχε εκείνη την εποχή ήταν η εθνική (και όχι εθνικιστική!!) συνείδηση και η λαϊκή ενότητα και ομοψυχία.
Ήταν πολύ δύσκολο τότε να αποδεχθείς ένα ξένο από άλλη θρησκεία και άλλη κουλτούρα και ιδιαίτερα μη Ευρωπαίο.
Σήμερα όλα έγιναν αποδεκτά στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
Οι κυβερνήτες έμπασαν στο όνομα του κέρδους τους λαθρομετανάστες στις χώρες και έπειτα τους νομιμοποίησαν κιόλας.
Γιατί?
Απλό!
Στη χώρα τους αυτοί οι άνθρωποι υποζούσαν και υπολειτουργούσαν, δεν είχαν MacDonald's, δεν είχαν εφορία, μήτε αγαθά να τους πουλήσουν οι πολυεθνικές.
Συνεπώς το κυριότερο στοιχείο για το οποίο ξεχώριζαν ήταν το γεγονός ότι στις χώρες τους ήταν ανενεργοί καταναλωτές.
Σήμερα οι Αλβανοί ακούγεται ότι είναι τα καλύτερα πελατάκια και οι λοιποί μετανάστες στον ίδιο δρόμο. Ήρθαν στην Ελλάδα, πήραν δουλειές, άφησαν άνεργους τους τεμπέληδες δικούς μας, συνεπώς όλες οι θέσεις εργασίας ξαφνικά μεταβληθήκαν σε ενεργές καταναλωτικές μονάδες.
Το χρήμα κυλάει σε ευρεία κλίμακα και ξαφνικά από 10 εκατομμύρια πελατάκια γίναμε 15 εκατομμύρια πελατάκια που ψωνίζουν, πληρώνουν φόρους (αφού τους νομιμοποιήσαμε) και καλύπτουν τα κενά του βιομηχανικού και πολιτικού "καρτέλ".
Το τεράστιο όμως οικονομικό ζήτημα που προκύπτει είναι ότι η εισροή και η νομιμοποίηση του μεταναστευτικού ρεύματος στη χώρα μας έδωσε μεγάλα κέρδη αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά τράστ και τις πολυεθνικές ενώ έφερε υπερβολικά μεγάλη κοινωνική αστάθεια, δυστυχία και οικονομική μιζέρια στους Έλληνες πολίτες! Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα.

Δυστυχώς το τίμημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι χωρίς κοινή κουλτούρα, κοινά ήθη, κοινές θρησκείες, κοινά έθιμα, κοινά μυαλά - καμία χώρα στο κόσμο δεν έχει μέλλον στο τομέα της «ομόνοιας» και της κοινωνικής ευημερίας. Τα έκτροπα δεν θα αργήσουν νάρθουν, όπως ήρθαν στη Γαλλία και σταδιακά και στη χώρα μας.
Και αναμένονται πολύ χειρότερες μέρες με πολύ βία και αίμα. Άλλωστε είναι λογικό. Μέχρι να αναρμονιστούν πλήρως οι «τσεπωμένοι» και καλοφαγωμένοι πλέον μετανάστες μας, θα αναζητήσουν το καλύτερο. Από τη στιγμή που έγιναν και επιχειρηματίες με Έλληνες υπαλλήλους, θα αναζητήσουν να γίνουν και μεγαλοεπιχειρηματίες, δήμαρχοι, βουλευτές. Θα αναζητήσουν να γίνουν καλύτεροι από εμάς και είναι λογικό. Είναι στη φύση του ανθρώπου αυτό. Και καθίστε και απολαύστε το. Θα έχει πολλή βία, sex, ίντριγκες, αίμα, και όλα τα καλά συστατικά μιας καλής "οσκαρικής χολυγουντιανής" ταινίας τρόμου.

Αγαπητοί μου, άλλο πράγμα ο ρατσισμός και άλλο η προσπάθεια να κρατήσεις την ενότητα του λαού σου στη χώρα σου.
Δε θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου, όχι γιατί είμαι ρατσιστής. Σε καμία περίπτωση!
Λατρεύω το σκούρο δέρμα, άλλωστε ξοδεύω πολλές ώρες στη παραλία για να το αποκτήσω.
Δεν έχω τίποτα με τους Εβραίους, και αποδέχομαι όλες τις θρησκείες του κόσμου διότι πάνω από όλα σημασία έχει η πίστη και όχι το χρώμα της. Η πίστη σε κάνει άνθρωπο και σου χαρίζει το υπέρτατο αγαθό της ζωής, … την ελπίδα.
Είμαι όμως ένας Έλληνας που θέλω να ζήσω περήφανα στη χώρα μου χωρίς να περιφέρονται δίπλα μου άλλοι λαοί σε ευρεία μεταναστευτική κλίμακα.
Θέλω οι κόρες μου να ερωτευτούν Έλληνα και να κάνουν παιδάκια που δεν θα είναι μπερδεμένα για το θεό τους, τα ήθη, τα έθιμα, τη κουλτούρα και όλες τις άλλες δεκάδες υποκατηγορίες που απορρέουν από αυτά.
Δεν θέλω το γαμπρό μου να τον λένε Χότζα, Αλί, Μωχάμετ, Φέτζα κλπ
Προτιμώ το Βαγγέλαρος, Παναής, Μανώλαρος κλπ!
Θέλω να περνάει η μεγάλη μου κόρη από τη Πλατεία Κουμουνδούρου με περηφάνεια, άφοβη για την Ελληνική καταγωγή που της χάρισα.
Θέλω να μην ντρέπεται να λέει στο σχολείο της ... ότι είναι Ελληνίδα!!

Εν κατακλείδι ζητώ να ζήσω όπως μεγάλωσα και ο καλός μου - μάγος πρωθυπουργός - να κουνήσει το μαγικό του ραβδάκι και να με μεταφέρει πίσω στο 1975 από όπου ξεκίνησα να σκέφτομαι (και να αφηγούμαι την σημερινή μου ιστορία).
Εισηγούμαι δε, να ασπαστεί πλήρως την γραμμή του συναδέλφου του Αυστραλού και να κάνει πράξη τη Λαϊκή εντολή!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ και λυπάμαι αν κούρασα μερικούς.

Arkas
13-06-2009, 11:23
Good posting Bill! :sm8:

VILLY
13-06-2009, 12:23
Νίκο Λεοντόκαρδε, σε ευχαριστώ για την έμπνευση η οποία μου έδωσε το ερέθισμα για την δημοσίευση ενός άρθρου το οποίο θα "τρέξει" την ερχόμενη εβδομάδα και στις 2 εφημερίδες μας σε 40 και 90 χιλιάδες αντίτυπα.
Στο άρθρο γίνεται λόγος για το GsForum.gr και τον "Λεοντόκαρδο".
Τηρούμαι το κώδικα δεοντολογίας και προβάλουμε πάντα όταν κάτι προέρχεται από άλλο χώρο ενημέρωσης.
Το σχετικό δημοσίευμα:
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1357

Arkas
13-06-2009, 12:33
Νίκο Λεοντόκαρδε, σε ευχαριστώ για την έμπνευση η οποία μου έδωσε το ερέθισμα για την δημοσίευση ενός άρθρου το οποίο θα "τρέξει" την ερχόμενη εβδομάδα και στις 2 εφημερίδες μας σε 40 και 90 χιλιάδες αντίτυπα.
Στο άρθρο γίνεται λόγος για το GsForum.gr και τον "Λεοντόκαρδο".
Τηρούμαι το κώδικα δεοντολογίας και προβάλουμε πάντα όταν κάτι προέρχεται από άλλο χώρο ενημέρωσης.
Το σχετικό δημοσίευμα:
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1357
:sm8:

kostas_366
13-06-2009, 14:10
Καλό post.

nikosf800
13-06-2009, 16:40
Αγαπητοί μου συνφορουμίτες επιτρέψτε μου να αποδώσω και τη δική μου οπτική που σαφέστατα τάσσεται με τη γενική δική σας.

Πριν από μερικά χρόνια και αναφέρομαι στο 1975 ήμουν 9 χρονών.
Τότε θυμάμαι περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας είδα το πρώτο έγχρωμο άνθρωπο στη ζωή μου.
Είχα διαβάσει ότι υπάρχουν μόνο στα βιβλία του σχολείου μου. Βλέπεις τότε δεν υπήρχε ίντερνετ ούτε καν τηλεόραση σε ευρεία κλίμακα για να ενημερωθείς.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εκείνα να χρόνια δεν υπήρχε ακόμα η μετακίνηση πληθυσμών σε ευρεία κλίμακα. Δεν ενθαρρύνονταν οι μάζες να μετακινηθούν σε άλλα κράτη και οι λιγοστές βασικές μετακινήσεις ήταν εντός των ηπείρων. Δηλαδή Ευρωπαίοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, (όπως οι λιγοστοί Έλληνες που πήγαν και διέπρεψαν και όχι λήστεψαν, στη Γερμανία και αλλού) Αφρικανοί σε άλλες αφρικανικές και ούτω καθ εξής.
Αυτό που ιδιαίτερα όμως υπήρχε εκείνη την εποχή ήταν η εθνική (και όχι εθνικιστική!!) συνείδηση και η λαϊκή ενότητα και ομοψυχία.
Ήταν πολύ δύσκολο τότε να αποδεχθείς ένα ξένο από άλλη θρησκεία και άλλη κουλτούρα και ιδιαίτερα μη Ευρωπαίο.
Σήμερα όλα έγιναν αποδεκτά στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
Οι κυβερνήτες έμπασαν στο όνομα του κέρδους τους λαθρομετανάστες στις χώρες και έπειτα τους νομιμοποίησαν κιόλας.
Γιατί?
Απλό!
Στη χώρα τους αυτοί οι άνθρωποι υποζούσαν και υπολειτουργούσαν, δεν είχαν MacDonald's, δεν είχαν εφορία, μήτε αγαθά να τους πουλήσουν οι πολυεθνικές.
Συνεπώς το κυριότερο στοιχείο για το οποίο ξεχώριζαν ήταν το γεγονός ότι στις χώρες τους ήταν ανενεργοί καταναλωτές.
Σήμερα οι Αλβανοί ακούγεται ότι είναι τα καλύτερα πελατάκια και οι λοιποί μετανάστες στον ίδιο δρόμο. Ήρθαν στην Ελλάδα, πήραν δουλειές, άφησαν άνεργους τους τεμπέληδες δικούς μας, συνεπώς όλες οι θέσεις εργασίας ξαφνικά μεταβληθήκαν σε ενεργές καταναλωτικές μονάδες.
Το χρήμα κυλάει σε ευρεία κλίμακα και ξαφνικά από 10 εκατομμύρια πελατάκια γίναμε 15 εκατομμύρια πελατάκια που ψωνίζουν, πληρώνουν φόρους (αφού τους νομιμοποιήσαμε) και καλύπτουν τα κενά του βιομηχανικού και πολιτικού "καρτέλ".
Το τεράστιο όμως οικονομικό ζήτημα που προκύπτει είναι ότι η εισροή και η νομιμοποίηση του μεταναστευτικού ρεύματος στη χώρα μας έδωσε μεγάλα κέρδη αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά τράστ και τις πολυεθνικές ενώ έφερε υπερβολικά μεγάλη κοινωνική αστάθεια, δυστυχία και οικονομική μιζέρια στους Έλληνες πολίτες! Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα.

Δυστυχώς το τίμημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι χωρίς κοινή κουλτούρα, κοινά ήθη, κοινές θρησκείες, κοινά έθιμα, κοινά μυαλά - καμία χώρα στο κόσμο δεν έχει μέλλον στο τομέα της «ομόνοιας» και της κοινωνικής ευημερίας. Τα έκτροπα δεν θα αργήσουν νάρθουν, όπως ήρθαν στη Γαλλία και σταδιακά και στη χώρα μας.
Και αναμένονται πολύ χειρότερες μέρες με πολύ βία και αίμα. Άλλωστε είναι λογικό. Μέχρι να αναρμονιστούν πλήρως οι «τσεπωμένοι» και καλοφαγωμένοι πλέον μετανάστες μας, θα αναζητήσουν το καλύτερο. Από τη στιγμή που έγιναν και επιχειρηματίες με Έλληνες υπαλλήλους, θα αναζητήσουν να γίνουν και μεγαλοεπιχειρηματίες, δήμαρχοι, βουλευτές. Θα αναζητήσουν να γίνουν καλύτεροι από εμάς και είναι λογικό. Είναι στη φύση του ανθρώπου αυτό. Και καθίστε και απολαύστε το. Θα έχει πολλή βία, sex, ίντριγκες, αίμα, και όλα τα καλά συστατικά μιας καλής "οσκαρικής χολυγουντιανής" ταινίας τρόμου.

Αγαπητοί μου, άλλο πράγμα ο ρατσισμός και άλλο η προσπάθεια να κρατήσεις την ενότητα του λαού σου στη χώρα σου.
Δε θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου, όχι γιατί είμαι ρατσιστής. Σε καμία περίπτωση!
Λατρεύω το σκούρο δέρμα, άλλωστε ξοδεύω πολλές ώρες στη παραλία για να το αποκτήσω.
Δεν έχω τίποτα με τους Εβραίους, και αποδέχομαι όλες τις θρησκείες του κόσμου διότι πάνω από όλα σημασία έχει η πίστη και όχι το χρώμα της. Η πίστη σε κάνει άνθρωπο και σου χαρίζει το υπέρτατο αγαθό της ζωής, … την ελπίδα.
Είμαι όμως ένας Έλληνας που θέλω να ζήσω περήφανα στη χώρα μου χωρίς να περιφέρονται δίπλα μου άλλοι λαοί σε ευρεία μεταναστευτική κλίμακα.
Θέλω οι κόρες μου να ερωτευτούν Έλληνα και να κάνουν παιδάκια που δεν θα είναι μπερδεμένα για το θεό τους, τα ήθη, τα έθιμα, τη κουλτούρα και όλες τις άλλες δεκάδες υποκατηγορίες που απορρέουν από αυτά.
Δεν θέλω το γαμπρό μου να τον λένε Χότζα, Αλί, Μωχάμετ, Φέτζα κλπ
Προτιμώ το Βαγγέλαρος, Παναής, Μανώλαρος κλπ!
Θέλω να περνάει η μεγάλη μου κόρη από τη Πλατεία Κουμουνδούρου με περηφάνεια, άφοβη για την Ελληνική καταγωγή που της χάρισα.
Θέλω να μην ντρέπεται να λέει στο σχολείο της ... ότι είναι Ελληνίδα!!

Εν κατακλείδι ζητώ να ζήσω όπως μεγάλωσα και ο καλός μου - μάγος πρωθυπουργός - να κουνήσει το μαγικό του ραβδάκι και να με μεταφέρει πίσω στο 1975 από όπου ξεκίνησα να σκέφτομαι (και να αφηγούμαι την σημερινή μου ιστορία).
Εισηγούμαι δε, να ασπαστεί πλήρως την γραμμή του συναδέλφου του Αυστραλού και να κάνει πράξη τη Λαϊκή εντολή!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ και λυπάμαι αν κούρασα μερικούς.




respekt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sm8:

ckalfas
13-06-2009, 16:53
Σε ένα μήνυμα συνόψησες όσα όλοι λίγο - πολύ θέλαμε να γράψουμε!!!
Μπράβο Βασίλαρε!

vellos
15-06-2009, 02:06
μπράβο στον Αυστραλό !!!!

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
15-06-2009, 08:28
Θα συμφωνήσω κ'εγώ με τη τοποθέτηση του Αυστραλού πρωθυπουργού και θα
συγχαρώ και το Βασίλη για τη προσέγγιση του θέματος στην ελληνική του
διάσταση.

VILLY
15-06-2009, 10:01
Θα πρότεινα στους συνφορουμίτες που επιθυμούν να διαβάσουν το άρθρο να το διαβάσουν από το δημοσίευμα http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1357 το οποίο είναι κατά πολύ εμπλουτισμένο λόγω της εφημερίδας.

Μεταναστευτικό: Η άποψη του Αυστραλού Πρωθυπουργού και ακολούθως ο σχολιασμός μας.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
Έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Kevin Rudd ακολουθεί ο κοινωνικός σχολιασμός στο θέμα από τον Βασίλη Κασιμάτη.
Η κυβέρνηση της... Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών. Τα λόγια του ήταν:
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»
Μήπως θα έπρεπε επιτέλους και στην δική μας χώρα να βγει κάποιος υπεύθυνος να πει κάτι παρόμοιο και στην δική μας χώρα;...
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ.gr
======================================================
Αγαπητοί μας αναγνώστες μας ορμώμενος από το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ
ΝΕΑ» και ύστερα από την κλιμάκωση των επεισοδίων από πλευράς των μεταναστών στη χώρα μας τελευταίως, επιτρέψτε μου να αποδώσω και τη δική μου οπτική στο θέμα.
Ευχαριστώ το φίλο μου Νίκο Δουρίδα ("ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ") για την ανάρτηση του σχετικού δελτίου του στο διαδικτυακό εντευκτήριο GsForum.gr το οποίο αποτέλεσε το ερέθισμα για τη συγγραφή.

Πριν από μερικά χρόνια και αναφέρομαι στο 1975 ήμουν 9 χρονών.
Τότε θυμάμαι περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας, είδα το πρώτο έγχρωμο άνθρωπο στη ζωή μου.
Είχα διαβάσει για την υπαρξή τους μόνο στα βιβλία του σχολείου μου. Βλέπετε τότε δεν υπήρχε ίντερνετ ούτε καν τηλεόραση σε ευρεία κλίμακα για να ενημερωθείς.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εκείνα να χρόνια δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η πληθυσμιακή μετακίνηση στο βαθμό που βρίσκεται σήμερα. Δεν ενθαρρύνονταν οι μάζες να μετακινηθούν σε άλλα κράτη και οι λιγοστές βασικές μετακινήσεις ήταν εντός των ηπείρων. Δηλαδή Ευρωπαίοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, (όπως οι λιγοστοί Έλληνες που πήγαν και διέπρεψαν και όχι λήστεψαν, στη Γερμανία και αλλού) Αφρικανοί σε άλλες αφρικανικές και ούτω καθ εξής.
Αυτό που ιδιαίτερα όμως υπήρχε εκείνη την εποχή ήταν η εθνική (και όχι εθνικιστική!!) συνείδηση και η λαϊκή ενότητα και ομοψυχία.
Ήταν πολύ δύσκολο τότε να αποδεχθείς ένα ξένο από άλλη θρησκεία και άλλη κουλτούρα και ιδιαίτερα μη Ευρωπαίο.
Σήμερα όλα έγιναν αποδεκτά στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
Οι κυβερνήτες έμπασαν στο όνομα του κέρδους τους λαθρομετανάστες στις χώρες και έπειτα τους νομιμοποίησαν κιόλας.
Γιατί?
Απλό!
Στη χώρα τους αυτοί οι άνθρωποι υποζούσαν και υπολειτουργούσαν, δεν είχαν MacDonalds, δεν είχαν εφορία, μήτε αγαθά να τους πουλήσουν οι πολυεθνικές.
Συνεπώς το κυριότερο στοιχείο για το οποίο ξεχώριζαν ήταν το γεγονός ότι στις χώρες τους ήταν ανενεργοί καταναλωτές.
Τους φέραμε λοιπόν στις δικές μας χώρες για του μετατρέψουμε σε εργαζόμενους με εισόδημα. Η δίψα τους μάλιστα για ζωή τους κάνει καλούς καταναλωτές. Βλέπετε ήταν δυσκολότερο το έργο να τους μετατρέψουν εντός των συνόρων τους και να λάβουν το ίδιο αποτέλεσμα. Έπρεπε να δίαλύσουν τη κοινωνική δομή τους, εγχείρημα ακατόρθωτο για τις περισσότερες κοινωνίες των υποανάπτυκτων χωρών. Επομένως η εύκολη λύση εις βάρος όμως άλλων κοινωνικών ομάδων΄, άλλων χωρών αποτέλεσε τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα των "Εταιριών" .
Η "Τελική λύση" (The final solution) του Άντολφ Άϊχμαν (Adolf Eichmann)(σχέδιο εξόντωσης των Εβραίων στο 2ο Παγκ. πόλεμο) φαντάζει να ωχριά ως σχέδιο μπροστά στο καλορετουσαρισμένο πρόγραμμα των πολυεθνικών.
Η εξόντωση κοινωνικών ομάδων με διαφορετικό όμως τρόπο αποτελεί σίγουρα το κοινό συστατικό στα δύο καλοεκτελεσμένα αυτά σχέδια.

Σήμερα οι Αλβανοί υπήκοοι ακούγεται ότι είναι τα καλύτερα πελατάκια και οι λοιποί μετανάστες στον ίδιο δρόμο. Ήρθαν στην Ελλάδα, πήραν δουλειές, άφησαν άνεργους τους τεμπέληδες δικούς μας, συνεπώς όλες οι θέσεις εργασίας ξαφνικά μεταβληθήκαν σε ενεργές καταναλωτικές μονάδες.

Το χρήμα κυλάει και οδηγήται σε συγκεκριμένα ταμεία των SIEMENS, ZARA, IKEA, CAREFOUR, κλπ και ξαφνικά από 10 εκατομμύρια πελατάκια γίναμε 15 εκατομμύρια πελατάκια που ψωνίζουν, πληρώνουν φόρους (αφού τους νομιμοποιήσαμε) και καλύπτουν τα κενά του βιομηχανικού και πολιτικού "καρτέλ".
Το τεράστιο όμως οικονομικό ζήτημα που προκύπτει είναι ότι η εισροή και η νομιμοποίηση του μεταναστευτικού ρεύματος στη χώρα μας έδωσε μεγάλα κέρδη αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά τράστ και τις πολυεθνικές ενώ έφερε υπερβολικά μεγάλη κοινωνική αστάθεια, δυστυχία και οικονομική μιζέρια στους Έλληνες πολίτες! Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα.

Δυστυχώς το τίμημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι χωρίς κοινή κουλτούρα, κοινά ήθη, κοινές θρησκείες, κοινά έθιμα, κοινά μυαλά - καμία χώρα στο κόσμο δεν έχει μέλλον στο τομέα της «ομόνοιας» και της κοινωνικής ευημερίας.
Τα έκτροπα δεν θα αργήσουν νάρθουν, όπως ήρθαν στη Γαλλία και σταδιακά και στη χώρα μας.
Και αναμένονται πολύ χειρότερες μέρες με πολύ βία και αίμα. Άλλωστε είναι λογικό. Μέχρι να αναρμονιστούν πλήρως οι «τσεπωμένοι» και καλοφαγωμένοι πλέον μετανάστες μας, θα αναζητήσουν το καλύτερο.
Από τη στιγμή που έγιναν και επιχειρηματίες με Έλληνες υπαλλήλους, θα αναζητήσουν να γίνουν και μεγαλοεπιχειρηματίες, δήμαρχοι, βουλευτές. Θα αναζητήσουν να γίνουν καλύτεροι από εμάς και είναι λογικό. Είναι στη φύση του ανθρώπου αυτό. Και θα δώσουν μάχες για αυτό. Καθίστε και απολαύστε το. Θα έχει πολλή βία, sex, ίντριγκες, αίμα, και όλα τα καλά συστατικά μιας καλής "Οσκαρικής Χολυγουντιανής" ταινίας τρόμου.

Αγαπητοί μου, άλλο πράγμα ο ρατσισμός και άλλο η προσπάθεια να κρατήσεις την ενότητα του λαού σου στη χώρα σου.
Δε θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου, όχι όμως γιατί είμαι ρατσιστής. Σε καμία περίπτωση! Δεν είμαι.
Λατρεύω το σκούρο δέρμα, άλλωστε ξοδεύω πολλές ώρες στη παραλία για να το αποκτήσω.
Δεν έχω τίποτα με τους Εβραίους, και αποδέχομαι όλες τις θρησκείες του κόσμου διότι πάνω από όλα σημασία έχει η πίστη και όχι το χρώμα της. Η πίστη είναι αυτή που σε κάνει άνθρωπο και σου χαρίζει το υπέρτατο αγαθό της ζωής, ... την ελπίδα.

Είμαι όμως ένας Έλληνας που θέλω να ζήσω περήφανα στη χώρα μου χωρίς να περιφέρονται δίπλα μου άλλοι λαοί σε ευρεία μεταναστευτική κλίμακα.
Θέλω οι κόρες μου να ερωτευτούν Έλληνα και να κάνουν παιδάκια που δεν θα είναι μπερδεμένα για το Θεό τους, τα ήθη, τα έθιμα, τη κουλτούρα και όλες τις άλλες δεκάδες υποκατηγορίες που απορρέουν από αυτά.
Δεν επιθυμώ και έχω το δικαίωμα να ζητώ να μην λένε το γαμπρό μου Χότζα, Αλί, Μωχάμετ, Φέτζα κλπ
Προτιμώ το Γιώργης, Κωστής, Σήφης, Παναής, Μανώλης, Μιχάλης, κλπ!
Θέλω να περνάει η μεγάλη μου κόρη από τη Πλατεία Κουμουνδούρου με περηφάνια, άφοβη για την Ελληνική καταγωγή που της χάρισα.
Θέλω να μην ντρέπεται να λέει στο σχολείο της ... ότι είναι Ελληνίδα!!

Εν κατακλείδι ζητώ να ζήσω όπως μεγάλωσα και ο καλός μου - ο μάγος πρωθυπουργός - να κουνήσει το μαγικό του ραβδάκι και να με μεταφέρει πίσω στο 1975 από όπου ξεκίνησα να σκέφτομαι (και να αφηγούμαι την σημερινή μου ιστορία).
Εισηγούμαι δε, να αποποιηιεί του πολιτικού κόστους και να ασπαστεί πλήρως την γραμμή του συναδέλφου του, Αυστραλού Πρωθυπουργού Kebin Rudd και να κάνει πράξη τη Λαϊκή εντολή!!!!!!!!!!!!

Με τσι γειές μας...

Adrian
15-06-2009, 10:55
respect .......

wolferin
15-06-2009, 12:23
:sm4::sm4:

Arkas
15-06-2009, 22:44
Το διαβάσαμε στην εφημερίδα, το ξαναδιαβάσαμε κι' εδώ!;)
:sm8:

yannis
09-07-2009, 21:26
http://au.greekreporter.gr/?p=303



ΑΡΧΙΚΗ (http://au.greekreporter.gr/)
Ταυτοτητα (http://au.greekreporter.gr/?page_id=2)
SITEMAP (http://au.greekreporter.gr/?page_id=49)
Αρχειο (http://au.greekreporter.gr/?page_id=105)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (http://greekreporter.gr/?page_id=46)





http://greekreporter.gr/images/AUGR.jpg (http://au.greekreporter.gr/)

http://greekreporter.gr/wp-content/themes/Hamasaki/images/ads/468.jpg (http://greekreporter.gr/?page_id=2)



Kοινότητα (http://au.greekreporter.gr/?cat=63)
Ειδήσεις (http://au.greekreporter.gr/?cat=49)
Συνεντεύξεις (http://au.greekreporter.gr/?cat=10)


Ο Καρατζαφέρης εμπλέκει τον… Ραντ! (http://au.greekreporter.gr/?p=303)

Δημοσιεύτηκε στις 07 July 2009 από τον Απόστολος Παπαποστόλου Στείλτε το / Εκτυπώστε το (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:void%280%29)

http://au.greekreporter.gr/files/2009/07/ruddstimulus_1.jpgΟ αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δημοσιογράφοι και αρκετοί Bloggers (αυτοί που εκφράζουν απόψεις τους στο ίντερνετ) στην Ελλάδα, έχουν εμπλέξει τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Κέβιν Ραν, σε μια απίστευτη ιστορία.
Τον φέρουν να έχει κάνει σκληρές δηλώσεις εναντίον των μουσουλμάνων της Αυστραλίας και να τους ζητά να εγκαταλείψουν τη… χώρα.
Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ολίσθημα του κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος, με την ιδιότητα του αρχηγού κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου, αποδίδει σε ξένο πρωθυπουργό δηλώσεις που δεν έκανε ποτέ, για να στηρίξει τις δικές του θέσεις για τους λαθρομετανάστες.
Μια «βόλτα» να κάνει κάποιος στο ίντερνετ, θα δει το βιντεάκι με πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ για τη μετανάστευση. Πρόκειται για επίσημες δηλώσεις που μεταδόθηκαν από ελληνικά κανάλια.
Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι υιοθετεί θέσεις και απόψεις που έχουν εκφράσει αριστεροί ηγέτες.
Κάποια στιγμή, ο κ. Καρατζαφέρης τονίζει:
«Σεβόμαστε τη θρησκεία του καθενός, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά του, όμως να θυμάται πάντα ο κάθε ένας από αυτούς ότι ήλθε απρόσκλητος σε μια χριστιανική χώρα, να σέβεται την πίστη μας, τα έθιμά μας και την κουλτούρα μας. Τους φερόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα, τους δίνουμε από το υστέρημά μας, διότι δεν είμαστε μια πλούσια χώρα, χρεωμένη χώρα είμαστε, εάν δεν τους αρέσει, η πόρτα είναι ανοιχτή».
Και μετά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συμπληρώνει για την ανωτέρω δήλωση:
«Δεν είναι δικό μου, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας τα είπε αυτά πριν από ενάμιση μήνα. Η μετάφραση είναι απ’ τα αγγλικά. Αυτά τα λέω, γιατί αυτή η πολιτική εδώ στην Ελλάδα από τους προοδευτικάριους λέγεται ακραία φασιστική, αλλά αυτός που τα είπε είναι σοσιαλιστής εκεί κάτω, έτσι».
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι:
α) Τα παραπάνω δεν τα είπε ποτέ ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ. Πρόκειται για γνωστό σύγχρονο μύθο που ξεσκεπάζεται από ειδική σελίδα στην αγγλική στο ίντερνετ. Παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί ότι είναι παραμύθι, στην Ελλάδα κάποιοι επιμένουν να το επαναλαμβάνουν «γιατί έτσι τους συμφέρει».
Άλλα ειπώθηκαν και από άλλον και συγκεκριμένα:
β) Δεν ειπώθηκαν πριν από ενάμιση μήνα, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια.
γ) Αυτός που θεωρείται ότι έκανε τις δηλώσεις αυτές, δεν είναι σοσιαλιστής, αλλά δεξιός.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για σύγχρονο (αστικό) μύθο που κυκλοφορεί από το 2005, σύμφωνα με τον οποίο ο τότε πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζον Χάουαρντ, απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους μετανάστες της Αυστραλίας, τούς είπε, με δυο λόγια, ότι «αυτή η χώρα είναι δική μας και όποιου δεν του αρέσει φεύγει».
Ο μύθος κυκλοφορεί με μαζικά e-messages (ηλεκτρονικά μηνύματα) που στέλνονται ανά τον κόσμο. Υπάρχουν κάποια στοιχεία αλήθειας, με την έννοια ότι κάποιοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Χάουαρντ, αλλά και ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός, είχαν κάνει κάποιες δηλώσεις, όχι βέβαια αυτές που τους αποδόθηκαν και αποδίδονται σήμερα στον κ. Ραντ, αλλά συνολικά πρόκειται για χαλκευμένο μύθο.
Στο μεταξύ, στις εκλογές του 2007, ο Χάουαρντ ηττήθηκε και ανέλαβε ο Εργατικός, Κέβιν Ραντ.
Από τον Φεβρουάριο του 2009 έχει αρχίσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως (αλλά, κυρίως, στην Ελλάδα) «επικαιροποιημένη» εκδοχή του μύθου, που αποδίδει τις ξενόφοβες δηλώσεις στον Ραντ, πράγμα που αφαιρεί και τα τελευταία ίχνη αλήθειας από τον μύθο.
Αυτή την τελευταία και εντελώς ψευδή παραλλαγή του μύθου, πλασάρει τώρα και ο αρχηγός του Λάος, όταν μιλάει για «σοσιαλιστή» πρωθυπουργό της Αυστραλίας.
Πιθανόν, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ να έπεσε θύμα απάτης, δηλαδή να πήρε και αυτός το μαζικό e-μήνυμα με τον ξενόφοβο μύθο και να τον επαναλαμβάνει.
Γεγονός είναι, πάντως, ότι τα όσα αποδίδονται στον κ. Ραντ (ή στον κ. Χάουαρντ), δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και «θέμα» μεταξύ των δυο χωρών.
Και λόγω της σοβαρότητας του όλου ζητήματος, ο σχολιαστής της εφημερίδας «Η Καθημερινή», Πάσχος Μανδραβέλης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
«Ο ΛΑΟΣ και ο Αυστραλός πρωθυπουργός
Aνοησίες κυκλοφορούν στα καφενεία όλης της υφηλίου. Πολλές φορές γίνονται πεποίθηση σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και γι’ αυτό ονομάζονται «αστικοί μύθοι». Στην εποχή του Διαδικτύου, εξαπλώνονται σε όλες τις γλώσσες και με την ίδια ταχύτητα που μεταδόθηκε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον: Ακαριαία. Κάποιος μεταφράζει μια μπαρούφα που έχει γραφτεί σε ένα άγνωστο δικτυακό τόπο και ο μύθος, ταξιδεύει από ηλεκτρονικό μήνυμα, σε ηλεκτρονικό μήνυμα.
Αστικοί μύθοι υπάρχουν για κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας από τις καρφίτσες με μολυσμένο από έιτζ αίμα που κάποιοι έβαζαν στα καθίσματα κινηματογράφων και μέχρι τα ειδικά κλουβιά για παιδιά που πουλάει κάποια εταιρεία στην Αμερική. Η φαντασία των ανθρώπων δεν έχει περιορισμούς. Ούτε η ευπιστία τους.
Στην Ελλάδα οι αστικοί μύθοι που έχουν το μεγαλύτερο σουξέ είναι πολιτικοί. Φτιάχνονται κι εξαπλώνονται ανάλογα με τις φοβίες του πληθυσμού. Όταν το νεομακεδονικό ήταν της μόδας είχαμε το «μουσουλμανικό τόξο των Βαλκανίων» στα βόρεια σύνορά μας, το οποίο θα φτιαχνόταν από Αλβανία, ΦΥΡΟΜία, Βουλγαρία, Τουρκία. Βέβαια η ΦΥΡΟΜία, και η Βουλγαρία έχουν πλειονότητα ορθόδοξων σλαβικών πληθυσμών, αλλά ποιος είπε ότι οι «αστικοί μύθοι» πρέπει να έχουν συνοχή; Διαχρονικός αστικός μύθος είναι και ο «πόλεμος» που εξαπέλυσε ο Κίσινγκερ κατά της γλώσσας και του πολιτισμού μας για να μας… υποτάξει. Την εποχή των μεγάλων πυρκαγιών είχαμε Τούρκους πράκτορες να καίνε τα δάση. Είναι προφανώς οι ίδιοι που σήμερα μεταφέρουν με ακτοπλοϊκά μελαψούς μετανάστες για να αλλοιώσουν την κοινωνική μας σύνθεση και πιθανώς τη φυλετική μας καθαρότητα.
Είπαμε ότι «αστικοί μύθοι» κυκλοφορούν σε κάθε σύγχρονη κοινωνία. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται μέρος του δημόσιου διαλόγου χωρίς καν να ελεγχθεί το ψεύδος που κουβαλούν. Για παράδειγμα, ο μύθος περί Κίσινγκερ και του πολέμου που εξαπέλυσε στον ελληνικό πολιτισμό χρόνια μετά τη διάψευσή του, επαναλήφθηκε πέρυσι στη δημοφιλέστερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, στο «Αλ Τσαντίρι Νιους» του κ. Λάκη Λαζόπουλου.
Τις μεγαλύτερες εισαγωγές αστικών μύθων στον δημόσιο διάλογο πρέπει να έχει ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και τα στελέχη του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω αρχηγός είχε καταθέσει επίσημη ερώτηση στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ρωτώντας τον υπουργό Εξωτερικών αν είχε μάθει γιατί «οι Εβραίοι δεν πήγαν την 11η Σεπτεμβρίου 2001 στις δουλειές τους, στους Δίδυμους Πύργους». Βεβαίως, ήταν γνωστό από την πρώτη μέρα ότι μεταξύ των θυμάτων ήταν χιλιάδες Εβραίοι, αλλά ο μετέπειτα αρχηγός του ΛΑΟΣ έκανε επικοινωνιακό ταρατατζούμ με αυτή τη διεθνή μπαρούφα.
Tώρα ο κ. Καρατζαφέρης και τα στελέχη του ανακυκλώνουν ένα άλλο διεθνή αστικό μύθο - ο οποίος, επίσης, διαψεύσθηκε πολλάκις - περί δηλώσεων του Εργατικού πρωθυπουργού της Αυστραλίας Κέβιν Ραντ ότι οι μουσουλμάνοι της χώρας του ή θα προσαρμοστούν στα ήθη, τη θρησκεία και τον αυστραλιανό τρόπο ζωής ή θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα. Φυσικά τέτοιες δηλώσεις δεν έγιναν ποτέ, αλλά κυκλοφορούν (και διαψεύδονται) πολλάκις στο Διαδίκτυο. Μόνο στην Ελλάδα, όμως, θα μπορούσαν να γίνουν θέση ενός κόμματος, επίσημη και διακηρυγμένη…».
Πηγή: neos kosmos

yannis
09-07-2009, 22:10
Μάλλον περισσεύει το δεύτερο συνθετικό του ποστ!!!!!!!!;)

Πόδι- πόδι, με τον καρεκλοπόδι!!!!!

yannis
10-07-2009, 15:51
http://i482.photobucket.com/albums/rr185/yianspyr/cartoon-cartoons-fisherman_u1643040.jpg

VILLY
16-07-2009, 16:48
Μπορώ να πω Yannis ότι μας μπέρδεψες αρκετά. Προσωπικά τα δέχομαι όλα!
Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ δε μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμα.
Έχουμε καναντήσει τόσο δύσπιστοι πλέον που δε πιστεύουμε την ίδια μας τη μάνα.
Δεν μπορώ λοιπόν να ξέρω αν όντως τα είπε o Rudd αυτά ή αν οι αντίπαλοι του Καρατζαφέρη σχεδίασαν μια "μπιχτή".

Οπως και νάχει όμως το πράγμα, αυτό που εμείς, απαλλαγμένοι από την όποια μικροκομματική ντιρεκτίβα, πρέπει να κάνουμε είναι να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα.

Το δημοσίευμα ψευδές ή όχι εμάς μας έκανε να δούμε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Και ακόμα περισσότερο μας έκανε να νοιώσουμε ελεύθεροι να εκφράσουμε αυτό που όλοι πραγματικά έχουμε μέσα μας.
Το ότι συμφωνούμε 100% με αυτά που δείχνει ότι είπε ο Kevin Rudd είτε όντως τα είπε είτε όχι.:rolleyes:

Τεσπα, εγώ προσωπικά έγραψα ένα άρθρο που όλοι διαβάσατε.
Κυκλοφόρησε στις χιλιάδες αντίτυπα που πάντα τυπώνω την εφημερίδα μου για τη Κρήτη.
Ε, ξέρετε κάτι; Με σταματούν στο δρόμο διαρκώς απλοί αλλά και επώνυμοι, αφενός για να μου σχολιάσουν το δημοσίευμα, αφετέρου και κυρίως για να με συγχαρούν για την αίσθηση που προκάλεσε στη τοπική μας κοινωνία εδώ στο Ρέθυμνο.

Επομένως όσων αφορά την εγκυρότητα της ομιλίας του Αυστραλού Πρωθυπουργού, εγώ λέω μου είναι αδιάφορο και ... ουδέν κακόν αμιγές. καλού!

Gazi
16-07-2009, 16:55
Μήπως θα έπρεπε επιτέλους και στην δική μας χώρα να βγει κάποιος υπεύθυνος να πει κάτι παρόμοιο και στην δική μας χώρα;...





.[/QUOTE]

Χα χα χα χα χα:sm7::sm7::sm7::sm7:
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?????

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
16-07-2009, 20:37
http://au.greekreporter.gr/?p=303




http://greekreporter.gr/images/AUGR.jpg (http://au.greekreporter.gr/)









..... δηλαδή να αμφισβητήσουμε ΤΑ ΝΕΑ,

βασιζόμενοι στο δημοσίευμα ενός blog ;;;;;;:confused:



.

VILLY
17-07-2009, 13:14
..... δηλαδή να αμφισβητήσουμε ΤΑ ΝΕΑ,
βασιζόμενοι στο δημοσίευμα ενός blog ;;;;;;:confused:
.

:sm8::sm8::sm8:

ntinopoulos
17-07-2009, 13:16
..... δηλαδή να αμφισβητήσουμε ΤΑ ΝΕΑ,

βασιζόμενοι στο δημοσίευμα ενός blog ;;;;;;:confused:



.
ΠΟΤΕ!Νεύρα

yannis
18-07-2009, 01:59
..... δηλαδή να αμφισβητήσουμε ΤΑ ΝΕΑ,

βασιζόμενοι στο δημοσίευμα ενός blog ;;;;;;:confused:



.

:sm8::sm8::sm8:

ΠΟΤΕ!Νεύρα



Ελάτε βρε παιαιαιαιδιά.... πείτε απλά ότι έτσι το βλέπετε (όπως το είπε ήδη ο VILLY) και αφήστε τα υπόλοιπα για τις σφυγμομετρήσεις!!!!!! Άλλωστε τα προβλήματα από τους μετανάστες, είναι λιγότερα απο των μαυροπουκαμισάδων!!! Απλά και κει μια μικρή μειοψηφία, είναι αυτή που τους χαλάει το όνομα!!!!!:sm7:

www.kathimerini.gr

Παρασκευή, 3 Iουλίου 2009



Ο ΛΑΟΣ και ο Αυστραλός πρωθυπουργός
Tου Πασχου Μανδραβελη / pmandravelis@kathimerini.gr
Aνοησίες κυκλοφορούν στα καφενεία όλης της υφηλίου. Πολλές φορές γίνονται πεποίθηση σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και γι’ αυτό ονομάζονται «αστικοί μύθοι». Στην εποχή του Διαδικτύου, εξαπλώνονται σε όλες τις γλώσσες και με την ίδια ταχύτητα που μεταδόθηκε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον: Ακαριαία. Κάποιος μεταφράζει μια μπαρούφα που έχει γραφτεί σε ένα άγνωστο δικτυακό τόπο και ο μύθος, ταξιδεύει από ηλεκτρονικό μήνυμα, σε ηλεκτρονικό μήνυμα.
Αστικοί μύθοι υπάρχουν για κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας· από τις καρφίτσες με μολυσμένο από έιτζ αίμα που κάποιοι έβαζαν στα καθίσματα κινηματογράφων και μέχρι τα ειδικά κλουβιά για παιδιά που πουλάει κάποια εταιρεία στην Αμερική. Η φαντασία των ανθρώπων δεν έχει περιορισμούς. Ούτε η ευπιστία τους.
Στην Ελλάδα οι αστικοί μύθοι που έχουν το μεγαλύτερο σουξέ είναι πολιτικοί. Φτιάχνονται κι εξαπλώνονται ανάλογα με τις φοβίες του πληθυσμού. Οταν το νεομακεδονικό ήταν της μόδας είχαμε το «μουσουλμανικό τόξο των Βαλκανίων» στα βόρεια σύνορά μας, το οποίο θα φτιαχνόταν από Αλβανία, Φυρομία, Βουλγαρία, Τουρκία. Βέβαια η Φυρομία, και η Βουλγαρία έχουν πλειονότητα ορθόδοξων σλαβικών πληθυσμών, αλλά ποιος είπε ότι οι «αστικοί μύθοι» πρέπει να έχουν συνοχή; Διαχρονικός αστικός μύθος είναι και ο «πόλεμος» που εξαπέλυσε ο Κίσινγκερ κατά της γλώσσας και του πολιτισμού μας για να μας... υποτάξει. Την εποχή των μεγάλων πυρκαγιών είχαμε Τούρκους πράκτορες να καίνε τα δάση. Είναι προφανώς οι ίδιοι που σήμερα μεταφέρουν με ακτοπλοϊκά μελαμψούς μετανάστες για να αλλοιώσουν την κοινωνική μας σύνθεση και πιθανώς τη φυλετική μας καθαρότητα.
Είπαμε ότι «αστικοί μύθοι» κυκλοφορούν σε κάθε σύγχρονη κοινωνία. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται μέρος του δημόσιου διαλόγου χωρίς καν να ελεγχθεί το ψεύδος που κουβαλούν. Για παράδειγμα, ο μύθος περί Κίσινγκερ και του πολέμου που εξαπέλυσε στον ελληνικό πολιτισμό χρόνια μετά τη διάψευσή του, επαναλήφθηκε πέρυσι στη δημοφιλέστερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, στο «Αλ Τσαντίρι Νιους» του κ. Λάκη Λαζόπουλου.
Τις μεγαλύτερες εισαγωγές αστικών μύθων στον δημόσιο διάλογο πρέπει να έχει ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και τα στελέχη του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω αρχηγός είχε καταθέσει επίσημη ερώτηση στο ελληνικό Κοινοβούλιο ρωτώντας τον υπουργό Εξωτερικών αν είχε μάθει γιατί «οι Εβραίοι δεν πήγαν την 11η Σεπτεμβρίου 2001 στις δουλειές τους, στους Δίδυμους Πύργους». Βεβαίως, ήταν γνωστό από την πρώτη μέρα ότι μεταξύ των θυμάτων ήταν χιλιάδες Εβραίοι, αλλά ο μετέπειτα αρχηγός του ΛΑΟΣ έκανε επικοινωνιακό ταρατατζούμ με αυτή τη διεθνή μπαρούφα.
Tώρα ο κ. Καρατζαφέρης και τα στελέχη του ανακυκλώνουν ένα άλλο διεθνή αστικό μύθο -ο οποίος, επίσης, διαψεύσθηκε πολλάκις- περί δηλώσεων του Εργατικού πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τζον Χάουαρντ ότι οι μουσουλμάνοι της χώρας του ή θα προσαρμοστούν στα ήθη, τη θρησκεία και τον αυστραλιανό τρόπο ζωής ή θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα. Φυσικά τέτοιες δηλώσεις δεν έγιναν ποτέ, αλλά κυκλοφορούν (και διαψεύδονται) πολλάκις στο Διαδίκτυο. Μόνο στην Ελλάδα, όμως, θα μπορούσαν να γίνουν θέση ενός κόμματος, επίσημη και διακηρυγμένη...

VILLY
18-07-2009, 10:34
Φίλε Yiannis μιας και έθιξες θέμα μαυροπουκαμισάδων με προκαλείς να απαντήσω.
Κάποιοι Κρητικοί είναι αλήθεια ότι ειδικότερα τελευταίως δημιουργούν πρόβλημα και αμαυρώνουν και τη τοπική κοινωνία. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξα εγώ ο ίδιος και σχετικό thread επ'αυτού.
Οι μαυροπουκαμισάδες όμως έχουν μια ιστορία που προφανώς την αγνοείς.
Είναι οι λεβέντες της Κρήτης, αυτοί που πολέμησαν και τιμήθηκαν όσο κανείς άλλος από τη Διεθνή κοινωνία στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Είναι αυτοί που χρησιμοποιήσαι Μέγας εθνάρχης (Κρητικός και αυτός και ... μαυροπουκαμισάς!) ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1912 και απευλευθέρωσε την υπόλοιπη Ελλάδα (όπου έως το 1864 έφτανε μέχρι τη Λαμία!!) και σήμερα ομιλούμε την Ελληνική και ουχί την Σλαβική, Βουλγαρική ή Τουρκική!

Όταν λοιπόν μιλούμε για τους "μαυροπουκαμισάδες" και τολμούμε μάλιστα, να τους συγκρίνουμε με το μεταναστευτικό πρόβλημα που και υπαρκτότατο είναι και τεράστιο είναι ! - είναι σαν να φτύνουμε τα ήθη!

Άμε μια βόλτα στη Κουμουνδούρου με το παιδάκι σου και αν καταφέρεις και περάσεις σώος έλα και πες μου!!!
Φίλε μου το μεταναστευτικό είναι από τα βασικότερα προβλήματα που έχουμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και διαρκώς διογκώνεται.
Το να προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε το μέγα αυτό θέμα, εγώ προσωπικά το ονομάζω απλά: Στρουθοκαμηλισμό!
Τα άλλα για εθνικιστές, καρατζαφέρηδες, Αυστραλούς, Ινδούς και Αφρικάνους πρωθυπουργούς, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Το αν ο Kevin Rudd τάπε ή δε τάπε δεν με αφορά. Με αφορά όμως και με ενδιαφέρει ότι το καθολικό σύνολο της κοινωνίας στην Αυστραλία, τα λέει και τα υποφέρει ... καθημερινά!!!


.../.

ntinopoulos
18-07-2009, 10:46
Φίλε Yiannis μιας και έθιξες θέμα μαυροπουκαμισάδων με προκαλείς να απαντήσω.
Κάποιοι Κρητικοί είναι αλήθεια ότι ειδικότερα τελευταίως δημιουργούν πρόβλημα και αμαυρώνουν και τη τοπική κοινωνία. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξα εγώ ο ίδιος και σχετικό thread επ'αυτού.
Οι μαυροπουκαμισάδες όμως έχουν μια ιστορία που προφανώς την αγνοείς.
Είναι οι λεβέντες της Κρήτης, αυτοί που πολέμησαν και τιμήθηκαν όσο κανείς άλλος από τη Διεθνή κοινωνία στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Είναι αυτοί που χρησιμοποιήσαι Μέγας εθνάρχης (Κρητικός και αυτός και ... μαυροπουκαμισάς!) ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1912 και απευλευθέρωσε την υπόλοιπη Ελλάδα (όπου έως το 1864 έφτανε μέχρι τη Λαμία!!) και σήμερα ομιλούμε την Ελληνική και ουχί την Σλαβική, Βουλγαρική ή Τουρκική!

Όταν λοιπόν μιλούμε για τους "μαυροπουκαμισάδες" και τολμούμε μάλιστα, να τους συγκρίνουμε με το μεταναστευτικό πρόβλημα που και υπαρκτότατο είναι και τεράστιο είναι ! - είναι σαν να φτύνουμε τα ήθη!

Άμε μια βόλτα στη Κουμουνδούρου με το παιδάκι σου και αν καταφέρεις και περάσεις σώος έλα και πες μου!!!
Φίλε μου το μεταναστευτικό είναι από τα βασικότερα προβλήματα που έχουμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και διαρκώς διογκώνεται.
Το να προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε το μέγα αυτό θέμα, εγώ προσωπικά το ονομάζω απλά: Στρουθοκαμηλισμό!
Τα άλλα για εθνικιστές, καρατζαφέρηδες, Αυστραλούς, Ινδούς και Αφρικάνους πρωθυπουργούς, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Το αν ο Kevin Rudd τάπε ή δε τάπε δεν με αφορά. Με αφορά όμως και με ενδιαφέρει ότι το καθολικό σύνολο της κοινωνίας στην Αυστραλία, τα λέει και τα υποφέρει ... καθημερινά!!!


.../.
:sm8:

fidemporas
21-07-2009, 02:18
Σχετικά με το κείμενο του Βασίλη Κασιμάτη...

Προς τον Βασίλη Κασιμάτη...

Ο εκδότης της εφημερίδας που δημοσιέυτηκε το κείμενο το ονομάζει " κοινωνικό σχολιασμό "( σου ) , εσύ το ονομάζεις " ιδία οπτική γωνία ¨ με αφορμή τα επεισόδια και γενικότερα ( έτσι καταλαβαίνει ο αναγνώστης ) το " μεταναστευτικό ".
Εγώ θα το ονομάσω ( και έχω κάθε δικαίωμα διότι πρόκειται για δημόσιο κείμενο ) " ο επαρχιωτισμός ή άγνοια και η προχειρότητα ενός Νεοέλληνα ".

Για να καταλάβεις πόσο πρόχειρο, αβίαστο και απαίδευτα γραμένο ( κατά την γνώμη μου ) είναι το κείμενο σου θα αντιπαραθέσω ΜΟΝΟ μερικά λινκ από το διαδυκτιο χώρις παραπάνω σχόλια....

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εκείνα να χρόνια δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η πληθυσμιακή μετακίνηση στο βαθμό που βρίσκεται σήμερα. Δεν ενθαρρύνονταν οι μάζες να μετακινηθούν σε άλλα κράτη και οι λιγοστές βασικές μετακινήσεις ήταν εντός των ηπείρων. Δηλαδή Ευρωπαίοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, (όπως οι λιγοστοί Έλληνες που πήγαν και διέπρεψαν και όχι λήστεψαν, στη Γερμανία και αλλού) Αφρικανοί σε άλλες αφρικανικές και ούτω καθ εξής.

http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνοαμερικανοί

Τους φέραμε λοιπόν στις δικές μας χώρες για του μετατρέψουμε σε εργαζόμενους με εισόδημα. Η δίψα τους μάλιστα για ζωή τους κάνει καλούς καταναλωτές. Βλέπετε ήταν δυσκολότερο το έργο να τους μετατρέψουν εντός των συνόρων τους και να λάβουν το ίδιο αποτέλεσμα. Έπρεπε να δίαλύσουν τη κοινωνική δομή τους, εγχείρημα ακατόρθωτο για τις περισσότερες κοινωνίες των υποανάπτυκτων χωρών. Επομένως η εύκολη λύση εις βάρος όμως άλλων κοινωνικών ομάδων΄, άλλων χωρών αποτέλεσε τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα των "Εταιριών" .

http://voices.gr/2009/06/04/φράουλες-και-αίμα/


Πόσο καιρό έχεις να πας σε ένα από τις εταιρείες που αναφέρεις ;;;
Έχεις δει πολλούς αλλοδαπούς εκεί ;;
Διότι εγώ μόνο τους " ΦΡΑΟΥΛΑΔΕΣ " βλέπω...


Το τεράστιο όμως οικονομικό ζήτημα που προκύπτει είναι ότι η εισροή και η νομιμοποίηση του μεταναστευτικού ρεύματος στη χώρα μας έδωσε μεγάλα κέρδη αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά τράστ και τις πολυεθνικές ενώ έφερε υπερβολικά μεγάλη κοινωνική αστάθεια, δυστυχία και οικονομική μιζέρια στους Έλληνες πολίτες! Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα.


http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=5024


Τα έκτροπα δεν θα αργήσουν νάρθουν, όπως ήρθαν στη Γαλλία και σταδιακά και στη χώρα μας.


http://gr.altermedia.info/?p=581

Δέυτερης και τρίτης γενιάς Γάλλοι πολίτες με Γαλλική παιδεία...




Δυστυχώς το τίμημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι χωρίς κοινή κουλτούρα, κοινά ήθη, κοινές θρησκείες, κοινά έθιμα, κοινά μυαλά - καμία χώρα στο κόσμο δεν έχει μέλλον στο τομέα της «ομόνοιας» και της κοινωνικής ευημερίας.


Παγκόσμια πρωτοτυπία της Ελλάδας...;;;;

Πάτα μια στο Google .... " αρχαία Ελλάδα και επιρροές από Βάρβαρους " ... ( Βάρβαρος= Ξένος )

Και τέλος οι " εξυπνάδες " για το χρώμα του δέρματος σου και για το σχέδιο του Eichmann ας μείνουν καλύτερα ασχολίαστες....

Γιατί τελικά δεν μας λες οτι είσαι ρατσιστής ;;;
Δεν είναι κακό ...

Η τουλάχιστον χρησιμοποίησε το διαδύκτιο που δεν υπήρχε όταν ήσουν μικρός , ώστε να δεις αυτά που δεν μπορούσες να δεις τότε.




[/COLOR]

VILLY
22-07-2009, 01:06
Σχετικά με το κείμενο του Βασίλη Κασιμάτη...

Προς τον Βασίλη Κασιμάτη...

Πραγματικά μετέτρεψες ένα κατά γενικότατη-τατη-τατη-τατη ομολογία masterpiece άρθρο σε αποσπασματικό ξεκατίνιασμα.
Ο καθένας μπορεί να πάρει αγαπητέ μου το οποιοδήποτε δημοσίευμα όσο καλό ή κακό κι αν είναι και να το "σπάσει" όπως τόσπασες εσύ και μετά να το "διακοσμήσει" με την όποια ανυπόστατη χυδαιολογία του.
Για μένα ειδικά αυτό που έκανες είναι πανεύκολο και ενώ ομολογώ ότι πρέπει να σου πήρε ώρα, από την άλλη αναφωνώ... μα δεν έχει κάτι σοβαρότερο να κάνεις. Δε πας π.χ. μια Γερμανία μεριά να φέρεις κανα Gs... λέω εγώ τώρα!;)

Από τα περισσότερα δε βγαίνει νόημα καθώς ο αναγνώστης σου δεν καταλαβαίνει την αντιπαράθεση που παραθέτεις.
Το χειρότερο πάντως που έκανες είναι ότι προσπάθησες να με εμφανίσεις με αδικαιολόγητο μένος, ρατσιστή - πράγμα που αβίαστα βγαίνει σε πολλές πτυχές του κειμένου περίτρανα, ότι δεν ‘εχω καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο!
Επομένως τις παραψυχολογικές σου υποδείξεις σου συστήνω να τις μεταχειριστείς για ιδίο όφελος μπας και προκόψεις μια μέρα.
Προφανώς ρατσισμός σου βγαίνει εσένα. Ρατσισμός προς τα ανώτερα μυαλά ... ίσως ...?? Μάλλον, έ?

Εν πάση περιπτώσει, άκουσε να δεις για να νοιώσεις καταρχήν το μέγεθος του λάθους σου και δευτερόκλιτα, το πόσο μόνος είσαι.
Το εν λόγω άρθρο έχει χειροκροτηθεί από δεκάδες του διαδικτύου. Έχουν αποσταλεί συγχαρητήρια κείμενα (email) στην εφημερίδα από πάρα πολλά σημεία. Αναγνώστες σε προσωπικό επίπεδο... τα ίδια. Καθηγητές Πανεπιστήμιου σε συνάθροιση που είχαμε για άλλου λόγους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σχολίασαν εγκωμιαστικά το άρθρο. Αξιόλογος βουλευτής στη Κρήτη (επίσης καθηγητής Πανεπιστημίου) σε συνέντευξη που του πήρα, επίσης μου το σχολίασε θετικότατα λέγοντας συγκεκριμένα, «λαμπρό δημοσίευμα»!
Το κυριότερο... μετά από όλα αυτά και λάβε το υπόψη σου, είναι ότι και το σύνολο των εδώ μελών του forum έχει εκφραστεί ανάλογα.
Αλλά εσύ αυτά τάχεις γραμμένα, και φτύνεις στα μούτρα όλο αυτό το κόσμο.
Ε, τι να πει εδώ ο ποιητής...:rolleyes:

"Φίλε" μου θα σου προτείνω δυο πράγματα.
Διάβασε το άρθρο ξανά ακόμα τέσσερις φορές και προσπάθησε να πιάσεις το νόημα. Όχιιιιιι το δικό σου... αλλά ....το νόημα! (εδώ σε αυτό το σημείο θα προσπαθήσεις καλά να ξεκολλήσεις από τις μικροαστικές συνήθειές σου)
Στο παραθέτω ξανά, http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1357 (μήπως και διάβασες καν' άλλο κατά λάθος! Βρε λες...:sm7:)
Έπειτα διάβασε το κείμενό σου... καλά! Ξανά άλλη μία.
Αφού τα κάνεις αυτά τότε συλλογίσου τι δεν έκανες καλά και πάρτο πάλι από την αρχή, στείλε ΠΜ (ε, για να μην νοιώσεις και άσχημα), που να ζητάς τη συγνώμη σου.
Και τέλος προσπάθησε να φιλτράρεις αυτά που γράφεις γιατί και αλλού ο χειμαρρώδεις χαρακτήρα σου δεν σου απέδωσε καρπούς. Θυμάσαι?
Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τότε σε είχα βοηθήσει. Δε πειράζει.
Εσύ νάσαι καλά!
Α, και όλα αυτά εκτός του συμβουλευτικού χαρακτήρα είναι προσωπικές απόψεις που δεν θα πρέπει να σε προσβάλλουν όπως ακριβώς κατάθεσες και εσύ τις δικές σου που πραγματικά δε με πρόσβαλαν καθόλου.
Υ.Γ. Βέβαια αν προερχόντουσαν από άλλο στόμα ίσως και νάχα προσβληθεί. Τόπιασες το υπονοούμενο ή να στο ζωγραφίσω?:D
Υ.Γ.2 Μαζέψου λίγο γιατί το επίπεδο του forum είναι διαφορετικό από αυτά που είσαι συνηθισμένος.
Στο λέω αυτό διότι αν είχες κάτι να εκφράσεις θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ΠΜ, πράγμα που δεν έκανες για τους γνωστούς λόγους που σου αρέσει να προβάλεσαι εδώ και xρόνια στα fora με αυτό τον ιδιόμορφο τρόπο, που ξεxωριστά ανήκει μόνο σε εσένα και φέrει την υπογραφή .... Fidemporas.

fidemporas
22-07-2009, 02:06
Πραγματικά μετέτρεψες ένα κατά γενικότατη-τατη-τατη-τατη ομολογία masterpiece άρθρο σε αποσπασματικό ξεκατίνιασμα.
Ο καθένας μπορεί να πάρει αγαπητέ μου το οποιοδήποτε δημοσίευμα όσο καλό ή κακό κι αν είναι και να το "σπάσει" όπως τόσπασες εσύ και μετά να το "διακοσμήσει" με την όποια ανυπόστατη χυδαιολογία του.
Για μένα ειδικά αυτό που έκανες είναι πανεύκολο και ενώ ομολογώ ότι πρέπει να σου πήρε ώρα, από την άλλη αναφωνώ... μα δεν έχει κάτι σοβαρότερο να κάνεις. Δε πας π.χ. μια Γερμανία μεριά να φέρεις κανα Gs... λέω εγώ τώρα!;)

Από τα περισσότερα δε βγαίνει νόημα καθώς ο αναγνώστης σου δεν καταλαβαίνει την αντιπαράθεση που παραθέτεις.
Το χειρότερο πάντως που έκανες είναι ότι προσπάθησες να με εμφανίσεις με αδικαιολόγητο μένος, ρατσιστή - πράγμα που αβίαστα βγαίνει σε πολλές πτυχές του κειμένου περίτρανα, ότι δεν ‘εχω καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο!
Επομένως τις παραψυχολογικές σου υποδείξεις σου συστήνω να τις μεταχειριστείς για ιδίο όφελος μπας και προκόψεις μια μέρα.
Προφανώς ρατσισμός σου βγαίνει εσένα. Ρατσισμός προς τα ανώτερα μυαλά ... ίσως ...?? Μάλλον, έ?

Εν πάση περιπτώσει, άκουσε να δεις για να νοιώσεις καταρχήν το μέγεθος του λάθους σου και δευτερόκλιτα, το πόσο μόνος είσαι.
Το εν λόγω άρθρο έχει χειροκροτηθεί από δεκάδες του διαδικτύου. Έχουν αποσταλεί συγχαρητήρια κείμενα (email) στην εφημερίδα από πάρα πολλά σημεία. Αναγνώστες σε προσωπικό επίπεδο... τα ίδια. Καθηγητές Πανεπιστήμιου σε συνάθροιση που είχαμε για άλλου λόγους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σχολίασαν εγκωμιαστικά το άρθρο. Αξιόλογος βουλευτής στη Κρήτη (επίσης καθηγητής Πανεπιστημίου) σε συνέντευξη που του πήρα, επίσης μου το σχολίασε θετικότατα λέγοντας συγκεκριμένα, «λαμπρό δημοσίευμα»!
Το κυριότερο... μετά από όλα αυτά και λάβε το υπόψη σου, είναι ότι και το σύνολο των εδώ μελών του forum έχει εκφραστεί ανάλογα.
Αλλά εσύ αυτά τάχεις γραμμένα, και φτύνεις στα μούτρα όλο αυτό το κόσμο.
Ε, τι να πει εδώ ο ποιητής...:rolleyes:

"Φίλε" μου θα σου προτείνω δυο πράγματα.
Διάβασε το άρθρο ξανά ακόμα τέσσερις φορές και προσπάθησε να πιάσεις το νόημα. Όχιιιιιι το δικό σου... αλλά ....το νόημα! (εδώ σε αυτό το σημείο θα προσπαθήσεις καλά να ξεκολλήσεις από τις μικροαστικές συνήθειές σου)
Στο παραθέτω ξανά, http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1357 (μήπως και διάβασες καν' άλλο κατά λάθος! Βρε λες...:sm7:)
Έπειτα διάβασε το κείμενό σου... καλά! Ξανά άλλη μία.
Αφού τα κάνεις αυτά τότε συλλογίσου τι δεν έκανες καλά και πάρτο πάλι από την αρχή, στείλε ΠΜ (ε, για να μην νοιώσεις και άσχημα), που να ζητάς τη συγνώμη σου.
Και τέλος προσπάθησε να φιλτράρεις αυτά που γράφεις γιατί και αλλού ο χειμαρρώδεις χαρακτήρα σου δεν σου απέδωσε καρπούς. Θυμάσαι?
Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τότε σε είχα βοηθήσει. Δε πειράζει.
Εσύ νάσαι καλά!
Α, και όλα αυτά εκτός του συμβουλευτικού χαρακτήρα είναι προσωπικές απόψεις που δεν θα πρέπει να σε προσβάλλουν όπως ακριβώς κατάθεσες και εσύ τις δικές σου που πραγματικά δε με πρόσβαλαν καθόλου.
Υ.Γ. Βέβαια αν προερχόντουσαν από άλλο στόμα ίσως και νάχα προσβληθεί. Τόπιασες το υπονοούμενο ή να στο ζωγραφίσω?:D
Υ.Γ.2 Μαζέψου λίγο γιατί το επίπεδο του forum είναι διαφορετικό από αυτά που είσαι συνηθισμένος.
Στο λέω αυτό διότι αν είχες κάτι να εκφράσεις θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ΠΜ, πράγμα που δεν έκανες για τους γνωστούς λόγους που σου αρέσει να προβάλεσαι εδώ και xρόνια στα fora με αυτό τον ιδιόμορφο τρόπο, που ξεxωριστά ανήκει μόνο σε εσένα και φέrει την υπογραφή .... Fidemporas.

Τι νόημα θα είχε αν συμφωνούσαμε όλοι;
Πρέπει να συμφωνούμε όλοι;
Το γεγονός ότι διαφωνώ με ένα σύνολο σημαίνει ότι τους φτήνω ;;

Τι νόημα θα είχε το να χρησιμοποιούσα ΠΜ για να εκφραστώ σχετικά με ένα δημόσιο κείμενο;

Το κείμενο σου είναι δημόσιο και δημόσια έφερα έναν ( 1 ) αντίλογο. Ούτε συγχαρητήρια ούτε παλαμάκια ούτε μπράβο αλλά τις αντιρρήσεις μου, (και μάλιστα πολλές και έχω και άλλες τόσες που δεν τις έγραψα) μέσα από μένα με τον δικό μου τρόπο. Και όλα σε σχέση με το κείμενο και την διάθεση που δημιούργησε σε μένα την ώρα που το διάβασα. ( Ναι το διάβασα )

Ο δικός σου αντίλογος ποιός είναι ;

Ξεμπερδέυεις στα γρήγορα λέγοντας ότι " ο αναγνώστης δεν καταλαβαίνει τις αντιπαραθέσεις που παραθέτω ..." και μετά " ασχολεισαι " με μένα ... με τον χαρακτήρα μου ( από που κ' ως που ;;; ) με το παρελθόν μου, με τις φιλοδοξίες μου, και μάλιστα υπονοόντας ότι " ρίχνω " το επίπεδο του φόρουμ και ότι είμαι και χαβαλές ( εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο- αφού με ξέρεις τόσο καλά )

Για το κείμενο σου μιλάω, για το νόημα που μεταφέρουν οι λέξεις που επέλεξες , όχι για σένα.
( στο " ρατσιστής " δεν μπόρεσα να αντισταθώ αφού είχες επιλέξει καί τον Eichmann , καί το σκούρο του δέρματος σου )

VILLY
22-07-2009, 02:36
Τι νόημα θα είχε ..........

Για το κείμενο σου μιλάω, για το νόημα που μεταφέρουν οι λέξεις που επέλεξες , όχι για σένα.
( στο " ρατσιστής " δεν μπόρεσα να αντισταθώ αφού είχες επιλέξει καί τον Eichmann , καί το σκούρο του δέρματος σου )

Μα τόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις τον ίδιο σου τον ευατό. Αυταρμά τάκανες. Μπερδεύεις τον Αϊχμαν με το σκούρο δέρμα. Ε, από κει καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι μακράν από το θέμα, ότι δε τόχεις βρε παιδί μου - δεν είναι κακό - επομένως δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε.
Οι προσωπικές κρίσεις μην σε παίρνουν από κάτω.
Μη κρίνεις για να μη κριθείς, Είπε!
Μιλάς για ένα άνθρωπο που κάνει θυσίες για τον συνάνρθωπο και εσύ ....!!!!
Επομένως μην αναρωτιέσαι όταν με αποκαλείς ρατσιστή,... για τα περαιτέρω.

Αστο, είπαμε δε τόχεις - δε πειράζει, τα λέμε.

Υ.Γ. και κάτι τελευταίο. Αλλο πράγμα δεν συμφωνώ μαζί σου και άλλο σε μπινελικώνω με το γάντι. Προσπάθησε να τα ξεχωρίσεις μέσα σου και θα τόβρεις

fidemporas
22-07-2009, 02:43
Μα τόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις τον ίδιο σου τον ευατό. Αυταρμά τάκανες. Μπερδεύεις τον Αϊχμαν με το σκούρο δέρμα. Ε, από κει καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι μακράν από το θέμα, ότι δε τόχεις βρε παιδί μου - δεν είναι κακό - επομένως δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε.
Οι προσωπικές κρίσεις μην σε παίρνουν από κάτω.
Μη κρίνεις για να μη κριθείς, Είπε!
Μιλάς για ένα άνθρωπο που κάνει θυσίες για τον συνάνρθωπο και εσύ ....!!!!
Επομένως μην αναρωτιέσαι όταν με αποκαλείς ρατσιστή,... για τα περαιτέρω.

Αστο, είπαμε δε τόχεις - δε πειράζει, τα λέμε.

Υ.Γ. και κάτι τελευταίο. Αλλο πράγμα δεν συμφωνώ μαζί σου και άλλο σε μπινελικώνω με το γάντι. Προσπάθησε να τα ξεχωρίσεις μέσα σου και θα τόβρεις


Καλά το λες ... άστο καλύτερα.....

:sm7::sm7::sm7::sm7:

σε καλό μάς ... γελάσαμε και σήμερα...

sotos
25-07-2009, 12:19
τελικά βρήκαμε άκρη;;;;;;;;;;;;;;;;;:Απορία:
τα είπε ή όχι ο Αυτραλός ;;;;;:confused:(χωρίς βέβαια να εχει τόση μεγάλη σημασία :(:(:(:(:(

Arkas
25-07-2009, 12:23
τελικά βρήκαμε άκρη;;;;;;;;;;;;;;;;;:Απορία:
τα είπε ή όχι ο Αυτραλός ;;;;;:confused:(χωρίς βέβαια να εχει τόση μεγάλη σημασία :(:(:(:(:(
:Απορία::Απορία::Απορία:

yannis
27-07-2009, 14:09
Φίλε Yiannis μιας και έθιξες θέμα μαυροπουκαμισάδων με προκαλείς να απαντήσω.
Κάποιοι Κρητικοί είναι αλήθεια ότι ειδικότερα τελευταίως δημιουργούν πρόβλημα και αμαυρώνουν και τη τοπική κοινωνία. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξα εγώ ο ίδιος και σχετικό thread επ'αυτού.
Οι μαυροπουκαμισάδες όμως έχουν μια ιστορία που προφανώς την αγνοείς.
Είναι οι λεβέντες της Κρήτης, αυτοί που πολέμησαν και τιμήθηκαν όσο κανείς άλλος από τη Διεθνή κοινωνία στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Είναι αυτοί που χρησιμοποιήσαι Μέγας εθνάρχης (Κρητικός και αυτός και ... μαυροπουκαμισάς!) ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1912 και απευλευθέρωσε την υπόλοιπη Ελλάδα (όπου έως το 1864 έφτανε μέχρι τη Λαμία!!) και σήμερα ομιλούμε την Ελληνική και ουχί την Σλαβική, Βουλγαρική ή Τουρκική!

Όταν λοιπόν μιλούμε για τους "μαυροπουκαμισάδες" και τολμούμε μάλιστα, να τους συγκρίνουμε με το μεταναστευτικό πρόβλημα που και υπαρκτότατο είναι και τεράστιο είναι ! - είναι σαν να φτύνουμε τα ήθη!

Άμε μια βόλτα στη Κουμουνδούρου με το παιδάκι σου και αν καταφέρεις και περάσεις σώος έλα και πες μου!!!
Φίλε μου το μεταναστευτικό είναι από τα βασικότερα προβλήματα που έχουμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και διαρκώς διογκώνεται.
Το να προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε το μέγα αυτό θέμα, εγώ προσωπικά το ονομάζω απλά: Στρουθοκαμηλισμό!
Τα άλλα για εθνικιστές, καρατζαφέρηδες, Αυστραλούς, Ινδούς και Αφρικάνους πρωθυπουργούς, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Το αν ο Kevin Rudd τάπε ή δε τάπε δεν με αφορά. Με αφορά όμως και με ενδιαφέρει ότι το καθολικό σύνολο της κοινωνίας στην Αυστραλία, τα λέει και τα υποφέρει ... καθημερινά!!!


.../.


Λοιπόν αγαπητέ Βασίλη... Οφείλω να διευκρινήσω, (αφού προφανώς δεν έγινε αντιληπτό) ότι με τους μαυροπουκαμισάδες, κυρίως αστειεύτηκα!!!!
Βέβαια γνωρίζεις αρκετά καλά, πως δεν αναφερόμαι στους λεβέντες Κρητικούς, με τους οποίους άλλωστε με δένει σχέση πολλών χρόνων, αλλά στους "γνωστούς" τύπους κυρίως από το Μυλοπόταμο...;)

Πάντως βρίσκω βιαστικό και μάλλον υπερβολικό το χαρακτηρισμό σου περί φτυσίματος των ηθών!!!! Ας είναι, μάλλον έγινε από υπερβολική αγάπη για την Κρήτη, οπότε το αφήνω!!!!:)

Το αν βρίσκεις πολλούς που σε συγχαίρουν για το άρθρο σου, όπως καταλαβαίνεις, μπορεί να σε χαροποιεί, αλλά δεν είναι κανένα σοβαρό επιχείρημα!?!?! Άλλωστε αν η πλειοψηφεία είχε άλλη (καλύτερη?!?!) οπτική και αντίληψη, ίσως να μην βιώναμε τόοοοσα στραβά σε τούτον τον τόπο!!!! Όπως συνηθίζεται να λέγεται, "κάθε λαός κυβερνιέται με τον τρόπο που του αξίζει"!!!!!

Όσο για το που πάω με τα παιδιά μου... σε πληροφορώ πως πάω παντού και ακόμα δεν έχω κινδυνεύσει πουθενά!!!! Θεωρώ δε στρουθοκαμηλισμό, την δική σου οπτική γωνία, που εθελοτυφλεί, ως προς την ρίζα του προβλήματος και λαϊκεύοντας το, στην ουσία θρέφει το "αυγό του φιδιού"!!!!

Πάντως, αν βρισκόμασταν και είχαμε χρόνο, (συνοδεία ρακής !!!!) ίσως και να σε εξέπλησε, το πόσο ρατσιστής είμαι. Όχι όμως με το χρώμα ή με την οποιαδήποτε "καταγωγή", αλλά με την παιδεία (περισσότερο κοινωνική και πολύ λιγότερο ακαδημαϊκή) του εκάστοτε συνανθρώπου μου. Εκεί να δεις πόσοι "συμπατριώτες" μας, θα "τρώγανε πόρτα" από την γειτονιά!!!!!:sm7:

Όλα αυτά όμως δυστυχώς δεν είναι εφικτό να αναλυθούν μέσα από δυό-τρείς γραμμές κι αυτές όταν προλαβαίνουμε...

Πάντα φιλικά και χωρίς κακή πρόθεση.:)

VILLY
02-08-2009, 10:24
Yannis δείχνεις ένας άνθρωπος με ανεπτυγμένη κρίση και ωριμότητα.
Ίσως να εκπλαγείς αλλά η διαφορετικότητα των απόψεών μας στο ίδιο θέμα εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί απεναντίας βρίσκω τις θέσεις σου άκρως ενδιαφέρουσες!

Βλέπεις, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Μέσα από τη διαφορετικότητα των ανθρώπων παρουσιάζονται ευκαιρίες άλλωτε για διορθωτικές πορείες και άλλωτε για να αντιληφθούμε πόσο δίκιο είχαμε.
Σε κάθε περίπτωση δέχομαι την άποψή σου, εμμένω στη δική μου, ειδικά εκεί που αναφέρω το "στρουθοκαμηλισμό" ως υποβάθμιση του μεταναστευτικού προβλήματος αλλά και ασπάζομαι πλήρως αυτό που είπες:
Όπως συνηθίζεται να λέγεται, "κάθε λαός κυβερνιέται με τον τρόπο που του αξίζει"!!!!!
Όσο για τους Μαυροπουκαμισάδες προφανώς το πήρα στραβά και έλαβα μια ακριβοδίκαιη θέση "άμυνας", αλλά αφού χαριτολογούσες... όλα καλά!
Γιάνο χάρηκα την ανταλλαγή απόψεων, και ...
Johnny (Yannis) Walker... keep walking!;)