PDA

View Full Version : Intaride EVO-2 (σύστημα επικοινωνίας μηχανών)


bolekos123
12-06-2009, 10:42
Καλημέρα σε όλους.

Είμαι σχετικά νέο μέλος στο forum και δυστυχώς δεν έχω ακόμα γνωριστεί με τα υπόλοιπα μέλη, μιας και η πρώτη επαφή μου ήταν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης.

Ένα θέμα για το οποίο έχω διαβάσει και έχω κάνει αρκετά εκτεταμένη έρευνα είναι τα συστήματα επικοινωνίας στις μοτοσικλέτες.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά συστήματα (προφανώς με διαφορετικές προδιαγραφές) και με διαφορετικές λειτουργίες. Τον τελευταίο χρόνο όμως οι περισσότερες εταιρίες που προσφέρουν τέτοια συστήματα, κάνουν μία σημαντική μετάβαση από αναλογικά συστήματα σε ψηφιακά. Το κύριο επιχείρημα για την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας, είναι η καλύτερη διαχείριση και η ποιότητα των ακουστικών σημάτων (είτε αυτά είναι μουσική, κινητά τηλέφωνα, συστήματα πλοήγησης ή οι φωνές συνεπιβατών ή άλλων οδηγών μηχανών).

Τελικά εγώ κατέληξα και ταυτόχρονα ρίσκαρα αγοράζοντας το νέο ψηφιακό σύστημα ολοκληρωμένης επικοινωνίας EVO-2 από την εταιρία INTARIDE (www.intaride.com (http://www.intaride.com/)). Το σύστημα δεν έχει λανσαριστεί επίσημα, αλλά πωλήθηκαν 500 τεμάχια σε ειδική τιμή προσφοράς (αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στον Ιούνιο).

Αναμένοντας την παραλαβή του και μόλις ολοκληρώσω την τοποθέτηση του, θα προσπαθήσω να ενημερώσω όλους τους φίλους αναλυτικά για τις εντυπώσεις μου. Ελπίζω μέχρι το τέλος του Ιουνίου να μπορέσω να τις μοιραστώ μαζί σας.

Αν κάποιος άλλος φίλος τυχαίνει να έχει ήδη αγοράσει το σύστημα, θα είναι μία ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων. Σημειώνω ότι προφανώς δεν έχω καμία σχέση με τη παραγωγό εταιρία.

Γιώργος

Arkas
12-06-2009, 16:45
Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!

Μπορείς να μας πεις σε ποιά τιμή το αγόρασες ή έστω ποιά ήταν η ονομαστική τιμή;
Το link, δεν ανοίγει, το μπλοκάρει το PC μου σαν Malware.

bolekos123
12-06-2009, 17:44
Η τιμή του συστήματος με 2 set ακουστικών-μικροφώνων είναι 300 λίρες Αγγλίας, ενώ για την προώθηση της νέας σειράς (μόνο για 500 συστήματα) ήταν 199 λίρες.
Καλό είναι όταν μπορέσεις να δείς την σελίδα τους, γιατί εξηγεί και άλλα features του συστήματος, όπως την αναβάθμηση του λογισμικού του μέσω USB και υπολογιστή, καθώς και τα σεταρίσματα (πχ. VOX) μεσω του PC.
Αν χρειαστείς τίποτα άλλο μέχρι να το δοκιμάσω πες μου.

Arkas
12-06-2009, 17:46
:cool2: