PDA

View Full Version : ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (8-16 ΣΕΠ. 2012)


classiccentury
10-08-2012, 00:25
AΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (8-16 ΣΕΠ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3 (2400 τετρ. μέτρα). ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (περιμένουμε πάνω από 200 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΛΙΣΤΕΙΑ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ, ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΛΕΣΧΩΝ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !! ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΘΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ !! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6970 446565 - Ρασιδάκης Μιχάλης

Μπορείτε να δείτε βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις:
EKTHESI STO MEC - YouTube
EKTHESI STO IRAKLIO - YouTube

Αναλυτικά άρθρα για τις παραπάνω εκθέσεις θα διαβάσετε στο 8ο τευχος του περιοδικού μας Classic Century το οποίο κυκλοφορεί εδώ και 2 βδομάδες σε όλη την Ελλάδα.

AΦΙΣΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:
http://i1192.photobucket.com/albums/aa337/classiccentury/AFISAEKTHESIS-1.jpg

classiccentury
27-08-2012, 12:11
Aγαπητοί φίλοι,
Σας ανακοινώνουμε την αναβολή της έκθεσης κλασικών οχημάτων Μακεδονίας που επρόκειτο να γίνει στη Θεσσαλονίκη από 8 – 16 Σεπτεμβρίου 2012 για τους παρακάτω λόγους:
1. Λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του ιστορικού ΣΙΡΚΟΥΪ της ΦΙΛΠΑ στο ΤΑΤΟΙ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου δεν είναι εφικτό να έρθουν αρκετά κλασικά αυτοκίνητα που περιμέναμε από την Αθήνα και τη γύρω επαρχία στη δική μας έκθεση. Οι ιδιοκτήτες τους θα προτιμήσουν τη συμμετοχή τους στο ιστορικό αυτό σιρκουϊ το οποίο διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ για τα 40 χρόνια λειτουργίας της.
2. Λόγω της αδυναμίας συνύπαρξης κλασικών αυτοκινήτων με πινακίδες ΦΙΛΠΑ με ΕΟΟΕ (δηλαδή των λεσχών ΛΕΚΑΜ και ΣΙΑΒΕ) στον ίδιο εκθεσιακό χώρο θα έχουμε παράλληλες απώλειες αν υποστηρίξουμε τη μια ή την άλλη πλευρά... Το περιοδικό μας αποδέχεται όλα τα αυτοκίνητα ανεξάρτητα από τα «χρώματα» των πινακίδων τους ή τις ομοσπονδίες που τα υποστηρίζουν. Ομως τα Δ/Σ των λεσχών και αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων δεν δέχονται την συνύπαρξη αυτή.
3. Λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορέσαμε να βρούμε ικανές χορηγίες προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της εκδήλωσης όσο αφορά την ενοικίαση του περιπτέρου Νο 3 συνολικού εμβαδού 2.400 τετραγωνικών μέτρων. Το περιοδικό μας Classic Century δεν είναι σε θέση να καλύψει αυτά τα έξοδα.
Ειμαι σίγουρος ότι στην 78η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβρη 2013 θα υλοποιηθεί αυτή η έκθεση εφόσον στη διάρκεια του έτους μας δοθεί ο χρόνος να μελετήσουμε περισσότερο όλες τις πτυχές της διοργάνωσης και να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες ...
Μπορείτε να παραθέσετε τα σχόλια σας στο Facebook ή στο Creta Classic - Το Club που ζωντανεύει το παρελθόν σήμερα! - Αρχική σελίδα (http://www.CretaClassicClub.gr)

Με εκτίμηση
στους αναγνώστες του περιοδικού μας
και σε όσους αγαπάνε το κλασικό όχημα και την εποχή του...

Ρασιδάκης Μιχάλης
Εκδότης
(6970 446565)