PDA

View Full Version : Ποιό κινητό να διαλέξω ???


taksidiotis
01-09-2012, 17:41
Γιατί να πάρετε iphone 5 τι νομίζετε ότι θα χει...πιστεύεται ότι μπορεί να χτυπήσει το galaxy s3???ούτε κινητα με τα μισά χρήματά δεν θα χτυπάει.
Άσε δε το σχέδιό.
Ίδιο πλάτος με πιο μακρόστενο σχέδιό...σαν τηλεκοντρόλ δηλαδή.
Να πούμε και για τα κλειδώματα???πού αν δεν υπήρχε το jb θα ήταν ένα άχρηστο τηλέφωνο πού θα πρεπε μόνο με την βοήθεια της πιστωτικής σού η της χρεωστικής σού κάρτας να αξιοποιείς κάπως.
Αν κάποιος θέλει κάποιο σοβαρό κινητό και δεν θα κοιτάξει το τι κινητό κουβαλάει ο φίλος του στο χέρι του,σίγουρα δεν θα κοιτάξει προς iphone μεριά.
Θα κοιτάξει να πάρει καμία σοβαρή συσκευή με android πού είναι πλήρως αξιοποιήσιμο προς τον κάτοχό του,αρκεί να ξέρει τι θέλει και τι ζητάει,αλλιώς θα είναι άλλος ένας πού θα πάει σαν πρόβατο σε κοπάδι λύκων και θα επιλέξει την φίρμα...
Κι όταν μιλάω για καλό android κινητό θα αναφέρω κάποια high end μοντέλα πού αξίζουν.

Samsung galaxy s3-εδώ είσαι στην κορυφή απλά,οτιδήποτε άλλο μοιάζει πολύ αδύναμο,συγκρίνεται η m3 με ένα 320???όχι.επίσης έχει πολύ καλή μπαταριά.

Htc one x-πολύ καλό αν κάποιος το επιλέξει με το serial number του να ξεκινάει από HT24

Htc one s-το μόνο διπύρηνο πού πλησιάζει τις επιδόσεις των quad cores mobiles.προσοχή,σε ασημί χρώμα γιατί το μαύρο είχε παρουσιάσει θέμα με ξεφλουδισμα.

Samsung galaxy nexus-καλό μηχάνημα και παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις από την google.369 πλέον.αξίζει.

Samsung galaxy s2-θρυλικό τηλέφωνο πού μετράει ακόμα.

Huawei akcent p1-top μηχάνημα και πολύ ποιοτικό και φυσικά ανταγωνιστικό.

Samsung galaxy note-οποίος αντέχει το μέγεθος του αξίζει να του ρίξει μία ματιά...βασικά είναι tablet phone.

Αυτά τα λίγα κύριοι είναι τα android πού πραγματικά αξίζουν στην αγορά.αυτά πού μετράνε,είτε είναι διπύρηνα είναι quad cores.κινητακια τέρατα δυνατοτήτων πραγματικά.και σας το λέω εγγυημένα καθώς αυτό είναι και η δουλεία μου πέρα από κάποια αλλά χόμπι.
Επίσης,όταν ψωνίζεται από skroutz στις παρατηρήσεις της παραγγελιάς σας πάντα να γράφεται το κινητό πού σας στέλνουν να είναι no branded...αυτό πού γράφω έχει τεραστία σημασία.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Arkas
01-09-2012, 20:49
Πολύ καλή ανάλυση !
Τί σημαίνει το τελευταίο ;


Sent by Arkas via Tapatalk !

napgeo
01-09-2012, 21:31
:u56:Κάποιος πρέπει να σας θυμίσει ότι ακόμη κυκλοφορούν και οι τηλεκάρτες.............

vasorfa
01-09-2012, 21:40
Ανάλυση απλη ξεκαθαρη!!!!!



:ye32::re26:

kostas_366
01-09-2012, 22:12
Samsung galaxy s3-εδώ είσαι στην κορυφή απλά,οτιδήποτε άλλο μοιάζει πολύ αδύναμο,συγκρίνεται η m3 με ένα 320???όχι.επίσης έχει πολύ καλή μπαταριά.
Πόσο έχει αυτο. Βρήκα ένα προχθές και το παρέδωσα

commander
02-09-2012, 00:37
Πόσο έχει αυτο. Βρήκα ένα προχθές και το παρέδωσα
Τόσο μπουνταλας είσαι......:lo19:

kostas_366
02-09-2012, 00:44
Τόσο μπουνταλας είσαι......:lo19:
EEE τι να κάνω, δεν ήταν δικό μου. Και μάλιστα παλέψαμε να τον βρούμε, γιατί ήταν στην Κινέζικη γραφή και δεν βγάζαμε άκρη :)

taksidiotis
02-09-2012, 08:37
Πολύ καλή ανάλυση !
Τί σημαίνει το τελευταίο ;


Sent by Arkas via Tapatalk !

Λοιπόν,καλήμερα:)

Είναι κάποια κινητα τηλέφωνά πού είναι αποκλειστικά εταιρειών,όπως tmobile ας πούμε,vodafone και είναι γεμάτα από άχρηστες εφαρμογές της εκάστοτε εταιρείας πού έχει την αλυσίδα κινητής.μιλάμε όμως ότι τα φορτώνουν αρκετά.αυτό έχει 2 αρνητικούς παράγοντες.
Ο ένας είναι ότι σού τρώει τζάμπα μνήμη ram και δεν μπορείς και να τις κάνεις απεγκατάσταση παρά μόνο με root οπού εκεί παίρνεις στα χέρια σού 100% όλη την διαχείριση της συσκευής.
Εννοείται βεβαία ότι θα πρέπει να προσέξεις τι θα σβήσεις ειδάλλως μπορεί το λατρεμένο σού κινητό να πάθει κανένα black out.
Ο δεύτερος λόγος είναι,ότι χάνει στην μεταπώληση,κανείς δεν θέλει branded συσκευή.μπορεί να το βρεις πιο φτηνά κάπως αλλά μετά αν θέλεις να το δώσεις το root δε θα γλυτώσεις,εκτός κι αν ο άλλος δεν έχει πρόβλημα.




Πόσο έχει αυτο. Βρήκα ένα προχθές και το παρέδωσα


Στα ελληνικά καταστήματά έχει 669 ευρώ.στις αλυσίδες δηλαδή.
Στα παραεισαγωγης καταστήματά έχει από 540.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

gepol
02-09-2012, 10:16
Είχα iPhone (3GS), και πήρα απο την επιδότηση το Galaxy Note....Καλό είναι, τα κάνει όλα...ειδικά η θηριώδης μπαταρία του 4-5 μέρες με απλή χρήση...

iPhone δεν είναι !!!

peterv
02-09-2012, 10:44
Είχα iPhone (3GS), και πήρα απο την επιδότηση το Galaxy Note....Καλό είναι, τα κάνει όλα...ειδικά η θηριώδης μπαταρία του 4-5 μέρες με απλή χρήση...

iPhone δεν είναι !!!

ετσι......

ξαναλέω .... για τον απλό χρήστη που θέλει πολλά και απροβλημάτιστα η λύση είναι μία προς το παρόν iphone, ios.

Πολύ καλη και ακριβής η ανάλυση σου taksidiotis συμφωνώ σε όλα έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι τα πράγματα.
Αλλά έχω μια ένσταση και την έχω ξαναπεί... το να πειράζεις τα κινητά σε στύλ jailbreak , να μπάινεις και να αλλάζεις πράγματα σε επίπεδο root σε androit ή wm ίσως είναι εύκολο για εσένα και εμένα αλλά δεν είναι για τους πολλούς.....
Ελα να κάνεις συγχρονισμό μεταξύ κινητού , notebook, υπολογιστή δουλειάς και σπιτιού και τηλεόρασης , για σελίδες internet, βίντεο, μουσική φωτογραφίες και αρχεία ταυτόχρονα και αν δεν μπλέξεις σε ενα σκασμό ρυθμίσεων και διφορετικών εφαρμογών εμένα να με χ#%$%σεις.
Στην apple αυτά θεωρούνται αυτονόητα ότι απλά υπάρχουν και λειτουργούν χωρίς επιπλέον πράγματα.

τέλος εκτός από την συσκευή σαν συσκευή (που και εκεί το iphone στέκεται αξιοπρεπέστατα) έχει κανείς να συνεκτιμήσει και το λειτουργικό και τις εφαρμογές που βρίσκει.
Αρα έχουμε συνδυασμό πραγμάτων :
συσκευή + λειτουργικό + εφαρμογές.

Ε η apple υπερτερεί όπως και να το κάνουμε ότι και να λέτε......
απολαύστε την όσο ακόμα είναι καλή .........

taksidiotis
02-09-2012, 12:03
Μια χαρά τα λες και συμφωνώ στα περισσότερα.
Οι μοναδικές μου ενστάσεις είναι οι εξής.

Και το android πλέον μία χαρά εύκολο είναι σαν λειτουργικό,μάλιστα σού δίνει και την χαρά των ξεκλείδωτων multimedia χαρακτηριστικών κάτι πού στο ios αλλά και στα wp δεν είναι.
Το ios για να δουλέψει σωστά πρέπει να γίνει jb,για να δώσει ελευθερία στις κινήσεις του κατόχου.δεν γίνεται πια όλα να γίνονται μέσω ενός υπολογιστή και μέσω του icloud...
Σε πολλούς αρέσει αυτό,σε άλλους πάλι όχι.εγώ ας πούμε δεν τολμώ να δώσω και πάλι 669 ευρώ για την 16άρα έκδοσή για να χω ένα κλειδωμένο λειτουργικό.
Επίσης,προγράμματά πού στο ios είναι επί πληρωμής στο play store είναι free.
Το root στο android δεν είναι απαραίτητο αλλά και πάλι ο χρήστης με 2 click μπορεί να το κάνει πανεύκολα.
Το root απλά πέρα ότι δίνει τα πάντα στο χέρι του κατόχου μπορεί να βάλει κι οποιαδήποτε άλλη custom rom απο developments πού ασχολούνται με το είδος κι έχουν φτιάξει δικές τους custom rom με βελτιώσεις στα σημεία.εγώ δεν είμαι υπέρ σε αυτό φυσικά.
Και τέλος,στο galaxy s2 είχα γύρω στις 180 εφαρμογές μέσα στο τηλέφωνο και στο iphone 4s κάπου στις 70.οι διάφορές τους ήταν απλά χαώδεις...το iphone κρασαρε πολύ εύκολα ενώ το galaxy συνέχιζε σαν σκυλί πραγματικά.
Είναι δικαίωμά του καθενός το πού θα επενδύσει τα χρήματά του για αγορά κάποιού τηλεφώνου.
Όμως,μήπως θα πρεπε να ψάχνουμε περισσότερο για το τι γίνεται?τι συμβαίνει???τι αξίζει περισσότερο?
Το iphone μέχρι και πέρυσι μου άρεσε.ώσπου πήρα τότε το galaxy s2 και κατάλαβα τι μου κολλάει περισσότερο.τι μου δίνει άπλετα δυνατότητές κι επιδόσεις:)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

gepol
02-09-2012, 12:52
Αλλά έχω μια ένσταση και την έχω ξαναπεί... το να πειράζεις τα κινητά σε στύλ jailbreak , να μπάινεις και να αλλάζεις πράγματα σε επίπεδο root σε androit ή wm ίσως είναι εύκολο για εσένα και εμένα αλλά δεν είναι για τους πολλούς.....

Παρ'όλα αυτά, το αειφόουν το είχα jailbroken(αν δεν, θα το έιχα σουτάρει- άρα συμφωνώ με ταξιδιώτη, λείπουν ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ λειτουργίες), ενώ το ΝΟΤΕ, δεν το έχω ρουτάρει.....και με καλύπτει...(σχεδόν)

Λες να γερνάω??? :p:p

peterv
02-09-2012, 12:59
Ωραία για να γίνει λίγος διάλογος .......

Η άποψη του απλού χρήστη και όχι του σκαλικοτρούπη ψαγμένου κομπιουτερά που δεν θέλει όρια και περιορισμούς στο κινητό του....

- το ios δεν χρειάζεται jailbreak και ξεκλείδωμα των multimedia χαρακτηριστικών για τους πολλούς , μιά χαρά αξιοπρεπείς και πολλές δυνατότητες έχει και έτσι ... τα μισά απο αυτά χρησιμοποιεί ο απλός χρήστης...
- σωστά κάνεις και δεν δίνεις 669 ευρώ για αυτό το τηλέφωνο αφού οι ανάγκες σου και οι δυνατότητές σου είναι για άλλα πολύ περισσότερα.... και εγώ αν είχα το χρόνο να ασχολούμαι περισσότερο με αυτά, το ίδιο θα έκανα σε πολλεεεες διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά......
- Πάντα κάποια αξιόλογη εφαρμογή που είναι αγορασμένη στο ios, μπορείς να την βρείς κάπου αλλού δωρεάν .... το ιδιο δεν συμβαίνει και παντού ? Γιατί όμως πάλι ο απλός χρήστης πρέπει να περάσει στην παρανομία για να τα έχει όλα τζάμπα ?
- γιατί να ασχολείται ο απλός χρήστης με jailbreak και root αφού αυτά που θέλει μπορεί να τα κάνει και έτσι.... ακόμα και με κάποιο μικρό κόστος σε εφαρμογές...
- στο iphone μου έχω 278 εφαρμογές (είναι το 32αρι) κλειδωμένο και δεν κολλάει πουθενά...... (συμβατότητα παντού......γιαυτό είναι και κλειδωμένες οι εφαρμογές στο ios σε αντίθεση με το android).
- η samsung αλλωστε είναι γνωστό ότι αντιγράφει κυριολεκτικά την apple , (ναι βγάζει καλύτερα μηχανάκια σε δυνατότητες σε επίπεδο hardware, αλλά μόνο αυτό, στο συνολικό πακέτο υστερεί), αμα η apple χαλάσει τότε να δώ ποιον θα βρούν να αντιγράψουν !!!!!

peterv
02-09-2012, 13:01
Λες να γερνάω??? :p:p

:sm7: όχι εσύ μάλλον εγω γερνάω poy βαριέμαι τα jailbreak (μετά το 20 ξεκλείδωμα αρχισε να με παίρνει η κάτω βόλτα) .....:sm7:

gepol
02-09-2012, 13:02
Αναφορά παράδοσης μηνυμάτων έχεις? (Στην εποχή μου δεν γινόταν χωρίς jailbreak)

peterv
02-09-2012, 13:10
Αναφορά παράδοσης μυνημάτων έχεις? (Στην εποχή μου δεν γινόταν χωρίς jailbreak)

όταν στέλνεις sms σε άλλους με ios 5 και πάνω, στέλνει ΔΩΡΕΑΝ sms και γράφει και πότε παραδόθηκε μέσω του imessage (ενσωματομένη δυνατότητα του λειτουργικού παρακαλώ) λειτουργεί σαν chat περίπου.
αλλωστε με την εντελώς free εφαρμογή viber (κυκλοφορεί για όλα τα λειτουργικά) πλέον είναι όλα δωρεάν sms και φωνητικές κλήσεις χωρίς ξεκλειδώματα και σπασίματα.....

gepol
02-09-2012, 13:20
Οχι, μιλάω για απλή αναφορά παράδοσης μηνυμάτων μεσω GSM, που κάνουν ΟΛΑ τα τηλέφωνα του πλανήτη.....

Πέρα από αυτό όμως πιο πολύ με τσατίζει η νοοτροπία, παρά η ουσία, όπως ΠΧ δεν μπορείς να ανταλλάξεις μέσω ΒΤ αρχεία με άλλα κινητά, και διάφορα, άλλα.... ήγουν Jailbreak :)

peterv
02-09-2012, 13:33
Σε αυτό έχεις δίκιο !!!!

Είναι μία έλλειψη της apple προσπάθησε να διορθώσει με τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού μέσω του apple Id (iMessage) και όχι μεσω των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που δεν το κάνει η apple (δεν έχω δεί σχετικές απαντήσεις απο την apple) παρόλο που είναι κάτι απλό,
μπορώ μόνο να υποθέσω ότι μάλλον κάτι δεν ταιρίαζει στην φιλοσοφία τους στο πως βλέπουν τις επικοινωνίες για να επιμένουν να μην το κάνουν μέσω GSM.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

jmar
02-09-2012, 13:34
To οτι φορτωνεις μουσικη στο iphone μεσω itunes που το πας!! Αλλο εκνευριστικο στοιχειο, πρεπει να φορτωνεις τραγουδια απο ενα συγκεκριμενο υπολογιστη αφου αν πας να κανεις συγχρονισμο να βαλεις και αλλα απο αλλο θα σου σβησει τα παλια :u60: :u57: ενω το android μια απλη αντιγραφη επικολληση ειναι ολα!! :ye33:...Καλα χωρις jb δεν το συζητω να τα πληρωνεις ΟΛΑ!! Ειχα το iphone 4 αλλα με κουρασε και ειπα δεν ξαναπαιρνω μηλο!! GALAXY S3 τωρα και τα μυαλα στα μιξερ :D

ortho
02-09-2012, 15:33
Να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση; Ενδιαφέρομαι για WM κινητό και προσανατολίζομαι στο lumia 610. δε με ενδιαφέρει για τις myltimedia δυνατότητες όσο το να συνεργάζεται όσο γίνεται καλύτερα με τον υπολογιστή.
Τι γνώμη έχετε οι γνωρίζοντες περισσότερα;

Albatros
02-09-2012, 16:21
:u56:Κάποιος πρέπει να σας θυμίσει ότι ακόμη κυκλοφορούν και οι τηλεκάρτες.............

Ναι στο στρατό...
:D

N4pSt3R
02-09-2012, 19:14
Να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση; Ενδιαφέρομαι για WM κινητό και προσανατολίζομαι στο lumia 610. δε με ενδιαφέρει για τις myltimedia δυνατότητες όσο το να συνεργάζεται όσο γίνεται καλύτερα με τον υπολογιστή.
Τι γνώμη έχετε οι γνωρίζοντες περισσότερα;


Καθαρά η άποψη μου είναι μακριά!!!!


Για τα παραπάνω να πω ότι είμαι χρήστης iPhone από το 2007 όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση!!

Αρκετές φορές δοκίμασα να δουλέψω άλλα τηλέφωνα και λειτουργικά αλλά μάταια!

Η ποιό αποτυχημές μου προσπάθειες ήταν με ένα ΝΟΚΙΑ Ν900 και μέ ένα HTC Desire HD.

To Samsung S2 το έπιασα στα χέρια μου και δεν με τράβηξε!!!

Με το που έπιασα όμως το S3 στα χέρια μου το άλλαξα με την πρώτη ευκαιρία που είχα για να δώσω το iPhone.

To θέμα JB και root είναι καθαρά υποκειμενικό και στο τί θέλει ο καθένας!!

gepol
02-09-2012, 20:10
Να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση; Ενδιαφέρομαι για WM κινητό και προσανατολίζομαι στο lumia 610. δε με ενδιαφέρει για τις myltimedia δυνατότητες όσο το να συνεργάζεται όσο γίνεται καλύτερα με τον υπολογιστή.
Τι γνώμη έχετε οι γνωρίζοντες περισσότερα;


Αν δεν πολυ-ασχολείσαι με το κινητό σου και δεν είσαι βαθύς γνώστης, για θέματα συγχρονισμού το iPhone είναι μονόδρομος απο πλευράς ευκολίας. Με το Android, είναι ένα ψιλοχάος μέχρι να μάθεις να το κάνεις, ειδικά αν δεν θες ντε και καλά το gmail...

Για το S3 που λέει ο Ναπστερ, δεν έχω άποψη....

N4pSt3R
02-09-2012, 21:26
Α ειδικά αν δεν θες ντε και καλά το gmail...
Για το S3 που λέει ο Ναπστερ, δεν έχω άποψη....


Δεν παίζει μεγάλο θέμα μιας και το gmail είναι της google όπου ανείκει και το android!!!

Απλά από θέμα Interface πιστεύω ότι δεν εχει καλό το android με το iPhone να το τρώει άνετα!!!

gepol
02-09-2012, 21:29
Μετά απο πολύ ψάξιμο, με το μόνο που κατάφερα να κάνω απροβλημάτιστο συγχρονισμό, σε επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις, είναι το myPhoneExplorer... Ουτε καν το Kies της Samsung δεν κατάφερα να λειτουργήσω σωστά....

N4pSt3R
02-09-2012, 21:38
Το kies δεν κατάφερα να κάνω κάτι upload στο κινητό!!!Αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε!!!Από κει και πέρα έχει ένα θέμα με το sync που σε τρελένει!!

Με τον καιρό όλα τα βρίσκεις!!!Δοκίμασε και το Google Drive !!

https://drive.google.com/start?authuser=0#home

:D

gepol
02-09-2012, 21:50
Εχω μια αλεργία στην google...:o

Θέλω απλό συγχρονισμό Outlook-κινητό, και τίποτα άλλο....

taksidiotis
03-09-2012, 07:54
- γιατί να ασχολείται ο απλός χρήστης με jailbreak και root αφού αυτά που θέλει μπορεί να τα κάνει και έτσι.... ακόμα και με κάποιο μικρό κόστος σε εφαρμογές...
- στο iphone μου έχω 278 εφαρμογές (είναι το 32αρι) κλειδωμένο και δεν κολλάει πουθενά...... (συμβατότητα παντού......γιαυτό είναι και κλειδωμένες οι εφαρμογές στο ios σε αντίθεση με το android).
- η samsung αλλωστε είναι γνωστό ότι αντιγράφει κυριολεκτικά την apple , (ναι βγάζει καλύτερα μηχανάκια σε δυνατότητες σε επίπεδο hardware, αλλά μόνο αυτό, στο συνολικό πακέτο υστερεί), αμα η apple χαλάσει τότε να δώ ποιον θα βρούν να αντιγράψουν !!!!!

Δεν τα κάνει κι όλα έτσι,Bluetooth transfer δεν νομίζω ότι παρέχει το app store.κάτι πού μέχρι και κινητα των 40 ευρώ έχουν.
Ούτε και αναφορές παράδοσης νομίζω ότι παρέχει.
Όπως και χίλια δυο αλλά πράγματά δεν παρέχει από μόνο του το iphone και σίγουρα λίγοι μπαίνουν στην διαδικασία του να ψάξουν και να ανακαλύψουν.τους καλύπτει έτσι καρακλειδωμενο όπως το βγάζει η μαμά apple.

Επίσης,φυσικά και η apple έχει στραφεί εναντίον της samsung.εννοείται αυτό,αφού απειλείται πως να μην στραφεί εναντίον της.
Οι πωλήσεις της apple πλην του ipad έχουν πέσει κατακόρυφα σε σχέση με το 2010 σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κάνει μηνύσεις για εικονίδια και αλλά θέματα πού πραγματικά αν κάτσουν να ασχοληθούν όλες οι εταιρείες κινητής τότε θα πέφτουν μηνύσεις από την μία στην άλλη.στο άνετο.
Πολύ πρωτοπόρος την είδε η apple και μάλλον πως δεν έχει ρίξει καμία ματιά να δει ότι πολλά πού μηνύει τα χει καταπατήσει η ίδια από κινητα του παρελθόντος.qtek-htc.
Το καλό είναι ότι ήδη έχουν πέσει πάνω της εταιρείες όπως η Motorola και η htc και σίγουρα αυτή την φορά τα δικαστήρια δεν θα γίνουν εκεί πού συμφέρει την apple,στην Καλιφόρνια δηλαδή πού είναι και η έδρα της.αλλά σε ευρωπαϊκό δικαστήριό λογικά οπού εκεί θα δούμε αν θα περάσει το δικό της και με τους υπόγειους τρόπους πού ακολουθούν στα δικαστήρια της καλιφόρνια.
Επίσης,οι μέχρι τώρα γνώμες σχετικά με το iphone 5 διχάζουν.γιατί και πάλι δεν φαίνεται να είναι αυτό πού περίμενε ο κόσμος καθώς όπως φαίνεται θα είναι ένα iphone με το ίδιο πλάτος αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις κατά μήκος κάτι πού θα κάνει την οθόνη μακρόστενη.σίγουρα όχι και πολύ αποδεκτό καθώς η πλειοψηφία δεν ζητάει ένα μακρόστενο κινητό με το ίδιο πλάτος πού σίγουρα οι γραμματοσειρές δεν θα βολεύουν και σίγουρα ούτε κι αυτό δεν θα έχει την λειτουργιά pinch to zoom πού έχουν άλλες συσκευές και προσαρμόζουν τις σελίδες του ιντερνέτ σύμφωνα με την οθόνη του εκάστοτε κινητού.
Βλέπω τους χρήστες του iphone να χρησιμοποιούν πάλι πολύ δαχτυλάκι:p για να πηγαίνουν αριστερά δεξιά τις σελίδες στο ιντερνέτ για να μπορέσουν να διαβάζουν κείμενά.
Εν κατακλείδι,η apple έχει αρχίσει να χάνει και καταφεύγει σε άλλες μεθόδους μήπως και καθυστερήσει τους αντίπαλους...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

lempoi
03-09-2012, 09:37
Δεν τα κάνει κι όλα έτσι,Bluetooth transfer δεν νομίζω ότι παρέχει το app store.κάτι πού μέχρι και κινητα των 40 ευρώ έχουν.
Ούτε και αναφορές παράδοσης νομίζω ότι παρέχει.
Όπως και χίλια δυο αλλά πράγματά δεν παρέχει από μόνο του το iphone και σίγουρα λίγοι μπαίνουν στην διαδικασία του να ψάξουν και να ανακαλύψουν.τους καλύπτει έτσι καρακλειδωμενο όπως το βγάζει η μαμά apple.

Επίσης,φυσικά και η apple έχει στραφεί εναντίον της samsung.εννοείται αυτό,αφού απειλείται πως να μην στραφεί εναντίον της.
Οι πωλήσεις της apple πλην του ipad έχουν πέσει κατακόρυφα σε σχέση με το 2010 σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κάνει μηνύσεις για εικονίδια και αλλά θέματα πού πραγματικά αν κάτσουν να ασχοληθούν όλες οι εταιρείες κινητής τότε θα πέφτουν μηνύσεις από την μία στην άλλη.στο άνετο.
Πολύ πρωτοπόρος την είδε η apple και μάλλον πως δεν έχει ρίξει καμία ματιά να δει ότι πολλά πού μηνύει τα χει καταπατήσει η ίδια από κινητα του παρελθόντος.qtek-htc.
Το καλό είναι ότι ήδη έχουν πέσει πάνω της εταιρείες όπως η Motorola και η htc και σίγουρα αυτή την φορά τα δικαστήρια δεν θα γίνουν εκεί πού συμφέρει την apple,στην Καλιφόρνια δηλαδή πού είναι και η έδρα της.αλλά σε ευρωπαϊκό δικαστήριό λογικά οπού εκεί θα δούμε αν θα περάσει το δικό της και με τους υπόγειους τρόπους πού ακολουθούν στα δικαστήρια της καλιφόρνια.
Επίσης,οι μέχρι τώρα γνώμες σχετικά με το iphone 5 διχάζουν.γιατί και πάλι δεν φαίνεται να είναι αυτό πού περίμενε ο κόσμος καθώς όπως φαίνεται θα είναι ένα iphone με το ίδιο πλάτος αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις κατά μήκος κάτι πού θα κάνει την οθόνη μακρόστενη.σίγουρα όχι και πολύ αποδεκτό καθώς η πλειοψηφία δεν ζητάει ένα μακρόστενο κινητό με το ίδιο πλάτος πού σίγουρα οι γραμματοσειρές δεν θα βολεύουν και σίγουρα ούτε κι αυτό δεν θα έχει την λειτουργιά pinch to zoom πού έχουν άλλες συσκευές και προσαρμόζουν τις σελίδες του ιντερνέτ σύμφωνα με την οθόνη του εκάστοτε κινητού.
Βλέπω τους χρήστες του iphone να χρησιμοποιούν πάλι πολύ δαχτυλάκι:p για να πηγαίνουν αριστερά δεξιά τις σελίδες στο ιντερνέτ για να μπορέσουν να διαβάζουν κείμενά.
Εν κατακλείδι,η apple έχει αρχίσει να χάνει και καταφεύγει σε άλλες μεθόδους μήπως και καθυστερήσει τους αντίπαλους...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ποιος εισαι ρε φιλε?? η < ΔΟΜΗ > εισαι??

taksidiotis
03-09-2012, 09:54
Ποιος εισαι ρε φιλε?? η < ΔΟΜΗ > εισαι??

Σίγουρα όχι

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

jmar
03-09-2012, 10:48
Βλέπω τους χρήστες του iphone να χρησιμοποιούν πάλι πολύ δαχτυλάκι:p για να πηγαίνουν αριστερά δεξιά τις σελίδες στο ιντερνέτ για να μπορέσουν να διαβάζουν κείμενά.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Αλλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειoν!! Εμ που εχει μικρη οθονη εμ που δεν προσαρμοζει το κειμενο (στον browser) σε αυτην κατα το ζουμ!!! Oυτε το 5 θα το εχει αυτο!! :u57:

N4pSt3R
03-09-2012, 14:39
Με τον ανταγωνισμό να έχει μεγάλη οθόνη δύσκολα θα χτυπίσει το iPhone αν δεν μεγαλώσει και αυτό!!

N4pSt3R
03-09-2012, 15:00
Και κατι άλλο!!!

Στις Samsung (δεν γνωριζω για αλλες android αν ισχυη) συσκευες κρατώντας το κεντρικο κομπι παρατεταμενα μας πεταει στο μεκου του multitask με ολες τις εφαρμογες που τρεχουμε και μπορουμε με ενα κλικ στο καταργιση ολων να τις κλεισουμε!!ελευθερωνει πορους και ram και ειναι καλυτερο απο καθε task kilker!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

taksidiotis
03-09-2012, 16:04
Και κατι άλλο!!!

Στις Samsung (δεν γνωριζω για αλλες android αν ισχυη) συσκευες κρατώντας το κεντρικο κομπι παρατεταμενα μας πεταει στο μεκου του multitask με ολες τις εφαρμογες που τρεχουμε και μπορουμε με ενα κλικ στο καταργιση ολων να τις κλεισουμε!!ελευθερωνει πορους και ram και ειναι καλυτερο απο καθε task kilker!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ισχύει,όπως και στα htc one series

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

gepol
03-09-2012, 21:00
Στο Note, δεν το κάνει με 4.0.3, εννοώ το να τις κλείσεις όλες....χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα (Advanced Task Killer)

N4pSt3R
03-09-2012, 22:16
Στο Note, δεν το κάνει με 4.0.3, εννοώ το να τις κλείσεις όλες....χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα (Advanced Task Killer)


Ξεκλείδωτο ε???Νομίζω ότι στην λειτουργία είναι ίδιο με το S3 οπότε θα έπρεπε να τρέξει!


Γιάννη πολύ καλό το θεματάκι να το κρατήσουμε ενεργό!!!Θα μάθουμε πολλά πράγματα μεταξύ μας!!!:)

taksidiotis
03-09-2012, 22:16
Στο Note, δεν το κάνει με 4.0.3, εννοώ το να τις κλείσεις όλες....χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα (Advanced Task Killer)

Περισσότερο ζημιά κάνεις έτσι.μετά την gingerbread δεν χρειάζονται task killers.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

forester
03-09-2012, 22:28
Ωραία.....
Πείτε μου ρε φιλαράκια, πώς συγχρονίζω iphone 4 με το outlook?????
Είναι όπως το πήρα, αυτά με τις φυλακές (jailbrake κλπ) δεν τα νογάω:D

N4pSt3R
03-09-2012, 22:33
Ωραία.....
Πείτε μου ρε φιλαράκια, πώς συγχρονίζω iphone 4 με το outlook?????
Είναι όπως το πήρα, αυτά με τις φυλακές (jailbrake κλπ) δεν τα νογάω:D


Συνδέεις το iPhone με το pc και ανοίγεις το iTunes αν δεν ανοίξει αυτόματα!!

Πας στην 2ρη σελίδα με τα tab που έχει επάνω και κάνεις τα απαραίτητα klik για να το ρυθμίσεις όπως θες πχ, επαφές, ημερολόγιο κτλ κτλ!!βλέπεις να μην έχει τικαρισμένα κουτάκια που λένε για αντικατάσταση κτλ και κάνεις sync!!

H τελευταία έκδοση μάλισα επιτέλους εμένα μου δούλεψε και στα Ελληνικά οπότε αν δεν το έχεις στα Ελληνικά το κάνεις ένα download από το official site και είσαι έτοιμος!!

ΥΓ:Ότι κάνεις το κάνει με δική σου ευθήνη και δεν φταίω για ότι χάσεις, κάνε ένα backup πρώτα!!:D:D:D

forester
03-09-2012, 22:45
Οκ
το κάνω και θα σου πω

N4pSt3R
04-09-2012, 00:20
:ye02:

jmar
04-09-2012, 03:49
Στο Note, δεν το κάνει με 4.0.3, εννοώ το να τις κλείσεις όλες....χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα (Advanced Task Killer)

Το κανει απλα τις κλεινεις μια μια :ye33: Μακρια απο Task killers δημιουργουν προβληματα και ρουφανε μπαταρια :ye02:

forester
04-09-2012, 05:34
Συνδέεις το iPhone με το pc και ανοίγεις το iTunes αν δεν ανοίξει αυτόματα!!

Πας στην 2ρη σελίδα με τα tab που έχει επάνω και κάνεις τα απαραίτητα klik για να το ρυθμίσεις όπως θες πχ, επαφές, ημερολόγιο κτλ κτλ!!βλέπεις να μην έχει τικαρισμένα κουτάκια που λένε για αντικατάσταση κτλ και κάνεις sync!!

H τελευταία έκδοση μάλισα επιτέλους εμένα μου δούλεψε και στα Ελληνικά οπότε αν δεν το έχεις στα Ελληνικά το κάνεις ένα download από το official site και είσαι έτοιμος!!

[B]ΥΓ:Ότι κάνεις το κάνει με δική σου ευθήνη και δεν φταίω για ότι χάσεις, κάνε ένα backup πρώτα!!:D:D:D




:hmmm::hmmm:
Tο είχα ξανακάνει....
όταν εφάρμοσα αυτά που μου είπες, το θυμήθηκα.
Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω στο outlook, τις νέες επαφές που έχω βάλει τελευταία στο τηλέφωνο.
Αρχικά, με την αγορά, πέρασα στο τηλέφωνο ό,τι είχα στο outlook. Με το συγχρονισμό, παραμένουν στο τηλ όλα (δε χάνω κάτι) οπότε τα κουτάκια είναι μια χαρά τσεκαρισμένα, αλλά δε βλέπω στο pc μου τις νέες καταχωρήσεις.:confused:

peterv
04-09-2012, 07:57
:hmmm::hmmm:
Tο είχα ξανακάνει....
όταν εφάρμοσα αυτά που μου είπες, το θυμήθηκα.
Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω στο outlook, τις νέες επαφές που έχω βάλει τελευταία στο τηλέφωνο.
Αρχικά, με την αγορά, πέρασα στο τηλέφωνο ό,τι είχα στο outlook. Με το συγχρονισμό, παραμένουν στο τηλ όλα (δε χάνω κάτι) οπότε τα κουτάκια είναι μια χαρά τσεκαρισμένα, αλλά δε βλέπω στο pc μου τις νέες καταχωρήσεις.:confused:

δες αν είναι σε άλλο φάκελο στο outlook με το όνομα contacts και συγχρονίzεις με αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση αφού έχεις iphone νομίζω ότι πρώτα πρέπει να ανεβάζεις τις επαφές σου στο icloud και από εκεί να συγχρονίζονται με το outlook.
(Επειδή την έπαθα και μηδένισα τα ραντεβού μου από το ημερολόγιο και τις επαφές του τηλεφώνου από μαμακία μετά προσπάθησα να το επαναφέρω συγχρονίζοντας με το itunes και τελικά με τον συγχρονισμό τα έχασα όλα και από τo pc).
Ποτέ ξανα ........

forester
04-09-2012, 08:15
δες αν είναι σε άλλο φάκελο στο outlook με το όνομα contacts και συγχρονίzεις με αυτόν.


Σε αυτόν το φάκελο κοιτάζω. Δεν υπάρχει άλλος με αυτό το όνομα... Εκτός κι αν μ’ έπιασε στραβωμάρα. Θα το δω πάλι το απόγευμα.

Σε κάθε περίπτωση αφού έχεις iphone νομίζω ότι πρώτα πρέπει να ανεβάζεις τις επαφές σου στο icloud και από εκεί να συγχρονίζονται με το outlook.

Αυτό το έχω κάνει. Πώς παίρνει αυτές τις επαφες το outlook? Γιατί αν αλλάξω κινητό και δεν πάρω iphone , την έκατσα:D:D

(Επειδή την έπαθα και μηδένισα τα ραντεβού μου από το ημερολόγιο και τις επαφές του τηλεφώνου από μαμακία μετά προσπάθησα να το επαναφέρω συγχρονίζοντας με το itunes και τελικά με τον συγχρονισμό τα έχασα όλα και από τo pc).
Ποτέ ξανα ........
Ευχαριστώ πάντως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος;)

peterv
04-09-2012, 08:35
ένα αναλυτικό βιντεάκι για το πώς δουλεύει ο συγχρονισμός μέσω icloud με το pc είναι εδώ

και μιά άλλη καλή λύση αν θές να εξασφαλίσεις συνδεσιμότητα παντού και πάντα με ότι κινητό και αν έχεις είναι αυτή (http://www.insomnia.gr/topic/427123-επαφές-iphone-4s-itunes-–-icloud-outlookκαι-κάτι-σαν-το-ovi-contacts/) μέσω gmail.

Καλό ψάξιμο εύχομαι .....

N4pSt3R
04-09-2012, 11:38
Η λύση με το παραπάνω video είναι καλή!!!Για το θέμα αποστολής από το iPhone στο PC πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται!!!Είναι λίγο μπέρδεμα!!!

gepol
04-09-2012, 13:20
Το κανει απλα τις κλεινεις μια μια :ye33: Μακρια απο Task killers δημιουργουν προβληματα και ρουφανε μπαταρια :ye02:

Συμφωνώ, μόνο που κλείνω ΚΑΙ τον Task Killer, και έτσι έχω τρελή διάρκεια στην μπαταρία....

gepol
04-09-2012, 13:23
Ξεκλείδωτο ε???Νομίζω ότι στην λειτουργία είναι ίδιο με το S3 οπότε θα έπρεπε να τρέξει!




Ναι ξεκλείδωτο, αλλά όχι ρουταρισμένο...Τρέχει, απλά δεν έχει "κουμπί" να τις κλείσεις όλες μαζί....

Περισσότερο ζημιά κάνεις έτσι.μετά την gingerbread δεν χρειάζονται task killers.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Δεν συμφωνώ.... είχα 1,5-2μέρες διάρκεια μπαταρίας, ενώ τώρα σιγουρα από τρείς και πάνω...

taksidiotis
04-09-2012, 15:00
Δεν ξέρω,εγώ είχα διαβάσει ότι προκαλεί προβλήματά.


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

N4pSt3R
04-09-2012, 15:43
Ναι ξεκλείδωτο, αλλά όχι ρουταρισμένο...Τρέχει, απλά δεν έχει "κουμπί" να τις κλείσεις όλες μαζί....



Ξεκλείδωτο το μενού όχι φάση unlock το κινητό!!!;)

forester
04-09-2012, 23:27
ένα αναλυτικό βιντεάκι για το πώς δουλεύει ο συγχρονισμός μέσω icloud με το pc είναι εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=L1a-KHQG0n4)

και μιά άλλη καλή λύση αν θές να εξασφαλίσεις συνδεσιμότητα παντού και πάντα με ότι κινητό και αν έχεις είναι αυτή (http://www.insomnia.gr/topic/427123-επαφές-iphone-4s-itunes-–-icloud-outlookκαι-κάτι-σαν-το-ovi-contacts/) μέσω gmail.

Καλό ψάξιμο εύχομαι .....


:):):):)
έφαγα τα λυσσακά μου όλο το βράδυ....
Τα κατάφερα όμως:D:D:D Τώρα έχω όλες μου τις επαφές στο outlook:)
:th11:
Μένει το gmail τώρα, εκεί δεν έβγαλα άκρη:confused::confused::confused:
Κι αύριο-μεθαύριο, μέρα είναι;)