PDA

View Full Version : «Nοικιάσανε» τον ΓΙΩΡΓΟ με €40,000... την ώρα


ckk
02-09-2012, 09:28
Ζητήσαμε από την εταιρεία Harrys Walker Agency -που προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό- να τον νοικιάσει για µια οµιλία τον Οκτώβριο.

O Γ. Παπανδρέου είναι περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου... µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν, και κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο.


Αν στην χώρα μας ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε σηµαντικές µειώσεις µισθών και συντάξεων των Ελλήνων, στο εξωτερικό και σε ό,τι αφορά τον εαυτό του δεν φαίνεται διατεθειµένος να ρίξει τις τιµές. Ετσι, κοστολόγησε τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ και ανέθεσε στους µεσίτες προσωπικοτήτων να του βρουν πελάτες ανά τον πλανήτη.

Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του...



Αν υπάρχουν άνθρωποι, που τον ακούν... :Απορία: :Απορία:

Εκτός και αν δίνει διαλέξεις για το πώς να πλουτίζεις εις βάρος του Ελληνικού λαού ή να τους αποκαλύψει μη-ανακαληφθείσες επενδυτικές ευκαιρίες σε CDS, με την Siemens, με την Ferostahl και άλλα.

Ο χαζοΓιωργάκης πάει να κονομήσει και από αλλού... :wo20: :u60: :u60:

tolhs
02-09-2012, 11:06
Και εδω τον ψαχνουμε αλλα......
οχι για διαλεξη......για ξυλο :u34:

ckk
02-09-2012, 12:21
Παιδιά φτάνει.

2 posts και τα 2 με σφαλιάρες.

Κάποιος χωρίς?....