PDA

View Full Version : Εξορμήσεις σε χώρους εργασίας αποφάσισε η ΓΣΕΕ ενόψει της πανελλαδικής


GeorgeP
19-09-2012, 21:04
Στη σημερινή σύσκεψη της ΓΣΕΕ, προεδρεία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων Αττικής αποφάσισαν την πραγματοποίηση εξορμήσεων στους εργασιακούς χώρους και συσκέψεων με τα πρωτοβάθμια σωματεία, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των εργαζομένων στη γενική πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου και στη συγκέντρωση των Συνδικάτων στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον Άρεως.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, τονίζεται μεταξύ των άλλων, «η αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας όλων των δυνάμεων της εργασίας στον αγώνα για την απόκρουση της πιο σκληρής, και άδικης επίθεσης που δέχονται εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

σ.σ. δηλαδη, δηλαδη οποιος δεν θελει θα τον κατεβαζουν με το ζορι? Θα κλεισουν απο νωρις τις εισοδους των εταιρειων και δεν θα αφηνουν τους Ι.Υ. να πανε στις δουλειες τους?
Τελεια.......ετσι θα παμε μπροστα?

napgeo
19-09-2012, 23:22
Μα ακριβώς αυτή είναι η διαφορά μας στις διαμαρτυρίες.
Εμείς ζητήσαμε από τα μέλη μας για να μην έχουμε κυκλοφοριακή συμφόρηση και ενόχληση ώστε να διαφυλαχθεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλεως η συμμετοχή να είναι συμβολική......