PDA

View Full Version : sony xperia s


clear
25-09-2012, 11:14
Καταρχήν δεν ξέρω αν σαν ιδέα είναι κάτι που μπορεί να γίνει, αλλά από την άλλη δεν χάνω και τίποτα να το προτείνω:
Παραχωρώ το δικαίωμα επιδότησης 260 ευρώ σε καινούργια συσκευή και 120 ευρώ μετρητά για Sony Xperia S λευκό, Ελληνικό με απόδειξη αγοράς.
Η επιδότηση ισχύει μέχρι 29 Σεπτεμβρίου και η περιοχή μου είναι Παλλήνη (λόγω φόρτου εργασίας, κατεβαίνω μόνο μέχρι Κέντρο Αθήνας)
Το φαντάζομαι ως εξής: Δίνουμε ραντεβού στο Πλαίσιο-Γερμανός-Oteshop που έχετε διαπιστώσει ότι έχει ετοιμοπαράδοτο το κινητό που θέλετε. Δίνω τα στοιχεία μου για την αναβάθμιση, σας δίνω και 120 ευρώ και πέρνετε ένα κινητό αξίας τουλάχιστον 380 ευρώ. Αν θέλετε κάτι πιο ακριβό βάζετε τα υπόλοιπα.

clear
26-09-2012, 02:07
Τελικά με την επιδότηση πήρα Lg L7, οπότε η αγγελία αλλάζει μορφή και γίνεται:


Δίνεται ολοκαίνουργιο Lg L7, με χθεσινή απόδειξη αγοράς από πλαίσιο και 120 euro gia Sony Xperia S ή HTC one S (άσπρα)

taksidiotis
26-09-2012, 08:58
xperia s μην παρεις.
πολλα προβληματα με οθονες,κιτρινιλες.στα service δε προλαβαινουν να αλλαζουν οθονες.
το htc one s ειναι καρατουμπανο κινητο,το καλυτερο διπυρινο αυτη την στιγμη.λευκο δεν υπαρχει.
μονο ασημι και μαυρο,αλλα το δευτερο εχει προβληματα με ξεφλουδισμα.
δινω ενα απο πλαισιο αν ενδιαφερεται κανεις.
καλα κι εσυ to lg l7 πηγες και πηρες?ενα απο τα χειροτερα κινητα αυτη την στιγμη,τρελο lag,αμφιβολη υποστηριξη καθως η lg δεν τα παει καλα με τις αναβαθμισεις.και φυσικα ειναι lg...που σημαινει,χαμηλη αξια μεταπωλησης καθως δεν τα προτιμουν.

clear
26-09-2012, 09:10
Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια.
Η επιλογή του Xperia πηγάζει από το γεγονός ότι είμαι προπονητής σε μία ομάδα που έχει χορηγό την Sony και έχω άμεση επαφή με τον επιχειρηματία που τα εισάγει οπότε η αλλαγή συσκευής είναι εύκολο πράγμα , αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Τo htc είναι η επιλογή που θα ήθελα, αλλά και εκεί το service τους είναι χάλια. Το Lg το πήρα ως πιο εμπορικό (έτσι νόμιζα), δεν θα έδινα παραπάνω λεφτα από την επιδότηση και είχε ήδη ICS και το σέρβις της LG είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει (έχω και το optimus 3D). Θα προτιμούσα να υπήρχε το Galaxy S2 σε λογική τιμή για τηλέφωνο 1,5 χρόνου, αλλά κάποιοι στη Samsung δεν θέλουν να ξεστοκάρουν.

Sakis
26-09-2012, 09:15
Άνοιξε νέα αγγελία στις "ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ" για το καινούργιο τηλέφωνο :ye33: