PDA

View Full Version : Σχέδια του νέου GS by Wunderlich


Samior
01-10-2012, 15:35
Σχέδια του νέου GS by Wunderlich

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wunderlich_gs_1.jpg
Στο site της Wunderlich είδαμε για μερικά λεπτά κάποια σχέδια του νέου GS, τα οποία εξυπηρετούσαν το σκοπό της παρουσίασης των αξεσουάρ της εταιρείας.


Κι ενώ η επίσημη παρουσίαση του υγρόψυκτου GS είναι προ των πυλών, η Wunderlich δημοσίευσε τρία σχέδια της μοτοσικλέτας, φορτωμένης με τα προαιρετικά αξεσουάρ της.


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wunderlich_gs_2.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wunderlich_gs_2.jpg)
Το πιο πιθανό είναι πως έτσι θα μοιάζει το βαυαρικό μοντέλο, το οποίο περιμένουμε να παρουσιαστεί άμεσα.


Τα σχέδια αυτά προέρχονται από καλλιτέχνες που δεν έχουν σχέση με τη BMW, αλλά αποτελούν τις πρώτες επίσημες εικόνες (έχουν προηγηθεί κατασκοπικές φωτογραφίες και άλλες εικασίες), μιας και η γνωστή εταιρεία αξεσουάρ Wunderlich έχει ήδη έτοιμο τον προαιρετικό εξοπλισμό της μοτοσικλέτας. Όπως φαίνεται, λοιπόν, (και όπως είναι αναμενόμενο) οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε δεδομένα της BMW, λόγω της συνεργασίας τους.
Τα σημαντικότερα νέα στοιχεία που παίρνουμε από τα εν λόγω σχέδια αφορούν κυρίως στην αισθητική της μοτοσικλέτας. Άλλες διαπιστώσεις που μπορούμε να κάνουμε, όπως ο υγρόψυκτος κινητήρας και οι ακτινικές δαγκάνες της Brembo έχουν ακουστεί ξανά (κατά τη φημολογία των τελευταίων μηνών). Αισθητικά, λοιπόν, διαπιστώνουμε πως το νέο GS (για το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί ο κυβισμός του – είτε θα παραμείνει στα 1.200 κ.εκ. είτε θα αυξηθεί κατά 50 επιπλέον) δε διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχό του. Οι γραμμές του, αν και πιο σύγχρονες, θυμίζουν έντονα την αισθητική των GS και οι σχεδιαστές έδωσαν βάση σε νέες λεπτομέρειες, όπως το ανανεωμένο μπροστινό φανάρι και η σαφώς πιο επιθετική μάσκα. mototriti.gr


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wunderlich_gs_3.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/wunderlich_gs_3.jpg)
Την ίδια λογική ακολουθεί και η έκδοση Adventure, με πλουσιότερο εξοπλισμό και περισσότερες δυνατότητες στο χώμα.

gandreas
01-10-2012, 15:51
Διακριτικά και ωραία;)