PDA

View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW


γιαγια αρκουδα
20-06-2009, 13:16
Προς BMW Γερμανίας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW

Εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσω κατά τα λεγόμενα του αφτερ σειλ σέρβις του κυρίου μπρα που με έκρινε ως ψυχοπαθή . εκτός το ότι πρέπει να ξεπεράσω το ότι έδωσα 25500 ευρώ για να παρο ένα σαράβαλο με δυο ρόδες. Καλούμε να ξεπεράσω και τον τραυματισμό που μου προκάλεσε η μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να στερούμε το δικαίωμα να εργάζομαι για να συντηρήσω την οικογένεια μου.
Το γεγονός έχει ως έξεις.
Τον Απρίλιο με κάλεσαν να επισκευάσουν την μοτοσικλέτα μου μετά την πίεση από εσάς αν και εγώ βλέποντας την έλλειψη τεχνικής κατάρτισης που έχουν οι περισσότεροι τεχνικοί της BMW HELLAS από τα πρώτα 400 χιλιόμετρα που παρουσίασε πρόβλημα ζητούσα να μου την αντικαταστήσουν. Βαδίζοντας στο σκοτάδι της άγνοιας τους , και μην μπορώντας να εντοπίσουν την βλάβη αλλάζουν ανταλλακτικά με την ελπίδα ότι κάποιο από αυτά που θα αλλάξουν θα είναι και το προβληματικό και θα λυθεί το πρόβλημα. Έστω και έτσι θα το δεχόμουν την στιγμή που δεν πληρώνω το κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας, και θα έπαιρνα στα χέρια μου μια ασφαλή μοτοσικλέτα Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ούτε την τεχνογνωσία να τοποθετήσουν σωστά το ανταλλακτικό όπως και στην μοτοσικλέτα μου με αποτέλεσμα να μου προκαλέσουν ατύχημα. Εκτός αν το καινούριο ανταλλακτικό είναι ελαττωματικό και αυτό και δεν φταίνε τα συνεργεία αλλά εσείς που το κατασκευάσατε.
Στης …/…/2009 μετά το ημεηλ που στάλθηκε από εσάς ώστε να επισκευάσουν την μοτοσικλέτα μου άλλαξαν το νούμερο ……….. ανταλλακτικό με την ελπίδα ότι αυτό είναι το ελαττωματικό. Τελικά δεν ήταν αυτό και το πρόβλημα παραμένει. Και εκτός των άλλον μετά από περίπου 1000 χιλιόμετρα στις …/ …. /2009 το Νο ………. Ανταλλακτικό πέταξε τα λάδια του επάνω στον τροχό με αποτέλεσμα να γλιστρήσει η μοτοσικλέτα να πέσουμε κάτω και να πιάσει το πόδι μου προκαλώντας τραύματα και να με σύρει για μια μικρή διαδρομή μέχρι να ακινητοποιηθεί. Το ότι δεν έσπασε το κόκαλο αλλά και δεν κοπήκαν οι μις του ποδιού μου με πιθανότητα να μείνω ανάπηρος οφείλετε στο ότι πάντα φορώ ρούχα και μπότες μοτοσικλέτας και η μπότα έσωσε το πόδι μου. Μετά από μερικές ήμερες που μπόρεσα να ανεβώ στην μοτοσικλέτα στης 18/6/2009 κατευθύνθηκα με πολύ προσοχή και χαμηλή ταχύτητα στο κατάστημα του κ βαγιανελη όπου με έστειλε η bmw Hellas να μου το τοποθετήσουν το προαναφερόμενο ανταλλακτικό να τους αναφέρω το συμβάν. Τους έδηξα τα λάδια που βλέπετε στην φωτογραφία η οποία είναι τραβηγμένη 10 ήμερες μετά το συμβάν δηλαδή σήμερα 18/6/2009. Η απάντηση του κ βαγιανελι αστειευόμενος και με πολύ θράσος είναι ότι << αφού δεν έπαθες ζημία να χάσεις το πόδι σου όποτε μπορέσεις φερτην να την δούμε και να την φτιάξουμε, για μια σταγόνα λάδι κάνεις έτσι?>>
Η ερώτηση μου ήταν μέχρι πότε θα κάνουν περάματα στην μοτοσικλέτα μου και θα παίζουν με την ζωή μου? Αυτός απλά γέλασε και μου είπε ότι αφού δεν έπαθα τίποτα δεν υπάρχει λόγος να φωνάζω ότι είναι θα το φτιάξουν.. εγώ του είπα ότι δεν θέλω να την φτιάχνουν κάθε 10 μέρες να την πάρουν και να μου δώσουν μια άλλη που να είναι ασφαλής. Το περισσότερο διάστημα από όσο την έχω στην ιδιοκτησία μου βρίσκετε εκεί που βρίσκονται οι περισσότερες BMW στο εργαστήριο του συνεργείου για επισκευή.
Τότε μου είπε να μιλήσω στον κ μπρα ότι αυτός δεν είναι αρμόδιος.
Κάλεσα τον κ μπρα στο τηλέφωνο και του ανάφερα το περιστατικό και αυτός μου είπε ότι θα το φτιάξουμε χωρείς να πληρώσεις τίποτε. Του είπα για άλλη μια φορά ότι εγώ από τα πρώτα 400 χιλιόμετρα ζητώ να μου την αλλάξουν και όχι να μου την επισκευάσουν γιατί εγώ έδωσα 25500.00 ευρώ για να αγοράσω καινούρια μοτοσικλέτα την οποία έχουν αλλάξει επανειλημμένα διάφορα ανταλλαχτήκαμε την οποία τελικά έχω 3 φορές κινδυνέψει σοβαρά η Ζώη μου και την τέταρτη φορά τώρα έπαθα ατύχημα . τι περιμένουν να σκοτωθώ πρώτα? Όταν του ανάφερα ότι έχω πάνω από 5 μάρτυρες να καταθέσουν το τι είδαν μου είπε ότι θα καταθέσουν ότι τους πω εγώ, θεωρώντας ότι θα τους πλήρωνα να καταθέσουν ψέματα.
Μου ανάφερε ότι η πολιτική της bmw (εσείς δηλαδή) είναι να μην αντικαταστούνε οι μοτοσικλέτες σε καμία περίπτωση αλλά να επισκευάζονται..
Εγώ του είπα ότι όχι μόνο θέλω να μου την αλλάξουν αλλά να με αποζημιώσουν για τα έξοδα και την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει αυτά τα χρόνια αλλά και να με αποζημιώσουν για το ατύχημα που έπαθα και για της ήμερες που δεν μπορούσα να εργαστώ λόγο του ατυχήματος.
Μου είπε ότι αυτό δεν πρόκριτε ποτέ να γίνει .και το μόνο που θα κάνουν για εμένα είναι να πάω την μοτοσικλέτα μου να την επισκευάσουν.
Εγώ αρνήθηκα να την αφήσω και έφυγα για το σπίτι μου. Την δευτέρα 22/ 6/ 2009 κινούμε πια οριστικά με τον δικηγόρο μου να ζητήσω το δίκιο μου από την δικαιοσύνη.
Επίσης θα γίνει καταγγελία στην μοτοσικλετιστή ένωση καταναλωτών , και στον συνήγορο του πολίτη . θα ζητήσω να τιμωρηθείτε με την παραδειγματικά γιατί όχι μόνο κινδύνευσα εγώ και έπαθα ατύχημα αλλά μπορούσαν να εμπλακούν και άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα με ανυπολόγιστες συνέπειες..
Επίσης το κείμενο αυτό μαζί με τις φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο ιντερνέτ σε άλλα τα ελληνικά φόρουμ ώστε να αποτρέψουν τους μελλοντικούς αγοραστές να αγοράσουν της μοτοσικλέτες σας.
ήδη από τα προηγούμενα ημεηλ και της επικοινωνίες που έχω αναρτήσει στο ιντερνέτ πολλοί μοτοσικλετιστές έχουν γράψει τις περιπέτειες τους με διάφορα μοντέλα σας και την αντιμετώπιση που είχαν από την bmw Hellas όσο στης μοτοσικλέτες αλλά και στα αυτοκίνητα και με χαρά μας βλέπουμε ότι πολλοί την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην αγοράσουν κάποιο από τα οχήματα σας ευχαριστώντας μας για την ενημέρωση στα προβλήματα που παρουσιάζουν στην Ελλάδα.
Είμαι και εγώ επιχηριματιας και αν οι υπάλληλοι μου φέρονταν στους πελάτες μου έτσι μπορεί να μην είχα το δικαίωμα να τους πετούσα στον καιάδα όπου έριχναν τα παιδιά τους οι σπαρτιάτες. αλλά θα είχαν φύγει με τις κλοτσιές. Φαίνετε ότι για να είναι ακόμα στης καρέκλες τους ότι συμφωνείτε με αυτά που κάνουν. Όποτε.
Έχω κάθε δικαίωμα να προστατεύω τους συνανθρώπους μου μελλοντικούς αγοραστές από το να αγοράσουν κάποιο οχήματα σας.

Θα ήθελα να ευχηθώ περάστηκα στον κ ανιτσελι για την υγεία του, το ίδιο βεβαία είχα πάθει και εγώ σε ελαφρότερη μορφή όταν τον Αύγουστο του 2007 έχοντας 3 μήνες την μοτοσικλέτα στην κατοχή μου έχοντας κινδυνευσει είδη 3 φορές να σκοτωθώ και πολλές φόρες με είχε αφήσει στο δρόμο, μου είπε ότι η μοτοσικλέτα δεν είχε τίποτα και δεν θα μου την αλαζανε με αποτέλεσμα από την στενοχώρια μου νοσηλευτικα με υπέρταση την οποία από τότε με υποχρεώνει να παίρνω για όλη μου την ζωή φάρμακα.
Πιστεύω ότι τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας που τον υποχρέωσαν να λαμβάνει από τους δυσαρεστημένους πελάτες σας τον έφτασαν στην κατάσταση αυτή. Και πάλι περάστηκα του.

Θα έχετε νεοτέρα σύντομα από την ελληνική δικαιοσύνη.
Με μεγάλη μου λύπη που ξόδεψα χρήματα να αγοράσω κάποιο από τα αναξιόπιστα οχήματα σας
Ρούσσος Γεώργιος
0030 6977290361

Υγ. υπάρχει και ένα αστείο για τις bmw ..
To 99,9% των bmw που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια είναι ακόμα στον δρόμο.. το 0,1% κατόρθωσαν να φτάσουν στον προορισμό τους χωρείς την οδική βοήθεια….

Arkas
20-06-2009, 16:43
Φίλε Γιώργο!

Καταρχήν θα ήθελα να σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ταλαιπωρία που υφίστασαι με τα τυχόν προβλήματα της μοτοσυκλέτας σου.
Κατά δεύτερον σου εύχομαι περαστικά και σιδερένιος για το ατύχημα το οποίο υπέστης.

Όπως καταλαβαίνεις, αδυνατώ να πάρω θέση στους ισχυρισμούς σου περί ελαττωματικής μοτοσυκλέτας από την στιγμή την οποία: α) εσύ ισχυρίζεσαι ότι ήταν ελαττωματική εξ αρχής. β) Η αντιπροσωπεία και τα πολλά και διάφορα εξουσιοδοτημένα της, τα οποία πολλάκις, κατά τα λεγόμενά σου, έχεις επισκεφθεί ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται πρόβλημα. γ) 'Εχεις πλέον (ίσως και με το δίκηο σου), διαλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης. δ) Δεν είμαι μηχανολόγος αλλά ούτε ήμουν και παρών στις επιμέρους συζητήσεις.
Οπωσδήποτε θα τοποθετηθώ, όταν με το καλό οι δικαστικές σου διαμάχες (που εύχομαι να είναι σύντομες και με αίσιο για σένα αποτέλεσμα) λάβουν τέλος.

Εκείνο όμως που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι γενικεύσεις και αφορισμοί του τύπου: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW" που αφορούν και απευθύνονται στην πλειονότητα των μοτοσυκλετών που οδηγούμε οι περισσότεροι σ' αυτό εδώ το φόρουμ, προκαλούν το κοινό μας αίσθημα άν όχι μας προσβάλλουν.
Άλλωστε στη σύντομη συνομιλία μας στην πρόσφατη έκθεση μοτοσυκλέτας σου είχαμε επιστήσει την προσοχή των γραφομένων σου. Ίσως δεν κατάλαβες ορισμένα πράγματα. Γι' αυτό, θα σε παρακαλέσω, από εδώ και στο εξής, να σέβεσαι τους υπολοίπους κατόχους BMW και συμφορουμίτες μας και να αποφεύγεις ειρωνικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σαν τον παραπάνω.

Όλοι συμπάσχουμε στο πρόβλημα του καθενός ξεχωριστά από εμάς αλλά δεν χρειάζεται να βιώνουμε τον μύθο της κοψονούρας αλεπούς.;)

georgekostas
20-06-2009, 16:54
Εκείνο όμως που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι γενικεύσεις και αφορισμοί του τύπου: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW" που αφορούν και απευθύνονται στην πλειονότητα των μοτοσυκλετών που οδηγούμε οι περισσότεροι σ' αυτό εδώ το φόρουμ, προκαλούν το κοινό μας αίσθημα άν όχι μας προσβάλλουν.


+1000

mjtir
20-06-2009, 17:43
Κυριοι τον ανθρωπο δεν τον γνωριζω προσωπικα.

Αν ομως ειναι ειλικρινης σε αυτα που περιγραφει , πιο πολυ με ενοχλει το γεγονος πως ακομα τρεχει παρα τα γραφομενα του περι BMW.

Αν συνεβαιναν σε εμας τι θα γραφαμε ?

Τι χαρακτηρισμους θα διναμε ?

Τουλαχιστον μην τον πετροβολαμε....:(:(:(

Εκτος αν ειναι τρελος ο ανθρωπος (γιατι κατι τετοιο υπονοειτε) οποτε παω πασο .

georgekostas
20-06-2009, 18:16
Κυριοι τον ανθρωπο δεν τον γνωριζω προσωπικα.

Αν ομως ειναι ειλικρινης σε αυτα που περιγραφει , πιο πολυ με ενοχλει το γεγονος πως ακομα τρεχει παρα τα γραφομενα του περι BMW.

Αν συνεβαιναν σε εμας τι θα γραφαμε ?

Τι χαρακτηρισμους θα διναμε ?

Τουλαχιστον μην τον πετροβολαμε....:(:(:(

Εκτος αν ειναι τρελος ο ανθρωπος (γιατι κατι τετοιο υπονοειτε) οποτε παω πασο .

Δεν κατηγορουμε τον φιλο μας να τον βοηθησουμε και εμεις οπου μπορουμε και εχει 1000 δικια αλλα να μην τα γενικευουμε και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα γιατι οπως ειπε και ο φιλος παραπανω εδω μεσα υπαρχουν εκατονταδες φιλοι της BMW που δεν εχουν προβληματα και κατα καποιο τροπο θα πρεπει να ημαστε λιγο προσεκτικοι στα γραφομενα μας.
Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα στον φιλο και στο τελος να δικαιωθει...

S.T
20-06-2009, 18:36
Ελεος πια.Δεν καταλαβαίνουν εκεί στην BMW πόσο κακό τους έχει κάνει αυτή η ιστορία .Ας του αλλάξουν επιτέλους την μηχανή να βρούν και οι δύο την ησυχία τους.

nek21
20-06-2009, 19:23
Φίλε Γιώργο!

Καταρχήν θα ήθελα να σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ταλαιπωρία που υφίστασαι με τα τυχόν προβλήματα της μοτοσυκλέτας σου.
Κατά δεύτερον σου εύχομαι περαστικά και σιδερένιος για το ατύχημα το οποίο υπέστης.

Όπως καταλαβαίνεις, αδυνατώ να πάρω θέση στους ισχυρισμούς σου περί ελαττωματικής μοτοσυκλέτας από την στιγμή την οποία: α) εσύ ισχυρίζεσαι ότι ήταν ελαττωματική εξ αρχής. β) Η αντιπροσωπεία και τα πολλά και διάφορα εξουσιοδοτημένα της, τα οποία πολλάκις, κατά τα λεγόμενά σου, έχεις επισκεφθεί ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται πρόβλημα. γ) 'Εχεις πλέον (ίσως και με το δίκηο σου), διαλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης. δ) Δεν είμαι μηχανολόγος αλλά ούτε ήμουν και παρών στις επιμέρους συζητήσεις.
Οπωσδήποτε θα τοποθετηθώ, όταν με το καλό οι δικαστικές σου διαμάχες (που εύχομαι να είναι σύντομες και με αίσιο για σένα αποτέλεσμα) λάβουν τέλος.

Εκείνο όμως που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι γενικεύσεις και αφορισμοί του τύπου: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW" που αφορούν και απευθύνονται στην πλειονότητα των μοτοσυκλετών που οδηγούμε οι περισσότεροι σ' αυτό εδώ το φόρουμ, προκαλούν το κοινό μας αίσθημα άν όχι μας προσβάλλουν.
Άλλωστε στη σύντομη συνομιλία μας στην πρόσφατη έκθεση μοτοσυκλέτας σου είχαμε επιστήσει την προσοχή των γραφομένων σου. Ίσως δεν κατάλαβες ορισμένα πράγματα. Γι' αυτό, θα σε παρακαλέσω, από εδώ και στο εξής, να σέβεσαι τους υπολοίπους κατόχους BMW και συμφορουμίτες μας και να αποφεύγεις ειρωνικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σαν τον παραπάνω.

Όλοι συμπάσχουμε στο πρόβλημα του καθενός ξεχωριστά από εμάς αλλά δεν χρειάζεται να βιώνουμε τον μύθο της κοψονούρας αλεπούς.;)
:sm8:

skippybi
20-06-2009, 19:28
Φίλε Γιώργο!

Καταρχήν θα ήθελα να σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ταλαιπωρία που υφίστασαι με τα τυχόν προβλήματα της μοτοσυκλέτας σου.
Κατά δεύτερον σου εύχομαι περαστικά και σιδερένιος για το ατύχημα το οποίο υπέστης.

Όπως καταλαβαίνεις, αδυνατώ να πάρω θέση στους ισχυρισμούς σου περί ελαττωματικής μοτοσυκλέτας από την στιγμή την οποία: α) εσύ ισχυρίζεσαι ότι ήταν ελαττωματική εξ αρχής. β) Η αντιπροσωπεία και τα πολλά και διάφορα εξουσιοδοτημένα της, τα οποία πολλάκις, κατά τα λεγόμενά σου, έχεις επισκεφθεί ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται πρόβλημα. γ) 'Εχεις πλέον (ίσως και με το δίκηο σου), διαλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης. δ) Δεν είμαι μηχανολόγος αλλά ούτε ήμουν και παρών στις επιμέρους συζητήσεις.
Οπωσδήποτε θα τοποθετηθώ, όταν με το καλό οι δικαστικές σου διαμάχες (που εύχομαι να είναι σύντομες και με αίσιο για σένα αποτέλεσμα) λάβουν τέλος.

Εκείνο όμως που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι γενικεύσεις και αφορισμοί του τύπου: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW" που αφορούν και απευθύνονται στην πλειονότητα των μοτοσυκλετών που οδηγούμε οι περισσότεροι σ' αυτό εδώ το φόρουμ, προκαλούν το κοινό μας αίσθημα άν όχι μας προσβάλλουν.
Άλλωστε στη σύντομη συνομιλία μας στην πρόσφατη έκθεση μοτοσυκλέτας σου είχαμε επιστήσει την προσοχή των γραφομένων σου. Ίσως δεν κατάλαβες ορισμένα πράγματα. Γι' αυτό, θα σε παρακαλέσω, από εδώ και στο εξής, να σέβεσαι τους υπολοίπους κατόχους BMW και συμφορουμίτες μας και να αποφεύγεις ειρωνικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σαν τον παραπάνω.

Όλοι συμπάσχουμε στο πρόβλημα του καθενός ξεχωριστά από εμάς αλλά δεν χρειάζεται να βιώνουμε τον μύθο της κοψονούρας αλεπούς.;)
:sm5::sm5::sm5:

γιαγια αρκουδα
20-06-2009, 19:49
1) διαχιριστεσ ειστε οτι ωρα θελετε με πετατε απο το φορουμ
2) δεν ειπα ποτε οτι θα κραταο το στομα μου κλιστο 49 χρωνια δεν το εκανα και δεν σκοπευο να αρχισο τωρα
3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.......
4)εγο δεν αναφερα για κανεναν απο τα μελη του φορουμ τιποτα προσβλιτικο. ακομα και στο προιγουμενο φορουμ 5-6 απο εσας παρεξιγηθηκαν γιατι? αφου δεν απευθηνομε σε κανενα μελοσ ? δεν ειναι λιγο παραξενο?
5) επανω γραφει απλα GS FORUM δεν ειδα να γραφει πουθενα (forum μονο για καλα λογια για την bmw) αν το ειχα δει δεν θα εκανα ουτε καν ενγραφη.
6) σε μερικουσ απο εσας μπορει να χαιδευεται τα αυτια σας και τα ματια σας θελοντασ να ακουτε μονο καλα λογια για την bmw. μηποσ με αυτον τον τροπο θυγετε την νοιμοσυνη των υπολιπων μελων που θελουν να μαθενουν και τα καλα και τα κακα τησ bmw. μιποσ εσεις ειστε λαθοσ?

εσεισ εχετε την διαχηριση του φοροθμ και μπορειτε να τα σβησετε ολλα αλλα σε αλλα φορουμ που τουσ αρεση η αλιθεια θελουν να μαθενουν το τι γηνετε για να μην την πατισουν οποσ εγω.
οποτε αν δεν σας αρεση σβηστε τα ολλα δεν εχο προβλιμα υπαρχουν δοξα τον θεο πολλα φορουμ και πολυ κοσμος που διψαει για την αληθεια . αποστε τα προσοπικα μινιματα και τα τηλεφονα που δεχομε για να τουσ δοσο πλιροφοριεσ για το πως να κηνηθουν και με ποιον δικιγορο να κινηθουν δειχνει το οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. τορα αν καποιοι επαναπαυονται στησ δαυνες τοπυσ γιατι η δικια τουσ μοτο δεν εχει η εχει μικροπροβλιματα και κλινουν τα ματια και τα αυτια σε επισιμες ανακινοσεισ της ιδιας τησ bmw στον υπολιπο κοσμο.........
καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......

stavrouliasp
20-06-2009, 19:55
.....εδω μεσα υπαρχουν εκατονταδες φιλοι της BMW που δεν εχουν προβληματα.....


Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να έχουν μαζευτεί τόσοι υπερτυχεροί εδώ μέσα...

Arkas
20-06-2009, 20:33
Κυριοι τον ανθρωπο δεν τον γνωριζω προσωπικα.

Αν ομως ειναι ειλικρινης σε αυτα που περιγραφει , πιο πολυ με ενοχλει το γεγονος πως ακομα τρεχει παρα τα γραφομενα του περι BMW.

Αν συνεβαιναν σε εμας τι θα γραφαμε ?

Τι χαρακτηρισμους θα διναμε ?

Τουλαχιστον μην τον πετροβολαμε....:(:(:(

Εκτος αν ειναι τρελος ο ανθρωπος (γιατι κατι τετοιο υπονοειτε) οποτε παω πασο .

Ελεος πια.Δεν καταλαβαίνουν εκεί στην BMW πόσο κακό τους έχει κάνει αυτή η ιστορία .Ας του αλλάξουν επιτέλους την μηχανή να βρούν και οι δύο την ησυχία τους.

1) διαχιριστεσ ειστε οτι ωρα θελετε με πετατε απο το φορουμ
2) δεν ειπα ποτε οτι θα κραταο το στομα μου κλιστο 49 χρωνια δεν το εκανα και δεν σκοπευο να αρχισο τωρα
3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.......
4)εγο δεν αναφερα για κανεναν απο τα μελη του φορουμ τιποτα προσβλιτικο. ακομα και στο προιγουμενο φορουμ 5-6 απο εσας παρεξιγηθηκαν γιατι? αφου δεν απευθηνομε σε κανενα μελοσ ? δεν ειναι λιγο παραξενο?
5) επανω γραφει απλα GS FORUM δεν ειδα να γραφει πουθενα (forum μονο για καλα λογια για την bmw) αν το ειχα δει δεν θα εκανα ουτε καν ενγραφη.
6) σε μερικουσ απο εσας μπορει να χαιδευεται τα αυτια σας και τα ματια σας θελοντασ να ακουτε μονο καλα λογια για την bmw. μηποσ με αυτον τον τροπο θυγετε την νοιμοσυνη των υπολιπων μελων που θελουν να μαθενουν και τα καλα και τα κακα τησ bmw. μιποσ εσεις ειστε λαθοσ?

εσεισ εχετε την διαχηριση του φοροθμ και μπορειτε να τα σβησετε ολλα αλλα σε αλλα φορουμ που τουσ αρεση η αλιθεια θελουν να μαθενουν το τι γηνετε για να μην την πατισουν οποσ εγω.
οποτε αν δεν σας αρεση σβηστε τα ολλα δεν εχο προβλιμα υπαρχουν δοξα τον θεο πολλα φορουμ και πολυ κοσμος που διψαει για την αληθεια . αποστε τα προσοπικα μινιματα και τα τηλεφονα που δεχομε για να τουσ δοσο πλιροφοριεσ για το πως να κηνηθουν και με ποιον δικιγορο να κινηθουν δειχνει το οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. τορα αν καποιοι επαναπαυονται στησ δαυνες τοπυσ γιατι η δικια τουσ μοτο δεν εχει η εχει μικροπροβλιματα και κλινουν τα ματια και τα αυτια σε επισιμες ανακινοσεισ της ιδιας τησ bmw στον υπολιπο κοσμο.........
καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......
Γιάννη και Σπύρο, πιστεύω πως πλέον καταλάβατε ορισμένα πράγματα...;)

mjtir
20-06-2009, 20:36
Γιαγια αρκουδα (Γιωργο ) μην χανεις το δικιο σου , μπαινοντας σε αντιπαραθεση με το forum.

Η πρωτη σου καταχωρηση ηταν αρκετη για να βαλει σε σκεψη οσους το διαβασουν και να προβληματιστουν .

Σε αυτο το σπιτι ειμαι σιγουρος οτι δεν banaroun και δεν λογοκρινουν , φτανει ο ενας να σεβεται τον αλλον βεβαια.

Οσοι απο μας αγορασαν με κοπο το θηριο τους σιγουρα το πιστευουν και το αγαπουν.

Κανεις δεν θα ηθελε να βρεθει στην θεση σου , (και ολοι μας στο σοβαρο προβλημα θα στραφουμε εκει που στραφηκες και εσυ για βοηθεια στο επισημο service ) για να συνεχσει ετσι (οσο βαστουν τα κοτσια του) το ομορφο ταξιδι.

Προσωπικα δεν εχω ξανακουσει τοσο δυσκολη περιπτωση , αλλα οπως σου ειχα γραψει και παλιοτερα , αστο να παει στο καλο.

Δωσε την , να βρεις την ηρεμια σου και ας χασεις καποια χρηματα.

Η ψυχικη σου υγεια ειναι πολυτιμοτερη ....

Arkas
20-06-2009, 20:40
Γιαγια αρκουδα (Γιωργο ) μην χανεις το δικιο σου , μπαινοντας σε αντιπαραθεση με το forum.

Η πρωτη σου καταχωρηση ηταν αρκετη για να βαλει σε σκεψη οσους το διαβασουν και να προβληματιστουν .

Σε αυτο το σπιτι ειμαι σιγουρος οτι δεν banaroun και δεν λογοκρινουν , φτανει ο ενας να σεβεται τον αλλον βεβαια.

Οσοι απο μας αγορασαν με κοπο το θηριο τους σιγουρα το πιστευουν και το αγαπουν.

Κανεις δεν θα ηθελε να βρεθει στην θεση σου , (και ολοι μας στο σοβαρο προβλημα θα στραφουμε εκει που στραφηκες και εσυ για βοηθεια στο επισημο service ) για να συνεχσει ετσι (οσο βαστουν τα κοτσια του) το ομορφο ταξιδι.

Προσωπικα δεν εχω ξανακουσει τοσο δυσκολη περιπτωση , αλλα οπως σου ειχα γραψει και παλιοτερα , αστο να παει στο καλο.


:sm8:

xenos
20-06-2009, 21:15
αγαπητε γιωργο,,σε καταλαβαίνουμε κ εγω προσωπικά σε κατανοώ.για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις κ επίσης καταλαβαίνω την ολη αγανάκτηση σου ..λογικά κ εγω θα ήμουνα ετσι ισως κ λιγο χειρότερα αφου ρισκάρεις την ζωη σου κ έδωσες κ τα ωραία σου λευτακια για κατι που χαρακτηρίζετε το πιο αξιόπιστο στην ελλ. αγορα.......κινήσου νομικά προς οποια κατεύθυνση νομίζεις για να βρεις το δίκιο σου κ κραταμας ενήμερους....τώρα τα υπολοιπα ειναι περιττά κ χωρίς ουσία!!!:D:D:D:D

platon
20-06-2009, 21:19
Σε άλλο thread, δεν είπε κανένας τίποτα στο παλικάρι που θέλει να κινηθεί νομικά επειδή του καθυστέρησαν 10 μέρες τα δώρα που δικαιούται.
Εδώ που ο άνθρωπος έχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα και γράφει τις εμπειρίες του, δέχεται παρατήρηση ?

Εμένα προσωπικά δεν με προσβάλει, τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα και εγώ αν είχα δώσει 25 χιλιάρικα και είχα ένα χαλασμένο μηχανάκι.

Στο κάτω κάτω, μηχανάκι είναι... εκτός αν κάποιοι έχουν συνδέσει το μηχανάκι τους με την εικόνα τους στην κοινωνία και τους προσβάλουν τα λεγόμενα άλλων ιδιοκτητών.

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε ξέρω αν όντως υπάρχει το πρόβλημα, όμως παρακολουθώ σχεδόν από πέρυσι τα προβλήματα που έχει και θεωρώ πως δεν θα έμπαινε κάποιος στον κόπο να γράφει ιστορίες από το μυαλό του απλά για να κατηγορίσει μια εταιρεία.

Arkas
20-06-2009, 21:40
Για να συζητήσουμε ορισμένα πραγματάκια...

1) διαχιριστεσ ειστε οτι ωρα θελετε με πετατε απο το φορουμ

Στην μέχρι τώρα πορεία σου στην παρέα μας, έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή σου; Πιστεύεις πως μέχρι σήμερα έχουμε απομακρύνει κάποιο μέλος μας; Και εάν ναι, τότε πές το μας να το μάθουμε κι' εμείς!

2) δεν ειπα ποτε οτι θα κραταο το στομα μου κλιστο 49 χρωνια δεν το εκανα και δεν σκοπευο να αρχισο τωρα

Κανείς δεν σου ζήτησε κάτι τέτοιο. Οι λέξεις μου επακριβώς, ήταν: "Γι' αυτό, θα σε παρακαλέσω, από εδώ και στο εξής, να σέβεσαι τους υπολοίπους κατόχους BMW και συμφορουμίτες μας και να αποφεύγεις ειρωνικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σαν τον παραπάνω."

3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.......

Το τί κάνει η BMW, δεν μας αφορά.Δεν έχουμε καμμιά σχέση με την εταιρεία ή με οποιονδήποτε dealer της, όπως ακριβώς αναγράφεται και στους Όρους Χρήσης. Κάνε σε παρακαλώ έναν κόπο να τους διαβάσεις...
Το θέμα της ευαισθησίας που αναφέρεις είναι καθαρά υποκειμενικό. Άλλοι είναι περισσότερο ευαίσθητοι κι' άλλοι σκληρόπετσοι..

Τώρα, για το θέμα της υποτιθέμενης "επιδότησης" για τα "έξοδα του φόρουμ".

Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, ποστάρισε τα στοιχεία που έχεις
αμέσως αλλιώς εάν δεν το πράξεις, θα μου δώσεις το δικαίωμα να σε αποκαλέσω κοινό ψεύτη και συκοφάντη! Γνωρίζεις βέβαια ότι και τα δύο επισύρουν ποινικές και αστικές συνέπειες. Δεν "χτίζουμε" όλο αυτό το διάστημα για να έλθεις να μας σπιλώσεις σε μια στιγμή απερισκεψίας σου!

4)εγο δεν αναφερα για κανεναν απο τα μελη του φορουμ τιποτα προσβλιτικο. ακομα και στο προιγουμενο φορουμ 5-6 απο εσας παρεξιγηθηκαν γιατι? αφου δεν απευθηνομε σε κανενα μελοσ ? δεν ειναι λιγο παραξενο?

Σου απήντησα παραπάνω.
Για το "προηγούμενο φόρουμ", δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Μου προξενεί όμως εντύπωση, το γεγονός ότι και εκεί κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Είναι άραγε τυχαίο;

5) επανω γραφει απλα GS FORUM δεν ειδα να γραφει πουθενα (forum μονο για καλα λογια για την bmw) αν το ειχα δει δεν θα εκανα ουτε καν ενγραφη.

Συμφωνώ απολύτως!

6) σε μερικουσ απο εσας μπορει να χαιδευεται τα αυτια σας και τα ματια σας θελοντασ να ακουτε μονο καλα λογια για την bmw. μηποσ με αυτον τον τροπο θυγετε την νοιμοσυνη των υπολιπων μελων που θελουν να μαθενουν και τα καλα και τα κακα τησ bmw. μιποσ εσεις ειστε λαθοσ?

Κάνε ένα κόπο και διάβασε όλα τα κατά καιρούς προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει κάποια από τα μέλη μας. Είναι όλα καταχωρημένα καθώς και οι απαντήσεις τους.

εσεισ εχετε την διαχηριση του φοροθμ και μπορειτε να τα σβησετε ολλα αλλα σε αλλα φορουμ που τουσ αρεση η αλιθεια θελουν να μαθενουν το τι γηνετε για να μην την πατισουν οποσ εγω.

Βλέπε το αμέσως παραπάνω.

οποτε αν δεν σας αρεση σβηστε τα ολλα δεν εχο προβλιμα υπαρχουν δοξα τον θεο πολλα φορουμ και πολυ κοσμος που διψαει για την αληθεια . αποστε τα προσοπικα μινιματα και τα τηλεφονα που δεχομε για να τουσ δοσο πλιροφοριεσ για το πως να κηνηθουν και με ποιον δικιγορο να κινηθουν δειχνει το οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. τορα αν καποιοι επαναπαυονται στησ δαυνες τοπυσ γιατι η δικια τουσ μοτο δεν εχει η εχει μικροπροβλιματα και κλινουν τα ματια και τα αυτια σε επισιμες ανακινοσεισ της ιδιας τησ bmw στον υπολιπο κοσμο.........

Μπορεί και ο ίδιος ο γράφων να σου τηλεφωνήσω αύριο το πρωί και να σου ζητήσω το τηλέφωνο του δικηγόρου σου για να με καλύψει νομικά σε μια αντιδικία μου με την BMW. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις γενικεύσεις και αφορισμούς που αφορούν στο σύνολο των μοτοσυκλετών μας.

καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......

Αυτό μόνον σαν χιούμορ το λαμβάνω αν και δεν γελάω...

Συνοψίζω παραθέτοντας κάποια τμήματα του αρχικού μου post:
"Καταρχήν θα ήθελα να σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ταλαιπωρία που υφίστασαι με τα τυχόν προβλήματα της μοτοσυκλέτας σου.
.....όταν με το καλό οι δικαστικές σου διαμάχες (που εύχομαι να είναι σύντομες και με αίσιο για σένα αποτέλεσμα) λάβουν τέλος."

Αυτό όμως που περιμένω από εσένα είναι, ή να παραθέσεις στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου,ή να ανακαλέσεις άμεσα την μομφή που μας απέδωσες, την οποία την αποδίδω σε βιασύνη και απερισκεψία, φορτισμένος ίσως από το πρόβλημά σου.

mjtir
20-06-2009, 21:51
Γιαγια αρκουδα (Γιωργο) πιστευω πως η πικρια σου σε εχει οδηγησει σε ακρεες τοποθετησεις . Το δευτερο post σου δεν μου αρεσε καθολου και οσο το διαβαζω τοσο πιο πολυ με στεναχωρει.

Η απαντηση που μολις στο προηγουμενη νημα διαβασες πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι 100% ορθη και σωστη .

Θα χαρω πολυ να διαβασω αλλες καταχωρησεις σου που θα δινεις κομματι της γνωσης σου και της εμπειριας σου , που θα εμπνεουν και θα ταξιδευουν τους νεους μοτοσυκλετιστες .

Δεν θα ηθελα να διαβασω κατι τοσο αρνητικο απο εσενα ξανα.

mjtir
20-06-2009, 22:04
Σε άλλο thread, δεν είπε κανένας τίποτα στο παλικάρι που θέλει να κινηθεί νομικά επειδή του καθυστέρησαν 10 μέρες τα δώρα που δικαιούται.
Εδώ που ο άνθρωπος έχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα και γράφει τις εμπειρίες του, δέχεται παρατήρηση ?

Εμένα προσωπικά δεν με προσβάλει, τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα και εγώ αν είχα δώσει 25 χιλιάρικα και είχα ένα χαλασμένο μηχανάκι.

Στο κάτω κάτω, μηχανάκι είναι... εκτός αν κάποιοι έχουν συνδέσει το μηχανάκι τους με την εικόνα τους στην κοινωνία και τους προσβάλουν τα λεγόμενα άλλων ιδιοκτητών.

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε ξέρω αν όντως υπάρχει το πρόβλημα, όμως παρακολουθώ σχεδόν από πέρυσι τα προβλήματα που έχει και θεωρώ πως δεν θα έμπαινε κάποιος στον κόπο να γράφει ιστορίες από το μυαλό του απλά για να κατηγορίσει μια εταιρεία.

Θα συμφωνησω μαζι σου στο κομματι που αφορα το προβλημα και την αντιμετωπιση του . Οπως διαβασες και στην πρωτη μου τοποθετηση , αλλα και σε παλαιοτερες εδω και αλλου υποστηριξα τον Γιωργο με αυτο που μπορουσα (με τον λογο μου) δινοντας του κουραγιο.

Εκει ομως που διαφωνω καθετα ειναι η τοποθετηση του για αυτο το forum και για τα μελη του (ενα απο αυτα εισαι και εσυ οπως και εγω ) που ναι δικαιολογειται απο την πικρια του -εν μερει - , αλλα που ομως αν συνεχιστει θα με βαλει σε αλλες σκεψεις ......

xenos
20-06-2009, 22:12
συμφωνώ με τον φίλο mjtir...κ με τον φιλο arka!!!..ναι μεν ειναι ενα τεχνικό πρόβλημα που ενδιαφέρει ολους τους κατόχους τον θηρίων μας ...αλλα..!!!!!....παρατηρώ μια προσωπική επίθεση στο φόρουμ μας το κ δεν βλέπω τον λογο κ την αιτία....εκτός κ αν γιαγιά αρκούδα έχεις προσωπικά!!!θέμα με καπιον κ ξεσπάς με όλα τα μελοι του φορουμ...γιατι ναι οι χαρακτηρισμοί σου εμένα προσωπικά με θίγουν για τον α-β λόγο!!!!!..εισαι τοσο καιρο στο φορουμ..σαν παλιο μελος??...κ εχει πεσει στην αντιληψη σου τιποτα περιεργο??..χρηματισμος"επιδοτήσεις"..εξτρα βοήθεια γιατι οχι κ κανενα ταξιδάκι στο εξωτερικό στους admin????...δηλ...εχουμε golden boys-χρυσά παιδια στο φορουμ ???..το οποίο εχει δημιουργηθεί απο την ανιδιοτελής αγαπη για τις μηχανες κ τον αναβατη!!......πες μου να μαθω εγω που ειμαι νεος!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

skippybi
20-06-2009, 22:18
...παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......


εύγε...:hmmm:

arisxios
20-06-2009, 22:46
1) σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ?

Φίλε Γιώργο, πάρτο πίσω αμέσως!!!!
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
Με όλα αυτά που γράφεις
χάνεις το δίκιο σου!!!!!!

gs1150
20-06-2009, 22:54
Γιαγιά σε παρακολουθώ από τα φόρουμσ πολύ καιρό. Έχεις κάπου δίκιο το οποίο όμως το χάνεις με τον τρόπο σου. Ολα τα μηχανάκια βγάζουν προβλήματα αλλα δεν είναι όλα κίνδυνος. Πιο καλά να εγραφες στον τίτλο ότι το δικο σου είναι κίνδυνος. Τοτε ολοι θα είμασταν μαζι σου!!!!!!!!!!!
Τωρα για τα παιδια του φορουμ εχεις αδικο. Δινουν και την ψυχη τους χωρις να ζητανε το παραμικρο απο κανενα μας.
Οπως σου γραφουν και τα παιδια παραπάνω πρεπει να τα παρεις πίσω!!!!

riko46
20-06-2009, 23:26
Φίλε Γιώργο, όπως βλέπεις στο πρόβλημά σου απαντούν αρκετοί. Έχω και εγώ να σου απαντήσω ότι για αρκετό καιρό, πάνω από μήνα, είχα προβλήματα με τη μηχανή που εσύ κρίνεις ως «κίνδυνο» αλλά παραμένει να την έχω και να τη συντηρώ. Δεν είναι δυνατόν με κάθε μηχανικό ή κατασκευαστικό πρόβλημα να χαρακτηρίζουμε την κάθε μοτοσυκλέτα ως κίνδυνο.
Αυτό το Forum δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και κόπο, με έξοδα αποκλειστικά και μόνο των ιδρυτών. Δε δέχομαι λοιπόν, εφόσον δεν παραθέτεις αποδείξεις, τις κατηγορίες ότι επιδοτούμαστε από την BMW. Ένας λόγος που θα έπρεπε να σκέφτεσαι προτού γράψεις κάτι είναι και η ηλικία σου, όπως και ο ίδιος αναφέρεις. Το μόνο που κερδίζεις με αυτά που γράφεις είναι να χάνεις το όποιο δίκιο έχεις. Γι’ αυτό θα σε παρακαλέσω να αναιρέσεις τις κατηγορίες σου εναντίον του forum.
Φιλικότατα, Riko «Μιχάλης».

panGS
20-06-2009, 23:51
Καλά έκανε και θα έπρεπε και όλοι οι κάτοχοι να ρίξουν ένα κράξιμο στην BMW, γιατί πουλάνε τα ακριβότερα μηχανάκια χωρίς να είναι αυτό που ήταν κάποτε, από πλευράς αξιοπιστίας.
Θα μας έπαιρναν πιο σοβαρά και πιστεύω να σοβαρευόντουσαν και αυτοί...
έχουμε φτάσει να μας κάνουν πλάκα διάφοροι για τα μηχανάκια μας...
...ρε που ήταν και που κατάντησαν...τα μηχανάκια που ταξίδεψαν τους Ευρωπαίους στην Αφρική να μην μπορούν να σε ταξιδέψουν με σιγουριά...

stavrouliasp
21-06-2009, 00:23
.... Πιο καλά να εγραφες στον τίτλο ότι το δικο σου είναι κίνδυνος. ....


Μπα, και στα υπόλοιπα υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε τα λεφτά μας! Κίνδυνος είναι και αυτός...

Και το λέω αυτό έχοντας μέχρι σήμερα 2 αυτοκίνητα, 2 μηχανές BMW και πηγαίνοντας και για τρίτη μηχανή. Αλλά τουλάχιστον εγώ ξέρω οτι με τρώει η τσέπη μου (για να μη πω ο ####ς μου...)

georgekostas
21-06-2009, 00:45
σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ?


Οντως αυτο πρεπει να το παρεις πισω γιατι απ'οσο ξερουμε σ'αυτο το φορουμ δε συμβαινει κατι τετοιο,εκτος πια αν εχεις στοιχεια γι αυτα που λες,αν ναι,απο αυριο το πρωι εγω και πολλοι αλλοι θα το σκεφτουμε να ξαναγραψουμε εδω μεσα.

georgekostas
21-06-2009, 00:57
καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......

θελω να πιστευω πως εδω ειναι ενα ελευθερο φορουμ και ειπες την αποψη σου χωρις κανεις να σου κοψει τιποτα αλλα ομως πρεπει να ακουσεις και τη γνωμη των αλλων ειτε αυτη σ'αρεσει ειτε οχι.
Το οτι ονομασες χιλιαδες μηχανες BMW ''κινδυνος'' δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχτουμε ολοι εδω μεσα.

Jefe
21-06-2009, 01:08
Απλά, δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τα πάντα! Να τα ισοπεδώνουμε όλα! Άσχημο, πολύ άσχημο αυτό που έτυχε στον φίλο, αλλά δεν σημαίνει ότι όλα είναι μαύρα κ για τους υπόλοιπους κατόχους BMW μοτοσυκλετών. Ούτε έχει τύχει να αντιμετωπιστούμε έτσι από την εταιρεία. Και βέβαια, αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα θα βγώ κ θα το πώ, κ θα κάνω κι άλλους κοινωνούς του προβλήματος που αντιμετωπίζω, αλλά, αυτή που κατέχω τώρα είναι η τρίτη μοτοσυκλέτα BMW κ μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει καμμία απο αυτές να είναι ρημάδι, αλλά κ ούτε να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τον αντιπρόσωπο ή την εταιρεία όταν χρειάστηκα κάτι.


Jefe

platon
21-06-2009, 01:48
Θα συμφωνησω μαζι σου στο κομματι που αφορα το προβλημα και την αντιμετωπιση του . Οπως διαβασες και στην πρωτη μου τοποθετηση , αλλα και σε παλαιοτερες εδω και αλλου υποστηριξα τον Γιωργο με αυτο που μπορουσα (με τον λογο μου) δινοντας του κουραγιο.

Εκει ομως που διαφωνω καθετα ειναι η τοποθετηση του για αυτο το forum και για τα μελη του (ενα απο αυτα εισαι και εσυ οπως και εγω ) που ναι δικαιολογειται απο την πικρια του -εν μερει - , αλλα που ομως αν συνεχιστει θα με βαλει σε αλλες σκεψεις ......


Το σχόλιό μου αφορά αποκλειστικά την αντίδραση για τον τίτλο του thread και τίποτε άλλο.

renos
21-06-2009, 07:39
Είναι ντροπή να μαυρίζουμε μια προσπάθεια κάποιων παιδιών (όπως αυτή των παιδιών του gs φορουμ) πιστεύοντας οτι η bmw ΕΛΛΑΣ θα μας φτιάξει το μηχανάκι πιο γρήγορα ή με λιγότερα λευτά.Σε άλλα φόρουμ σε είχα υποστηρίξει όσο μπορούσα φίλε γιαγιά, χωρίς να ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις ή τα φουσκώνεις οσο μπορεις για να κανεις την δουλειά σου(λυπαμαι για τον εαυτό μου γιατί το έκανα). Σήμερα τα πέρνω πισω όλα και δεν λέω τιποτα μέχρι να αποφασίσουν τα δικαστήρια.Και σε άλλη περίπτωση είχες αντιδράσει απαράδεκτα(σε άλλο φόρουμ) οταν κάποια παιδιά είχαν άλλη γνώμη από τη δικιά σου και δεν ΕΒΡΙΖΑΝ θεους και δαίμονες και την bmw βέβαια.τότε άρχισες να τους βρίζεις εσυ.:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

xenos
21-06-2009, 11:32
δηλ..απο οτι καταλαβα η γιαγια αρκουδα εχει προεστορια!!!...στο θέμα.....αφού τότε η moto του ειναι κίνδυνος γιατι συνεχίζει να την καβαλάει???....ας την βάλει στην άκρη για πούλημα!!!...κ ας πάρει οτι νομίζει αυτός οτι ειναι πιο αξιόπιστο!!...ας πάρει ενα mounten bike ετσι ωστε να το επισκευάζει μονος του οταν χρειαστεί!!!!....κ κανείς δεν εχει κοπεί σε αυτο το φόρουμ...ας βγει να γραψει η γιαγια αρκουδα....!!!...:D:D:D:D

pepax66
21-06-2009, 12:06
Γιαγιά Αρκούδα, όλοι σε αυτό το φορουμ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο συμπάσχουν μαζί σου για την ταλαιπωρία σου αλλά κυρίως για την χαρά που στερήθηκες αγοράζοντας το όνειρό σου σε δύο ρόδες! Γιατί από ότι φαίνεται ήσουν παθιασμένος με την μηχανή γι’αυτό και έδωσες πάρα πολλά χρήματα να την αποκτήσεις. Οι ευχές όλων και είμαι σίγουρος για αυτό είναι να τελειώσεις την δικαστική διαμάχη που άργησες να ξεκινήσεις με αίσια για σένα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς !
Αλλά Γιώργο μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια γράφεις ότι είσαι επιχειρηματίας σε μια ηλικία κοντινή, αν όχι ίδια, με πολλούς από εμάς εδώ και μας καταδικάζεις από χρηματισμό έως ναρκισσισμό και κόμπλεξ ανωτερότητας επειδή είχαμε την ίδια επιλογή με εσένα ! Πολλοί φίλοι εδώ μέσα έχουν αγοράσει την μηχανή τους με δάνεια με δόσεις αλλά και μεταχειρισμένη και τους κατηγορείς λέγοντας τους ότι την έχουν συνδέσει με το "εγώ" τους ή με άλλο μέλος του σώματος τους ενώ ακόμα την πληρώνουν! Είμαστε όλοι ξύπνιοι και έχουμε όλες τις αισθήσεις μας για να συμπάσχουμε μαζί σου αλλά αυτό δεν θα μας το χρεώσεις και δεν θα πάμε να κάψουμε τις μηχανές μας μπροστά στην αντιπροσωπία για συμπαράσταση την στιγμή που δεν το έκανες εσύ τους πρώτους μήνες της περιπέτειας αγοράζοντας μια άλλη ή και δίνοντας ανταλλαγή αυτή στον έμπορο που σου έλεγε ότι δεν έχει τίποτα και ότι είσαι τρελός. Έχω ζήσει δύο φορές σε μικρότερη ένταση την ιστορία σου και με την ΗΟΝDA (XL600R) και με την KAWASAKI (ZX10R) πριν αρκετό καιρό και σε πληροφορώ ότι από την HONDA δεν βρήκα καμία λύση αλλά λόγω σχετικά μικρού κόστους την επισκεύασα μόνος μου αλλά από την KAWASAKI πήγα με δικηγόρο και έβγαλα με μάστορα το ανταλλακτικό (αντλία νερού) από μηχανή στην βιτρίνα της Συγγρού. Καμία από αυτές τις εταιρείες δεν είναι αναξιόπιστες σαν εταιρείες κατασκευής μοτοσυκλετών και τα όποια προβλήματα αντιμετώπισα τα ξεχώρισα στο μυαλό μου και είδα προς τα που θα βάλλω και γιατί! Πιστεύω στα 30 χρόνια που έχω καβάλα σε μηχανή να μπορώ να σου πω την γνώμη μου χωρίς σε καμιά περίπτωση να θέλω να σε προσβάλω!

Φιλικά Πέτρος.

stavrouliasp
21-06-2009, 20:03
.....ας την βάλει στην άκρη για πούλημα...


...και ας μείνει άλλος με το πρόβλημα,ε? Ωραία λογική...:rolleyes:

manro
21-06-2009, 21:48
Γιαγιά Αρκούδα, όλοι σε αυτό το φορουμ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο συμπάσχουν μαζί σου για την ταλαιπωρία σου αλλά κυρίως για την χαρά που στερήθηκες αγοράζοντας το όνειρό σου σε δύο ρόδες!
.
.
.να τελειώσεις την δικαστική διαμάχη που άργησες να ξεκινήσεις με αίσια για σένα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς !

Αλλά Γιώργο μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
.
.
.
μας καταδικάζεις από χρηματισμό έως ναρκισσισμό και κόμπλεξ


Πολλοί φίλοι εδώ μέσα έχουν αγοράσει την μηχανή τους με δάνεια με δόσεις

.



Δηλαδή μας απαγορεύεις να πούμε την γνώμη μας:hmmm:
Και γίναμε εχθροί σου γιατί δεν βρίζουμε ασίστολα την bmw Ελλάς και τους διευθυντές της;
Και επειδή σου χάλασε όπως λες το μηχανάκι εσενα, πρέπει όλοι εμείς να πάμε να τα πετάξουμε στο Φάληρο μήπως και φοβηθει η εταιρία και σου αλλάξει εσένα το σαζμάν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Πάντα όπως τα λες εσυ
Χωρις νάχουμε ακούσει άλλη άποψη
Νομίζω οτι πολύ μας απασχόλησες με το προσωπικό σου πρόβλημα.:hmmm:
Όλοι μας θέλουμε να μοιραστούμε τα προβλήματά μας με του φίλους στα φόρουμ.Για αυτό υπάρχουν και τα φόρουμ.
Αλλά εσύ για το καπρίτσιο σου το έκανες ανατολικό ζήτημα.
μέχρι στο SCOOTER CLUB έφτασες να κατηγορείς τα μηχανάκια μας και εμάς τους ιδικτήτες τους οταν λες οτι ΄καβαλάμε σκουπίδια.

Και όλα αυτά όπως τα λες εσύ (εγώ σαν εύπιστος συφορουμιτης σε πιστεύω)

Λοιπόν σε συμβουλεύω σταμάτα να βρίζεις όλους εμας που αγαπάμε το μηχανάκι μας που τόχουμε αγοράσει με στερήσεις και σταμάτα να γυρίζεις αριστερά και δεξιά σε όλα τα φόρουμ και να μας λασπολογείς σαν ιδιοκτήτες bmw μηχανών !!!!!

Dionisis
21-06-2009, 22:15
Φίλε Γιώργο έχοντας και εγώ καποιες απορίες θα ήθελα να απαντήσεις για τις επιδοτήσεις της bmw προς το φόρουμ γιατί πιστεύοντας ότι είμαστε σε μια ηλικία που σκεφτόμαστε και γράφουμε κάπως <ώριμα> και σεβόμενος σε αυτά που γράφεις πιστεύω ότι εχεις κάποια στοιχεία για τις <επιδοτήσεις>θα ήθελα να μου ανοίξεις τα μάτια γιατί προερχόμενος από κάποια <άλλη>παρέα τις λογικής είσαι εδώ δεν θα είσαι εκεί μιλάς εδώ δεν θα μιλάς εκεί αναγκάστηκα να αποχωρίσω……. εάν συμβαίνει και εδώ τότε σου ειμαι υπόχρεος που θα μου ανοίξεις τα μάτια έτσι ώστε να πάρω την μηχανή μου και να την <παρκάρω>κάπου αλλού ….και εξηγούμε λοιπόν ……….ΠΟΙΟΝ επιδότησε η bmw να διοργάνωση την πρωτοχρονιάτικη πίττα στο Ξυλόκαστρο και ποιους πλήρωσε να χτυπούν πόρτα πόρτα όλους τους εξουσιοδοτημένους για τα δώρα που μαζεύτηκαν έτσι ώστε να φύγουμε όλοι με μια τσάντα στα χερια ΠΟΙΟΝ πλήρωσε η bmw να βγάλει μακέτα και να τυπώσει αρκετές κάρτες για να γίνει το φόρουμ γνωστό σε όλους ΠΟΙΟΝ πλήρωσε η bmw για να κάνει το δικό <μας> περίπτερο στην έκθεση γιατί και εγώ στάθηκα και μοίραζα κάρτες αλλά κανεις δεν μου έδωσε <κάτι>ούτε τα εισιτήρια μου που ήρθα από την Κεφαλονιά γιατί τα <πήραν> κάποιοι και όχι ΚΑΙ ΕΓΩ………….. ΠΟΙΟΝ πληρώνει η bmw σε μορφή επιδότησης να αφήνει επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και να είναι πάνω σε έναν υπολογιστή όλη μέρα για να γίνετε <καλή δουλειά> ΠΟΙΟΝ πληρώνει η bmw να διοργανώνει καφεσυναντησεις για ανταλλαγή απόψεων και καλύτερη επαφή μεταξύ των μελών του ΚΑΙ ΚΑΤΙ πολύ απλό αλλά σημαντικό για μένα φίλε Γιώργο έχοντα διοργανώσει μια εκδρομή με πρωτοβουλία μιας παρέας από το νησί μου στην Βυτίνα ξεκινήσαμε 7 μηχανές 10 άτομα φτάνοντας εκεί μας περίμενε ένας καφές κερασμένος θελω να πιστεύω ότι το ευχαριστώ το είπα σε αυτούς που μας κέρασαν και όχι σε αυτούς που έβαλαν κάποιοι να μας κεράσουν με λεφτά επιδότησης …….θα ήθελα καποιες απαντήσεις στα παραπάνω φίλε Γιώργο γιατί πιστεύω ότι εχεις αποδείξεις αν όχι θα το πάρω σαν δυσφήμιση στο χώρο που με φιλοξενεί ………………….


φιλικά πάντα όρθιοι Διονύσης Σταθατος.

Dionisis
21-06-2009, 22:41
Βέβαια ξέρω ότι απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρω για κάτι που δεν υπάρχει καν. Εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την ακεραιότητα και την εντιμότητα των παιδιών. Πιστεύω πως αυτά που έγραψες τα έγραψες επειδή σου είπαν να μην λες τα μηχανάκια μας σκουπίδια και κίνδυνο.

φιλικά πάντα όρθιοι Διονύσης Σταθατος.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
21-06-2009, 22:57
Γιώργο (Γιαγιά αρκούδα),

λυπάμαι που στην «απόγνωσή» σου για μια λύση

που θα σε ικανοποιεί απόλυτα – κ όπως φαίνεται δεν «έρχεται»,

χρησιμοποίησες κ χρησιμοποιείς τρόπους όχι ενδεδειγμένους

για ανθρώπους της ηλικίας σου και της εμπειρίας σου …

Δεν περιμένω από σένα ούτε ν’ ανακαλέσεις,

ούτε να ζητήσεις συγνώμη για τους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς

προς τα μέλη κ τους συντελεστές του GS Forum !

Όσο για την παρότρυνσή σου να σε διαγράψουμε από την λίστα μελών,

όπως φαντάζεσαι, δεν θα το κάνουμε,

όχι γιατί δεν θέλουμε να έχουμε ένα μέλος λιγότερο,

αλλά γιατί απλούστατα, δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας οι διαγραφές ….

Από σένα όμως,

περιμένω να έχεις την ευθιξία, εφόσον δεν μπεις να επανορθώσεις,

να απέχεις από μόνος σου

από την διαδικτυακή μας παρέα,

μετά από τους αναπόδεικτους, ανυπόστατους κ υβριστικούς χαρακτηρισμούς

προς το φόρουμ και τα μέλη του ….




.



.

xenos
21-06-2009, 23:21
όχι φίλε stavrouliasp.!!!...δεν θα αγοράσει άλλος την προβληματική αυτη μηχανή.....εσύ πριν αγοράσεις δεν την τσεκάρεις??...γουρούνι στο σακί παίρνεις??....προσωπικά δεν μου καιγετε καρφί τη θα την κάνει...αν θέλει ας βάλει φωτιά κ ας την καψει μπροστα στην μαμα bmw...ας την δωσει ανταλλακτικά..ας την βάλει στην αυλη του να την δειχνει στους φιλους του!!!...απλα ομως μην την καβαλαει εφόσον εχει πρόβλημα!!...ελπιζω να σε κάλυψα!!:D:D:D:D

S.T
21-06-2009, 23:35
Ελεος πια.Δεν καταλαβαίνουν εκεί στην BMW πόσο κακό τους έχει κάνει αυτή η ιστορία .Ας του αλλάξουν επιτέλους την μηχανή να βρούν και οι δύο την ησυχία τους.

Φίλε Γιώργο από το πόστ μου επάνω βλέπεις την συμπαράσταση μου στο πρόβλημα που σου έχει δημιουργηθεί με την μηχανή σου.Έχουμε πιεί κ'ένα καφέ μαζί κάπου στην Εύβοια και μου εξήγησες την όλη περιπέτεια σου.Σ'άκουσα με προσοχή και μου έδειξες ότι είσαι ένας σοβαρός άνθρωπος.Τώρα στο θέμα που αφορά τους χαραχτηρισμούς που εξαπέλυσες κατά του Φόρουμ πιστεύω ότι τα μάμησες όλα!!Αν έχεις κάποια στοιχεία που να αποδεικνύουν τις καταγγελίες σου προσκόμισε τες εντός 24 ωρών ,αλλιώς ζήτα να διαγραφεί το πόστ σου καθώς και να διαγραφείς και από μέλος του Φόρουμ.Πιστεύω πως η Γκεμπελίστικη τακτική δεν σου αρμόζει.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
ΣΠΥΡΟΣ

ntinopoulos
22-06-2009, 10:46
καλημερα παιδια,θα περασω να ...εισπραξω σημερα απο bmw μερια!
ραντεβου στο γνωστο σημειο να τα μοιρασουμε!!!;)

pepax66
22-06-2009, 10:55
...και ας μείνει άλλος με το πρόβλημα,ε? Ωραία λογική...:rolleyes:

Σαν μέσο πίεσης και μόνο είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείς να προβάλεις σε ένα έμπορο που πάει να σε βγάλει τρελλό, γιατί δεν μπορεί να σου ρίξει την τιμή μεταπώλησης αφού σου έχει πει ότι η μηχανή σου είναι τέλεια..........! Επίσης μπορείς να μεταθέσεις το πρόβλημα σου σε αυτόν που στο φόρτωσε!;)

Tombell
22-06-2009, 11:05
Τον Γιώργο (γιαγιά αρκούδα), δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω διαβάσει πολλά από τα post του (όχι μόνο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μηχανή του) και σε άλλα φόρουμ. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αναβάτη και πολύ σοβαρό άτομο. Θεωρώ τα post του για τη σωστή οδήγηση της μηχανής, εξαιρετικά.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και την αγανάκτησή του γι αυτό το οποίο υφίσταται από την αντιπροσωπεία. Τους θεωρώ απαράδεκτους και εύχομαι στα δικαστήρια να πληρώσουν ακριβά την ταλαιπωρία του ανθρώπου, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει κινδυνέψει και πιστέυω στα λεγομένα του όταν το ισχυρίζεται αυτό.

Οποιοσδήποτε από εδώ μέσα αντιμετώπιζε τα ίδια, ποια θα ήταν η αντίδρασή του?
Να έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα για μία μηχανή, την οποία τη χρησιμποιείς και
για τη δουλειά σου, και αντ' αυτού να κινδυνεύεις κάθε φορά που την καβαλάς.

Και γιατί παρεξηγείστε που χαρακτηρίζει κίνδυνο τη BMW? Έκανε κάτι η αντιπροσωπεία
τόσον καιρό που υφίσταται το πρόβλημα? Και επιδή δεν έτυχε σε κανένα μας κάτι
τόσο σοβαρό, η γενίκευση είναι κατακριτέα? Αν αύριο είμαι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος
και δούμε από πρώτο χέι ότι η ΜΑΜΑ μας γράφει κανονικά τότε τι?

Δεν αρέσει σε κάποιους να χαλάει η εικόνα της BMW ή η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας για τη μηχανή
που καβαλάμε? Κι εγώ BMW έχω αλλά κολλημένος με τη μάρκα δεν έιμαι ούτε ποτέ ήμουνα.
Όταν πληρώνω για κάτι τόσα χρήματα, περιμένω τουλάχιστον μία σοβαρή αντιμετώπιση, όταν
κάτι θα στραβώσει και προσωπικά μέχρι στιγμής δεν την έχω δει.

Φίλε Γιώργο είμαι μαζί σου και ελπίζω η ταλαιπωρία σου να τελειώσει γρήγορα.

Θωμάς

nikosf800
22-06-2009, 11:25
Τον Γιώργο (γιαγιά αρκούδα), δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω διαβάσει πολλά από τα post του (όχι μόνο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μηχανή του) και σε άλλα φόρουμ. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αναβάτη και πολύ σοβαρό άτομο. Θεωρώ τα post του για τη σωστή οδήγηση της μηχανής, εξαιρετικά.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και την αγανάκτησή του γι αυτό το οποίο υφίσταται από την αντιπροσωπεία. Τους θεωρώ




Kαι εγώ δεν το γνωρίζω το παληκάρι αλλα έχω δει το πρόβλημά του πολλές φορες σε πολλα φόρουμ και δεν καταλαβαίνω μερικούς εδωμέσα.Δηλαδη αμα σου κάνουν τη στραβή απαγορευεται να πάμε στα δικαστιρια να βρουμε το δίκιο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα τύχαινε στον καθένα να δούμε πωσ θα τρέχανε στους δικιγόρους !!!!!!:mad:

GeorgeP
22-06-2009, 11:29
Συναδελφοι,
Απευθύνομαι σε όλους εσας που απαντησατε στην ‘’γιαγιά αρκούδα’’, και σας λεω ότι ΟΛΟΙ εχετε δικιο σε αυτα που γραφετε και υποστηριζετε!!! Ναι, εχετε δίκιο, όμως...., ελατε στην θεση του, εχει δωσει 25,000ε που για πολλους ειναι περισσότερα απο τους μισθούς ενος ολοκληρου χρόνου κι αντιμετωπιζει χρόνια προβληματα τα οποια δεν βρίσκουν λυση!!!!! Αυτό απο μονο του ειναι ανεπιτρεπτο οχι μονον για την BMW αλλα και για την Kymco, Zogshen κ.α Ταιβανο/Κινεζικες φτηνές εταιρείες!!! Δεν μπορεις να αγοράζεις ενα brand name της εμβελειας αυτής, να δινεις ενα σκασμο λεφτά και να μην μπορουν να φτάξουν την όποια βλαβη οσο σπουδαία / περιπλοκη ειναι!!! Οπως και να το δει κανεις ειναι απαραδεκτο!!! Κι απο οσο ξερω ο ανθρωπος ταλαιπωρειται καιρό τώρα!!!!!
Ξεχειλιζει απο αγανακτηση το ποστ του και καταλαβαινω οτι απο αυτην παρασυρεται και καταφευγει σε χαρακτηρισμους για την μαμα εταιρεία!! Αλλα, για σκεφτείτε, να συνεβαιναν σε εμας ολα αυτα που συμβαινουν σε αυτον (με –25000ε) πως θα αντιδρούσαμε??? Αλλοι ειναι ψυχραιμοτεροι με τεραστια υπομονη κι άλλοι οχι!!!!


Για την ‘’γιαγια αρκουδα’’


Αγαπητε συνονοματε Γιωργο

Το ποστ σου ειναι χειμαρρώδες και όπως εγραψα και πιο πανω ξεχειλιζει (δικαίως) απο αγανακτηση!!! Καταλαβαινω την εμφαση που ηθελες να δωσεις αλλα απο τον τιτλο και μονον παιρνει η μπαλα ολους τους κατοχους BMW, που ομολογουμενως αντιμετωπιζουν προβληματα (σε αντιθεση με το ονομα και την ιστορια της BMW), αλλα δεν ειναι όλοι!!!! Όμως υπαρχουν, λιγοι ¨η πολλοί δεν εχει σημασια, κι αυτοι που δεν εχουν κανενα προβλημα!!! Θέλεις να το ονομασουμε ‘’τυχη’’ θέλεις να το πουμε ‘’ ο Θεός εβαλε το χερι του’’ όπως και να το πουμε υπαρχουν κι αυτοι!!!! Δεν μπορεις να το αμφισβητείς ολοκληρωτικά!!!
Στο δευτερο ποστ σου καταφερνεσαι εναντίον του φορουμ και των συντελεστων του, γιατί? Ο Αρκας δεν σου εγραψε κατι προσβλητικό εν αντιθεση με εσενα που τον/τους ‘’ελουσες’’ κανονικά!!! Αυτο το φορουμ (όπως κι αλλα) ειναι γεματο απο παραπονα για τα προιοντα BMW και σε κανενα σημειο οι αντμιν δεν παρενεβησαν να τα ‘’κοψουν’’ διότι έπρεπε να ειπωθουν και να μαθευτούν!! Δεν νομιζω να θελουν να χαιδεψουν τα αυτια κανενός και καμιανής εταιρείας!!! Αν ηθελαν κατι τετοιο θα ‘’εκοβαν’’ πολλούς ποσταδόρους!!!
Αγαπητε Γιωργο, σε παρακολουθω καιρό τωρα (ειναι κανα δυο χρονια νομιζω) κι απο άλλο φορουμ και ανγνωριζοντας σε απο τα γραφομενα σου σαν εναν σοβαρό και μετρημενο ανθρωπο για το τέλος αφησα τα περι ‘’χρηματοδοτησεως’’!! Πολυ ευαισθητο θεμα πραγματι αλλα.....δεν αφορα εμας!! Ο καθε ιδιοκτητης φορουμ εχει το δικαιωμα να βρισκει λεφτά για να ‘’τρεξει’’ το φορουμ του όπου θελει και μπορει!!! Εφόσον τα μελη δεν εχουν καμια οικονομικη επιβαρυνση (θυμιζω οτι σε άλλα φορουμς υπαρχει το ‘’paypal donate’’), και τα χρηματα δεν προερχονται απο παρανομες δραστηριότητες.......τι μας μέλει? Μπορει ο ιδιοκτητης να τα βρει μεσω συνβεργαζομενων καταστηματων (εδω δεν υφισταται κατι τετοιο), μπορει να τα βρει μεσω διανυκτερευσεων σε Πανελληνιες (που ουτε αυτο υφισταται εδω), μπορει...., μπορει.........θα μπορουσα να σου παραθεσω αλλους 10 τρόπους!!!
Νομίζεις οτι αν υπηρχε ‘’χρηματοδοτηση’’ απο την BMW Hellas θα με αφηνανε εμενα να γράφω τις παπαριές περι αξιοπιστιας των BMW και να ποσταρω τα λινκς για τις ανακλησεις τους που καποιες δεν εχουν αναγγελθεί ποτέ στην Ελλαδα? Αυτο μονον κακο κανει στην BMW Hellas αλλα........ειμαι εδω!! Αν με διαβαζεις θα εχεις παρατηρησει ποσο καυστικός γινομαι ορισμενες φορές κιας γραφω σε BMW φόρουμ εχοντας Χοντα μια ζωή!!! (πλην μιας εξαιρεσης που ειχα BMW!!!!
Αυτο Γιωργη λεγεται, κατα την γνωμη μου, ελευθερία του λογου!!! Την οποια ελευθερια δεν θα την ειχαμε αν τα πραγματα ηταν ετσι όπως τα λες!!!

Για το τέλος, κανεις δεν θέλει να διαγραφτεις, εξ άλλου οι ιδιοκτητες ειναι φανατικοι ‘’πολεμιοι’’ των διαγραφων του ‘’ban’’ κι αλλων συναφών!!!
Εχουμε μια καλη παρεα εδω μεσα, μονον λιγο ‘’πολιτικη’’ χρειαζεται στα γραφομενα μας για να μην χανουμε και το δικιο μας!!!!

ntinopoulos
22-06-2009, 11:36
Τον Γιώργο (γιαγιά αρκούδα), δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω διαβάσει πολλά από τα post του (όχι μόνο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μηχανή του) και σε άλλα φόρουμ. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αναβάτη και πολύ σοβαρό άτομο. Θεωρώ τα post του για τη σωστή οδήγηση της μηχανής, εξαιρετικά.

Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και την αγανάκτησή του γι αυτό το οποίο υφίσταται από την αντιπροσωπεία. Τους θεωρώ απαράδεκτους και εύχομαι στα δικαστήρια να πληρώσουν ακριβά την ταλαιπωρία του ανθρώπου, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει κινδυνέψει και πιστέυω στα λεγομένα του όταν το ισχυρίζεται αυτό.

Οποιοσδήποτε από εδώ μέσα αντιμετώπιζε τα ίδια, ποια θα ήταν η αντίδρασή του?
Να έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα για μία μηχανή, την οποία τη χρησιμποιείς και
για τη δουλειά σου, και αντ' αυτού να κινδυνεύεις κάθε φορά που την καβαλάς.

Και γιατί παρεξηγείστε που χαρακτηρίζει κίνδυνο τη BMW? Έκανε κάτι η αντιπροσωπεία
τόσον καιρό που υφίσταται το πρόβλημα? Και επιδή δεν έτυχε σε κανένα μας κάτι
τόσο σοβαρό, η γενίκευση είναι κατακριτέα? Αν αύριο είμαι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος
και δούμε από πρώτο χέι ότι η ΜΑΜΑ μας γράφει κανονικά τότε τι?

Δεν αρέσει σε κάποιους να χαλάει η εικόνα της BMW ή η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας για τη μηχανή
που καβαλάμε? Κι εγώ BMW έχω αλλά κολλημένος με τη μάρκα δεν έιμαι ούτε ποτέ ήμουνα.
Όταν πληρώνω για κάτι τόσα χρήματα, περιμένω τουλάχιστον μία σοβαρή αντιμετώπιση, όταν
κάτι θα στραβώσει και προσωπικά μέχρι στιγμής δεν την έχω δει.

Φίλε Γιώργο είμαι μαζί σου και ελπίζω η ταλαιπωρία σου να τελειώσει γρήγορα.

Θωμάς
οταν αφηνει ομως υπονοουμενα οτι το forum τα παιρνει και εξαρταται απ τη bmw,μονο σοβαρος ανθρωπος δε μου φαινεται!
δεν εξεταζω αν εχει δικιο η οχι!η συμπεριφορα του προς ολους εμας ειναι κατακριτεα!δικαιωμα του καθενα να εκφραζει τα παραπονα του στην bmw για οποιοδηποτε θεμα αλλα με κοσμιο τροπο!μην ξεχναμε οτι πολλοι το εχουν κανει με ωριμο τροπο και δε δημιουργηθηκε ποτε θεμα!
υπαρχει και το mammyland.gr,forum για εγκυους και καινουργιες μητερες στο οποιο μπαινει η γυναικα μου.αν θελει μπορω να κανονισω να ποσταρει τα κειμενα του κι εκει!εκει αποκλειεται να τα παιρνουν απο τη bmw!!!

υ.γ.θωμα διαβασες ολα τα post του φιλου?:confused:

pepax66
22-06-2009, 11:55
Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και την αγανάκτησή του γι αυτό το οποίο υφίσταται από την αντιπροσωπεία. Τους θεωρώ απαράδεκτους και εύχομαι στα δικαστήρια να πληρώσουν ακριβά την ταλαιπωρία του ανθρώπου, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει κινδυνέψει και πιστέυω στα λεγομένα του όταν το ισχυρίζεται αυτό.


Και γιατί παρεξηγείστε που χαρακτηρίζει κίνδυνο τη BMW?
Θωμάς

Kαι εγώ δεν το γνωρίζω το παληκάρι αλλα έχω δει το πρόβλημά του πολλές φορες σε πολλα φόρουμ και δεν καταλαβαίνω μερικούς εδωμέσα.Δηλαδη αμα σου κάνουν τη στραβή απαγορευεται να πάμε στα δικαστιρια να βρουμε το δίκιο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα τύχαινε στον καθένα να δούμε πωσ θα τρέχανε στους δικιγόρους !!!!!!:mad:

Θωμά και Νίκο,

Κανείς δεν διαφώνησε με τον Γιώργο σε ότι ανέφερε σχετικά με την Ελληνική αντιπρόσωπευση της BMW και όχι μόνο συμπάσχουμε αλλά και, εάν είχατε διαβάσει προηγούμενα post δικά μου και άλλων φίλων, θα βλέπατε πως όχι μονο δικηγόρο αλλά και εφέτη ανακριτή προτείνουμε να χρησιμοποιήσει για να βρει το δίκιο του. Οι ενστάσεις όλων μας είναι στα άλλα όπως χαρακτηρισμοί κατά των forum που τα "παίρνουν" και κατά των αναβατών BMW που όπως λέει καβαλάμε σκουπίδια και έχουμε συνδέσει το εγώ μας και πολλά άλλα με την μηχανή που καβαλάμε! Εμένα είναι η πρώτη μου BMW μετά από καμιά 20αριά μηχανάκια και δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενή μου, και δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν έτσι! Επίσης από ότι ακούγεται και διαβάζεται αυτό το post του εδώ ήταν το πιο "καλοχτενισμένο" σε σύγκριση με άλλα σε άλλα forums..........:hmmm:

Tombell
22-06-2009, 12:11
υπαρχει και το mammyland.gr,forum για εγκυους και καινουργιες μητερες στο οποιο μπαινει η γυναικα μου.αν θελει μπορω να κανονισω να ποσταρει τα κειμενα του κι εκει!εκει αποκλειεται να τα παιρνουν απο τη bmw!!!


:mad::mad:

Κύρος Γρανάζης
22-06-2009, 12:33
3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.........


Αγαπητέ Κύριε (Γιαγιά αρκούδα) μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς μαζί μου όσο θέλεις.
Δεν σου αναγνωρίζω το δικαίωμα να μου προσδίδεις το χαρακτηρισμό του φερέφωνου της BMW
εκτός και αν πείσεις την BMW να μου δώσει τα χρήματα που έχω δώσει για το φόρουμ μέχρι σήμερα.
Ευχαριστώ.

GeorgeP
22-06-2009, 12:37
Αγαπητέ Κύριε (Γιαγιά αρκούδα) μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς μαζί μου όσο θέλεις.
Δεν σου αναγνωρίζω το δικαίωμα να μου προσδίδεις το χαρακτηρισμό του φερέφωνου τις BMW
εκτός και αν πείσεις την BMW να μου δώσει τα χρήματα που έχω δώσει για το φόρουμ μέχρι σήμερα.
Ευχαριστώ.

δεν νομιζω να απευθυνόταν σε κανέναν απο εμας η γιαγια αρκουδα, μαλλον προς την Ο.Δ. ηταν τα βελη του!!!

wolferin
22-06-2009, 13:47
Να πω κι εγω την αποψη μου ως μελος της ιδρυτικης ομαδας:

συμπασχω με την περιπετεια σου φιλε Γιαγια Αρκουδα κι ευχομαι να εχει αισιο και συντομο τελος.Να πω ομως οτι η ΒΜW σου ειχε προτεινει δωρεαν επισκευη και δεν δεχτηκες?(συμφωνα με δικα σου λεγομενα)!!!!
εαν η μηχανη εχει προβλημα τοτε γιατι την κυκλοφορεις,(εφοσον δεν νοιαζεσαι ΕΣΥ για την ζωη σου πως περιμενεις απο μια εταιρεια να το κανει?)(εγω προσωπικα σε ειχα δει στα διοδια της Ελευσινας να φευγεις για εκδρομη πριν ενα μηνα)
δεν διωχνουμε ουτε λογοκρινουμε κανενα μελος (οπως ειδες ολα σου τα μηνυματα ειναι ακεραια).
οσο για τις ανυποστατες και ψευδεις κατηγοριες σου για χρηματισμο μας απο την BMW θα σε παρακαλουσα να τις ανακαλεσεις αμεσα γιατι τα νομιμα μεσα ισχυουν και μεταξυ ιδιωτων!!!!!!

KostasGS
22-06-2009, 16:00
1) διαχιριστεσ ειστε οτι ωρα θελετε με πετατε απο το φορουμ
2) δεν ειπα ποτε οτι θα κραταο το στομα μου κλιστο 49 χρωνια δεν το εκανα και δεν σκοπευο να αρχισο τωρα
3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.......
4)εγο δεν αναφερα για κανεναν απο τα μελη του φορουμ τιποτα προσβλιτικο. ακομα και στο προιγουμενο φορουμ 5-6 απο εσας παρεξιγηθηκαν γιατι? αφου δεν απευθηνομε σε κανενα μελοσ ? δεν ειναι λιγο παραξενο?
5) επανω γραφει απλα GS FORUM δεν ειδα να γραφει πουθενα (forum μονο για καλα λογια για την bmw) αν το ειχα δει δεν θα εκανα ουτε καν ενγραφη.
6) σε μερικουσ απο εσας μπορει να χαιδευεται τα αυτια σας και τα ματια σας θελοντασ να ακουτε μονο καλα λογια για την bmw. μηποσ με αυτον τον τροπο θυγετε την νοιμοσυνη των υπολιπων μελων που θελουν να μαθενουν και τα καλα και τα κακα τησ bmw. μιποσ εσεις ειστε λαθοσ?

εσεισ εχετε την διαχηριση του φοροθμ και μπορειτε να τα σβησετε ολλα αλλα σε αλλα φορουμ που τουσ αρεση η αλιθεια θελουν να μαθενουν το τι γηνετε για να μην την πατισουν οποσ εγω.
οποτε αν δεν σας αρεση σβηστε τα ολλα δεν εχο προβλιμα υπαρχουν δοξα τον θεο πολλα φορουμ και πολυ κοσμος που διψαει για την αληθεια . αποστε τα προσοπικα μινιματα και τα τηλεφονα που δεχομε για να τουσ δοσο πλιροφοριεσ για το πως να κηνηθουν και με ποιον δικιγορο να κινηθουν δειχνει το οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. τορα αν καποιοι επαναπαυονται στησ δαυνες τοπυσ γιατι η δικια τουσ μοτο δεν εχει η εχει μικροπροβλιματα και κλινουν τα ματια και τα αυτια σε επισιμες ανακινοσεισ της ιδιας τησ bmw στον υπολιπο κοσμο.........
καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......



Φίλε Γιώργο είναι κρίμα και άδικο να μας κατηγορείς γιατι εσύ νομίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι τα παίρνουν


Παρακαλώ να ανακαλέσεις !!!!!!!

george1968
22-06-2009, 16:34
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Πράγματι έχω βαρεθεί με όλη αυτή την ιστορία.
Συμπάσχω για το πρόβλημα του συνονόματου αλλά στο μυαλό μου, μου έρχεται και η παροιμία:
"είπαν στο γέρο να χ.σ.. και αυτός ξεκ.λ.θ.κε"

Φτάνει πια αυτή η κλάψα. Το καταλάβαμε. Δε χρειάζεται να κάνει και κακάκια του

xenos
22-06-2009, 16:57
παιδια!!!!.. θα παρακαλεσω..όσοι γράφουν ,ότι γράφουν για αυτο το συγκεκριμένο θέμα με την γιαγιά αρκουδα ....να διαβάζουν πρώτα απο την αρχή ολο το θεμα -ποστ- κ μετα να εκφράζονται.....μερικοί έχουν μπλεξοι τα μπούτια τους!!!...κ πρεπει να εξηγούμε ξανά κ ξανά στον καθενα ..το τι εχει γίνει....γι" αυτο παρακαλώ να διαβάζετε το θέμα απο την αρχή!!!:D:D:D:D

Arkas
22-06-2009, 20:25
παιδια!!!!.. θα παρακαλεσω..όσοι γράφουν ,ότι γράφουν για αυτο το συγκεκριμένο θέμα με την γιαγιά αρκουδα ....να διαβάζουν πρώτα απο την αρχή ολο το θεμα -ποστ- κ μετα να εκφράζονται.....μερικοί έχουν μπλεξοι τα μπούτια τους!!!...κ πρεπει να εξηγούμε ξανά κ ξανά στον καθενα ..το τι εχει γίνει....γι" αυτο παρακαλώ να διαβάζετε το θέμα απο την αρχή!!!:D:D:D:D
Σωστός!!!

nikosf800
23-06-2009, 12:52
Kαι εγώ δεν το γνωρίζω το παληκάρι αλλα έχω δει το πρόβλημά του πολλές φορες σε πολλα φόρουμ και δεν καταλαβαίνω μερικούς εδωμέσα.Δηλαδη αμα σου κάνουν τη στραβή απαγορευεται να πάμε στα δικαστιρια να βρουμε το δίκιο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα τύχαινε στον καθένα να δούμε πωσ θα τρέχανε στους δικιγόρους !!!!!!:mad:

Νίκο,

Κανείς δεν διαφώνησε με τον Γιώργο σε ότι ανέφερε σχετικά με την Ελληνική αντιπρόσωπευση της BMW και όχι μόνο συμπάσχουμε αλλά και, εάν είχατε διαβάσει προηγούμενα post δικά μου και άλλων φίλων, θα βλέπατε πως όχι μονο δικηγόρο αλλά και εφέτη ανακριτή προτείνουμε να χρησιμοποιήσει για να βρει το δίκιο του. Οι ενστάσεις όλων μας είναι στα άλλα όπως χαρακτηρισμοί κατά των forum που τα "παίρνουν" και κατά των αναβατών BMW που όπως λέει καβαλάμε σκουπίδια και έχουμε συνδέσει το εγώ μας και πολλά άλλα με την μηχανή που καβαλάμε!



ζητάω συγνώμη.Δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα.Νόμιζα οτι δεν συμφωνούσατε για να πάει σε δικιγόρο.Τώρα τα διάβασα ολα κια .......
Δεν συμφωνώ με το παληκαρι.Ειναι ντροπη να βρίζει το φορουμ χωρις να υπάρχει λόγος.

green
23-06-2009, 13:37
Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους.
Ο φίλος μας έχει ένα πρόβλημα και προσπαθεί να το λύσει με λάθος τρόπο.
Σύμφωνα με όσα λέει έχει το δίκιο με το μέρος του αλλά το χάνει στην πορεία με αυτά που γράφει.
Θα μπορρούσαμε όλοι μας με τον τρόπο που έχει ο κάθε ένας από εμας να επιληθεύσουμε τα λεγόμενα του και να μας έχει και εμας μαζί του.
Είμαι σίγουρος πως πολλοί από εσας με χρόνια σε αυτή την φίρμα γνωρίζετε μηχανικούς ακόμα και αυτούς που έκαναν την επισκευή.
Ο λόγος εξάλλου, που είμαστε εδω πέρα από την πολύ καλή παρέα, είναι και αλληλουποστηρικτικός για θέματα και θέματα που μας προκύπτουν και έχουν σχέση με την μηχανή μας και όχι μόνο...

Η προσέγγιση του όλου θέματος ήταν ΛΑΘΟΣ σου αγαπητέ σου εύχομαι καλή υγεία πάνω από όλα.

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
23-06-2009, 15:18
Γιώργο (Γιαγιά Αρκούδα)

Εχω παρακολουθήσει όλα τα post σου στο παρών forum.Θετικά ήδα την επίμονη και
μεθοδική σου προσπάθεια (σαν καταναλωτή) κάτω από το τίτλο Γιαγιά αρκούδα-BMW 2-0 προκειμένου να λύσεις το πρόβλημα σου.

Η ισοπεδωτική σου προσέγγιση κάτω από το τίτλο "Προσοχή κίνδυνος είναι BMW"
είναι εσφαλμένη και ατυχής.

Εκτιμώ ότι έχασες ότι είχες "κτήσει" με το πρώτο post και επί πλέον με τα γραφόμενα
σου υπερέβεις να "νόμιμα" και προς την BMW Hellas και προς το forum.
Eκτιμώ επίσης ότι ο νομικός σου σύμβουλος θα διαφωνήσει για τα όσα έγραψες στο
post σου , "αδυνατίζοντας" το οπλοστάσιο σου και ταυτόχρονα εκθέτοντας τον εαυτό
σου.

Στις περιπτώσεις σαν και τη δική σου , υπήρξαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες
τις εταιρείες.Ο νομοθέτης δε ,έχει προβλέψει την "ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ" και μπορείς να την ακολουθήσεις με όσα κατέγραψες ότι σου συνέβησαν.

Αφορισμοί και προσβολές προς κάθε κατεύθυνση , δεν βοήθησαν κανένα.Θα συμφωνήσω με τις τοποθετήσεις του Γιάννη Rider , Δημήτρη Arka , Μιχάλη Riko,
Πέτρου Pepax 66 και Διονύση.

Περί after sale service,ικανοποιήση πελάτη,καθεστώς εγγυήσεων,goodwill, θα μπορούσα λόγω μακράς επαγγελματικής εμπειρίας να γράψω πολύ περισσότερα.
Ωστόσο προς το παρόν θα αρκεστώ σ'αυτά , εκτιμώντας ότι θα "χαθούν" στη
τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί τώρα.

Albatros
23-06-2009, 20:45
Προς BMW Γερμανίας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW

Εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσω κατά τα λεγόμενα του αφτερ σειλ σέρβις του κυρίου μπρα που με έκρινε ως ψυχοπαθή . εκτός το ότι πρέπει να ξεπεράσω το ότι έδωσα 25500 ευρώ για να παρο ένα σαράβαλο με δυο ρόδες. Καλούμε να ξεπεράσω και τον τραυματισμό που μου προκάλεσε η μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να στερούμε το δικαίωμα να εργάζομαι για να συντηρήσω την οικογένεια μου.
Το γεγονός έχει ως έξεις.
Τον Απρίλιο με κάλεσαν να επισκευάσουν την μοτοσικλέτα μου μετά την πίεση από εσάς αν και εγώ βλέποντας την έλλειψη τεχνικής κατάρτισης που έχουν οι περισσότεροι τεχνικοί της BMW HELLAS από τα πρώτα 400 χιλιόμετρα που παρουσίασε πρόβλημα ζητούσα να μου την αντικαταστήσουν. Βαδίζοντας στο σκοτάδι της άγνοιας τους , και μην μπορώντας να εντοπίσουν την βλάβη αλλάζουν ανταλλακτικά με την ελπίδα ότι κάποιο από αυτά που θα αλλάξουν θα είναι και το προβληματικό και θα λυθεί το πρόβλημα. Έστω και έτσι θα το δεχόμουν την στιγμή που δεν πληρώνω το κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας, και θα έπαιρνα στα χέρια μου μια ασφαλή μοτοσικλέτα Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ούτε την τεχνογνωσία να τοποθετήσουν σωστά το ανταλλακτικό όπως και στην μοτοσικλέτα μου με αποτέλεσμα να μου προκαλέσουν ατύχημα. Εκτός αν το καινούριο ανταλλακτικό είναι ελαττωματικό και αυτό και δεν φταίνε τα συνεργεία αλλά εσείς που το κατασκευάσατε.
Στης …/…/2009 μετά το ημεηλ που στάλθηκε από εσάς ώστε να επισκευάσουν την μοτοσικλέτα μου άλλαξαν το νούμερο ……….. ανταλλακτικό με την ελπίδα ότι αυτό είναι το ελαττωματικό. Τελικά δεν ήταν αυτό και το πρόβλημα παραμένει. Και εκτός των άλλον μετά από περίπου 1000 χιλιόμετρα στις …/ …. /2009 το Νο ………. Ανταλλακτικό πέταξε τα λάδια του επάνω στον τροχό με αποτέλεσμα να γλιστρήσει η μοτοσικλέτα να πέσουμε κάτω και να πιάσει το πόδι μου προκαλώντας τραύματα και να με σύρει για μια μικρή διαδρομή μέχρι να ακινητοποιηθεί. Το ότι δεν έσπασε το κόκαλο αλλά και δεν κοπήκαν οι μις του ποδιού μου με πιθανότητα να μείνω ανάπηρος οφείλετε στο ότι πάντα φορώ ρούχα και μπότες μοτοσικλέτας και η μπότα έσωσε το πόδι μου. Μετά από μερικές ήμερες που μπόρεσα να ανεβώ στην μοτοσικλέτα στης 18/6/2009 κατευθύνθηκα με πολύ προσοχή και χαμηλή ταχύτητα στο κατάστημα του κ βαγιανελη όπου με έστειλε η bmw Hellas να μου το τοποθετήσουν το προαναφερόμενο ανταλλακτικό να τους αναφέρω το συμβάν. Τους έδηξα τα λάδια που βλέπετε στην φωτογραφία η οποία είναι τραβηγμένη 10 ήμερες μετά το συμβάν δηλαδή σήμερα 18/6/2009. Η απάντηση του κ βαγιανελι αστειευόμενος και με πολύ θράσος είναι ότι << αφού δεν έπαθες ζημία να χάσεις το πόδι σου όποτε μπορέσεις φερτην να την δούμε και να την φτιάξουμε, για μια σταγόνα λάδι κάνεις έτσι?>>
Η ερώτηση μου ήταν μέχρι πότε θα κάνουν περάματα στην μοτοσικλέτα μου και θα παίζουν με την ζωή μου? Αυτός απλά γέλασε και μου είπε ότι αφού δεν έπαθα τίποτα δεν υπάρχει λόγος να φωνάζω ότι είναι θα το φτιάξουν.. εγώ του είπα ότι δεν θέλω να την φτιάχνουν κάθε 10 μέρες να την πάρουν και να μου δώσουν μια άλλη που να είναι ασφαλής. Το περισσότερο διάστημα από όσο την έχω στην ιδιοκτησία μου βρίσκετε εκεί που βρίσκονται οι περισσότερες BMW στο εργαστήριο του συνεργείου για επισκευή.
Τότε μου είπε να μιλήσω στον κ μπρα ότι αυτός δεν είναι αρμόδιος.
Κάλεσα τον κ μπρα στο τηλέφωνο και του ανάφερα το περιστατικό και αυτός μου είπε ότι θα το φτιάξουμε χωρείς να πληρώσεις τίποτε. Του είπα για άλλη μια φορά ότι εγώ από τα πρώτα 400 χιλιόμετρα ζητώ να μου την αλλάξουν και όχι να μου την επισκευάσουν γιατί εγώ έδωσα 25500.00 ευρώ για να αγοράσω καινούρια μοτοσικλέτα την οποία έχουν αλλάξει επανειλημμένα διάφορα ανταλλαχτήκαμε την οποία τελικά έχω 3 φορές κινδυνέψει σοβαρά η Ζώη μου και την τέταρτη φορά τώρα έπαθα ατύχημα . τι περιμένουν να σκοτωθώ πρώτα? Όταν του ανάφερα ότι έχω πάνω από 5 μάρτυρες να καταθέσουν το τι είδαν μου είπε ότι θα καταθέσουν ότι τους πω εγώ, θεωρώντας ότι θα τους πλήρωνα να καταθέσουν ψέματα.
Μου ανάφερε ότι η πολιτική της bmw (εσείς δηλαδή) είναι να μην αντικαταστούνε οι μοτοσικλέτες σε καμία περίπτωση αλλά να επισκευάζονται..
Εγώ του είπα ότι όχι μόνο θέλω να μου την αλλάξουν αλλά να με αποζημιώσουν για τα έξοδα και την ταλαιπωρία που έχω τραβήξει αυτά τα χρόνια αλλά και να με αποζημιώσουν για το ατύχημα που έπαθα και για της ήμερες που δεν μπορούσα να εργαστώ λόγο του ατυχήματος.
Μου είπε ότι αυτό δεν πρόκριτε ποτέ να γίνει .και το μόνο που θα κάνουν για εμένα είναι να πάω την μοτοσικλέτα μου να την επισκευάσουν.
Εγώ αρνήθηκα να την αφήσω και έφυγα για το σπίτι μου. Την δευτέρα 22/ 6/ 2009 κινούμε πια οριστικά με τον δικηγόρο μου να ζητήσω το δίκιο μου από την δικαιοσύνη.
Επίσης θα γίνει καταγγελία στην μοτοσικλετιστή ένωση καταναλωτών , και στον συνήγορο του πολίτη . θα ζητήσω να τιμωρηθείτε με την παραδειγματικά γιατί όχι μόνο κινδύνευσα εγώ και έπαθα ατύχημα αλλά μπορούσαν να εμπλακούν και άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα με ανυπολόγιστες συνέπειες..
Επίσης το κείμενο αυτό μαζί με τις φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο ιντερνέτ σε άλλα τα ελληνικά φόρουμ ώστε να αποτρέψουν τους μελλοντικούς αγοραστές να αγοράσουν της μοτοσικλέτες σας.
ήδη από τα προηγούμενα ημεηλ και της επικοινωνίες που έχω αναρτήσει στο ιντερνέτ πολλοί μοτοσικλετιστές έχουν γράψει τις περιπέτειες τους με διάφορα μοντέλα σας και την αντιμετώπιση που είχαν από την bmw Hellas όσο στης μοτοσικλέτες αλλά και στα αυτοκίνητα και με χαρά μας βλέπουμε ότι πολλοί την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην αγοράσουν κάποιο από τα οχήματα σας ευχαριστώντας μας για την ενημέρωση στα προβλήματα που παρουσιάζουν στην Ελλάδα.
Είμαι και εγώ επιχηριματιας και αν οι υπάλληλοι μου φέρονταν στους πελάτες μου έτσι μπορεί να μην είχα το δικαίωμα να τους πετούσα στον καιάδα όπου έριχναν τα παιδιά τους οι σπαρτιάτες. αλλά θα είχαν φύγει με τις κλοτσιές. Φαίνετε ότι για να είναι ακόμα στης καρέκλες τους ότι συμφωνείτε με αυτά που κάνουν. Όποτε.
Έχω κάθε δικαίωμα να προστατεύω τους συνανθρώπους μου μελλοντικούς αγοραστές από το να αγοράσουν κάποιο οχήματα σας.

Θα ήθελα να ευχηθώ περάστηκα στον κ ανιτσελι για την υγεία του, το ίδιο βεβαία είχα πάθει και εγώ σε ελαφρότερη μορφή όταν τον Αύγουστο του 2007 έχοντας 3 μήνες την μοτοσικλέτα στην κατοχή μου έχοντας κινδυνευσει είδη 3 φορές να σκοτωθώ και πολλές φόρες με είχε αφήσει στο δρόμο, μου είπε ότι η μοτοσικλέτα δεν είχε τίποτα και δεν θα μου την αλαζανε με αποτέλεσμα από την στενοχώρια μου νοσηλευτικα με υπέρταση την οποία από τότε με υποχρεώνει να παίρνω για όλη μου την ζωή φάρμακα.
Πιστεύω ότι τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας που τον υποχρέωσαν να λαμβάνει από τους δυσαρεστημένους πελάτες σας τον έφτασαν στην κατάσταση αυτή. Και πάλι περάστηκα του.

Θα έχετε νεοτέρα σύντομα από την ελληνική δικαιοσύνη.
Με μεγάλη μου λύπη που ξόδεψα χρήματα να αγοράσω κάποιο από τα αναξιόπιστα οχήματα σας
Ρούσσος Γεώργιος
0030 6977290361

Υγ. υπάρχει και ένα αστείο για τις bmw ..
To 99,9% των bmw που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια είναι ακόμα στον δρόμο.. το 0,1% κατόρθωσαν να φτάσουν στον προορισμό τους χωρείς την οδική βοήθεια….
Ελληνική δικαιοσύνη...αχα
καλή υπομονή στην απόδοσή της...
εγώ μετά από 2.5 χρόνια δεν πέτυχα ακόμα την πρωτόδικη συζήτηση...
οι αναβολές είναι 1 και πλέον έτος η κάθε μία...
καλά ξέτελα...:yz

stavrouliasp
23-06-2009, 20:54
Ναι, αλλά εάν δικαιωθείς παίρνεις την αποζημείωση με εντελώς αξιοσέβαστο τόκο...;)

S.T
23-06-2009, 21:59
Γιώργο (Γιαγιά Αρκούδα)

Εχω παρακολουθήσει όλα τα post σου στο παρών forum.Θετικά ήδα την επίμονη και
μεθοδική σου προσπάθεια (σαν καταναλωτή) κάτω από το τίτλο Γιαγιά αρκούδα-BMW 2-0 προκειμένου να λύσεις το πρόβλημα σου.

Η ισοπεδωτική σου προσέγγιση κάτω από το τίτλο "Προσοχή κίνδυνος είναι BMW"
είναι εσφαλμένη και ατυχής.

Εκτιμώ ότι έχασες ότι είχες "κτήσει" με το πρώτο post και επί πλέον με τα γραφόμενα
σου υπερέβεις να "νόμιμα" και προς την BMW Hellas και προς το forum.
Eκτιμώ επίσης ότι ο νομικός σου σύμβουλος θα διαφωνήσει για τα όσα έγραψες στο
post σου , "αδυνατίζοντας" το οπλοστάσιο σου και ταυτόχρονα εκθέτοντας τον εαυτό
σου.

Στις περιπτώσεις σαν και τη δική σου , υπήρξαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες
τις εταιρείες.Ο νομοθέτης δε ,έχει προβλέψει την "ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ" και μπορείς να την ακολουθήσεις με όσα κατέγραψες ότι σου συνέβησαν.

Αφορισμοί και προσβολές προς κάθε κατεύθυνση , δεν βοήθησαν κανένα.Θα συμφωνήσω με τις τοποθετήσεις του Γιάννη Rider , Δημήτρη Arka , Μιχάλη Riko,
Πέτρου Pepax 66 και Διονύση.

Περί after sale service,ικανοποιήση πελάτη,καθεστώς εγγυήσεων,goodwill, θα μπορούσα λόγω μακράς επαγγελματικής εμπειρίας να γράψω πολύ περισσότερα.
Ωστόσο προς το παρόν θα αρκεστώ σ'αυτά , εκτιμώντας ότι θα "χαθούν" στη
τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί τώρα.

Εδώ ακριβώς πιστεύω ότι είναι η ουσία στην ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ και μάλλον αυτό είναι που απεύχεται η BMW διότι θα έχουμε δεδικασμένο αν κερδίσει την υπόθεση η γιαγιά αρκούδα.Και φυσικά δεν νομίζω να χαλάει κανέναν αν έχουμε κάτι τέτοιο στα χέρια μας.

billy_bmw
23-06-2009, 22:50
Φίλε Γιώργο

Κάποτε κινδύνεψες πολύ περισσότερο με το Kawasaki ZZR όταν έσπασε ο κινητήρας και πήρε φωτιά η ΜΟΤΟ σου στο μέσο της Εθνικής καθώς επιστρέφαμε μαζί απο τα MOTO GP στην Ιταλία πριν 2-3 χρόνια.

Δύο-τρεις ερωτήσεις μόνο ίσως και αφελείς.

1.Στράφηκες δικαστικώς εναντίον της Kawasaki?

2.Κακοχαρακτήρισες την Kawasaki και τη τυχών αναξιοπιστία της σε κάποιο kawasaki forum ή σε άλλο forum?

3.Θεωρείς ότι δεν έπρεπε να βγάλει πρόβλημα μια ΜΟΤΟ στον άξονά της έστω και καινούργια και κάτι τέτοιο το βρίσκεις αδικαιολόγητο?


...Καλά ξεμπερδέματα κυρίως με την υγεία σου διότι τίποτε άλλο δεν αξίζει τόσο.

ntinopoulos
23-06-2009, 23:04
Φίλε Γιώργο

Κάποτε κινδύνεψες πολύ περισσότερο με το Kawasaki ZZR όταν έσπασε ο κινητήρας και πήρε φωτιά η ΜΟΤΟ σου στο μέσο της Εθνικής καθώς επιστρέφαμε μαζί απο τα MOTO GP στην Ιταλία πριν 2-3 χρόνια.

Δύο-τρεις ερωτήσεις μόνο ίσως και αφελείς.

1.Στράφηκες δικαστικώς εναντίον της Kawasaki?

2.Κακοχαρακτήρισες την Kawasaki και τη τυχών αναξιοπιστία της σε κάποιο kawasaki forum ή σε άλλο forum?

3.Θεωρείς ότι δεν έπρεπε να βγάλει πρόβλημα μια ΜΟΤΟ στον άξονά της έστω και καινούργια και κάτι τέτοιο το βρίσκεις αδικαιολόγητο?


...Καλά ξεμπερδέματα κυρίως με την υγεία σου διότι τίποτε άλλο δεν αξίζει τόσο.
...και τη σωματικη αλλα και την ψυχικη!:(

billy_bmw
23-06-2009, 23:06
....έκανα λάθος πριν αντί για άξονα γράψε διαφορικό :rolleyes:

billy_bmw
23-06-2009, 23:08
Παρακάτω ένα χρήσιμο site με όλες τις εταιρίες και τα προβλήματα οπου παρουσιάζουν οι ΜΟΤΟ.

http://www.motorcyclistonline.com/motorcycle_recalls/index.html


....Φίλος με Υamaha FZ1 και ραγισμένο πλαίσιο απο κατασκευής τράβηξε την ίδια ταλαιπωρία αλλά να πω την αλήθεια του την αλλάξαν μιας και ήταν σε ανάκληση....(πάλι καλά που τον προλάβανε).

Fast&Furious
24-06-2009, 00:32
Να κανω και εγω μια ερωτηση βρε παιδια για να μαθω και εγω καποια πραγματα?????????
Οχι τιποτα αλλο εχω κατι φτωχαδακια φιλους καλους που ο ενας εχει ενα 430 φερραρι ενα γκεμπαλα καγιεν ενα μπετλει που του εσπασε το σασμαν και το εφτιαξε ο μακακας αντι να παει στην εταιρια και να πει εγω εδωσα 300000€ και εσπασε το σασμαν δωστε μου ενα καινουργιο.:mad::mad:
Ο δε αλλος εχει ενα 911 τουρμπο 150000€ και αυτος απο σασμαν την πατησε αλλα και αυτος το εφτιαξε ειναι και αυτος μακακας που εδωσε τοσα λεφτα και δεν ζητησε καινουργιο.:hmmm:
Και εχω αρκετους ακομα αλλα δεν υπαρχει λογος να τους πω ολους..γιατι το νοημα το πιασατε....;);)
Για να μπορεις να λυσεις ενα προβλημα θα πρεπει να εισαι και εσυ αυτος που εχει την καλη διαθεση να το κανει..
Τωρα αν νομιζεις οτι με ολα αυτα που λες και κανεις οτι θα βρεις λυση στο προβλημα σου τι να πω συνεχισε και καντα..
Δεν εχει να κανει τι μαρκα παιρνεις εχει να κανει με το αν καταλαβαινεις οτι ολα βγαζουν ζημιες..οταν το καταλαβετε αυτο θα ειναι η ζωη σας πιο ηρεμη και πιο χαλαρη..
Και τελος εγω αυτο που ξερω ειναι με καλη διαθεση ολα τα προβληματα βρισκουν καλο τελος αλλα οχι ετσι και με αυτο τον τροπο.........:):)

Fast&Furious
24-06-2009, 00:36
Και κατι αλλο που ξεχασα αμα δεν σου κανει το BMW sell the damn thing κατι αλλο and get on with your life..φιλικα..:):)

nek21
24-06-2009, 00:41
[QUOTE=Fast&Furious;43196]Και κατι αλλο που ξεχασα αμα δεν σου κανει το BMW sell the damn thing κατι αλλο and get on with your life..φιλικα..:):)[/QUOT
ρε φιλε κανε μια μεταφραση:sm7::sm7::sm7:

Ionlab
24-06-2009, 00:46
Αγαπητοί φίλοι
Γενικά περι εγγυήσεων επικρατεί χάος. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι αν ένα εξάρτημα αντικατασταθεί η εγγύηση που το καλύπτει ΔΕΝ είναι η αρχική αλλά ανανεώνεται. Κάτι το οποίο ΟΛΕΣ οι εταιρίες το κάνουν γαργάρα μέχρι να τους θέσεις το ερώτημα γραπτώς αφού τους έχεις κοινοποιήσει όλη την ισχύουσα νομοθεσία.
Αντίστοιχα συμβαίνουν και με τις επιστροφές...σε ελάχιστα καταστήματα σας επιστρέφουν χρήματα ώς ώφειλαν.
Αυτό σημαίνει ότι αν κάτι χαλάει "τακτικά" και είσαι από τους τυχερούς που χαλάει σε λιγότερο από 2 χρόνια θα πρέπει πάντα να αντικαθίσταται ΔΩΡΕΑΝ. ΤΙ γίνεται αν ΔΕΝ είσαι από τους τυχερούς;

Όσον αφορα τους χαρακτηρισμούς απο την γιαγιά αρκούδα να πω πως είναι ατυχείς, όπως αντίστοιχα ατυχείς ήταν και οι χαρακτηρισμοί του Δημήτρη όταν αναφερόταν σε ΤΥΧΟΝ προβλήματα κτλ..αλλά δεν έχει νόημα να επεκταθώ.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο καβαλάει την μηχανή να σημειώσω πως σύμφωνα με την BMW αν κατάλαβα καλά η μηχανή είναι εντάξει και εγγυάται το "αξιόπλοό" της από την στιγμή που βγαίνει από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Επομένως αν και στην θέση του ΔΕΝ θα την οδηγούσα έχει κάθε δίκιο να την καβαλάει.

Οσον αφορά τα BMW γενικώς αλλά και όλα τα μηχανάκια ανεξαιρέτως ΝΑΙ είναι κίνδυνος. Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις ένα πρόβλημα το οποίο χτυπάει όλα τα BMW με άξονα...ο οποίος υποτίθεται το 2004 ΔΕΝ θα απαιτούσε συντήρηση ΠΟΤΕ (πράγμα το οποίο η ίδια η εταιρία αναιρεσε σχετικά πρόσφατα) και για το οποίο ΔΕΝ υπάρχει προγραμματισμένη αλλαγή ανταλλακτικού μετά από Χ χλμ.
Όπως γνωρίζετε υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το ΓΙΑΤΙ χαλάει. Μια απο αυτές έχει να κάνει με πρόβλημα εκ κατασκευής.
Σε κάθε περίπτωση αν αγόραζα ενα νέο μηχανάκι και μετά από 2-3 ακόμα και 5Κ χλμ παρουσίαζε πρόβλημα γιατί να το λουστώ για πάντα. Ας το λουστεί η BMW που το έφτιαξε και πέρασε τον "ποιοτικό" έλεγχο. Γιατί ουσιαστικά και αυτό μια λογιστική πράξη είναι.
Πόσο κοστίζει η έρευνα για το πως χαλάει + η αλλαγή γραμμής παραγωγής + .. = Α
Πόσο μου κοστίζει η αλλαγή στην εγγύηση στα μηχανάκια που περιμένω να χαλάσουν σε λιγότερο από 2 χρόνια + τυχόν αποζημιώσεις + ...κτλ= Β

Α>Β => Αστο όπως είναι.

Για να μην επεκταθούμε σε θέματα διάρκειας ζωής (θέματα που προέρχονται κυρίως από την αυτοκινητοβιομηχανία). Π.χ. πώς γίνεται να χαλάσουν ταυτόχρονα σημαντικά τμήματα του αυτοκινήτου ώστε η επισκευή να είναι ασύμφορη και να προτιμήσει ο καταναλωτής αντικατάσταση;

Δεν τρέφω αυταπάτες για το BMW που οδηγώ...Το προηγούμενο άδειασε όλα τα λάδια του διαφορικού στον τροχό σε παρατεταμένη στροφή με 150χλμ/ώρα. Αν ήταν καινούρια θα είχα πάει στα κεντρικά στο Μόναχο και θα απαιτούσα να μου δώσουν άλλη. Επομένως εν δυνάμει ΝΑΙ ΟΛΑ τα BMW είναι κίνδυνος.
Ο συγχωρεμένος Lentini (όσοι φτιάχνουν τα μηχανάκια μόνοι τους ξέρουν ποιος είναι) είχε ξεκινήσει μια καταγραφή με τα προβλήματα σε BMW. Με την υποστήριξή του κάποιος είχε καταφέρει την αντικατάσταση της μηχανής του ενώ μέχρι πριν αντιμετώπιζε την άρνηση από την BMW NA.

Το ερώτημα που γεννήθηκε σε μένα είναι το εξής: Τι να τους έδειξε άραγε και να άλλαξαν γνώμη;

Φιλικά Ίων (κατα κόσμον Γιώργος)

gs1150
24-06-2009, 01:35
Επομένως εν δυνάμει ΝΑΙ ΟΛΑ τα BMW είναι κίνδυνος.
Φιλικά Ίων (κατα κόσμον Γιώργος)


..κάποια αεροπλάνα έπεσαν,

κάποια τρένα τράκραν,

κάποια καράβια βούλιαξαν,

κάποια αυτοκίνητα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ χάλασαν ......



ΑΡΑ ...μην ξαναμπήτε σε αεροπλάνο γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξαναμπήτε σε τρένο γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξαναμπήτε σε καράβι γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξαναγοράσετε ΤΟΥΟΤΑ γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξανακαβαλήσετε μηχανάκι γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος-ΘΑΝΑΤΟΣ"



Όλ' αυτά, μόνο χιουμοριστικά μπορώ να τα δω, όπως και χιουμοριστικά βλέπω τα γραφόμενά σου κατά κόσμον Γεώργιε ....



:sm7::sm7::sm7:

Ionlab
24-06-2009, 01:56
Χαίρομαι ιδιαίτερα που "έπιασες" το αστειάκι μου...

ntinopoulos
24-06-2009, 08:55
καλαμπουρτζηδες!!!:p

mjtir
24-06-2009, 09:57
Ερωτησις :

Αν υπηρχε σχεδιαστικο λαθος η κατασκευαστικο η τελος παντων οτιδηποτε στην υλοποιηση του αξονα , δεν θα επρεπε οι <<καταστροφες>> να ηταν εκθετικα περισσοτερες. Τοσες χιλιαδες GS εχουν πουληθει ανα τον κοσμο , και πολλοι απο τους κατοχους τους , την οδηγουν στα ορια . (Δεν λεω οτι δεν παρουσιαζει προβληματα ο αξονας. Αυτο ειναι γνωστο και νομιζω καθε υποψηφιος αγοραστης το γνωριζει μιας και εχει παρει αρκετη δημοσιοτητα το θεμα παγκοσμιως) .

Καπου υπαρχουν αληθειες και καπου υπαρχουν ψεματα....:confused::confused::confused:

Σε καθε περιπτωση και με την συμφωνη γνωμη των διαχειριστων θα μπορουσε να δημιουργηθει νημα με μια καταγραφη των προβληματων που εχουν προκυψει στον καθενα μας . Θα ειχαμε μια μικρη εικονα εστω αλλα αρκετα αντιπροσωπευτικη για την ελληνικη πραγματικοτητα.....

gs1150
26-06-2009, 07:14
Αρχική Δημοσίευση από Ionlab http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif (http://www.gsforum.gr/showthread.php?p=43204#post43204)
Επομένως εν δυνάμει ΝΑΙ ΟΛΑ τα BMW είναι κίνδυνος.
Φιλικά Ίων (κατα κόσμον Γιώργος)




..κάποια αεροπλάνα έπεσαν,

κάποια τρένα τράκραν,

κάποια καράβια βούλιαξαν,

κάποια αυτοκίνητα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ χάλασαν ......



ΑΡΑ ...μην ξαναμπήτε σε αεροπλάνο γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξαναμπήτε σε τρένο γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξαναμπήτε σε καράβι γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξαναγοράσετε ΤΟΥΟΤΑ γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος"

μην ξανακαβαλήσετε μηχανάκι γιατί είναι "εν δυνάμει κίνδυνος-ΘΑΝΑΤΟΣ"



Όλ' αυτά, μόνο χιουμοριστικά μπορώ να τα δω, όπως και χιουμοριστικά βλέπω τα γραφόμενά σου κατά κόσμον Γεώργιε ....



:sm7::sm7::sm7:

Χαίρομαι ιδιαίτερα που "έπιασες" το αστειάκι μου...



..με έκπληξη διαβάζω άλλα πράγματα σήμερα στην απάντησή σου.
Εσύ έγραφες για αεροπλάνα-εγγυήσεις-ανακλήσεις, και τώρα διαβάζω "έπιασες το αστειάκι μου":hmmm::hmmm::hmmm:
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα άλλαξες .........................:hmmm::hmmm::hmmm:

alx_k
26-06-2009, 19:31
Συναδελφοι,
Απευθύνομαι σε όλους εσας που απαντησατε στην ‘’γιαγιά αρκούδα’’, και σας λεω ότι ΟΛΟΙ εχετε δικιο σε αυτα που γραφετε και υποστηριζετε!!! Ναι, εχετε δίκιο, όμως...., ελατε στην θεση του, εχει δωσει 25,000ε που για πολλους ειναι περισσότερα απο τους μισθούς ενος ολοκληρου χρόνου κι αντιμετωπιζει χρόνια προβληματα τα οποια δεν βρίσκουν λυση!!!!! Αυτό απο μονο του ειναι ανεπιτρεπτο οχι μονον για την BMW αλλα και για την Kymco, Zogshen κ.α Ταιβανο/Κινεζικες φτηνές εταιρείες!!! Δεν μπορεις να αγοράζεις ενα brand name της εμβελειας αυτής, να δινεις ενα σκασμο λεφτά και να μην μπορουν να φτάξουν την όποια βλαβη οσο σπουδαία / περιπλοκη ειναι!!! Οπως και να το δει κανεις ειναι απαραδεκτο!!! Κι απο οσο ξερω ο ανθρωπος ταλαιπωρειται καιρό τώρα!!!!!
Ξεχειλιζει απο αγανακτηση το ποστ του και καταλαβαινω οτι απο αυτην παρασυρεται και καταφευγει σε χαρακτηρισμους για την μαμα εταιρεία!! Αλλα, για σκεφτείτε, να συνεβαιναν σε εμας ολα αυτα που συμβαινουν σε αυτον (με –25000ε) πως θα αντιδρούσαμε??? Αλλοι ειναι ψυχραιμοτεροι με τεραστια υπομονη κι άλλοι οχι!!!!


Για την ‘’γιαγια αρκουδα’’


Αγαπητε συνονοματε Γιωργο

Το ποστ σου ειναι χειμαρρώδες και όπως εγραψα και πιο πανω ξεχειλιζει (δικαίως) απο αγανακτηση!!! Καταλαβαινω την εμφαση που ηθελες να δωσεις αλλα απο τον τιτλο και μονον παιρνει η μπαλα ολους τους κατοχους BMW, που ομολογουμενως αντιμετωπιζουν προβληματα (σε αντιθεση με το ονομα και την ιστορια της BMW), αλλα δεν ειναι όλοι!!!! Όμως υπαρχουν, λιγοι ¨η πολλοί δεν εχει σημασια, κι αυτοι που δεν εχουν κανενα προβλημα!!! Θέλεις να το ονομασουμε ‘’τυχη’’ θέλεις να το πουμε ‘’ ο Θεός εβαλε το χερι του’’ όπως και να το πουμε υπαρχουν κι αυτοι!!!! Δεν μπορεις να το αμφισβητείς ολοκληρωτικά!!!
Στο δευτερο ποστ σου καταφερνεσαι εναντίον του φορουμ και των συντελεστων του, γιατί? Ο Αρκας δεν σου εγραψε κατι προσβλητικό εν αντιθεση με εσενα που τον/τους ‘’ελουσες’’ κανονικά!!! Αυτο το φορουμ (όπως κι αλλα) ειναι γεματο απο παραπονα για τα προιοντα BMW και σε κανενα σημειο οι αντμιν δεν παρενεβησαν να τα ‘’κοψουν’’ διότι έπρεπε να ειπωθουν και να μαθευτούν!! Δεν νομιζω να θελουν να χαιδεψουν τα αυτια κανενός και καμιανής εταιρείας!!! Αν ηθελαν κατι τετοιο θα ‘’εκοβαν’’ πολλούς ποσταδόρους!!!
Αγαπητε Γιωργο, σε παρακολουθω καιρό τωρα (ειναι κανα δυο χρονια νομιζω) κι απο άλλο φορουμ και ανγνωριζοντας σε απο τα γραφομενα σου σαν εναν σοβαρό και μετρημενο ανθρωπο για το τέλος αφησα τα περι ‘’χρηματοδοτησεως’’!! Πολυ ευαισθητο θεμα πραγματι αλλα.....δεν αφορα εμας!! Ο καθε ιδιοκτητης φορουμ εχει το δικαιωμα να βρισκει λεφτά για να ‘’τρεξει’’ το φορουμ του όπου θελει και μπορει!!! Εφόσον τα μελη δεν εχουν καμια οικονομικη επιβαρυνση (θυμιζω οτι σε άλλα φορουμς υπαρχει το ‘’paypal donate’’), και τα χρηματα δεν προερχονται απο παρανομες δραστηριότητες.......τι μας μέλει? Μπορει ο ιδιοκτητης να τα βρει μεσω συνβεργαζομενων καταστηματων (εδω δεν υφισταται κατι τετοιο), μπορει να τα βρει μεσω διανυκτερευσεων σε Πανελληνιες (που ουτε αυτο υφισταται εδω), μπορει...., μπορει.........θα μπορουσα να σου παραθεσω αλλους 10 τρόπους!!!
Νομίζεις οτι αν υπηρχε ‘’χρηματοδοτηση’’ απο την BMW Hellas θα με αφηνανε εμενα να γράφω τις παπαριές περι αξιοπιστιας των BMW και να ποσταρω τα λινκς για τις ανακλησεις τους που καποιες δεν εχουν αναγγελθεί ποτέ στην Ελλαδα? Αυτο μονον κακο κανει στην BMW Hellas αλλα........ειμαι εδω!! Αν με διαβαζεις θα εχεις παρατηρησει ποσο καυστικός γινομαι ορισμενες φορές κιας γραφω σε BMW φόρουμ εχοντας Χοντα μια ζωή!!! (πλην μιας εξαιρεσης που ειχα BMW!!!!
Αυτο Γιωργη λεγεται, κατα την γνωμη μου, ελευθερία του λογου!!! Την οποια ελευθερια δεν θα την ειχαμε αν τα πραγματα ηταν ετσι όπως τα λες!!!

Για το τέλος, κανεις δεν θέλει να διαγραφτεις, εξ άλλου οι ιδιοκτητες ειναι φανατικοι ‘’πολεμιοι’’ των διαγραφων του ‘’ban’’ κι αλλων συναφών!!!
Εχουμε μια καλη παρεα εδω μεσα, μονον λιγο ‘’πολιτικη’’ χρειαζεται στα γραφομενα μας για να μην χανουμε και το δικιο μας!!!!


:sm8:
:sm5:

Ionlab
27-06-2009, 16:38
..με έκπληξη διαβάζω άλλα πράγματα σήμερα στην απάντησή σου.
Εσύ έγραφες για αεροπλάνα-εγγυήσεις-ανακλήσεις, και τώρα διαβάζω "έπιασες το αστειάκι μου":hmmm::hmmm::hmmm:
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα άλλαξες .........................:hmmm::hmmm::hmmm:

Πράγματι έτσι ξεκίνησα αλλά αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να καθήσω να εξηγήσω το τι έχει κάνει η BMW με το θέμα όλα αυτά τα χρόνια....
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όμως έγραφα ότι όταν πέφτει ένα αεροπλάνο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βρουν το αίτιο και μετά αν διαπιστωθεί τεχνικό σφάλμα γίνεται διόρθωση σε όσα πετάνε...
Φυσικά και μια BMW δεν είναι αεροπλάνο αλλά το πρόβλημα θα μπορούσε τόσα χρόνια να έχει διορθωθεί.
Μάλιστα στο 1200 είχε και εγγύηση εφ όρου ζωής...ωραίο αστειάκι όπως αποδείχθηκε.

Ο λόγος που το άλλαξα είναι γιατί δεν είχα όρεξη να μπω σε έναν αέναο κύκλο μακροσκελών εξηγήσεων. Όποιος καταλαβε το ύφος των λεγόμενων μου κατάλαβε...Γιατί και σε μένα αδειασε τα λάδια το 850 σε μια παρατεταμένη δεξιά σε αυτοκινητόδρομο στην Σλοβενία δικάβαλος με την γυναίκα μου...Όχι απροειδοποίητα όμως...είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πηγαινε καλά γιατί ένιωθα έναν κραδασμό (δεν έμοιαζε κάτι σοβαρό και ούτε μπορούσα να το προσδιορίσω στο πίσω μέρος)...όμως τότε δεν γνώριζα τίποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα την σοβαρότητά του και για τα BMW γενικότερα.
Δεν έπεσα...αλλά δεν θα ξαναδοκίμαζα την τύχη μου ξανά έτσι...

Αν εσύ θυμάσαι και κάτι επιπλεόν που είχα προσθέσει και το παρέλειψα παρακαλώ να με συμπληρώσεις έτσι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

Ionlab
27-06-2009, 16:43
Αντίστοιχα ισχύουν και για τα servo...Λίγα χαλάνε....αλλά όταν χαλάνε σε κόβει κρύος ιδρώτας μέχρι να συνειδητοποιήσεις γιατί δεν φρενάρεις....
Αλλά εκεί δεν φταίει η BMW αλλά αυτός που κάνει το service και αλλάζει τα υγρά των φρένων στην μηχανή αφήνωντας ελάχιστο αέρα μέσα η ύπαρξη του οποίου μασκάρεται από την λειτουργία του servo.
Γι' αυτό και υπάρχει και ειδική λειτουργία στο GT1 γι' αυτό.

γιαγια αρκουδα
29-06-2009, 08:44
την επιθεση που δεχτηκα στο φορουμ αυτο απο ατομα που με ξερουν δεν τιν περιμενα.
αντι θα θηκτουν απο την bmw θυκτικαν τα μελοι του φορουμ. αυτο για εμενα ειναι παραξενο.
μπορει φιλε αρκα να μην εχο αποδιξεις οτι σας επιδοτη η bmw αλλα το να δεχεσε επιθεση απο τους διαχιριστες γιατι εβαλες ενα ποστ να ενοιμεροσειw τον κοσμο για το τι γινετε με της μοτοσικλετες της bmw .... πιος ο λογος για τοσο μενος?
ναι μπορει αν ειναι οπος λετε μερικοι το δικο μου σκουπιδι αλλα μιπος καποιοι που διαβασουν σκευτουν οτι και το δικο τους ειναι σκουπιδι που τους εβγαλε τοσα προβλιματα?
οτι γραφω εγω εδω το στελνο και στην γερμανια . γιατι αυτοι δεν αγαπανε την bmw που στο κατω κατω απο αυτην τρονε? γιατι δεν θηγονται?
αντι να μου κανουν αυτοι αγωγη που ας πει κανεις οτι ενοιμερονοντας τον κοσμο χανουν πελατες , με απιλεις εσυ οτι θα μου κανεις αγωγη? σε ξαναροτο δεν σου φενετε παραξενο.
μεταξυ καποιων <<φιλων πιστευω>> που μηλανε και γραφουν τοσο καιρο το να σου πει καποιος οτι με εθηξες χορεις να του εχεις επιτεθη προσοπικα και να σου επιτεθη αυτος, καποιος δεν ειναι παρεξενο? οποτε μην εισαι τοσο ευθηκτος δεν επιτεθηκα προσοπικα σε κανεναν του φορουμ οτι γραφω το κανω να βλεπει ο κοσμος και να φιλαγετε. οπως ειπε καποιος συνφορουμιτης σε αλλο φορουμ .<< δεν δεχομε σε αυτην την εταιρια και με τον τιμοκαταλογο που εχουν ουτε ενα σκουπιδι να βγενει στην παραγωγη>> και συμφωνο απολιτα. οποτε θα φωναζω οτι φτιαχνουν σκουπιδια για να τα ελεγχουν ακομα και βιδα βιδα. και σου λεω εγω αν δεν τα γραψω και παρει καποιος αλλος φιλος σου η συγκενης σου? θα το ηθελες να τραβιξει αυτα που τραβαω? τοτε και εσυ θα βγης και θα φωναζεις οχι αλλα σκουπιδια απο την bmw και ας ειναι το δικος σου το τελειο.
λογο του οτι δεν εχω χρονο λογο του οτι με τον τραυματισμο μου εχουν μινει πισο οι δουλιες μου δεν μπορο να μπενο συνεχεια. οπως και δεν εκατσα να διαβασο και τις 5 σελιδες που εχουν γραψει.
αλλα επιμενο σε κατι ...
οσο βγαζει εστο και ενα στα 1000 που ειναι σκουπιδι δεν εχει σιμασια αν ειναι δικο μου η οχι θα φωναζω για να προστατευσω τον κοσμο και να παψουν να βγαζουν ακομα και αυτο το ενα το σκαρτο.
ξεκολιαζομαστε να βγαλουμε τα λευτα που τα πληρωνουμα δεν τα βρισκουμε στον δρομο ουτε στα σκουπιδια για να μας πουλανε σκουπιδια

georgekostas
29-06-2009, 09:02
...οσο βγαζει εστο και ενα στα 1000 που ειναι σκουπιδι δεν εχει σιμασια αν ειναι δικο μου η οχι θα φωναζω για να προστατευσω τον κοσμο και να παψουν να βγαζουν ακομα και αυτο το ενα το σκαρτο.


Δυστυχως δεν υπαρχει,απ'οσο ξερω τουλαχιστον,καμμια εταιρια να εχει τετοια ποσοστα δλδ ουτε ενα σκαρτο στα 1000.
Ενας φιλος πηρε μια Mercedes καινουρια αξιας 100.000 ευρω και στο πρωτο εξαμηνο εμεινε στο δρομο και τον μαζευανε.Μ'αυτη τη λογικη ολα τα μηχανοκινητα μεσα ειναι σκουπιδια συμψωνω και γω.

ntinopoulos
29-06-2009, 09:27
την επιθεση που δεχτηκα στο φορουμ αυτο απο ατομα που με ξερουν δεν τιν περιμενα.
αντι θα θηκτουν απο την bmw θυκτικαν τα μελοι του φορουμ. αυτο για εμενα ειναι παραξενο.
μπορει φιλε αρκα να μην εχο αποδιξεις οτι σας επιδοτη η bmw αλλα το να δεχεσε επιθεση απο τους διαχιριστες γιατι εβαλες ενα ποστ να ενοιμεροσειw τον κοσμο για το τι γινετε με της μοτοσικλετες της bmw .... πιος ο λογος για τοσο μενος?
ναι μπορει αν ειναι οπος λετε μερικοι το δικο μου σκουπιδι αλλα μιπος καποιοι που διαβασουν σκευτουν οτι και το δικο τους ειναι σκουπιδι που τους εβγαλε τοσα προβλιματα?
οτι γραφω εγω εδω το στελνο και στην γερμανια . γιατι αυτοι δεν αγαπανε την bmw που στο κατω κατω απο αυτην τρονε? γιατι δεν θηγονται?
αντι να μου κανουν αυτοι αγωγη που ας πει κανεις οτι ενοιμερονοντας τον κοσμο χανουν πελατες , με απιλεις εσυ οτι θα μου κανεις αγωγη? σε ξαναροτο δεν σου φενετε παραξενο.
μεταξυ καποιων <<φιλων πιστευω>> που μηλανε και γραφουν τοσο καιρο το να σου πει καποιος οτι με εθηξες χορεις να του εχεις επιτεθη προσοπικα και να σου επιτεθη αυτος, καποιος δεν ειναι παρεξενο? οποτε μην εισαι τοσο ευθηκτος δεν επιτεθηκα προσοπικα σε κανεναν του φορουμ οτι γραφω το κανω να βλεπει ο κοσμος και να φιλαγετε. οπως ειπε καποιος συνφορουμιτης σε αλλο φορουμ .<< δεν δεχομε σε αυτην την εταιρια και με τον τιμοκαταλογο που εχουν ουτε ενα σκουπιδι να βγενει στην παραγωγη>> και συμφωνο απολιτα. οποτε θα φωναζω οτι φτιαχνουν σκουπιδια για να τα ελεγχουν ακομα και βιδα βιδα. και σου λεω εγω αν δεν τα γραψω και παρει καποιος αλλος φιλος σου η συγκενης σου? θα το ηθελες να τραβιξει αυτα που τραβαω? τοτε και εσυ θα βγης και θα φωναζεις οχι αλλα σκουπιδια απο την bmw και ας ειναι το δικος σου το τελειο.
λογο του οτι δεν εχω χρονο λογο του οτι με τον τραυματισμο μου εχουν μινει πισο οι δουλιες μου δεν μπορο να μπενο συνεχεια. οπως και δεν εκατσα να διαβασο και τις 5 σελιδες που εχουν γραψει.
αλλα επιμενο σε κατι ...
οσο βγαζει εστο και ενα στα 1000 που ειναι σκουπιδι δεν εχει σιμασια αν ειναι δικο μου η οχι θα φωναζω για να προστατευσω τον κοσμο και να παψουν να βγαζουν ακομα και αυτο το ενα το σκαρτο.
ξεκολιαζομαστε να βγαλουμε τα λευτα που τα πληρωνουμα δεν τα βρισκουμε στον δρομο ουτε στα σκουπιδια για να μας πουλανε σκουπιδια
ολοι ειδαμε με συμπαθεια το προβλημα σου αλλα δυστυχως ετσι οπως το χειριστηκες εθιξες το forum αλλα και εμας προσωπικα!προσπαθησε να μη βλεπεις εχθρους παντου και αναγνωρισε τα δικα σου λαθη!
επισης ειναι παιδιαστικο να πιστευεις οτι τη σημερινη εποχη μπορει να υπαρξει εστω μια εταιρεια παραγωγης οποιουδηποτε ειδους που να εχει 100% επιτυχια στο προιον που παραγει!
τελος απορω πως βγαζεις συμπερασματα και κρινεις απο τη στιγμη που δεν κανεις τον κοπο να διαβασεις ,οπως ο ιδιος παραδεχεσαι,καν τα μηνυματα που καθισαν και εγραψαν τα μελη του forum!και καταλαβε καλα οτι ουτε αυτοι ειναι αργοσχολοι αλλα ασχοληθηκαν μαζι σου!!!

ntinopoulos
29-06-2009, 09:32
επειδη αυτη η ιστορια εχει τραβηξει πολυ και αρχιζει και μου τη σπαει και επειδη η γιαγια αρκουδα παραδεχεται οτι δε διαβαζει τα μηνυματα μας και το μονο που κανει ειναι να επιτειθεται σε οτι κινειται προτεινω να κλεισει το θεματακι!

essel
29-06-2009, 10:23
επειδη αυτη η ιστορια εχει τραβηξει πολυ και αρχιζει και μου τη σπαει και επειδη η γιαγια αρκουδα παραδεχεται οτι δε διαβαζει τα μηνυματα μας και το μονο που κανει ειναι να επιτειθεται σε οτι κινειται προτεινω να κλεισει το θεματακι!


ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

wolferin
29-06-2009, 11:07
Φιλε Γιαγια αρκουδα,διαβασε πρωτα το μηνυματα απο ολους μας,μην επικεντρωνεσαι σε ενα ατομο, και οταν θα εχεις εμπεριστατωμενη αποψη τοτε θα δεις οτι ολοι συμπασχουμε αλλα δεν ειναι αρεστο σε κανεναν να πλανωνται υπονοιες για οτιδηποτε ασχημο και δη χρηματισμο.
Οπως εσυ ετσι κι εμεις προσπαθουμε να προστατευσουμε τους εαυτους μας απο λογια και πραξεις που μας θιγουν.

Arkas
29-06-2009, 11:39
Φίλε Γιώργο,
σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με την μοτοσυκλέτα σου, ισχύουν όσα σου έχω γράψει παραπάνω.

Σχετικά με την συγνώμη σου, την δέχομαι και για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν, αποδιδόμενο σε μια άσχημη στιγμή σου.

melpo
29-06-2009, 12:23
;Εχω και γω συστυχώς κάποια θέματα με το δικό μου μηχανάκι. Αρχιά να πω στη Γιαγια Αρκουδα, πως τον Κο Βαγιανέλη τον απέφυγα εξ'αρχης για αγορά, γιατί οταν του μίλησα μου απάντησε με ύφος, πως να το πώ, λες και μιλούσε Λορδος σε υποκόμο. ΄΄Αρα δεν εκπλήσομαι με τα αστειάκια του. Τον εκοψα τι είναι εξ' αρχής. Έτσι πήγα στον Παναγιωτόπουλο, όπου κάνω και τα Σέρβις. Εγώ επέλεξα BMW μετά απο ένα μεταχειρισμενο kawasaki250 που ετρωγε πολλα σε service λόγω παλαιότητας.
Είχα μια σιγουριά ότι οι ταλαιπωρίες μου, θα τελείωναν. ΧΑ!
Το μόντελο f650gs (twin) ηταν απτα πρώτα της γραμμής και είχαν 3 στανταρ προβλήμτα. κατι στο ψυγείο, κάτι "βιδες" που αλλάχτηκαν και πρόβλημα στη μετρηση βενζίνης, (κάποια πλακέτα). Είμαι στο τρίτο κατά σειρά θέμα στα 4.000 χλμ, και ανυπομωνω να φτιαχτί γιατι με την αλλαγή του ανατλλακτικού το θέμα δεν έστρωσε..
Καταλαβαίνω την απογοήτευση. Είναι που υποτίθεται παίρνεις αξιοπιστία, και δίνεις για αυτό τόσα λεφτά! Κ όμως δεν είναι δεδομένο της τιμής το τι θα πάρεις.Κρίμα. Εγώ ελπίζω αυτά τα προλήματα τουλάχιστον που και το εργοστάσιο τα ξέρει, να διορθοθουν όλα, και το μηχανάκι μου, να μην βγάλει άλλα, γιατι ειλικρινά, θα λυπηθώ πολύ.
Και με τέτοια κακή αρχή αναρωτιέσαι, δεν μπορει.. και αν έρθουν άλλα? τι θα κάνω? Μηχανή σίγουρα δεν αλλάζει, που να χτυπιέσαι..
Πρέπει να μιλήσεις σίγουρα απευθείας με Γερμανους, και αν..
Δεν θάθελα ποτέ να χρειαστεί να κινηθώ έτσι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Και σε μένα, και σε όποιον εχει προβλήματα με τη μηχανή του. Ειλικρινά είναι κρίμα!!!
Τόση βιτρίνα, και απο πίσω άνθρωποι να ταλαιορούνται ενω έχουν δώσει μια περιουσία!
Αρχίζω να αμφιβάλλω και γω, αν εκανα καλή επιλογή..

wet & dirty
29-06-2009, 12:23
Φίλε Γιώργο,
σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με την μοτοσυκλέτα σου, ισχύουν όσα σου έχω γράψει παραπάνω.

Σχετικά με την συγνώμη σου, την δέχομαι και για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν, αποδιδόμενο σε μια άσχημη στιγμή σου.



:sm8::sm8:

georgekostas
29-06-2009, 12:27
...μου απάντησε με ύφος, πως να το πώ, λες και μιλούσε Λορδος σε υποκόμο.

Και μενα ετσι μου μιλησε και ενας λογος που δεν τον προτημησα ηταν κι αυτος.

wet & dirty
29-06-2009, 12:48
Και μενα ετσι μου μιλησε και ενας λογος που δεν τον προτημησα ηταν κι αυτος.


O τυπος ειναι για κλωτσιές αν πηγενες με κοστουμι και πανακριβω ρολοι τοτε θα είχες αλλη αντιμετόπηση.αν πας και πεις οτι το μοτο σου έχει πρόβλημα και δεν ειναι εκει ο Βασίλης να σου λυση το πρόβλημα εισπράτης μια ειρωνια αλλο πραγμα οτι εσυ φταις το μηχανακι ειναι φτιαγμενω για αλλα πραγματα απο αυτα που κανεις εσυ κτλ.:hmmm:

ο τυπος θελει πελατες να πληρώνουν και να μην ρωτανε!!!:hmmm:

τουσ λεγόμενους μακακες:o:o

Μαυρο στον Μαυρογιαλούρο:p:p:p

wet & dirty
29-06-2009, 15:53
O τυπος ειναι για κλωτσιές αν πηγενες με κοστουμι και πανακριβω ρολοι τοτε θα είχες αλλη αντιμετόπηση.αν πας και πεις οτι το μοτο σου έχει πρόβλημα και δεν ειναι εκει ο Βασίλης να σου λυση το πρόβλημα εισπράτης μια ειρωνια αλλο πραγμα οτι εσυ φταις το μηχανακι ειναι φτιαγμενω για αλλα πραγματα απο αυτα που κανεις εσυ κτλ.:hmmm:

ο τυπος θελει πελατες να πληρώνουν και να μην ρωτανε!!!:hmmm:

τουσ λεγόμενους μακακες:o:o

Μαυρο στον Μαυρογιαλούρο:p:p:p


προσοχη δεν μου ετυχε εμενα κατι τετοιο αλλα ημουν μπροστα σε τετοια φαση...αλλα δεν νομιζω να ειχα διαφορετικη αντιμετόπιση....:hmmm:

xenos
29-06-2009, 17:26
ρε παιδια!!...η γιαγια αρκουδα-γιωργος-ζητησε συγνωμη τελικα η" οχι????...αν ναι!!! δείξτε μου που??..γιατι εγω δεν το βλεπω!!!!:D:D:D:D

DoctorAbo
29-06-2009, 17:30
1) διαχιριστεσ ειστε οτι ωρα θελετε με πετατε απο το φορουμ
2) δεν ειπα ποτε οτι θα κραταο το στομα μου κλιστο 49 χρωνια δεν το εκανα και δεν σκοπευο να αρχισο τωρα
3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.......
4)εγο δεν αναφερα για κανεναν απο τα μελη του φορουμ τιποτα προσβλιτικο. ακομα και στο προιγουμενο φορουμ 5-6 απο εσας παρεξιγηθηκαν γιατι? αφου δεν απευθηνομε σε κανενα μελοσ ? δεν ειναι λιγο παραξενο?
5) επανω γραφει απλα GS FORUM δεν ειδα να γραφει πουθενα (forum μονο για καλα λογια για την bmw) αν το ειχα δει δεν θα εκανα ουτε καν ενγραφη.
6) σε μερικουσ απο εσας μπορει να χαιδευεται τα αυτια σας και τα ματια σας θελοντασ να ακουτε μονο καλα λογια για την bmw. μηποσ με αυτον τον τροπο θυγετε την νοιμοσυνη των υπολιπων μελων που θελουν να μαθενουν και τα καλα και τα κακα τησ bmw. μιποσ εσεις ειστε λαθοσ?

εσεισ εχετε την διαχηριση του φοροθμ και μπορειτε να τα σβησετε ολλα αλλα σε αλλα φορουμ που τουσ αρεση η αλιθεια θελουν να μαθενουν το τι γηνετε για να μην την πατισουν οποσ εγω.
οποτε αν δεν σας αρεση σβηστε τα ολλα δεν εχο προβλιμα υπαρχουν δοξα τον θεο πολλα φορουμ και πολυ κοσμος που διψαει για την αληθεια . αποστε τα προσοπικα μινιματα και τα τηλεφονα που δεχομε για να τουσ δοσο πλιροφοριεσ για το πως να κηνηθουν και με ποιον δικιγορο να κινηθουν δειχνει το οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. τορα αν καποιοι επαναπαυονται στησ δαυνες τοπυσ γιατι η δικια τουσ μοτο δεν εχει η εχει μικροπροβλιματα και κλινουν τα ματια και τα αυτια σε επισιμες ανακινοσεισ της ιδιας τησ bmw στον υπολιπο κοσμο.........
καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......

Αγαπητέ "Γιαγιά Αρκούδα", μπας και πρέπει να αλάξεις το nick name σου σε ..... "Γρια Αλεπού" ?
Το λέω αυτό διότι από το πρώτο αλλά και το δεύτερο κείμενο που έγραψες ήταν λογικό να προκαλέσεις σχόλια ή απόψεις τρίτων.
Δε σε είδα όμως να μπεις σε μια επικοινωνία και να απαντήσεις ή να σχολιάσεις και συ κλπ.

Εάν λοιπόν αυτό απευθυνόταν σε κάθε ένα από τα μέλη του forum και εσύ απλά εννούσες ότι κανείς δε θα έπρεπε να εκφράσει τη γνώμη του πάνω σε όσα διάβασε, απλά, επέτρεψέ μου να σε θεωρώ "Γρια Αλεπού" . Επίτρεψέ το ιδιαίτερα σε μένα που είμαστε και συνομίληκες αλεπούδες.

Φιλάκια Μήτσουλας

leonidas
29-06-2009, 19:17
Αγαπητέ "Γιαγιά Αρκούδα", μπας και πρέπει να αλάξεις το nick name σου σε ..... "Γρια Αλεπού" ?

Φιλάκια Μήτσουλας


:sm3::sm3::sm3::sm3:

xenos
29-06-2009, 22:53
γιαγια αρκουδα πρεπει να ομολογησω οτι με ξαφνιασες!!...παραδέχομαι επίσης οτι έχεις εναν ιδιότυπο γράψιμο-ποσταρισμα- που σε χαρακτηρίζει.....χρειάστηκε να διαβασω κ να ξαναδιαβασω αρκετες φορες τα λεγόμενα σου....ΔΕΚΤΗ η συγνωμη σου!!...κ ριχνω νερο στο κρασι μου!!!:D:D:D:D

manthos-k
30-06-2009, 16:18
Agaphtoi filoi,

kanete lathos pisteyw poy spatalate ton xrono sas apantwntas sto
kyrio giagia. oles oi endeixeis ths grafhs toy katdeiknyoun oti einai
anaxiopistos kai prokateilimenos.

γιαγια αρκουδα
01-07-2009, 07:47
βασιλακη το μοτερ που μου εσπασε οταν γυρνουσαμε απο ιταλια ηταν αυτο που ειχα παρει μεταχηρισμενο να αντικαταστισο το προιγουμενο που μου εσπασε μετα απο 287000. τι να πω στην καβασακι οτι μετα απο κοντα 300000 χιλιομετρα χωρεισ προβλιμα με μετα απο 15-16 χρωνια ενω πιγενα με 295 χιλιομετρα το μοτερ εγηνε ηχο και φως? το να με περνανε με τις κλοτσιες θα ηταν το λιγοτερο.

billy_bmw
02-07-2009, 13:11
βασιλακη το μοτερ που μου εσπασε οταν γυρνουσαμε απο ιταλια ηταν αυτο που ειχα παρει μεταχηρισμενο να αντικαταστισο το προιγουμενο που μου εσπασε μετα απο 287000. τι να πω στην καβασακι οτι μετα απο κοντα 300000 χιλιομετρα χωρεισ προβλιμα με μετα απο 15-16 χρωνια ενω πιγενα με 295 χιλιομετρα το μοτερ εγηνε ηχο και φως? το να με περνανε με τις κλοτσιες θα ηταν το λιγοτερο.

Και πάλι άλλαξες κινητήρα χωρίς παραπάνω αναφορές και τρεξίματα όπως τώρα και υσήχασες.

Αφού δεν έβγαζες άκρη με τη BMW να σου αλλάξουν και να σου δώσουν μια νέα ΜΟΤΟ γιατί δεν δέχτηκες να γίνει αλλαγή του διαφορικού μέσα απο την εγγύηση και τώρα θα είχες ξεμπερδέψει χωρίς να χαλάς λεφτά σε δικηγόρους και χρόνο και ζαχαρένια ρε συ Γιώργο.

Τέλος πάντων εγώ αυτό θα έκανα και για αυτό το λόγο στο αναφέρω.Γιατί εύκολα κάποιος τρίτος σου λέει καλά κάνεις και τρέχεις δικαστικώς αλλά η καρδούλα σου το ξέρει τι απίστευτη ταλαιπωρία και άγχος έχουν όλα αυτά.


Αν αξίζει το κόπο τόσο καιρό να τρέχεις ή απλά να είχες ξεμπερδέψει εξ'αρχής με αλλαγή νέου υλικού εσύ το ξέρεις και το υπομένεις.

gbmw
02-07-2009, 13:52
.Γιατί εύκολα κάποιος τρίτος σου λέει καλά κάνεις και τρέχεις δικαστικώς αλλά η καρδούλα σου το ξέρει .


δικαστικώς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

Είδες εσύ καμιά μύνηση ;;;;;:hmmm::hmmm::hmmm:

Γιατι από ότι μου είπαν τα παιδια από τα scouter, είναι ΜΟΥΦΑ Η ΜΉΝΥΣΗ ....Ετσι για του κόσμου τα μάτια kαι να μας πουλάει μούρη σε μας ΝεύραΝεύρα

GeorgeP
02-07-2009, 14:21
δικαστικώς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:

Είδες εσύ καμιά μύνηση ;;;;;:hmmm::hmmm::hmmm:
γιατι να δουμε την μυνηση του ανθρώπου αυτου? είπε οτι θα κανει, αν την κανει στο τελος ειανι δικια του αποφαση και δεν μας πεφτει λογος νομιζω!!


Γιατι από ότι μου είπαν τα παιδια από τα scouter, είναι ΜΟΥΦΑ Η ΜΉΝΥΣΗ ....Ετσι για του κόσμου τα μάτια kαι να μας πουλάει μούρη σε μας ΝεύραΝεύρα

Το τι μας λενε καλο θα ηταν να το αφηνουμε στην ακρη ¨η να κραταμε το 50% και λιγότερο θα έλεγα!!! Ο καθένας μπορει να λεει οτι θέλει εγω, εμεις, οί υπόλοιποι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τον πιστευουμε τουλαχιστον οχι στο 100%!! Και μάλιστα θεωρω οτι δεν μπορουν να μεταφερονται τα λεγόμενα άλλων σε ενα φόρουμ την στιγμη που δεν τα γράφουν οι ιδιοι!! Διότι αυτοματως χανουν την όποια αξιοπιστια τους!!!!
Αν αυτοι οι ''άλλοι'' εχουν θεσπίσει αντιπροσωπους ας μας το πουν να το ξερουμε, πρίν αυτοαποκαλεστουν κάποιοι ως ετσι και διασσύρουν ατομα μελη αυτου του φόρουμ τα οποια στο κατω κατω ενημερωση εκαναν και δεν εθιξαν κανενα επιπροσωπικου!! Tην BMW ναι την εθιξαν απο εμας όμως κανεναν!

Για το τέλος, περνωντας το μερος μιας εταιρείας τοσο ανοικτα και τοσο απροκαλυπτα - οσο φαινεται απο παρα πολλα ποστ σε αυτο το νημα - δεν την βοηθάμε να καλυτερεψει, αντιθετως την βοηθάμε να επαναπαυθει στις δαφνες της και να θεωρεί τους ''πλουσιους'' πελάτες της ως δεδομένους!!!

skippybi
02-07-2009, 14:46
GeorgeP (http://www.gsforum.gr/member.php?u=157)
δεν εθιξαν κανενα επιπροσωπικου!! Tην BMW ναι την εθιξαν απο εμας όμως κανεναν!


γιαγια αρκουδα (http://www.gsforum.gr/member.php?u=613)
σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ?καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

GeorgeP
02-07-2009, 15:15
GeorgeP (http://www.gsforum.gr/member.php?u=157)



γιαγια αρκουδα (http://www.gsforum.gr/member.php?u=613)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αναφερομαι στο πρωτο πρωτο ποστ της ''γιαγιάς'' που τον πιασατε όλοι απο τα μουτρα και ως φυσικο επακόλουθο μετά εγραψε οτι εγραψε!!!

Αλλα αν ειχαμε δει με συμπαθεια τα γραφόμενα του και ολοι μα όλοι εκφράζαμε αμερίστως την συμπάθεια μας τουλαχιστον στον γράφοντα δεν θα ειχε γράψει τα περι χορηγίας κ.λ.π.!!

gbmw
02-07-2009, 15:37
γιατι να δουμε την μυνηση του ανθρώπου αυτου? είπε οτι θα κανει, αν την κανει στο τελος ειανι δικια του αποφαση και δεν μας πεφτει λογος νομιζω!!




Αν είχε τόσα τρανταχτά επιχειρήματα θα γύριζε σαν ........ στα φόρα να κλαίγεται και δεν θάχε κάνει μύνηση;;;;;;Αν και από οτι διαβάζω τόσες φορες που έχει γράψει έχει υπονοήσει κατ'επανάληψη οτι έχει κανει τη μήνηση...Αλλά εδω και δύο χρόνια ΘΑ τους κάνω ΘΑ τους φτιάξω ΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα:hmmm:
Υπάρχει μια παροιμία που λέει απο ***** ......... και από κοκό τίποτα ....:sm7:





γιατι να δουμε την μυνηση του ανθρώπου αυτου? είπε οτι θα κανει, αν την κανει στο τελος ειανι δικια του αποφαση και δεν μας πεφτει λογος νομιζω!!




εσύ φίλε Γιώργο είσαι διορισμένος ή αυτόκλητος υποστηριχτης του γιγιά;;;;
Ή είσαι ο ρομπέν των δασών των αδυνάτων όπως είσαι ο ρομπέν των δασών των μπεμβεδάκιδων υποδεικνήονταστους όλα τα προβλήματα των μηχανών του;






Για το τέλος, περνωντας το μερος μιας εταιρείας τοσο ανοικτα και τοσο απροκαλυπτα - οσο φαινεται απο παρα πολλα ποστ σε αυτο το νημα - δεν την βοηθάμε να καλυτερεψει, αντιθετως την βοηθάμε να επαναπαυθει στις δαφνες της και να θεωρεί τους ''πλουσιους'' πελάτες της ως δεδομένους!!!



υπάρχουν αντικου#####στές, αντιφασίστες, άθεϊστές, αντιρατσιστές, αντιολυμπιακοί ..... και, και ....
Εσύ είσαι ΑΝΤΙ bmw .....γνωστό ....Για μιά ακόμη φορά το απόδειξες!!!!!!!!Θα ήθελα να σέβλεπα τι θάλεγες άμα σου βρίζανε το μηχανάκι σου σκουπίδι και σένα σε λέγανε ανόητο (δεν λέω μ***** για να μην σε προσβάλω,γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου) επειδή αγόρασες τη συγκεκριμένη μάρκα.Δηλαδή σαν να σου πει κάποιος οτι τα ΠΑΙΡΝΕΙΣ από τη honda για να είσαι αντιμπεμβεδάκιας και να μαζέβεις πελάτες για τα βάρα.....Δεν είναι δικαίωμα του καθενός μας να λέει οτι είναι ευχαριστημένος πολύ ή λίγο από το μηχανάκι του ;Πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρίζουμε;;;;;;;;;Ή αυτός που είναι ευχαριστημένος πρέπει να είναι γλυφτης της εταιρίας μήπως και του κάνει κανά σέρβις δωρεάν;;;;;:cool::cool::cool:


Πραγματικά φιλικά,γιατί πάντα διαβάζω τα τεχνικά σου και σέβομαι τις γνώσεις σου.Αλλά να μου δώσεις το δικαίωμα να έχω και εγώ γνώμη για το μηχανάκι μου(δεν ξέρω αν είχες ποτε BMW για να μπορείς να συγκρίνεις;;;;;; ή ακους τον έναν και τον άλλον;;;:confused:
Εγώ είχα παλιότερα βάρα και ήμουνα ευχαριστημένος (τώρα που το λέω πρεπει να με πούνε γλύφτη της honda;;;;)) υ.γ. τώρα είμαι πιό πολύ ευχαριστημένος με την μπέμπα .....;)

georgekostas
02-07-2009, 16:45
....εσύ φίλε Γιώργο είσαι διορισμένος ή αυτόκλητος υποστηριχτης του γιγιά;;;;
Ή είσαι ο ρομπέν των δασών των αδυνάτων όπως είσαι ο ρομπέν των δασών των μπεμβεδάκιδων υποδεικνήονταστους όλα τα προβλήματα των μηχανών του;

υπάρχουν αντικου#####στές, αντιφασίστες, άθεϊστές, αντιρατσιστές, αντιολυμπιακοί ..... και, και ....
Εσύ είσαι ΑΝΤΙ bmw .....γνωστό ....Για μιά ακόμη φορά το απόδειξες!!!!!!!!Θα ήθελα να σέβλεπα τι θάλεγες άμα σου βρίζανε το μηχανάκι σου σκουπίδι και σένα σε λέγανε ανόητο (δεν λέω μ@λ@κ@ για να μην σε προσβάλω,γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου) επειδή αγόρασες τη συγκεκριμένη μάρκα.Δηλαδή σαν να σου πει κάποιος οτι τα ΠΑΙΡΝΕΙΣ από τη honda για να είσαι αντιμπεμβεδάκιας και να μαζέβεις πελάτες για τα βάρα.....Δεν είναι δικαίωμα του καθενός μας να λέει οτι είναι ευχαριστημένος πολύ ή λίγο από το μηχανάκι του ;Πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρίζουμε;;;;;;;;;Ή αυτός που είναι ευχαριστημένος πρέπει να είναι γλυφτης της εταιρίας μήπως και του κάνει κανά σέρβις δωρεάν;;;;;:cool::cool::cool:

Πραγματικά φιλικά,γιατί πάντα διαβάζω τα τεχνικά σου και σέβομαι τις γνώσεις σου.Αλλά να μου δώσεις το δικαίωμα να έχω και εγώ γνώμη για το μηχανάκι μου(δεν ξέρω αν είχες ποτε BMW για να μπορείς να συγκρίνεις;;;;;; ή ακους τον έναν και τον άλλον;;;:confused:
Εγώ είχα παλιότερα βάρα και ήμουνα ευχαριστημένος (τώρα που το λέω πρεπει να με πούνε γλύφτη της honda;;;;)) υ.γ. τώρα είμαι πιό πολύ ευχαριστημένος με την μπέμπα .....;)

+1000

gsa1200
02-07-2009, 17:04
Αν είχε τόσα τρανταχτά επιχειρήματα θα γύριζε σαν ........ στα φόρα να κλαίγεται και δεν θάχε κάνει μύνηση;;;;;;Αν και από οτι διαβάζω τόσες φορες που έχει γράψει έχει υπονοήσει κατ'επανάληψη οτι έχει κανει τη μήνηση...Αλλά εδω και δύο χρόνια ΘΑ τους κάνω ΘΑ τους φτιάξω ΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα:hmmm:
Υπάρχει μια παροιμία που λέει απο ***** ......... και από κοκό τίποτα ....:sm7:








εσύ φίλε Γιώργο είσαι διορισμένος ή αυτόκλητος υποστηριχτης του γιγιά;;;;
Ή είσαι ο ρομπέν των δασών των αδυνάτων όπως είσαι ο ρομπέν των δασών των μπεμβεδάκιδων υποδεικνήονταστους όλα τα προβλήματα των μηχανών του;








υπάρχουν αντικου#####στές, αντιφασίστες, άθεϊστές, αντιρατσιστές, αντιολυμπιακοί ..... και, και ....
Εσύ είσαι ΑΝΤΙ bmw .....γνωστό ....Για μιά ακόμη φορά το απόδειξες!!!!!!!!Θα ήθελα να σέβλεπα τι θάλεγες άμα σου βρίζανε το μηχανάκι σου σκουπίδι και σένα σε λέγανε ανόητο (δεν λέω μ@λ@κ@ για να μην σε προσβάλω,γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου) επειδή αγόρασες τη συγκεκριμένη μάρκα.Δηλαδή σαν να σου πει κάποιος οτι τα ΠΑΙΡΝΕΙΣ από τη honda για να είσαι αντιμπεμβεδάκιας και να μαζέβεις πελάτες για τα βάρα.....Δεν είναι δικαίωμα του καθενός μας να λέει οτι είναι ευχαριστημένος πολύ ή λίγο από το μηχανάκι του ;Πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρίζουμε;;;;;;;;;Ή αυτός που είναι ευχαριστημένος πρέπει να είναι γλυφτης της εταιρίας μήπως και του κάνει κανά σέρβις δωρεάν;;;;;:cool::cool::cool:


Πραγματικά φιλικά,γιατί πάντα διαβάζω τα τεχνικά σου και σέβομαι τις γνώσεις σου.Αλλά να μου δώσεις το δικαίωμα να έχω και εγώ γνώμη για το μηχανάκι μου(δεν ξέρω αν είχες ποτε BMW για να μπορείς να συγκρίνεις;;;;;; ή ακους τον έναν και τον άλλον;;;:confused:
Εγώ είχα παλιότερα βάρα και ήμουνα ευχαριστημένος (τώρα που το λέω πρεπει να με πούνε γλύφτη της honda;;;;)) υ.γ. τώρα είμαι πιό πολύ ευχαριστημένος με την μπέμπα .....;)



+1200 μόνο στις γενικές απόψεις σου !!!! Ο Γιώργος (georgep) είναι αξιόλογος γράφτης στα τεχνικά σε πολλά φόρουμ του χώρου των μοτοσικλετών !!!!;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
02-07-2009, 20:48
Αν είχε τόσα τρανταχτά επιχειρήματα θα γύριζε σαν ........ στα φόρα να κλαίγεται και δεν θάχε κάνει μύνηση;;;;;;Αν και από οτι διαβάζω τόσες φορες που έχει γράψει έχει υπονοήσει κατ'επανάληψη οτι έχει κανει τη μήνηση...Αλλά εδω και δύο χρόνια ΘΑ τους κάνω ΘΑ τους φτιάξω ΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα:hmmm:
Υπάρχει μια παροιμία που λέει απο ***** ......... και από κοκό τίποτα ....:sm7:








εσύ φίλε Γιώργο είσαι διορισμένος ή αυτόκλητος υποστηριχτης του γιγιά;;;;
Ή είσαι ο ρομπέν των δασών των αδυνάτων όπως είσαι ο ρομπέν των δασών των μπεμβεδάκιδων υποδεικνήονταστους όλα τα προβλήματα των μηχανών του;








υπάρχουν αντικου#####στές, αντιφασίστες, άθεϊστές, αντιρατσιστές, αντιολυμπιακοί ..... και, και ....
Εσύ είσαι ΑΝΤΙ bmw .....γνωστό ....Για μιά ακόμη φορά το απόδειξες!!!!!!!!Θα ήθελα να σέβλεπα τι θάλεγες άμα σου βρίζανε το μηχανάκι σου σκουπίδι και σένα σε λέγανε ανόητο (δεν λέω μ***** για να μην σε προσβάλω,γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου) επειδή αγόρασες τη συγκεκριμένη μάρκα.Δηλαδή σαν να σου πει κάποιος οτι τα ΠΑΙΡΝΕΙΣ από τη honda για να είσαι αντιμπεμβεδάκιας και να μαζέβεις πελάτες για τα βάρα.....Δεν είναι δικαίωμα του καθενός μας να λέει οτι είναι ευχαριστημένος πολύ ή λίγο από το μηχανάκι του ;Πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρίζουμε;;;;;;;;;Ή αυτός που είναι ευχαριστημένος πρέπει να είναι γλυφτης της εταιρίας μήπως και του κάνει κανά σέρβις δωρεάν;;;;;:cool::cool::cool:


Πραγματικά φιλικά,γιατί πάντα διαβάζω τα τεχνικά σου και σέβομαι τις γνώσεις σου.Αλλά να μου δώσεις το δικαίωμα να έχω και εγώ γνώμη για το μηχανάκι μου(δεν ξέρω αν είχες ποτε BMW για να μπορείς να συγκρίνεις;;;;;; ή ακους τον έναν και τον άλλον;;;:confused:
Εγώ είχα παλιότερα βάρα και ήμουνα ευχαριστημένος (τώρα που το λέω πρεπει να με πούνε γλύφτη της honda;;;;)) υ.γ. τώρα είμαι πιό πολύ ευχαριστημένος με την μπέμπα .....;)


Σ' αυτό εδώ το φόρουμ,

όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε - κ να υποστηρίζουν - την γνώμη τους ...

Ακόμη κ ο Γιώργος (Γιαγιά Αρκούδα) ο οποίος "υπερέβη τα εσκαμμένα", (:(:(:()

έχει το δικαίωμα του λόγου κ του αντίλογου ....

Όπως θα πρόσεξες, δεν του τον αφαιρέσαμε,

παρά τις προτροπές του, για την πλήρη διαγραφή των γραφομένων του !!!!




Θα ήθελα να σε παρακαλέσω μόνο,

οι απόψεις σου, να μην έχουν τόσο "αυστηρό" ύφος,

προκειμένου, να κρατήσουμε το επίπεδο του φόρουμ υψηλά,

όπως είναι μέχρι σήμερα ....



Υ.Γ. Η παράκληση, ...... προς ΚΑΘΕ κατεύθυνση ...;)






.

skippybi
02-07-2009, 21:16
αναφερομαι στο πρωτο πρωτο ποστ της ''γιαγιάς'' που τον πιασατε όλοι απο τα μουτρα και ως φυσικο επακόλουθο μετά εγραψε οτι εγραψε!!!

Αλλα αν ειχαμε δει με συμπαθεια τα γραφόμενα του και ολοι μα όλοι εκφράζαμε αμερίστως την συμπάθεια μας τουλαχιστον στον γράφοντα δεν θα ειχε γράψει τα περι χορηγίας κ.λ.π.!!

#1 γιαγια αρκουδα (http://www.gsforum.gr/member.php?u=613)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW...


#2 Arkas (http://www.gsforum.gr/member.php?u=9)
Φίλε Γιώργο!
Καταρχήν θα ήθελα να σου εκφράσω τη συμπάθειά μου για την ταλαιπωρία που υφίστασαι με τα τυχόν προβλήματα της μοτοσυκλέτας σου.
Κατά δεύτερον σου εύχομαι περαστικά και σιδερένιος για το ατύχημα το οποίο υπέστης.
#3 georgekostas (http://www.gsforum.gr/member.php?u=822)
Εκείνο όμως που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι γενικεύσεις και αφορισμοί του τύπου: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW" που αφορούν και απευθύνονται στην πλειονότητα των μοτοσυκλετών που οδηγούμε οι περισσότεροι σ' αυτό εδώ το φόρουμ, προκαλούν το κοινό μας αίσθημα άν όχι μας προσβάλλουν. +1000


#4mjtir (http://www.gsforum.gr/member.php?u=249)
Κυριοι τον ανθρωπο δεν τον γνωριζω προσωπικα.

Αν ομως ειναι ειλικρινης σε αυτα που περιγραφει , πιο πολυ με ενοχλει το γεγονος πως ακομα τρεχει παρα τα γραφομενα του περι BMW.

Αν συνεβαιναν σε εμας τι θα γραφαμε ?

Τι χαρακτηρισμους θα διναμε ?

Τουλαχιστον μην τον πετροβολαμε....:(:(:(

Εκτος αν ειναι τρελος ο ανθρωπος (γιατι κατι τετοιο υπονοειτε) οποτε παω πασο .#5 georgekostas (http://www.gsforum.gr/member.php?u=822)
Δεν κατηγορουμε τον φιλο μας να τον βοηθησουμε και εμεις οπου μπορουμε και εχει 1000 δικια αλλα να μην τα γενικευουμε και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα γιατι οπως ειπε και ο φιλος παραπανω εδω μεσα υπαρχουν εκατονταδες φιλοι της BMW που δεν εχουν προβληματα και κατα καποιο τροπο θα πρεπει να ημαστε λιγο προσεκτικοι στα γραφομενα μας.
Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα στον φιλο και στο τελος να δικαιωθει...


#6 S.T (http://www.gsforum.gr/member.php?u=50)
Ελεος πια.Δεν καταλαβαίνουν εκεί στην BMW πόσο κακό τους έχει κάνει αυτή η ιστορία .Ας του αλλάξουν επιτέλους την μηχανή να βρούν και οι δύο την ησυχία τους.


#7 nek21 (http://www.gsforum.gr/member.php?u=330)
Συμφωνεί με μήνυμα #2 Arkas (http://www.gsforum.gr/member.php?u=9)


#8 skippybi (http://www.gsforum.gr/member.php?u=34)
Συμφωνώ με μήνυμα #2 Arkas (http://www.gsforum.gr/member.php?u=9)


#9 γιαγια αρκουδα (http://www.gsforum.gr/member.php?u=613)
1) διαχιριστεσ ειστε οτι ωρα θελετε με πετατε απο το φορουμ
2) δεν ειπα ποτε οτι θα κραταο το στομα μου κλιστο 49 χρωνια δεν το εκανα και δεν σκοπευο να αρχισο τωρα
3) γιατι προσβαλεστε εσεισ και δεν προσβαλονται απο την bmw ? σασ εβαλαν χερι οτι θα σας κοψουν την επιδοτιση που περνετε για τα εξοδα του φορουμ? ειστε περισοτερο ευεστιτοι εσεισ απο αυτουσ που κατασκευαζουν της bmw? παραξενο αυτο.......
4)εγο δεν αναφερα για κανεναν απο τα μελη του φορουμ τιποτα προσβλιτικο. ακομα και στο προιγουμενο φορουμ 5-6 απο εσας παρεξιγηθηκαν γιατι? αφου δεν απευθηνομε σε κανενα μελοσ ? δεν ειναι λιγο παραξενο?
5) επανω γραφει απλα GS FORUM δεν ειδα να γραφει πουθενα (forum μονο για καλα λογια για την bmw) αν το ειχα δει δεν θα εκανα ουτε καν ενγραφη.
6) σε μερικουσ απο εσας μπορει να χαιδευεται τα αυτια σας και τα ματια σας θελοντασ να ακουτε μονο καλα λογια για την bmw. μηποσ με αυτον τον τροπο θυγετε την νοιμοσυνη των υπολιπων μελων που θελουν να μαθενουν και τα καλα και τα κακα τησ bmw. μιποσ εσεις ειστε λαθοσ?

εσεισ εχετε την διαχηριση του φοροθμ και μπορειτε να τα σβησετε ολλα αλλα σε αλλα φορουμ που τουσ αρεση η αλιθεια θελουν να μαθενουν το τι γηνετε για να μην την πατισουν οποσ εγω.
οποτε αν δεν σας αρεση σβηστε τα ολλα δεν εχο προβλιμα υπαρχουν δοξα τον θεο πολλα φορουμ και πολυ κοσμος που διψαει για την αληθεια . αποστε τα προσοπικα μινιματα και τα τηλεφονα που δεχομε για να τουσ δοσο πλιροφοριεσ για το πως να κηνηθουν και με ποιον δικιγορο να κινηθουν δειχνει το οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα. τορα αν καποιοι επαναπαυονται στησ δαυνες τοπυσ γιατι η δικια τουσ μοτο δεν εχει η εχει μικροπροβλιματα και κλινουν τα ματια και τα αυτια σε επισιμες ανακινοσεισ της ιδιας τησ bmw στον υπολιπο κοσμο.........
καλον υπνο παιδια δεν ξαναμιλαο να μην σασ ξυπνισο.

παρακαλω ακιροστε και την ενγαραφι μου στο φορουμ σας μην καταλαθος μπο και σας ξυπνισο......



...ουδέν άλλο σχόλιο!!!

1. όποιος έχει μάτια και μυαλό καταλαβαίνει ποιός πήρε από τα μούτρα ποιόν...;)

2. από το πρώτο μήνυμα του Αρκά(#2), μέχρι το έννατο του γιαγιά, βρες μου έναν που δεν εκφράστηκε με συμπάθεια απέναντι στο πρόσωπο του γιαγιά...;)

Ionlab
03-07-2009, 00:43
Λυπάμαι ιδιαίτερα που βλέπω μια απίστευτη συμπεριφορά αποδοκιμασίας και μάλιστα απροκάλυπτης όσων εκφέρουν αρνητική άποψη για τη μαμα. Κατηγορίες για αντιμπεμβεδισμο κτλ....θυμίζει άλλες χώρες και άλλες εποχές...
Η άρνηση είναι μια μορφή συμπεριφοράς...όχι όμως πάντοτε η ενδεδειγμένη.
Αντί να στρέφετε τα βέλη σας στην μαμά που δίνει λαβές με διάφορους τρόπους στους άλλους να την κατηγορήσουν (δικαιολογημένα) τα στρέφετε σε αυτούς που σας υποδεικνύουν τις ελλείψεις της εταιρίας...

Μήπως μερικοί γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως; Η για το θέσω σωστά μαμακότεροι της μαμάς;

gs1150
03-07-2009, 11:43
Μήπως μερικοί γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως; Η για το θέσω σωστά μαμακότεροι της μαμάς;


Μήπως μερικοί γίνανε βασιλικότεροι του βασιλέως ;
Η για να το θέσω καλύτερα ..... γιαγιακότεροι του γιαγιά ;:D:D:D:D:D:D

skippybi
03-07-2009, 13:00
3 λαλούν και 2 χορεύουν...

τί είχες Γιάννη τι είχα πάντα...

άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου...

τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω...

στου κουφού τη πόρτα............



Δε μου έρχονται άλλες λαλακίες σόρρυ ρε παιδιά!!!:hmmm::hmmm::hmmm:

doukas tasos
03-07-2009, 13:22
Το βαρέθηκα αυτό το θέμα.:mad:
Καί εγώ είχα προβλήματα με τις μοτό μου
αλλά δέν κάνω έτσι!!!!!!!!!!!

wet & dirty
03-07-2009, 13:25
3 λαλούν και 2 χορεύουν...

τί είχες Γιάννη τι είχα πάντα...

άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου...

τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω...

στου κουφού τη πόρτα............



Δε μου έρχονται άλλες λαλακίες σόρρυ ρε παιδιά!!!:hmmm::hmmm::hmmm:


οσα δεν φτανει η αλεπου ###### και τα πιάνει...;)


να μην πω και εγω την λαλακια μου?????:o:o

GeorgeP
03-07-2009, 13:30
Αν είχε τόσα τρανταχτά επιχειρήματα θα γύριζε σαν ........ στα φόρα να κλαίγεται και δεν θάχε κάνει μύνηση;;;;;;Αν και από οτι διαβάζω τόσες φορες που έχει γράψει έχει υπονοήσει κατ'επανάληψη οτι έχει κανει τη μήνηση...Αλλά εδω και δύο χρόνια ΘΑ τους κάνω ΘΑ τους φτιάξω ΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα:hmmm:
Υπάρχει μια παροιμία που λέει απο ***** ......... και από κοκό τίποτα ....:sm7:
Το αν εχει κανει μυνηση ¨η οχι ειναι δικό του θέμα!! Αν μας έλεγε ‘’σημερα την εκανα την μυνηση’’θα του ζηταγες να την ποστάρει για να πεισθείς?








εσύ φίλε Γιώργο είσαι διορισμένος ή αυτόκλητος υποστηριχτης του γιγιά;;;;
Ή είσαι ο ρομπέν των δασών των αδυνάτων όπως είσαι ο ρομπέν των δασών των μπεμβεδάκιδων υποδεικνήονταστους όλα τα προβλήματα των μηχανών του;
Τον ‘’γιαγια’’ ουτε που τον ξερω ουτε που τον εχω δει στη ζωή μου!! Απλως διακρινω την αγανακτηση του η οποια απορρέει απο 25000ε και ποσταρω πανω σε αυτό! Γιατι σε ενοχλεί αυτό? Εχεις μηπως εννομο ¨η οχι συμφερον στην BMW?

Οι Ρομπεν περασαν και δεν εκατσαν αγαπητέ μου! Οι αδυνατοι ποτε δεν επεβίωσαν σε όλο το ζωικό βασίλειο κι ετσι δεν εχω καμια σχεση μαζί τους αφου ειμαι ακομη ζωντανός!!!
Οσο για τα περι υποδειξεων των προβληματων των BMW, θεωρω την γνωση υψιστο αγαθό οσο σκληρη κι αν ειναι η αληθεια που βγαίνει απο αυτήν!!! Και αυτο μεταφερω εδω σε αυτο το φόρουμ!!! Αν λοιπόν θεωρεις οτι το ταδε προβλημα της GS που ποσταρω και με στοιχεία αποδικνύω σου πεφτει βαρυ στο στομάχι μην με διαβαζεις!!! Υπάρχουν αλλοι, επι μακρον ¨η οχι δεν εχει σημασία κατοχοι GS, που τους ενδιαφερει να μαθουν και κυρίως να ξερουν πριν την οποιαδηποτε αναγγελια απο την ‘’μαμα’’ η οποια μπορει και να μην ερθει ποτε για άλλους λογους!! Και οι οποίοι δεν προσβάλονται αντιθετα το εκτιμουν δεόντως!!!







υπάρχουν αντικου#####στές, αντιφασίστες, άθεϊστές, αντιρατσιστές, αντιολυμπιακοί ..... και, και ....
Εσύ είσαι ΑΝΤΙ bmw .....γνωστό ....Για μιά ακόμη φορά το απόδειξες!!!!!!!!Θα ήθελα να σέβλεπα τι θάλεγες άμα σου βρίζανε το μηχανάκι σου σκουπίδι και σένα σε λέγανε ανόητο (δεν λέω μ***** για να μην σε προσβάλω,γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου) επειδή αγόρασες τη συγκεκριμένη μάρκα.Δηλαδή σαν να σου πει κάποιος οτι τα ΠΑΙΡΝΕΙΣ από τη honda για να είσαι αντιμπεμβεδάκιας και να μαζέβεις πελάτες για τα βάρα.....Δεν είναι δικαίωμα του καθενός μας να λέει οτι είναι ευχαριστημένος πολύ ή λίγο από το μηχανάκι του ;Πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρίζουμε;;;;;;;;;Ή αυτός που είναι ευχαριστημένος πρέπει να είναι γλυφτης της εταιρίας μήπως και του κάνει κανά σέρβις δωρεάν;;;;;

Ναι ειμαι ΑΝΤΙ BMW με μια διαφορα απο τους αλλους ΑΝΤΙ BMWακηδες, πρωτα περασα απο προιοντα της εταιρείας, επαθα, εμαθα και μετα εξεφρασα άποψη!! Κανει μεγάλη διαφορα αυτο!!! Ακομα, ξεροντας και θυμουμενος τι ειχα παθει τοτε και διαβαζοντας εδω μεσα βλέπω οτι τα λαθη επαναλαμβανονται όπως πολλακις εχει γραφτει απο άλλους ΥΠΕΡBMWακηδες και κατοχους BMW. Δεν τα λεω μονος μου, γιαυτους τους φανατικούς αλλα και παθοντες τι εχεις να πεις? Μηπως να μην ποσταρουν το προβλημα τους για να μην θιχτει κάποιος ασχετος ιδιοκτητης αισθανόμενος οτι του θιγουν την εταιρεία? Αν ειναι δυνατόν να τρωμε, πινουμε, κοιμομαστε, πηδαμε στο ονομα της BMW, HONDA του Ολυμπιακου και δεν ξερω κι εγω τι άλλο!

Διαβασες πουθενα στο ποστ του ‘’γιαγια’’ να αποκαλει κανεναν ανόητο? Εγω δεν ειδα κατι τετοιο περαν απο μια γενικη περιγραφη που εκανε σε καποιο σημειο ου ποσταρισματος του!

Η επιλογες που κανω ειτε σε ανθρωπους ειτε σε υλικα πράγματα αφορουν εμενα και προερχονται μετα απο βαθια και πολυ εξεζητημενη αναζητηση με κυριο στοιχειο αναζητησης η συμβιωση ανευ προβληματων!!! Αν κάποιος λοιπόν μου ελεγε οτι το Βαραντερο ειναι ενα αθλιο μηχανακι θα ζητουσα το γιατί, μετα θα εξηγουσα απο την μερια μου το πώς, θα ανοιγαμε μια ωραια συζητηση και θα καταληγαμε σε συζητηση σε προσωπικο επιπεδο διότι θα ηθελα να μαθω τα παντα για το προβλημα που παρουσιασε ενα ιδιο μηχανακι με το δικό μου!!! Η προτερη γνωση που λεμε πιο πανω!
Και φυσικά δεν θα παρεξηγιόμουνα ουτε θα το έπαιρνα κατάκαρδα ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΑ και καμια Χοντα, απλα θα εψαχνα το γιατί για να μαθω! Αν εσυ δεν εισαι αυτου του δόγματος και σου αρεσει το ‘’τυφλό’’ συστημα........δικαίωμα σου!!!


Σχετικα με το ‘’γλυψιμο της εταιρείας και το δωρεάν σερβις’’, αυτο να το ρωτησεις αλλου κι οχι εμενα!!! Διότι όλα τα σερβις τα κανω μονος μου ¨η σε μη εξουσιοδοτημενο και η Χοντα με ξερει μονον απο τα γραμματα καταγγελιων μου (40 τον αριθμό απο το 1982 και μετα) στην Ιαπωνία απευθείας αλλα και στη Ελληνικη δικαιοσυνη με κοινοποιηση μεσω Πρεσβείας στην Ιαπωνία!! Ετσι αγαπητε μου κερδισα τον σεβασμο τους, σου / σας συνιστω να κανετε το ιδιο!!


Πραγματικά φιλικά,γιατί πάντα διαβάζω τα τεχνικά σου και σέβομαι τις γνώσεις σου.Αλλά να μου δώσεις το δικαίωμα να έχω και εγώ γνώμη για το μηχανάκι μου(δεν ξέρω αν είχες ποτε BMW για να μπορείς να συγκρίνεις;;;;;; ή ακους τον έναν και τον άλλον;;;
Εγώ είχα παλιότερα βάρα και ήμουνα ευχαριστημένος (τώρα που το λέω πρεπει να με πούνε γλύφτη της honda;;;) υ.γ. τώρα είμαι πιό πολύ ευχαριστημένος με την μπέμπα .....


Αν με διάβαζες θα ειχες προσεξει οτι ΕΙΧΑ GS 1150 (μετα απο τρια Αφρικα τουιν) την οποια κι αντεξα μολις για ενα 6-10μηνο, δεν θυμαμαι πια, και λιγοτερο απο 10000κμ λογω των πολλων προβληματων που εβγαζε και εχω δημοσιευσει εδω σε αυτο το φόρουμ και τα οποια βλέπω να συνεχιζονται και στα 1200!!!

Φιλικα ΠΑΝΤΑ

NLS
03-07-2009, 14:27
από περιέργεια, τι κατάγγειλες 40 φορές στην Honda;

:)

GeorgeP
03-07-2009, 14:38
από περιέργεια, τι κατάγγειλες 40 φορές στην Honda;

:)
ελλειψη, ανταλλακτικων, αδιαφορια προσωπικου, ελλειψη γνωσεων των εξουσιοδοτημένων (εγω τους πηγαινα τα original service manuals τ οποια εφερνα απο το εξωτερικό την 10ετια του '80), ελλειψη εργαλείων π.χ. το εργαλειακι που μηδενιζει την μνημη στην ECM μετα απο βλαβη που δεν το ειχε κανεις το 2003 και το εφερα απο Αγγλία, αθλια εξυπηρετηση και άλλα πολλά!!

Υ.Γ. που ησουν τοσο καιρό?:hmmm:

NLS
03-07-2009, 15:11
δουλειές

skippybi
03-07-2009, 15:16
δουλειές
:sm7::sm7::sm8:

nek21
04-07-2009, 12:51
οσα δεν φτανει η αλεπου ###### και τα πιάνει...;)


να μην πω και εγω την λαλακια μου?????:o:o

οποιος εχει τη μυγα......να τη φερει πισω!μια και απο μενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ntinopoulos
04-07-2009, 13:06
:sm7::sm7::sm8:
:sm6::sm6::sm6:

Doc
12-07-2009, 19:37
Προς BMW Γερμανίας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW

Εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσω κατά τα λεγόμενα του αφτερ σειλ σέρβις του κυρίου μπρα που με έκρινε ως ψυχοπαθή . εκτός το ότι πρέπει να ξεπεράσω το ότι έδωσα 25500 ευρώ για να παρο ένα σαράβαλο με δυο ρόδες. Καλούμε να ξεπεράσω και τον τραυματισμό που μου προκάλεσε η μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να στερούμε το δικαίωμα να εργάζομαι για να συντηρήσω την οικογένεια μου.
Ανταλλακτικό πέταξε τα λάδια του επάνω στον τροχό με αποτέλεσμα να γλιστρήσει η μοτοσικλέτα να πέσουμε κάτω και να πιάσει το πόδι μου προκαλώντας τραύματα και να με σύρει για μια μικρή διαδρομή μέχρι να ακινητοποιηθεί. Το ότι δεν έσπασε το κόκαλο αλλά και δεν κοπήκαν οι μις του ποδιού μου με πιθανότητα να μείνω ανάπηρος οφείλετε στο ότι πάντα φορώ ρούχα και μπότες μοτοσικλέτας και η μπότα έσωσε το πόδι μου. Μετά από μερικές ήμερες που μπόρεσα να ανεβώ στην μοτοσικλέτα


διαβάζοντας προσεκτικά τι ποστ σου, βγάζω συμπέρασμα ότι οπωσδήποτε ταλαιπορήθηκες, αλλά μάλλον κάπου υπερβάλλεις. Εάν κατάλαβα καλά, λόγω της BMW είσαι ανήμπορος να συντηρείς την οικογένειά σου, αλλά μετά από δεκαήμερο καβαλάς [με χαμηλή ταχύτητα βέβαια] την μηχανή? Οι μύες τελικά δεν κόπηκαν, το κόκκαλο δεν έσπασε, μπότες είχες ευτυχώς, άρα?

Μαζί σου για όποιο πρόβλημα θα έχεις με την μηχανή σου, αλλά να γράφουμε τίμια πράγματα...... Δεν υπερασπίζομαι ούτε BMW ούτε KTM, αλλά ο λόγος πρέπει να είναι ΟΡΘΟΣ.

[Και επειδή και εγώ [περίπου σαν τον κ. Βαγιανέλη] εργάζομαι με κόσμο, ξέρω από πρώτο χέρι, ότι όταν ο πελάτης έχει προκαταβολικά θυμώσει, ότι και να του προτείνεις [ακόμα και "ευτυχώς δεν χτύπησες, κατά τα άλλα, φέρε την μηχανή να σου την φτιάξουμε"] με όλη την ειλικρίνεια, ο θυμωμένος πελάτης δεν θα ευχαριστηθεί και πιθανόν και θα διαστρευλώσει στα λεγόμενα προσδίδοντας έναν υποτιθέμενο ειρωνικό τόνο...]