PDA

View Full Version : Αγώνες Dragster το ΣΚ απο Αυτοκ. Λέσχη Ξάνθης στο αεροδρόμιο Ζυγού


mirn
13-10-2012, 14:03
Αγώνες Dragster, τελικά, το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Ζυγού
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 10:05


http://www.xanthipress.gr/images/resized/images/stories/diatrofh-ygeia/dragster_1_200_200.jpg (http://www.xanthipress.gr/images/stories/DIATROFH-YGEIA/dragster_1.jpg)


Τo διήμερο Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργανώνει στο αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού Ξάνθης τον 3ο αγώνα τύπου Dragster για το 2012.
Η συζήτηση μεταξύ διοργανωτών και Στρατού ήταν μεγάλη πριν τον αγώνα. Τελικά πραγματοποιείται μετά την υπέρβαση προβλημάτων της τελευταίας στιγμής «που ξεπεράστηκαν χάρη σε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας», όπως αναφέρει η Αυτοκινητιστική Λέσχη που σημειώνει ότι «Καθοριστική ήταν η παρέμβαση της ηγεσίας του Δ’ Σώματος Στρατού, στην ευθύνη του οποίου ανήκει το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού.»
Οι συμμετοχές του αγώνα αναμένεται να ξεπεράσουν τις 50 στα αυτοκίνητα. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει καθένας που έχει νόμιμη άδεια οδήγησης, μέχρι και το πρωί της Κυριακής, πριν της έναρξη του αγώνα.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του, με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται, συμμετέχοντας στον αγώνα. Τα χρονομετρημένα περάσματα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα στις 17:00.
Την Κυριακή με βάση τα αποτελέσματα των χρονομετρημένων θα ξεκινήσει ο αγώνας στις 11:00 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15:00 με τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο site του συλλόγου: www.alexanthis.gr (http://www.alexanthis.gr)
xanthipress.gr

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
13-10-2012, 16:33
Πολύ ενδιαφέροντες αγώνες ...

Καλά να περάσετε ... ;)



.