PDA

View Full Version : iOS 6 και Passbook στην Ελλάδα. Το Golden-i δείχνει τον δρόμο…


run
16-10-2012, 13:10
Cool Passes for Passbook

milaraki.com

On October 8, 2012, in by suicico
http://milaraki.com/blog/wp-content/uploads/2012/10/passbooks.jpg
Με την έλευση του iOS 6, γνωρίσαμε και την εφαρμογή Passbook.
Στο passbook μπορούμε να έχουμε ψηφιακές εκδόσεις των εισιτηρίων μας για το αεροπλάνο ή για κάποια συναυλία .
Στο flonsolutions.com μπορούμε να βρούμε μερικά τέτοια passes που υπάρχουν ξεκάθαρα για τον χαβαλέ όπως λέει και ο λάος .
Από εισιτήριο για το Woodstock μέχρι και εισιτήριο για την πτήση 815 της Oceanic Airlines, και όχι μόνο , μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ (http://www.flonsolutions.com/passes.html) .





iOS 6 και Passbook στην Ελλάδα. Το Golden-i δείχνει τον δρόμο…

Το Passbook αποτελεί μία νέα προ-εγκατεστημένη εφαρμογή του iOS 6 (http://www.iphonehellas.gr/tag/ios-6/) η οποία έχει ως σκοπό την φύλαξη όλων των καρτών, εισιτηρίων (αεροπορικά, κινηματογράφου, μέσα μαζικής μεταφοράς κτλ) και κουπονιών σε ηλεκτρονική μορφή, συγκεντρωμένα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον με εύκολη διαχείριση.
Η εφαρμογή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την Ελλάδα καθώς πλήθος εταιρειών αναμένεται να το υποστηρίξει.
Την αρχή έκανε το Golden-i, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ψηφιακή κάρτα μέλους μέσω του iOS 6 και του Passbook.

http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/10/ios_6-passbook-ellada-golden_i-1.jpg (http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/10/ios_6-passbook-ellada-golden_i-1.jpg)
Μπορείτε να λάβετε την κάρτα σας μέσω του http://www.golden-i.gr/Gold-Club.html (http://www.golden-i.gr/Gold-Club.html) και αφού επιλέξετε το εικονίδιο του Passbook στο κάτω μέρος της σελίδας.
Έχοντας την κάρτα σας στο κινητό σας μπορείτε να τη δείξετε στο ταμείο για να χρησιμοποιήσετε τα προνόμια του Gold Club. Ακόμη και να μην είστε όμως μέλος του Gold Club αλλά έχετε προβεί σε τουλάχιστον μια αγορά από Golden-i τότε είστε στο επίπεδο Silver.
Στο πίσω μέρος της κάρτας μπορείτε να δείτε τα τηλέφωνα των καταστημάτων καθώς και τις τρέχουσες προσφορές (εαν υπάρχουν).
Η κάρτα σας είναι δυναμική και εφόσον έχετε αφήσει ανοιχτές τις αυτόματες ενημερώσεις θα έχετε πάντα μαζί σας την τελευταία της έκδοση.

http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/10/ios_6-passbook-ellada-golden_i-2.jpg (http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/10/ios_6-passbook-ellada-golden_i-2.jpg)