PDA

View Full Version : Η ΑΕΚ ΕΙΠΕ ..."ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"


ntinopoulos
29-10-2012, 13:08
ΑΕΚ-Πλατανιάς 1-0


Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ένας από τους "νεοσύλλεκτους" της ΑΕΚ, ο Ταξιάρχης Φούντας, χάρισε την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα (1-0). Βελτιωμένοι οι "κιτρινόμαυροι" του Λίνεν, δεν απειλήθηκαν από το νεοφώτιστο Πλατανιά.
Εικόνα αγώνα:
Καλή η άμυνα αλλά η ΑΕΚ «καιγόταν» για γκολ στο ματς με τον Πλατανιά. Η αλλαγή του Γκερέιρο έδωσε τη λύση την ώρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έδειχναν να δυσκολεύονται να κάνουν τα αυτονόητα στην επίθεση.
Στον αγώνα με τον Πλατανιά πέρασε ένα πρώτο ημίχρονο με την Ένωση να έχει την κυκλοφορία της μπάλας αλλά να μην ξέρει τι να την κάνει από το κέντρο και μπροστά. Ο Λαγός προσπαθούσε να παίζει σε όλους τους χώρους, ο Φούντας με μακρινά σουτ έδειχνε ότι το πιστεύει αλλά ταυτόχρονα υπερεκτιμούσε τις δυνατότητες του, και ο Φουρτάδο ήταν τόσο απελπιστικός που σε κάθε επαφή του με την μπάλα ακουγόταν ένα μακρόσυρτο «ωχ» στο ΟΑΚΑ. Την ώρα της αλλαγής του ακούστηκαν αποδοκιμασίες από πολλά σημεία του γηπέδου.
Ο Πλατανιάς είχε τα στοιχεία της ομάδας που έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή αμυντική οργάνωση, περιορισμένο επιθετικό ρίσκο και αντεπιθέσεις κυρίως με μπαλιές από τα μπακ στον Μαραγκουδάκη. Σε καμία όμως από αυτές δεν μπόρεσε η ομάδα από τα Χανιά να δημιουργήσει σημαντική ευκαιρία.
Σε αυτή την ΑΕΚ ποδοσφαιριστές όπως ο Κορδέρο και ο Γκερέιρο μπορούν να κάνουν χωρίς κόπο τη διαφορά. Ο Ισπανός χαφ με δυνατό σουτ στο 50’ έπειτα από γύρισμα του Παπαδημητρίου άγγιξε το γκολ αλλά ο Κηπουρός έδιωξε σε κόρνερ. Η μετάλλαξη της Ένωσης άρχισε στο 59ο λεπτό. Ο Λίνεν πέρασε στον αγώνα τον Γκερέιρο και ο Βραζιλιάνος με σωστές μεταβιβάσεις έδωσε επιθετική πνοή στην ΑΕΚ.
Ο χρόνος που χρειάστηκε η ΑΕΚ για να σκοράρει, από την ώρα που μπήκε ο Γκερέιρο, ήταν επτά λεπτά. Μια κίνηση από τα αριστερά και ένα γύρισμα την κατάλληλη στιγμή προς τον Φούντα έδωσαν την ευκαιρία στο νεαρό μεσοεπιθετικό να σκοράρει με αριστερό σουτ σε κενή εστία. Το 1-0 ήρθε στο 66’ και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ αρκέστηκε στον τρόπο που θα διατηρούσε αυτό το προβάδισμα. Τα κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ενώ στο τέλος θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο γκολ μετά από ένα σουτ του Γκερέιρο το οποίο κόντραρε και πέρασε άουτ.
Κλειδί αγώνα:
Η αλλαγή του Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος έλειπε τις προηγούμενες μέρες στην πατρίδα του για τη γέννηση του παιδιού του, επέστρεψε και μπήκε στον αγώνα την ώρα που ο Λίνεν είχε αρχίσει να απελπίζεται για το πώς θα διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.
Αδύναμος κρίκος:
Ο Φουρτάδο. Είθισται ο αδύναμος κρίκος να είναι από την ομάδα που χάνει αλλά αυτός ο Φουρτάδο ήταν για ακόμη ένα ματς ανεκδιήγητος. Δεν έκανε καμία κίνηση φορ στην αντίπαλη περιοχή, έχανε σχεδόν όλα τα κοντρόλ και οι τοποθετήσεις του δεν προβλημάτισαν την άμυνα του Πλατανιά.
MVP:
Ο Γκερέιρο είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά σε αυτό το ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος έδωσε επιθετική ώθηση στην Ένωση και από δική του ενέργεια προήλθε το γκολ του Φούντα. Αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πανηγυρίσει ο Βραζιλιάνος τη γέννηση της κόρης του.

Ενα μεγαλο μπραβο στην ιστορικη αεκ για την πρωτη της νικη στο πρωταθλημα...
ολοι πιστευω αισθανομαστε συμπαθεια γι αυτη την χωρις παικτες,δοιηκηση,γηπεδο,προπονητικο κεντρο και με ελαχιστους πλεον υποστηρικτες ομαδα,της οποιας τα χρεη εχουμε λουστει παμπολλες φορες ως ελληνες φορολογουμενοι...

jmar
29-10-2012, 13:24
.... και με ελαχιστους πλεον υποστηρικτες ομαδα,....

ελάχιστους?? :rolleyes: 3η στα εισιτηρια ειναι φιλαρακι ;)

Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ δεν μπορει να την σβησει κανεις προεδρος-διοικηση λαμογια...:ye18:

jmar
29-10-2012, 13:37
ΑΕΚ σημαινει προσφυγια!!

Για παντα ΑΕΚ!!!

ΑΕΚ-ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ - YouTube

gsmaniac
29-10-2012, 13:40
Καλοκαίρι του 1992, λίγο μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά και Σαλιαρέλη που πέρασε από τον Ολυμπιακό, ψηφίστηκε από τη Βουλή, πλην του ΚΚΕ, ο νόμος 2021 που κατέθεσε ο τότε υπουργός Οικονομικών, Στέφανος Μάνος.
Ο νόμος είχε τίτλο "Ταμείο διαχείρισης πιστώσεων για εκτέλεση αρχαιολογικών έργων και άλλες διατάξεις" και με τα άρθρα 13, 14 και 15 ρυθμίζονταν τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ένα μεγάλο ποσοστό χαριζόταν.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ απαλλάχθηκε από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο κατέβαλε το δημόσιο. Ταυτόχρονα διαγράφηκαν οι οφειλές προς το δημόσιο για φόρους μεταγραφών, με αποτέλεσμα το ποσό που χαρίστηκε να ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δραχμές, ενώ 5,5 δισ. δραχμές "πάγωσαν" καθώς υπήρχαν εκκρεμείς δίκες.
Για όσους δεν θυμούνται ή επιθυμούν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, ας διαβάσουν το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", όπως παρατίθεται αυτούσιο, την επόμενη της ρύθμισης...
"ΘΡΥΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΜΑΝΟ
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΔΙΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ 5,5 ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ 2 - ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"
ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ...."ΘΡΥΛΟΥ"
"Ρύθμιση των χρεών, σύμφωνα με το γράμμα του... «Θρύλου», αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, καταθέτοντας για ψήφιση στη Βουλή νόμο με τον οποίο δίνεται τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά.
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά.
Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλεόν στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ.
Ικανοποίηση
«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος» τόνισε χθες το βράδυ σε έγγραφη δήλωσή του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού» σημείωσε το αφεντικό των «ερυθρολεύκων».
«Δίνει πίστη και δύναμη σε όλους για να χαράξουμε η νέα πορεία ου Ολυμπιακού. Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, κατέληξε ο κ. Κόκκαλης, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας».
Από την πλευρά του ο κ . Μάνος υπογράμμισε ότι «με την τροπολογία αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε αρκετές ΠΑΕ».
Με την εν λόγω ρύθμιση χαρίζονται στην ομάδα του Πειραιά, εκτός του ποσού των 2,6 δις. κι άλλα περίπου 500.000.000 δρχ, τα οποία αποτελούν ένα μέρος του φόρου δωρεάς για τη μεταγραφή του Λάγιος Ντέταρι.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι συνεπώς υποχρεωμένη να πληρώσει (σε 120 δόσεις) περίπου 1,6 δις. από τα χρέη 11 περίπου δισεκατομμυρίων δρχ. που έχουν βεβαιωθεί συνολικά μέχρι στιγμής. (Ήδη έχουν δοθεί, με βάση την προηγούμενη ρύθμιση, κάπου 400.000.000 δρχ., ενώ στο εξής η μηνιαία δόση θα φτάνει το ποσόν των οκτώ εκατομμυρίων). Παγώνουν τα υπόλοιπα 5,5 δις".


:di20::di20::di20::di20:

Το καλοκαίρι του 1995 οι υπουργοί Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου, Οικονομικών Αλ. Παπαδόπουλος, Βιομηχανίας Κ. Σημίτης και Δικαιοσύνης Αν. Πεπονής βάζουν την υπογραφή τους στο νόμο 2330/95 που ψήφισε η Βουλή με τίτλο «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση της Τράπεζας Κρήτης Α.Ε.».
Ο νόμος αυτός τέθηκε σε ισχύ από τις αρχές του 1996 και στην πράξη έφερε το διαχωρισμό του «υγιούς» κομματιού της τράπεζας από τις «αμαρτίες» του παρελθόντος, προκειμένου να μπορέσει να πουληθεί στη συνέχεια. Ετσι, το ενεργητικό της τράπεζας πέρασε στη Νέα Τράπεζα Κρήτης την οποία εξαγόρασε δύο χρόνια αργότερα έναντι 93 δισ. δρχ. ο όμιλος Λάτση.
Ετσι, η υπό εκκαθάριση εταιρεία Τράπεζα Κρήτης έμεινε να κυνηγά με αγωγή τις διάφορες οφειλές, ανάμεσα στις οποίες και αυτές του Ολυμπιακού.
Αυτή τη στιγμή έναντι της ΠΑΕ εκκρεμούν δύο υποθέσεις ανάμεσα στην τράπεζα και την ΠΑΕ, όπως προκύπτει και από το ενημερωτικό δελτίο που συνέταξε και κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω της μεταβίβασής της από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Για τη μία υπόθεση εκδόθηκε η 1446/2010 απόφαση, η οποία επιδικάζει στην υπό εκκαθάριση εταιρεία το ποσό των 4,04 εκατ. ευρώ εντόκως από την 2/1/1990. Μόνο που το «εντόκως» στην προκειμένη περίπτωση οδηγεί σε τετραπλασιασμό της αρχικής οφειλής: από το 1990 έως το 1995 το δικαιοπρακτικό επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδος (αυτό με το οποίο υπολογίζονται οι τόκοι σε ιδιωτικές διαφορές) κυμαινόταν από 19% έως 42%, με αποτέλεσμα οι τόκοι να πολλαπλασιάζονται. Στις 19 Μαΐου 2011, δηλαδή σχεδόν σε ένα μήνα από σήμερα, η υπόθεση θα εκδικαστεί στο εφετείο.
Πολλαπλάσιοι οι τόκοι
Αν επικυρωθεί εκεί η πρωτόδικη απόφαση, τότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να καταβάλει τα 4,04 εκατ. ευρώ συν 15,5 εκατ. ευρώ σε τόκους! Συνολικά δηλαδή σχεδόν 19 εκατ. ευρώ, συν όποιους άλλους τόκους προκύψουν...
Υπάρχει, όμως, και άλλη μία υπόθεση σε... δολάρια και γερμανικά μάρκα. Από τα ταμεία της Τράπεζας Κρήτης, άλλωστε, δεν είχαν κάνει φτερά μόνο δραχμές αλλά και συνάλλαγμα. Ετσι, η υπό εκκαθάριση τράπεζα διεκδικεί 3 εκατ. δολάρια, 3,2 εκατ. μάρκα, 150 χιλ. φιορίνια και 2.200 ελβετικά φράγκα, όλα εντόκως. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισοτιμίες των νομισμάτων θα υπολογιστούν με τιμές της περιόδου '87-'88. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 1988 ένα γερμανικό μάρκο αντιστοιχούσε σε 80 δραχμές και ένα δολάριο ΗΠΑ σε 140 δραχμές. Τα διεκδικούμενα ποσά, δηλαδή, αναλογούν σε κάτι λιγότερο από 1 δισ. δρχ. της εποχής εκείνης, δηλαδή σε 3 εκατ. ευρώ. Εντόκως και αυτά, με βάση το δικαιοπρακτικό επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Να σημειώσουμε πώς το ελληνικό Δημόσιο παρέστη σε αυτή τη δεύτερη υπόθεση (αν και η εγγύησή του καλύπτει και τις δύο) και ότι το εφετείο έχει οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου... 2012!
Η... εκκρεμότητα των δύο υποθέσεων δείχνει τον τρόπο και τους ρυθμούς με τους οποίους λειτουργεί το ελληνικό κράτος. Και βέβαια, όταν από το 1990 μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει σωρεία άλλων σκανδάλων όπως αυτά της Siemens, του Βατοπεδίου, των ομολόγων και εσχάτως των γερμανικών υποβρυχίων, το πρώτο που βάζει ο κοινός νους ως ερώτημα είναι το εξής: εάν ακόμη χρωστάμε για τα «σπασμένα» του σκανδάλου Κοσκωτά, πότε θα «καθαρίσουμε» από τα χρέη που άφησαν πίσω τα μεταγενέστερα σκάνδαλα;
Οταν τελεσιδικήσει
Τέλος, οι ποδοσφαιρόφιλοι και ειδικότερα οι πολυάριθμοι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν υπόψη την πιθανότητα να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις εις βάρος της ομάδας τους. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι μέτοχοι και το Δημόσιο θα κληθούν να πληρώσουν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν οι πρώτοι -στους οποίους θα πέσει και το μεγαλύτερο βάρος- θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ντούκου ή αν θα ζητήσουν ρύθμιση...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου εκτιμά ότι η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε τέσσερα χρόνια και αναφέρει ότι το ποσό «καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από τη σχετική εγγύηση του ελληνικού δημοσίου».:ha16::ha16::ha16::ha16:

Σε μία εποχή όπου οι οικονομικοί και δημοσιονομικοί δείκτες της χώρας βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, καθώς και η έλλειψη ανάπτυξης και η ρευστότητας αποτελούν μείζονα προβλήματα, προκαλεί εντύπωση πώς η Eurobank EFG, η οποία πρόσφατα ενισχύθηκε κεφαλαιακά με 4.2 δις ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) (όπως και οι Εθνική 6,9 δις ευρώ, Alpha Bank 1,9 δις ευρώ και Τράπεζα Πειραιώς 5 δις ευρώ) έχει αφήσει ένα τόσο σημαντικό ζήτημα σε δεύτερη μοίρα, ειδικά απ'τη στιγμή που «ο Ολυμπιακός έχει στραφεί κατά της απόφασης του Εφετείου που ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ αλλά και κατά της παλιάς τράπεζας Κρήτης που πλέον έχει απορροφηθεί από την Eurobank» όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα.

Πολύς λόγος γίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στον Τύπο για τα χρέη της ΑΕΚ. Όπως όμως αποκαλύπτει έρευνα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν υπερδιπλάσια χρέη από την Ένωση κάτι που σπάνια βλέπουμε να αναφέρεται. Συγκεκριμένα οι «ερυθόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστα με τα χρέη των έντεκα ΠΑΕ που αγωνίζεται ανελλιπώς στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός χρωστάει 97εκατ. ευρώ και ακολουθεί ο ΠΑΟ με 81εκατ. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 42εκατ. ευρώ και ακολουθούν οι ομάδες της συμπρωτεύουσας. Ο Ηρακλής χρωστά 29εκατ., ο ΠΑΟΚ 23εκατ και ο Άρης 17. Το συνολικό χρέος των έντεκα ΠΑΕ φτάνει στα 309εκατ. ευρώ. Όλα αυτά τα ποσά αφορούν ζημιές από την λειτουργία των συλλόγων και όχι οφειλές προς το Δημόσιο. Αυτές είναι 220εκατ. ακόμα.
:ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32:


Ανώφελο να παραθέσω και τις «μικρο-οφειλές» της τάξης των 3 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο του Καρεμπέ και τα παραστατικά της ΦΑΕΕ που αποδεικνύουν ότι το συνολικό χρέος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ελληνικό Δημόσιο,ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 200 εκατομμυρίων ευρώ!!!


ζητω το εθνος..............:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:

jmar
29-10-2012, 14:15
Πολύς λόγος γίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στον Τύπο για τα χρέη της ΑΕΚ. Όπως όμως αποκαλύπτει έρευνα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν υπερδιπλάσια χρέη από την Ένωση κάτι που σπάνια βλέπουμε να αναφέρεται. Συγκεκριμένα οι «ερυθόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστα με τα χρέη των έντεκα ΠΑΕ που αγωνίζεται ανελλιπώς στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός χρωστάει 97εκατ. ευρώ και ακολουθεί ο ΠΑΟ με 81εκατ. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 42εκατ. ευρώ και ακολουθούν οι ομάδες της συμπρωτεύουσας. Ο Ηρακλής χρωστά 29εκατ., ο ΠΑΟΚ 23εκατ και ο Άρης 17. Το συνολικό χρέος των έντεκα ΠΑΕ φτάνει στα 309εκατ. ευρώ. Όλα αυτά τα ποσά αφορούν ζημιές από την λειτουργία των συλλόγων και όχι οφειλές προς το Δημόσιο. Αυτές είναι 220εκατ. ακόμα.
:ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32:


Ανώφελο να παραθέσω και τις «μικρο-οφειλές» της τάξης των 3 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο του Καρεμπέ και τα παραστατικά της ΦΑΕΕ που αποδεικνύουν ότι το συνολικό χρέος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ελληνικό Δημόσιο,ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 200 εκατομμυρίων ευρώ!!!


ζητω το εθνος..............:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:


Οι Ολυμπιακοι ποτε δεν βλεπουν την καμπουρα τους...:rolleyes:

Ουτε απαντανε αμεσως οπως αλλες φορες...:rolleyes:

gsmaniac
29-10-2012, 14:45
Οι Ολυμπιακοι ποτε δεν βλεπουν την καμπουρα τους...:rolleyes:

Ουτε απαντανε αμεσως οπως αλλες φορες...:rolleyes:



Δεν ισχύει για όλους......κάποιοι έχουν ξυπνήσει:rolleyes:
Οπως σχεδόν ολα στην χώρα μας ειναι μπ@υρδeλο.......έτσι και το ποδόσφαιρο
Πάντα το διαχειρίζονται λαμόγια και απατεώνες, με την ευλογία του κράτους και των νομών......αυτός ειναι και ο λόγος της πλήρους απαξίωσης και της μηδενικής του αξιας:hmmm:
Κρίμα....γιατι η Μπαλιτσα, ειναι ωραια

jmar
29-10-2012, 15:02
Δεν ισχύει για όλους......κάποιοι έχουν ξυπνήσει:rolleyes:
Οπως σχεδόν ολα στην χώρα μας ειναι μπ@υρδeλο.......έτσι και το ποδόσφαιρο
Πάντα το διαχειρίζονται λαμόγια και απατεώνες, με την ευλογία του κράτους και των νομών......αυτός ειναι και ο λόγος της πλήρους απαξίωσης και της μηδενικής του αξιας:hmmm:
Κρίμα....γιατι η Μπαλιτσα, ειναι ωραια

:ye02:

ntinopoulos
29-10-2012, 15:59
Απαξιωμενη δεν ειναι η ...μπαλιτσα!
Απαξιωμενη ειναι η ομαδιτσα σας...:D
Εμείς αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασυλλογική διοργανωση(βλέπε champions league)τα τελευταία χρόνια και είμαστε υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη...;)
Και θα ήμασταν ακομη καλύτεροι αν είχαμε περισσότερο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα της χώρας μας όπου κάνουμε περίπατο...
Αλλα δυστυχώς είστε πέθαμενοι...;)

jmar
29-10-2012, 16:08
Απαξιωμενη δεν ειναι η ...μπαλιτσα!
Απαξιωμενη ειναι η ομαδιτσα σας...:D
Εμείς αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασυλλογική διοργανωση(βλέπε champions league)τα τελευταία χρόνια και είμαστε υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη...;)
Και θα ήμασταν ακομη καλύτεροι αν είχαμε περισσότερο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα της χώρας μας όπου κάνουμε περίπατο...
Αλλα δυστυχώς είστε πέθαμενοι...;)

Δεν βλεπω καμια σοβαρη απαντηση στα παραπανω...:rolleyes: , μονο οπαδισμο βλεπω...:rolleyes:

gsmaniac
29-10-2012, 16:15
Δεν βλεπω καμια σοβαρη απαντηση στα παραπανω...:rolleyes: , μονο οπαδισμο βλεπω...:rolleyes:

:hi08::hi08::hi08::hi08:

ntinopoulos
29-10-2012, 18:21
Δεν βλεπω καμια σοβαρη απαντηση στα παραπανω...:rolleyes: , μονο οπαδισμο βλεπω...:rolleyes:

Το πρωί που θα ειμαι στον υπολογιστή θα δεις και λεπτομέρειες...:cool:

ntinopoulos
30-10-2012, 11:12
απο soccerplus.gr

AEK
Ενδεικτικό της ρήσης «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» αποτελεί η περίπτωση της ΑΕΚ, αφού είναι κοινώς αποδεκτό ότι αντιμετωπίζει τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα από τις ΠΑΕ που είναι σε κατάσταση κινδύνου. Μεγαλύτερος βραχνάς για τη διοίκηση της «Ένωσης» αποτελεί η Εφορία τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το ύψος των οφειλών όσο και για τις συνέπειες που θα υποστεί η εταιρεία στην περίπτωση που δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

«Το ποσό που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από το άρθρο 44, ανέρχεται σε περίπου 23 εκατ. ευρώ. Από αυτά έχουν ήδη ρυθμιστεί σε 28 δόσεις τα 13,5 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και τα 5 εκατ. της υπαγωγής στο άρθρο 44, σε ετήσιες ισόποσες δόσεις. Υπάρχει εκκρεμότητα ρύθμισης για το υπόλοιπο», δήλωσε τον Μάιο ο Ανδρέας Δημητρέλος και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή, για το άρθρο 44 η εταιρεία είναι υποχρεωμένη μέχρι το 2014 να πληρώνει ετησίως 1, 235 εκατ. ευρώ αλλά η δόση για το 2011 δεν έχει πληρωθεί ακόμα και σε περίπτωση που το Δημόσιο αποφασίσει τη διάρρηξη του άρθρου, τότε ο κίνδυνος να φορτωθούν οι «κιτρινόμαυροι» τα 134 εκατ. ευρώ που γλίτωσαν το 2004 είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Ταυτόχρονα, η διοίκηση έχει σταματήσει να πληρώνει τις μηνιαίες δόσεις προς την Εφορία ύψους 600.000 ευρώ από τον Μάρτιο, ενώ για τις φορολογικές εκκρεμότητες που παρατηρήθηκαν το 2011, η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 700.000 ευρώ. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις δεν περιορίζονται μόνο προς το Δημόσιο και την Εφορία, αλλά και σε ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και φυσικά το προσωπικό της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του «εξαφανισμένου» από παντού Σταύρου Αδαμίδη άφησε προίκα στην ΠΑΕ οφειλές που αγγίζουν το εξωφρενικό ποσό των 11 εκατ. ευρώ και αναγκάζει πολλούς να διερωτώνται αν τελικά η συγκεκριμένη διοίκηση πλήρωσε ποτέ τίποτα προς τις πλευρές που χρωστά. Από αυτά τα 11 εκατ., τα 6,5 αφορούν υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, τα 3 εκατ. σε μάνατζερ και διάφορους άλλους μεσάζοντες σε μεταγραφές και 300.000 ευρώ σε προσωπικό της εταιρείας. Τα υπόλοιπα 1,2 εκατ. αφορά τη δόση του άρθρου 44 που προαναφέραμε.

Με μια απλή πρόσθεση οι οφειλές της ΑΕΚ αγγίζουν τα 33 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζει κανείς αν προκύψει κάποιο νέο «μπουγιουρντί» μέσα στον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων.

απο pressaris.gr
Σε αντίθεση με τον Άρη, που φροντίζει να εξυπηρετεί τις δόσεις για την αποπληρωμή των χρεών του βάσει της ρύθμισης του άρθρου 44, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι προκλητικά ασυνεπής απέναντι στην εφορία, οφείλοντας τις δόσεις του 2011, ύψους 1,235 εκατ. ευρώ! Έτσι, η ευνοϊκή ρύθμιση που της είχε γίνει, κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα…
Ο προϊστάμενος της ΦΑΕ Αθηνών, Σταύρος Καββαδίας, μίλησε στην εφημερίδα Live Sport για την επίσκεψη του Ντέμη Νικολαΐδη και τόνισε πως δεν έλαβε καμία διαβεβαίωση από τον πρώην πρόεδρο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για την αποπληρωμή της δόσης του 2011 για την ρύθμιση των χρεών μέσω του άρθρου 44:
«Ο κ. Νικολαΐδης με επισκέφτηκε και θέλησε να ενημερωθεί για τα χρέη της ΑΕΚ. Ζήτησε να μάθει τι δυνατότητές έχει αναφορικά με την αποπληρωμής τους. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έλαβα καμία διαβεβαίωση για την εξόφληση της δόσης του άρθρου 44. Αυτό που έγινε ξεκάθαρο είναι το ότι δεν θέλουμε να βάλουμε θηλιά στο λαιμό του συλλόγου, όμως δεν μπορούμε να ζημιώσουμε το Δημόσιο».
Όπως τόνισε ο κ. Καββαδίας, η δόση που εκκρεμεί ανέρχεται στο ποσό των 1,235 εκ. ευρώ και δεν πληρωθεί το Δημόσιο θα προχωρήσει σε διάρρηξη της απόφασης για την ρύθμιση μέσω του άρθρου 44, που σημαίνει ότι τα χρέη της ΑΕΚ θα εκτοξευτούν και πάλι στα 200 εκ. ευρώ:
«Αυτή τη στιγμή και αν εξαιρέσουμε το άρθρο 44, δεν υπάρχει άλλο αρρύθμιστο χρέος. Οι υπόλοιπες οφειλές έχουν τακτοποιηθεί εμπρόθεσμα. Αντίθετα, για το άρθρο 44 έχουν πληρωθεί από το 2004 επτά δόσεις και εκκρεμεί η δόση του 2011, που είναι η πολύ μεγάλη εκκρεμότητα. Ενημερώσαμε τον κ. Δημητρέλο ότι αν η ΑΕΚ δεν την εξοφλήσει, θα στείλουμε εξώδικο με το οποίο θα την ενημερώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε διάρρηξη της απόφασης για το άρθρο 44.
Αυτό σημαίνει ότι τα χρέη της θα εκτοξευτούν ξανά στα 200 εκ. ευρώ. Βέβαια, από τη στιγμή της έναρξης αυτής της διαδικασίας η ΑΕΚ θα έχει ένα μήνα και παράταση δέκα ημερών στη διάθεσή της για να εξοφλήσει όλο το ποσό και όχι να το αποπληρώσει τμηματικά. Πρέπει να καταλάβετε ότι το άρθρο 44 είναι απόφαση δικαστηρίου και πρόκειται για συμφωνία πιστωτών».

tanea.gr
Ενα έγγραφο - βόμβα έφτασε χθες στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.
Και περνά θηλιά στον λαιμό της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα το μέλλον της συγκεκριμένης ΠΑΕ να καθίσταται αβέβαιο. Στα γραφεία της διοργανώτριας έφτασε ένα κατασχετήριο ύψους 13,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για κατασχετήριο εις βάρος τρίτων το οποίο αφορά χρέη της ΑΕΚ που απορρέουν από την υπαγωγή της στο άρθρο 44. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι η ΠΑΕ δεν είχε εξοφλήσει κάποιες δόσεις και άρα ζητείται από τη Λίγκα αυτό το πολύ μεγάλο ποσό και προφανώς η δέσμευση χρημάτων από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα.
Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ έπιασε πάτο. Οχι μόνο δυσκολεύεται να πάρει το χαρτί της άδειας, όχι μόνο καταρρέει χωρίς να μπορεί κάποιος να τη βοηθήσει ουσιαστικά, αλλά τα κανόνια σκάνε το ένα μετά το άλλο. Δεν μιλάμε εδώ για... πενταροδεκάδες. Αλλά για νούμερα εξωπραγματικά, που δεν καλύπτονται με τίποτα. Ο Νικολαΐδης εξακολουθεί να κάνει επαφές, είναι όμως σίγουρο ότι δεν μπορεί να «τρέξει» την εταιρεία αυτή τη στιγμή, καθόσον το ποσό που συγκεντρώνει παραείναι μικρό για τα δεδομένα της ΑΕΚ. Ούτε το 1 εκατ. ευρώ δεν φτάνει, όπως λέγεται από όσους γνωρίζουν την κατάσταση. Από πού και πώς να πάρει δάνειο;
Η ΑΕΚ είναι κοντά στο σημείο μηδέν. Ισως δεν διαλυθεί ως εταιρεία, αλλά θα υποστεί όλες τις συνέπειες της ασυνέπειάς της και των ατέλειωτων οφειλών. Χωρίς μεταγραφές, δίχως έμπειρους ποδοσφαιριστές, καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να πορευτεί με πιτσιρίκια. Ολα τα υπόλοιπα θυμίζουν τη ρήση με τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες.
Το άσχημο είναι πως οι θλιβερές ειδήσεις έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας. Η αδυναμία για αδειοδότηση και τώρα τα κατασχετήρια για υπέρογκα χρέη. Αραγε, τι άλλο θα επακολουθήσει σε μια εταιρεία που θεώρησε πανάκεια την είσοδο στο άρθρο 44 και τελικά κατέληξε να χρωστά στους πάντες;

απο ert.gr
Μεγάλη πίεση ασκείται πλέον στη διοίκηση της ΑΕΚ για τα χρέη προς τρίτους, δηλαδή πρώην και τωρινούς παίκτες, πρώην προπονητές, γυμναστές κλπ. Οι ημερομηνίες για τους διακανονισμούς –πληρωμής που είχαν γίνει το καλοκαίρι πέρασαν χωρίς να γίνουν σεβαστοί από την διοίκηση της ΠΑΕ και το πρόβλημα διογκώθηκε, αφού τα χρέη αρχίζουν να ντουμπλάρονται και απαιτούνται νέοι διακανονισμοί.
Τέσσερα πρόσωπα που βρέθηκαν στην ΑΕΚ, ο γυμναστής Κέζος και οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Φαμπιάν Βάργκας και Σεμπαστιάν Σάχα, εκπροσωπήθηκαν από τον ίδιο δικηγόρο που ζήτησε εξηγήσεις, όταν βρέθηκε στα Σπάτα και συζήτησε με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο. Ένα σημαντικό πρόβλημα που συζητήθηκε είναι αυτό του Σάχα, καθώς ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει κάνει προσφυγή στη FIFA και τελεσιδίκησε. Γεγονός που δίνει δικαίωμα στον Σάχα ακόμη και να καταθέσει αίτηση για αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ, αν δεν του καταβληθούν τα χρήματά του μέσα στην προθεσμία. Η ΑΕΚ του πρότεινε να εισπράξει άμεσα 10.000 ευρώ από τις 40.000 ευρώ που του οφείλονται συνολικά και το υπόλοιπο ποσό να του καταβληθεί σε δύο δόσεις των 15.000 ευρώ στο τέλος Νοεμβρίου και το τέλος Δεκεμβρίου. Και περιμένουν την απάντηση της πλευράς του Σάχα για τη στάση που θα κρατήσει.

απο supermpala.gr
Το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας έβγαλε στη φόρα τα ονόματα των επιχειρήσεων που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ στο κράτος. Μέσα στη λίστα η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Το σύνολο των οφειλών που περιλαμβάνονται στον πίνακα ξεπερνά τα € 30 δισ. από τα € 42 δισ. συνολικά των ληξιπροθέσμων οφειλών.
Στη λίστα βρίσκονται και ομάδες, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστά 103.237.196 ευρώ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ 68.407.769 ευρώ.
Κατά πάσα πιθανότητα, το ποσό που αναφέρεται στην ΑΕΚ είναι πριν μπει στο άρθρο 44, το οποίο σημαίνει ότι η Ένωση θα χρωστά περίπου το 5% του ποσού, δηλαδή 5-6 εκατομμύρια ευρώ.
Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα:
ΠΑΕ Πανιώνιος – 21.811.623 ευρώ
ΚΑΕ Άρης – 21.214.131 ευρώ
ΠΑΕ Αθηναϊκός – 15.902.852 ευρώ
ΚΑΕ Πανιώνιος – 12.292.766 ευρώ
ΠΑΕ Καβάλα – 10.059.082 ευρώ
ΠΑΕ ΑΕΛ – 6.743.782 ευρώ
ΠΑΕ Προοδευτική – 5.419.216 ευρώ
ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου – 4.769.710 ευρώ
ΚΑΕ Νήαρ Ηστ – 3.370.299 ευρώ
ΠΑΕ Εδεσσαϊκός – 2.923.054 ευρώ
ΠΑΕ Ακράτητος – 2.216.795 ευρώ


προφανως το αεκακι ανηκει στο κινημα "δεν πληρωνω"...:p:sm7:

ntinopoulos
30-10-2012, 11:31
Η Τράπεζα Κρήτης ζητάει από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη 40 εκατομμύρια ευρώ ως χρέη από την εποχή Κοσκωτά. Τον Δεκέμβρη θα τελεσιδικήσει η υπόθεση.






Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο Ολυμπιακός έχει ένα ιδιαίτερο οικονομικό αγκάθι όσον αφορά τον προϋπολογισμό του και αυτό αφορά στην Τράπεζα Κρήτης. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πληρώσουν 40 εκατομμύρια ευρώ στην Τράπεζα ως χρέη από την εποχή Κοσκωτά.
Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 1990 ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασσάς αποφάσισε το Δημόσιο να παρέχει εγγυήσεις μέχρι του ποσού των 2,6 δις δραχμών (περίπου 7,6 εκατομμύρια ευρώ) για τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την Τράπεζα Κρήτης.
Τα χρέη δημιουργήθηκαν επειδή ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Γιώργος Κοσκωτάς είχε πάρει χρήματα από τα ταμεία της τράπεζας για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Τα χρέη εξοφλήθηκαν, αλλά και αυτά της ΠΑΕ προς την Εφορία (700 εκατομμύρια δραχμές) τα οποία αποπληρώθηκαν σε 120 δόσεις από τη διοίκηση Κόκκαλη.
Το καλοκαίρι του 1995, οι Υπουργοί Οικονομίας Παπαντωνίου, Οικονομικών Αλ. Παπαδόπουλος, Βιομηχανίας Σημίτης και Δικαιοσύνης Πεπονής υπέγραψαν τον νόμο 2330/95 που ψήφισε η Βουλή με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση της Τράπεζας Κρήτης Α.Ε.»
Ο νόμος τέθηκε σε ισχύ το 1996 διαχωρίζοντας το «υγιές» κομμάτι, με τις «αμαρτίες» του παρελθόντος και το ενεργητικό της Τράπεζας πέρασε στη Νέα Τράπεζα Κρήτης, όπου αγοράστηκε το 1998 από τον όμιλο Λάτση έναντι 93 δις δραχμών.
Ετσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η υπό εκκαθάριση εταιρία «Τράπεζα Κρήτης» κυνηγά διάφορες οφειλές με αγωγές. Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και τράπεζα εκκρεμούν δύο δικαστικές υποθέσεις.
Η πρωτόδικη απόφαση επικυρώθηκε τον Δεκέμβριο και ο Ολυμπιακός έπρεπε να καταβάλει 4,04 εκατ. ευρώ συν 15,5 εκατ. ευρώ σε τόκους. Αν υπολογίσουμε και την δεύτερη υπόθεση τότε το ποσό αγγίζει τα 38, 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε αίτηση αναιρέσεως στον Αρειο Πάγο για να μπλοκάρει την απόφαση μέχρι την διεξαγωγή της κυρίας δίκης που είναι για τον φετινό Δεκέμβρη.


ο ολυμπιακος δε χρωσταει ουτε σε παικτες οπυτε σε προπονητες ουτε στην εφορια...,σε αντιθεση με την αε-κουλα που χρωσταει σε ολο τον πλανητη...

εκτος αν σας πηρε ο πονος για τη δικαστικη διαμαχη του ολυμπιακου με την τραπεζα κρητης...
αλλωστε ειναι γνωστη η ...αγαπη σας για τις τραπεζες και το τραπεζικο συστημα απο αλλα θεματα...:rolleyes:

gsmaniac
30-10-2012, 11:46
Για την ρύθμιση Μανου.....και τα δις, που χάρισαν στον Κόκκαλη;;;;;;
Καλο ειναι να πείτε ενα ευχαριστώ στο ελληνικό δημόσιο οι γαυροι, όπως έκανε ο προεδρας σας......δεν ειναι κακο;)

Η ΑΕΚ....τιμωρήθηκε για τα χρέη της, με απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη και απαγόρευση μεταγραφών, μην το ξεχνάς
Εσείς και τα αδελφάκια σας, οι βαζελοι.....να δουμε ποτε θα τιμωρηθειτε
Είστε και υπεύθυνοι, για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαιρου

Είπαμε....στην μπoyρδελoποίηση, της Ελλάδας δεν θα γλύτωσε το ποδόσφαιρο, που ειναι καθρέφτης της κοινωνιας

jmar
30-10-2012, 11:54
Καλα τα λεω οτι κοιτατε μονο την καμπουρα των αλλων φιλαρακι...εσενα σε νοιαζει δλδ αν τα χρωσταμε σε παιχτες εφορια κλπ ενω εσεις τα χρωστατε στις τραπεζες και πολλα παραπανω κιολας??? Ε να παρουμε δανειο να τους ξοφλησουμε ολους να τα χρωσταμε σε τραπεζα κι εμεις και να μην την πληρωσουμε ποτε!!! :rolleyes:

Τα λαμογια του Ολυμπιακου του 90 δεν τα φτανει κανεις φιλε ;)

Και περιμενα να πεις κατι...αλλα δεν τελικα...ολυμπιακακι με παρωπιδες εισαι και του λογου σου!! :rolleyes:

jmar
30-10-2012, 11:55
Για την ρύθμιση Μανου.....και τα δις, που χάρισαν στον Κόκκαλη;;;;;;
Καλο ειναι να πείτε ενα ευχαριστώ στο ελληνικό δημόσιο οι γαυροι, όπως έκανε ο προεδρας σας......δεν ειναι κακο;)

Η ΑΕΚ....τιμωρήθηκε για τα χρέη της, με απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη και απαγόρευση μεταγραφών, μην το ξεχνάς
Εσείς και τα αδελφάκια σας, οι βαζελοι.....να δουμε ποτε θα τιμωρηθειτε
Είστε και υπεύθυνοι, για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαιρου

Είπαμε....στην μπoyρδελoποίηση, της Ελλάδας δεν θα γλύτωσε το ποδόσφαιρο, που ειναι καθρέφτης της κοινωνιας

Τι να πει ρε Κωστα, εχει τπτ να πει...;)

ilias vara
30-10-2012, 11:56
ξερετε την παροιμια
δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.,.,.,.

αυτο κανεται εσεις τωρα.,,.,:u58::u58::u58:
ΕΧΕΤΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΗ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ ΠΙΟς ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.,.,

ΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ.,.,


ντινοπουλε.,.,., καλως ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟς????

:D:D

gsmaniac
30-10-2012, 11:59
ξερετε την παροιμια
δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.,.,.,.

αυτο κανεται εσεις τωρα.,,.,:u58::u58::u58:
ΕΧΕΤΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΗ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ ΠΙΟς ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.,.,

ΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ.,.,


ντινοπουλε.,.,., καλως ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟς????

:D:D


Σιγα μην μαλωνουμαι.....:p
Καφενειακή κουβέντα κάνουμε....εγω με αλήθειες και ο ντινο με οπαδισμο:D

ilias vara
30-10-2012, 12:02
Σιγα μην μαλωνουμαι.....:p
Καφενειακή κουβέντα κάνουμε....εγω με αλήθειες και ο ντινο με οπαδισμο:D


:sm3::sm3:


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.,.,.,.,:D:D:D

gsmaniac
30-10-2012, 12:07
:sm3::sm3:


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.,.,.,.,:D:D:D

Μην κανείς τον κόπο....
Οτι έκανε ο βαρδινογιαννης 2 δεκαετίες, έκανε ο Κόκκαλης......ακριβώς τα ίδια
Η Μόνη διάφορα τα φράγκα του champions leage.......για αυτα γίνονται ολα τώρα, πιο παλιά για τις προσωπικές τους δουλειές
Οι περισσότεροι που έχουν προεδρεύσει στο ποδόσφαιρο ειναι φυλακή.....μην το ξεχνάμε.....και ο Κόκκαλης την γλύτωσε, γιατι ήξερε πολλα για το ΠΑΣΟΚ( πήρε και τον Λούβαρη για προίκα);)
Το κατέστρεψαν το ποδοσφαιρακι.....τι να λεμε:cool:

jmar
30-10-2012, 12:07
Σιγα μην μαλωνουμαι.....:p
Καφενειακή κουβέντα κάνουμε....εγω με αλήθειες και ο ντινο με οπαδισμο:D

:ye31: :ha16:

jmar
30-10-2012, 12:10
.....τι να λεμε:cool:

Ρε μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα...:lo19:

Alefantos - Mathe mpalitsa - YouTube

ntinopoulos
30-10-2012, 12:51
καταλαβαινω τον πονο σας...;)
το διασκεδαζω!:sm7:

gsmaniac
30-10-2012, 12:57
καταλαβαινω τον πονο σας...;)
το διασκεδαζω!:sm7:

Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνεις......οταν ξεκολησεις απο τον οπαδισμο και ανοίξεις τα ματιά σου, ισωσ καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πονος;)
Το ποδόσφαιρο για κάποιους, δεν ειναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή, υπάρχουν πιο σημαντικά, που πραγματικα πονάνε rolleyes:

ntinopoulos
30-10-2012, 13:06
Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνεις......οταν ξεκολησεις απο τον οπαδισμο και ανοίξεις τα ματιά σου, ισωσ καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πονος;)
Το ποδόσφαιρο για κάποιους, δεν ειναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή, υπάρχουν πιο σημαντικά, που πραγματικα πονάνε rolleyes:
ποναει...,ποναει...:cool:
γι αυτο και ...τσιμπαει και...απανταει!:p

ntinopoulos
30-10-2012, 13:23
Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ δεν μπορει να την σβησει κανεις προεδρος-διοικηση λαμογια...:ye18:

οχι ακομη...:rolleyes:
καλομελετα και σε λιγο θα ειναι ΜΟΝΟ ιδεα...,ωσπου να ξεχαστει τελειως...;):sm3:

Arkas
30-10-2012, 13:50
Οφείλω να ομολογήσω
πως ο Nτινόπουλος σας παίζει πολύ pressing ! :D

gsmaniac
30-10-2012, 14:29
Οφείλω να ομολογήσω
πως ο Nτινόπουλος σας παίζει πολύ pressing ! :D


αφου το ομολογεις.............και εσυ:ha16::ha16::ha16:

napgeo
30-10-2012, 14:38
Δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος αλλά θα ευχηθώ να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.
Χλωμό το βλέπω πάντως……………..

gsmaniac
30-10-2012, 14:39
Δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος αλλά θα ευχηθώ να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.
Χλωμό το βλέπω πάντως……………..


δυσκολο.............:cool:

Arkas
30-10-2012, 14:48
Δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος αλλά θα ευχηθώ να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.
Χλωμό το βλέπω πάντως……………..
Δε βαριέσαι ! :D
Μένει η ........ ιδέα !!! :D :D :D

phoenix
30-10-2012, 14:55
την επομενη αγωνιστικη παιζουμε με τον παναθηναικο και την μεθεπομενη με τον ολυμπιακο
θεωρω οτι θα κανουμε μια καλη προσπαθεια και που ξερετε μερικες φορες και οι τελειωμενοι κερδιζουν
παντως εχθες που παρακολουθουσα τον αγωνα αρης-ολυμπιακος καταλαβα οτι το ποσο μεγαλος η μικρος,τελειωμενος η μη το δειχνεις στο γηπεδο
αυτα τα λιγα με την ΑΕΚ

napgeo
30-10-2012, 14:59
Δε βαριέσαι ! :D
Μένει η ........ ιδέα !!! :D :D :D



Όταν ήρθα στην Πρωτεύουσα (που να μην έσωνα) το 1974 Στο πρώτο γήπεδο που εισήλθα ως Θεατής ήταν στην Φιλαδέλφεια.
Ακόμη έχω το εισιτήριο.
Μακάρι να παραμείνει στην κατηγορία διότι είναι κρίμα για τον σύλλογο αυτόν που έχει προσφέρει θέαμα στον κόσμο να έχει τέτοιο τέλος. Δυστυχώς τα Λαμόγια που τρώνε τις σάρκες του λαού μας και εδώ άφησαν το στίγμα τους………………….

gsmaniac
30-10-2012, 15:11
Δε βαριέσαι ! :D
Μένει η ........ ιδέα !!! :D :D :D


Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.....
Ολα μπορείς να τα αλλάξεις στην ζωή αυτη, εκτός απο ομάδα.....:rolleyes:

gsmaniac
30-10-2012, 15:12
την επομενη αγωνιστικη παιζουμε με τον παναθηναικο και την μεθεπομενη με τον ολυμπιακο
θεωρω οτι θα κανουμε μια καλη προσπαθεια και που ξερετε μερικες φορες και οι τελειωμενοι κερδιζουν
παντως εχθες που παρακολουθουσα τον αγωνα αρης-ολυμπιακος καταλαβα οτι το ποσο μεγαλος η μικρος,τελειωμενος η μη το δειχνεις στο γηπεδο
αυτα τα λιγα με την ΑΕΚ

Γιατι το λες αυτο ;;;;;
Μια χαρά σφύριξε το κορακι......:sm3:

ilias vara
30-10-2012, 15:13
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.....
Ολα μπορείς να τα αλλάξεις στην ζωή αυτη, εκτός απο ομάδα.....:rolleyes:
:ye02::ye02:



γι αυτο ΑΡΗΣ
:cool::cool:

gsmaniac
30-10-2012, 15:16
:ye02::ye02:



γι αυτο ΑΡΗΣ
:cool::cool:

Εισασταν καλοί εχτες.....

ntinopoulos
30-10-2012, 15:19
Γιατι το λες αυτο ;;;;;
Μια χαρά σφύριξε το κορακι......:sm3:

Έχεις παράπονα απ τη διαιτησία Κωστή;:rolleyes:
Απο ποτε εγινες αρειανος;:rolleyes:
Μη μπερδευεσαι...,κίτρινα φοράει κι ο Άρης αλλα ειναι άλλη ομάδα...;)
Εκτός κι αν έχεις πάρει απόφαση οτι δε θα υπαρχετε σε λίγο κι ψάχνεις τι ομάδα θα υποστηρίζεις στο μέλλον...:lo20:

ΥΓ.αν όντως είδες κατι επιληψιμο στη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα,άρχισε να τρως ψαρακι!:p

Ακιs
30-10-2012, 15:19
Μακάρι να παραμείνει στην κατηγορία διότι είναι κρίμα για τον σύλλογο αυτόν που έχει προσφέρει θέαμα στον κόσμο να έχει τέτοιο τέλος. Δυστυχώς τα Λαμόγια που τρώνε τις σάρκες του λαού μας και εδώ άφησαν το στίγμα τους………………….

Aκριβως αυτο!!!Πραγματικα δεν αξιζει στην ΑΕΚ να υποβιβαστει.Σαν ονομα,σαν ιστορια,οπως και να εχει απο πιτσιρικαδες ξεραμε οτι μεσα στις πρωτες ομαδες της Ελλαδας ηταν και η ΑΕΚ.
Αν και Πειραιωτης και Ολυμπιακος,δεν θα ηθελα η ΑΕΚ να πεσει κατηγορια...δεν της αξιζει...:)

Arkas
30-10-2012, 15:20
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.....
Ολα μπορείς να τα αλλάξεις στην ζωή αυτη, εκτός απο ομάδα.....:rolleyes:
Δε βαριέσαι !
Ακόμα και οι ομάδες,
φέρνουν τον κόσμο σε αντιπαράθεση ....

Πόσες φορές,
έχουμε δει "φιλάθλους"
να υποστηρίζουν την ξένη ομάδα .... :(

Και μετά περιμένουμε να δούμε προκοπή
και μας φταίνε οι κυβερνήσεις ...

ntinopoulos
30-10-2012, 15:20
:ye02::ye02:



γι αυτο ΑΡΗΣ
:cool::cool:

Φιλαρακι δε σκέφτεστε να αλλάξετε χρώματα;:rolleyes:
Μπορει να σας μπερδεύουν με την ΑΕΚ και να γελάνε...:D

gsmaniac
30-10-2012, 15:27
Aκριβως αυτο!!!Πραγματικα δεν αξιζει στην ΑΕΚ να υποβιβαστει.Σαν ονομα,σαν ιστορια,οπως και να εχει απο πιτσιρικαδες ξεραμε οτι μεσα στις πρωτες ομαδες της Ελλαδας ηταν και η ΑΕΚ.
Αν και Πειραιωτης και Ολυμπιακος,δεν θα ηθελα η ΑΕΚ να πεσει κατηγορια...δεν της αξιζει...:)

Να ένας Ολυμπιακός που δεν......:hi08::hi08::hi08:

Πάντως αν δεν αξίζει να σωθεί, να είσαι σίγουρος ότι θα πεσει;)

ntinopoulos
30-10-2012, 15:29
Δε βαριέσαι !
Ακόμα και οι ομάδες,
φέρνουν τον κόσμο σε αντιπαράθεση ....

Πόσες φορές,
έχουμε δει "φιλάθλους"
να υποστηρίζουν την ξένη ομάδα .... :(

Και μετά περιμένουμε να δούμε προκοπή
και μας φταίνε οι κυβερνήσεις ...


Φιλάθλους να υποστηρίζουν την ξένη ομάδα;;;:Απορία:
Δε το πιστεύω...:rolleyes:
Ισως αυτο συμβαίνει οταν η συγκεκριμένη ομάδα βρισκεται στην κορυφη προκαλεί το φθόνο των αντιπάλων!
Ελλάδα φίλε μου...,αντί να αποκτήσουν δικο τους σπίτι,πολλοί εύχονται να πέσει το σπίτι του γείτονα...:rolleyes:
Ζητώ το έθνος!:ha16::ha16::ha16:

gsmaniac
30-10-2012, 15:31
Δε βαριέσαι !
Ακόμα και οι ομάδες,
φέρνουν τον κόσμο σε αντιπαράθεση ....

Πόσες φορές,
έχουμε δει "φιλάθλους"
να υποστηρίζουν την ξένη ομάδα .... :(

Και μετά περιμένουμε να δούμε προκοπή
και μας φταίνε οι κυβερνήσεις ...



Αυτο που αναφέρεις, ειναι παγκόσμιο φαινόμενο και απολύτως φυσιολογικό
Δεν νομίζω να αισθάνεται κάποιος περισσότερο υπερήφανος σαν έλληνας, με μια επιτυχία του γαυρου στην Ευρώπη....ασε που δεν ειναι συχνές οι επιτυχίες του, μας έχει συνηθίσει στις πιπες...:p
Είσαι νέος .....στον χώρο του αθλητισμού φαινεται:D

ilias vara
30-10-2012, 15:31
Aκριβως αυτο!!!Πραγματικα δεν αξιζει στην ΑΕΚ να υποβιβαστει.Σαν ονομα,σαν ιστορια,οπως και να εχει απο πιτσιρικαδες ξεραμε οτι μεσα στις πρωτες ομαδες της Ελλαδας ηταν και η ΑΕΚ.
Αν και Πειραιωτης και Ολυμπιακος,δεν θα ηθελα η ΑΕΚ να πεσει κατηγορια...δεν της αξιζει...:)

ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ .,.,
ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕς ΟΜΑΔΕς ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΛΕς ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕς ΜΕΓΑΛΕς ΟΜΑΔΕς

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΞΙΖΕ?
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ?
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΠΟΛΛΕς ΟΜΑΔΕς ΤΙς ΕΠΑΡΧΙΑς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΜΑ.,.,.

ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΕΙΤΕ ΑΡΗς ΠΑΟΚ ΚΤΛ ΑΣ ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΞΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.,.,.,

Arkas
30-10-2012, 15:35
Αυτο που αναφέρεις, ειναι παγκόσμιο φαινόμενο και απολύτως φυσιολογικό
Δεν νομίζω να αισθάνεται κάποιος περισσότερο υπερήφανος σαν έλληνας, με μια επιτυχία του γαυρου στην Ευρώπη....ασε που δεν ειναι συχνές οι επιτυχίες του, μας έχει συνηθίσει στις πιπες...:p
Είσαι νέος .....στον χώρο του αθλητισμού φαινεται:D
Έτσι όπως τον εννοείς εσύ τον "χώρο του αθλητισμού",
ναι είμαι νέος ! :p:D
Και ελπίζω να παραμείνω έτσι !!!

gsmaniac
30-10-2012, 15:39
Έτσι όπως τον εννοείς εσύ τον "χώρο του αθλητισμού",
ναι είμαι νέος ! :p:D
Και ελπίζω να παραμείνω έτσι !!!



Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια ΠΑΕ.....εκπροσωπεί την ελλαδα;;;;;
Ενα παιχνίδι ειναι και τίποτα παραπάνω...για όλους όσους δεν ασχολούνται επαγγελματικά..;)

Arkas
30-10-2012, 15:40
Και κάτι ακόμα !
Όταν παίζει αντίπαλη ομάδα με τη δική μου, στο εξωτερικό,
είμαι με την ελληνική ομάδα
και για έναν ακόμα λόγο :
τί σημασία έχει εάν είμαι Ολυμπιακός και ο κολλητός μου είναι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ...
Και μόνον που θα στενοχωρηθεί ο φίλος μου με την ήττα της ομάδας του,
αυτό αρκεί για να στενοχωρήσει και μένα.
Και στη νίκη, η χαρά του
είναι και δική μου χαρά !

Arkas
30-10-2012, 15:41
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια ΠΑΕ.....εκπροσωπεί την ελλαδα;;;;;
Ενα παιχνίδι ειναι και τίποτα παραπάνω...για όλους όσους δεν ασχολούνται επαγγελματικά..;)
Μακάρι να το έβλεπαν όλοι έτσι ! ;)

Arkas
30-10-2012, 15:42
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια ΠΑΕ.....εκπροσωπεί την ελλαδα;;;;;
Ενα παιχνίδι ειναι και τίποτα παραπάνω...για όλους όσους δεν ασχολούνται επαγγελματικά..;)
:wha13::wha13::wha13:

phoenix
30-10-2012, 15:43
παντως και εγω ειμαι αυτης της αποψης οτι αν δεν της αξιζει να σωθει (ΑΕΚ) να πεσει και δεν υπαρχει προβλημα
φτου και απο την αρχη ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν ορια και ειδηκοτερα στις ιδεες.....

gsmaniac
30-10-2012, 15:43
:wha13::wha13::wha13:

Δεν γίνεται να στα δίνω ολα μασημενα......:p::D

gsmaniac
30-10-2012, 15:44
παντως και εγω ειμαι αυτης της αποψης οτι αν δεν της αξιζει να σωθει (ΑΕΚ) να πεσει και δεν υπαρχει προβλημα
φτου και απο την αρχη ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν ορια και ειδηκοτερα στις ιδεες.....

Τελικά.....έχεις μεγάλα φτερα:D

Arkas
30-10-2012, 15:44
Δεν γίνεται να στα δίνω ολα μασημενα......:p::D
;):p:D;)

napgeo
30-10-2012, 16:16
ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ .,.,
ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕς ΟΜΑΔΕς ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΛΕς ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕς ΜΕΓΑΛΕς ΟΜΑΔΕς

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΞΙΖΕ?
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ?
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΠΟΛΛΕς ΟΜΑΔΕς ΤΙς ΕΠΑΡΧΙΑς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΜΑ.,.,.

ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΕΙΤΕ ΑΡΗς ΠΑΟΚ ΚΤΛ ΑΣ ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΞΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.,.,.,




Και μόνο που είστε κάτοχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα συμφωνήσω μαζί σας.

Απλά συναισθηματικά το βλέπω.

Δεν της άξιζε αυτή η τύχη………………….

ntinopoulos
30-10-2012, 18:43
Είπαμε....στην μποyρδελoποιηση, της Ελλάδας δεν θα γλύτωσε το ποδόσφαιρο, που ειναι καθρέφτης της κοινωνιας


Δεν νομίζω να αισθάνεται κάποιος περισσότερο υπερήφανος σαν έλληνας, με μια επιτυχία του γαυρου στην Ευρώπη....ασε που δεν ειναι συχνές οι επιτυχίες του, μας έχει συνηθίσει στις πιπες...:p




Σιγα μην μαλωνουμαι.....:p
Καφενειακή κουβέντα κάνουμε....εγω με αλήθειες και ο ντινο με οπαδισμο:D


γεια σου ρε κωστα...,ΦΙΛΑΘΛΕ!:p:sm7:

ortho
30-10-2012, 22:05
η ΑΕΚ έπρεπε να είχε πέσει στην 4η κατηγορία τότε που ανέλαβε ο Ντέμης. Ισως να είχε γλυτώσει η ομάδα από τα λαμόγια που έκαναν περιουσίες και παιχνίδια στο όνομά της μιά και καλή!

ntinopoulos
30-10-2012, 22:37
η ΑΕΚ έπρεπε να είχε πέσει στην 4η κατηγορία τότε που ανέλαβε ο Ντέμης. Ισως να είχε γλυτώσει η ομάδα από τα λαμόγια που έκαναν περιουσίες και παιχνίδια στο όνομά της μιά και καλή!

Ετσι!
Θα χε καθαρίσει τωρα και θα ήταν σε φάση ανάκαμψης...;)

gs77
30-10-2012, 23:39
η ΑΕΚ έπρεπε να είχε πέσει στην 4η κατηγορία τότε που ανέλαβε ο Ντέμης. Ισως να είχε γλυτώσει η ομάδα από τα λαμόγια που έκαναν περιουσίες και παιχνίδια στο όνομά της μιά και καλή!










:ye02::ye02::ye02: