PDA

View Full Version : Γάντι – τηλεχειριστήριο bluetooth


denis68
05-12-2012, 14:50
Γάντι – τηλεχειριστήριο bluetoothhttp://www.mototriti.gr/images/TR.gif


http://www.mototriti.gr/images/TR.gifH αμερικανική εταιρεία BEARTek έχει κατασκευάσει γάντια που χρησιμεύουν ως τηλεχειριστήριο του bluetooth σας, με μερικές μόνο κινήσεις που δεν απαιτούν να πάρετε το χέρι σας από τιμόνι!Τα γάντια της BEARTek συνδέονται με οποιοδήποτε bluetooth της αγοράς, είτε αυτό είναι προσαρμοσμένο στο κράνος σας είτε οπουδήποτε αλλού. Η τεχνολογία τους σας επιτρέπει να ελέγχετε το bluetooth, ενεργοποιώντας τις επιλογές με απλές κινήσεις.
Ακόμη και οι σύγχρονες συσκευές bluetooth που προσαρμόζονται πάνω στο κράνος ή στη μοτοσικλέτα, απαιτούν από τον αναβάτη να πάρει το ένα του χέρι από το τιμόνι για μερικά δευτερόλεπτα, γεγονός που στιγμιαία μειώνει την αυτοσυγκέντρωση και την ικανότητα αντίδρασης. Με τα συγκεκριμένα γάντια, όμως, ο αναβάτης δε χρειάζεται καν να αφήσει το συμπλέκτη. Με συγκεκριμένες κινήσεις, μπορεί να ελέγξει την ένταση και άλλες λειτουργίες του κινητού του, χωρίς να αφήσει το τιμόνι του.
Η εταιρεία προσφέρει τα συγκεκριμένα γάντια μέσω καμπάνιας στο Kickstarter (http://www.kickstarter.com/projects/403117672/beartek-bluetooth-control-gloves-for-your-smartpho). Το ποσό δεν έχει συγκεντρωθεί ακόμη, αλλά αν συμβάλλετε στην καμπάνια με 170 δολάρια (130 ευρώ) και το απαραίτητο ποσό συγκεντρωθεί, θα παραλάβετε ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστικά γάντια με ενσωματωμένο χειριστήριο bluetooth. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναμένετε τις εξελίξεις στο site (http://www.beartekgloves.com/) της εταιρείας.mototriti.gr/data/news/preview_news

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/BEARtek.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/BEARtek.jpg)
Τα γάντια της BEARTek διαθέτουν ενσωματωμένο χειριστήριο bluetooth, ώστε να μη χρειάζεται να παίρνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

costas68gr
08-12-2012, 23:41
:th11: