PDA

View Full Version : Οδηγούμε την BMW C600 Sport


thangs
05-12-2012, 15:28
Οδηγούμε την BMW C600 Sport

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/anoigmav.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/anoigmav.jpg)
To C 600 Sport είναι πολύ σταθερό και δεν πρόκειται να απογοητεύσει μέσα στην πόλη ή έξω από αυτή, ακόμη και σε έντονα sport ρυθμούς.


Ο έτερος δίδυμος των νέων scooter της BMW συγκεντρώνει πάνω του τα καλύτερα στοιχεία δύο φιλοσοφιών που εσχάτως είδαμε από τη BMW, αλλά και παραδοσιακές αξίες που αναγνωρίζονται άμεσα πάνω σε κάθε βαυαρικό μοντέλο. Τιμή: 11.630 ευρώ (βασική έκδοση)


+: Οδική συμπεριφορά μοτοσικλέτας, πολυτέλεια
-: Ο προαιρετικός εξοπλισμός ανεβάζει πολύ την τιμή


Χρώματα: Μπλε, ασημί, μαύρο


Αν το σκεφτείτε καλύτερα, πριν μερικά χρόνια, οι λέξεις sport και scooter δε θα μπορούσαν να αποτελούν κεντρικό θέμα σε κανένα από τα meeting των υπευθύνων της BMW Motorrad – τουλάχιστον όχι με τη σημασία που έχουν σήμερα. Δεκτό, η λέξη sport θα μπορούσε να ακουστεί σε μια συζήτηση για ένα από τα S της σειράς Κ, αλλά πάντα θα συνοδευόταν από τη λέξη touring. Αντίστοιχα, η λέξη scooter θα μπορούσε να ριχτεί στο τραπέζι σε μια συζήτηση για το C1 (το scooter της BMW με τον κλωβό), αλλά μάλλον θα αποτελούσε παράδειγμα προς αποφυγή…
Οι συνθήκες, όμως, έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πλέον, όταν ακούς τη λέξη sport από έναν Βαυαρό, ξέρεις ότι η σημασία της είναι περισσότερο καθαρόαιμη, περισσότερο αγνή. Και στα μάτια του βλέπεις ένα S1000RR να στρίβει στην πίστα. Και, εσχάτως, η λέξη scooter δε συνοδεύεται από το χαμήλωμα του βλέμματός του, αλλά από την υπερηφάνεια που προκύπτει από την παρουσίαση των δύο νέων scooter της BMW, των C 650 GT και C 600 Sport.
Η αγνή σημασία της λέξης sport, λοιπόν, και η περηφάνια της λέξης scooter καθρεφτίζονται σε αυτό το νέο μοντέλο, το mega scooter της BMW που όχι μόνο είναι ισχυρό, αλλά μπορεί να κινηθεί σε sport ρυθμούς. Και, φυσικά, στο σταυροδρόμι αυτών των σχετικά νέων για τη BMW φιλοσοφιών καταλήγουν κι άλλες αξίες, σταθερές εδώ και χρόνια για τους Βαυαρούς, όπως η πολυτέλεια και τεχνολογική υπεροχή.
Το στοιχείο, πάντως, που κάνει το C 600 Sport να ξεχωρίζει (κατά πρώτο λόγο από το δίδυμό του C 650 GT) είναι ο sport χαρακτήρας του, ο οποίος εντοπίζεται ήδη από το… γκαράζ, χάρη σε βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο scooter. mototriti.gr/data/news/preview_news


Οι διαφορές του C 600 Sport από το C 650 GT


• Λιγότερα πλαστικά, με περισσότερο αιχμηρό σχεδιασμό
• Διαφορετική μάσκα, με πιο επιθετικούς προβολείς
• Περισσότερο ανασηκωμένη ουρά
• Μικρότερο συνολικό μήκος
• Μειωμένο κατά 12 κιλά βάρος
• Επιθετικότερη θέση οδήγησης, με ψηλότερη σέλα και χαμηλότερο τιμόνι
• Μικρότερος χώρος κάτω από τη σέλα
• Προσθήκη συστήματος FlexCase κάτω από τη σέλα
• Κλασικοί καθρέφτες
• Χειροκίνητα ρυθμιζόμενη ζελατίνα
• Διαφορετικός προαιρετικός εξοπλισμός

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%204v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%204v.jpg)
Πλαίσιο και αναρτήσεις είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την πολύ καλή sport συμπεριφορά του C 600 Sport.


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%203v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%203v.jpg)
Το οριζόντια τοποθετημένο αμορτισέρ στο πλάι του scooter βοηθά στην αίσθηση μοτοσικλέτας που σου αφήνει.

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%205v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%205v.jpg)
Στο μπροστινό φρένο συναντάμε δύο δίσκους 270 χλστ. και διέμβολες πλευστές δαγκάνες. Και, φυσικά, ABS.


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/flexcasev.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/flexcasev.jpg)
Όταν το C 600 Sport είναι σταθμευμένο, μπορείτε να ανοίξετε το FlexCase και να τοποθετήσετε και δεύτερο κράνος κάτω από τη σέλα.



http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/fotav.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/fotav.jpg)
Οι δίδυμοι προβολείς είναι επιθετικοί στον σχεδιασμό. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκουν και τα LED φώτα ημέρας.


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/moterv.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/moterv.jpg)
O κινητήρας έχει μεγάλη ισχύ και ροπάτη λειτουργία. Η σχετικά μακριά μετάδοση κρατά τις ισορροπίες στην πόλη.



http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/organav.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/organav.jpg)
O πίνακας οργάνων είναι μίνιμαλ στο σχεδιασμό, αλλά υπερπλήρης σε ενδείξεις.



http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/selav.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/selav.jpg)
Αν και πρόκειται για sport scooter, η σέλα είναι εξαιρετικά άνετη για δύο άτομα.



http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/telikov.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/telikov.jpg)
Το κοντό τελικό μοιάζει να προέρχεται από βελτιωμένη sport μοτοσικλέτα!

thangs
05-12-2012, 15:29
Αισθητική - Επιθετικές διαθέσεις

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%204v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%204v.jpg)
Πλαίσιο και αναρτήσεις είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την πολύ καλή sport συμπεριφορά του C 600 Sport.


Ξεφεύγοντας από την αναπόφευκτη αρχική σύγκριση του Sport με το GT, θα διαπιστώσεις πως το νέο scooter της BMW κυριαρχεί, όσον αφορά στην επιθετική αισθητική του, έναντι των περισσότερων scooter της αγοράς. Το κεντρικό κομμάτι της μάσκας είναι σχεδιασμένο μινιμαλιστικά και πάντα μαύρο. Οι πολυγωνικοί προβολείς, όταν σε… κοιτάζουν αναμμένοι, σε κάνουν να νιώθεις απειλημένος, ενώ οι μεγάλες πλαστικές επιφάνειες που αγκαλιάζουν τη μάσκα από το πλάι, βοηθούν όχι την ηρεμία πνεύματος, αλλά την ένταση που δημιουργείται λίγο πριν καθίσεις στη σέλα του. Και το «ρήγμα» μαύρου χρώματος που χωρίζει στα δύο το μπροστινό φτερό φέρνει σπασμούς ανυπομονησίας στον δεξί καρπό, αυτόν που θα είναι υπεύθυνος για το γκάζι. Κοιτώντας το από το πλάι, απλά θα σε κάνει πιο ανυπόμονο. Γιατί η αιχμηρή καρίνα στη βάση της ποδιάς μόνο scooter δε θυμίζει, ενώ το κοντό τελικό της εξάτμισης μοιάζει να αποσπάστηκε βίαια από Yamaha R6! Και η ανασηκωμένη ουρά σε κάνει να αναρωτιέσαι για πρώτη φορά, αν διατίθενται μονόσελα για scooter. Με όλα αυτά στο νου, όμως, πώς θα ηρεμήσεις για να οδηγήσεις, όχι στην πίστα, αλλά στο δρόμο; Το πολυτελές κόκπιτ θα σου θυμίσει ότι ελέγχεις όχι ένα supersport όπλο, αλλά ένα scooter. Παρά τις έντονες sport επιρροές στον πίνακα των οργάνων, η διάθεσή σου εξισορροπείται και είσαι ικανός να ελέγξεις εσύ τις sport ορμές σου και να τις χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις.

thangs
05-12-2012, 15:30
Άνεση / Χώροι - Οπτασία ή πραγματικότητα;




Μόλις καθίσεις στη σέλα του C 600 Sport θα σου δημιουργηθεί η εντύπωση πως όλα όσα έβλεπες τόση ώρα ήταν μια οπτασία. Είναι δυνατόν όλες αυτές οι γωνίες και ο sport σχεδιασμός να επιτρέπουν υψηλά επίπεδα άνεσης; Σε αυτή την περίπτωση, θα διαπιστώσεις πως ναι. Αν και διαφορετικά σχεδιασμένη από αυτή του C 650 GT, η σέλα εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά άνετη. Είναι μεν ψηλότερη και σε φέρνει πιο μπροστά (εξαιτίας και του χαμηλότερα τοποθετημένου τιμονιού), αλλά δε σε κουράζει και σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τη θέση του σώματός σου, ανάλογα με τις οδηγικές σου διαθέσεις. Την ίδια δυνατότητα σου προσφέρει και ο άφθονος χώρος για τα πόδια. Όσον αφορά στους χώρους, αυτοί είναι αρκετά μικρότεροι του δίδυμου GT, τουλάχιστον εν κινήσει. Αν η τελευταία φράση σε μπερδεύει, η λέξη FlexCase θα σου λύσει όλες τις απορίες. Το σύστημα FlexCase βρίσκεται κάτω από τη σέλα του Sport και επιτρέπει την αύξηση του χώρου, όταν το scooter είναι σταθμευμένο. Πρόκειται για έναν κάδο, ο οποίος κατεβαίνει μέχρι τον πίσω τροχό. Χάρη σε αυτόν, κάτω από τη σέλα μπορούν να χωρέσουν δύο κράνη. Κι αν φαίνεται υφασμάτινος και επισφαλής, η BMW έχει φροντίσει και για αυτή τη διάψευση, ενισχύοντάς τον με ίνες Kevlar! Αποθηκευτικοί χώροι υπάρχουν και στα δύο ντουλαπάκια στο κόκπιτ. Αν και δεν κλειδώνουν, έχουν άφθονο χώρο για μικροπράγματα, αλλά και υποδοχή ρεύματος.

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%203v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%203v.jpg)
Το οριζόντια τοποθετημένο αμορτισέρ στο πλάι του scooter βοηθά στην αίσθηση μοτοσικλέτας που σου αφήνει.

thangs
05-12-2012, 15:35
Κινητήρας - Με κλίση στις επιδόσεις

Ο κινητήρας που επέλεξαν οι Βαυαροί για το νέο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία τους είναι κοινός για τα δύο scooter. Έτσι, όπως και στην περίπτωση του C 650 GT, συναντάμε έναν δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 647 κ.εκ.. Οι επιδόσεις του αγγίζουν τους 60 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και τα 6,7 kgm ροπής στις 6.000 σ.α.λ., επιδόσεις που, σύμφωνα και με τη BMW, τον κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας του. Οι επιδόσεις, όμως, δεν είναι το μόνο που τον κάνει να ξεχωρίζει. Οι εξωτερικές του διαστάσεις κρατήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ το γεγονός ότι έχει τοποθετηθεί με κλίση 70 μοιρών προς τα εμπρός ευνοεί ιδιαίτερα το ζύγισμα του scooter, φέρνοντας αρκετά χαμηλά το κέντρο βάρους του. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι κραδασμοί. Ακούγοντας το έντονο γουργούρισμα του κινητήρα εν λειτουργία, θα πίστευες ότι οι κραδασμοί έρχονται πακέτο. Σύμφωνα με τη BMW, όμως, τα επίπεδα κραδασμών είναι τόσο χαμηλά (χάρη στη διάταξη, αλλά και τους αποτελεσματικούς αντικραδασμικούς άξονες), που οι τεχνικοί δε χρειάστηκε καν να παρεμβάλουν μπλοκ ανάμεσα στο πλαίσιο και τον κινητήρα.

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/moterv.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/moterv.jpg)
O κινητήρας έχει μεγάλη ισχύ και ροπάτη λειτουργία. Η σχετικά μακριά μετάδοση κρατά τις ισορροπίες στην πόλη.

thangs
05-12-2012, 15:37
Πλαίσιο / Αναρτήσεις - Υβριδικό DNA

Η BMW περηφανεύεται για την ακαμψία που διαθέτει το scooter της και όχι άδικα. Το πλαίσιο παίζει πρωταρχικό ρόλο σε αυτή και ο σχεδιασμός του έγινε στα πιο εξελιγμένα… βιοεργαστήρια της εταιρείας. Εκεί, οι επιστήμονες ανακάτεψαν το DNA μιας μοτοσικλέτας με αυτό του scooter και το ενίσχυσαν με γονίδια ακαμψίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υβριδικό πλαίσιο. Το ατσάλινο σωληνωτό κομμάτι έχει ενισχυθεί στο πίσω μέρος από ένα αλουμινένιο κομμάτι που αυξάνει την ακαμψία. Μερικά χιλιοστά πιο πίσω βρίσκεται το επίσης αλουμινένιο ψαλίδι. Κινούμενοι ενάντια στη φύση των scooter, όμως, οι ίδιοι επιστήμονες τοποθέτησαν το ρουλεμάν του ψαλιδιού στο πλαίσιο (όπως γίνεται και στις μοτοσικλέτες) και όχι στον κινητήρα. Ο ίδιος ο κινητήρας, τέλος, αποτελεί ενεργό μέρος του πλαισίου. Οι ίδιες πρακτικές εφαρμόστηκαν και στον τομέα των αναρτήσεων. Το αμορτισέρ πίσω είναι οριζόντια τοποθετημένο, ενώ το πιρούνι είναι ανεστραμμένο. Συνολικά, η λειτουργία τους ευνοεί τις sport διαθέσεις του scooter (και, φυσικά, του αναβάτη του), χωρίς, όμως, να μένει σε δεύτερη μοίρα η άνεση.


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%203v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%203v.jpg)
Το οριζόντια τοποθετημένο αμορτισέρ στο πλάι του scooter βοηθά στην αίσθηση μοτοσικλέτας που σου αφήνει.

thangs
05-12-2012, 15:40
Φρένα - Σε εξασφαλίζουν

Και στο νευραλγικό τομέα των φρένων, οι υπεύθυνοι της BMW δε θα μπορούσαν να κάνουν εκπτώσεις. Οι sport ορέξεις σου πάνω στη σέλα του C 600 θα παραμένουν ασυμβίβαστες, όσο τα δάχτυλά σου βρίσκονται πάνω στις ρυθμιζόμενες μανέτες. Το δεξί σου χέρι ενεργοποιεί δύο διέμβολες πλευστές δαγκάνες που εφάπτονται πάνω σε δυο δίσκους 270 χλστ. Αντίστοιχα, το αριστερό σου ενεργοποιεί μια ακόμη διπίστονη και πλευστή δαγκάνα στο πίσω φρένο, το οποίο διαθέτει δίσκο επίσης 270 χλστ.. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και το δικάναλο ABS της Bosch, το οποίο ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό. Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι άφθονη δύναμη στα φρένα, παράλληλα με την ασφάλεια που προσφέρει το ABS. Το τελευταίο επεμβαίνει διακριτικά και ικανοποιεί απόλυτα με τη λειτουργία του.


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%205v.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/kinisi%205v.jpg)
Στο μπροστινό φρένο συναντάμε δύο δίσκους 270 χλστ. και διέμβολες πλευστές δαγκάνες. Και, φυσικά, ABS.

thangs
05-12-2012, 15:41
Οδηγώντας... - Τα πρακτικά αποτελέσματα της sport φιλοσοφίας

Ανεβαίνοντας πάνω στη σέλα του C 600 Sport, θα νιώσεις τόσο άνετα που για λίγο θα ξεχάσεις το Sport του ονόματός του. Τόσο άνετη σέλα σε οτιδήποτε δεν έχει το όνομα GT στα πλαστικά του δεν πρόκειται να βρεις αλλού. Οι αναβάτες χαμηλότερου αναστήματος, βέβαια, ίσως θυμηθούν ότι – εξαιτίας της επιθετικής θέσης οδήγησης – η σέλα του scooter είναι σχετικά ψηλά. Θα δυσκολευτούν, όμως, μόνο σε επιτόπιους ελιγμούς. Ακόμη και το πρώτο άνοιγμα του γκαζιού δε θα σου δώσει αυτή τη sport αίσθηση που υποσχέθηκε η εμφάνισή του. Κι αυτό οφείλεται στη λειτουργία της μετάδοσης, η οποία δεν είναι απότομη - για τα sport δεδομένα. Ακόμη κι αν αυτό σου κακοφανεί αρχικά, αργότερα θα το δικαιολογήσεις απόλυτα. Γιατί η ισχύς των 60 ίππων δεν προσφέρεται για άμεση εξαπόλυση μέσα στην πόλη. Και έξω από αυτή ή σε ανοιχτό δρόμο, θα διαπιστώσεις ότι δε θα ήθελες τα ισχυρά τραβήγματα που σου προσφέρουν οι ρεπρίζ μέσα στην κίνηση με λίγα χιλιόμετρα. Το BMW διαθέτει άφθονη ισχύ σε όλο το φάσμα λειτουργίας του κινητήρα και οι προσπεράσεις ή τα διασκεδαστικά απότομα τραβήγματα του γκαζιού έρχονται με τεράστια ευκολία. Επιπλέον, το C 600 παραμένει σταθερό μέχρι τα 180 χλμ./ώρα της τελικής του, ενώ σε sport οδήγηση θα χρειαστεί να πάρεις το βλέμμα σου μια-δυο φορές από το δρόμο, προκειμένου να σιγουρευτείς ότι εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε scooter. Το καλό ζύγισμα του scooter εξαφανίζει τα πολλά κιλά του και πλαίσιο και αναρτήσεις μοιάζουν αδιάφορα στην πίεση, είτε έχουν να σηκώσουν το βάρος ενός είτε δύο ατόμων. Έτσι, οι sport διαθέσεις σου θα βρουν διέξοδο, με μεγάλες κλίσεις και απότομες εναλλαγές κατεύθυνσης.Μέσα στην πόλη, το βάρος θα κάνει την εμφάνισή του μόνο σε πολύ χαμηλές ταχύτητες και σε επιτόπιους ελιγμούς. Ο όγκος του scooter δεν είναι απαγορευτικός για την κίνηση ανάμεσα σε αυτοκίνητα – άλλωστε, δε διαφέρει από αυτόν οποιουδήποτε άλλου maxi scooter. Και η λειτουργία του κινητήρα είναι γεμάτη από χαμηλά, με αποτέλεσμα τα κιλά του C 600 Sport να εξαφανίζονται σχετικά γρήγορα. http://www.mototriti.gr/_img/tr.gif

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/anoigmav.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/anoigmav.jpg)
To C 600 Sport είναι πολύ σταθερό και δεν πρόκειται να απογοητεύσει μέσα στην πόλη ή έξω από αυτή, ακόμη και σε έντονα sport ρυθμούς.

thangs
05-12-2012, 15:42
Συμπέρασμα - Το σταυροδρόμι της επιτυχίας

Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται το BMW C 600 Sport, λοιπόν, καταλήγουν τέσσερις φιλοσοφίες που σπάνια λειτουργούν μαζί: η πρακτικότητα ενός scooter, η πολυτέλεια στην οποία μας έχει συνηθίσει η BMW, οι νέες τεχνολογίες και η sport συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας. Το C 600 Sport έχει επηρεαστεί από όλες αυτές και το αποτέλεσμα δεν είναι ένα scooter με σχιζοφρενικές τάσεις, αλλά ένα ολοκληρωμένο σύνολο που προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα απʼ όσα έχουμε συνηθίσει από μια κατηγορία που ούτως ή άλλως μας καλομαθαίνει. Γι αυτό, όμως, υπάρχει κι ένα τίμημα, το οποίο είναι οικονομικό. Η τιμή της βασικής έκδοσης, στα 11.630 ευρώ, είναι υψηλή, αν και δεν ξεφεύγει από τα δεδομένα της κατηγορίας. Ωστόσο, καθιστά το C 600 Sport ένα scooter με συγκεκριμένο κοινό, ένα κοινό που θέλει όλα όσα το βαυαρικό scooter προσφέρει απλόχερα και είναι διατεθειμένο να ξοδέψει το παραπάνω ποσό.

thangs
05-12-2012, 15:43
Λεπτομερώς...


• Αν και δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ (τουλάχιστον για τον όγκο του), το C 600 Sport με δυσκόλεψε αρκετά κατά το ανέβασμά του στο κεντρικό σταντ. • Ο κινητήρας όχι μόνο ξεπερνά τις προϋποθέσεις Euro 3, αλλά πληροί τις προϋποθέσεις Euro 4, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη υποχρεωτικές για τα δίκυκλα! • Όσο κι αν ψάξετε για το λεβιέ του χειρόφρενου πάνω στο C 600 Sport, δεν πρόκειται να το βρείτε. Κι αυτό, γιατί ενεργοποιείται αυτόματα, μόλις στηρίξετε το scooter στο πλαϊνό σταντ. • Ο πίνακας οργάνων είναι εξαιρετικά πλούσιος. Διαθέτει αναλογικό κοντέρ και ψηφιακές ενδείξεις για το στροφόμετρο, τη βενζίνη, την ώρα και την ημερομηνία, τη μέση ωριαία ταχύτητα, τη θερμοκρασία κινητήρα και περιβάλλοντος. Επιπλέον, διαθέτει έναν ολικό και δύο μερικούς χιλιομετρητές, στιγμιαία και μέση κατανάλωση καυσίμου, καθώς και ένδειξη για τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει με τη ρεζέρβα, την πίεση των ελαστικών, την κατάσταση του λαδιού και τα βολτ της μπαταρίας. Τέλος, διαθέτει και ενδείξεις για τα θερμαινόμενα γκριπ και την επίσης θερμαινόμενη σέλα. • Όταν το FlexCase είναι ανοιχτό, το scooter δεν μπορεί να πάρει μπροστά. • Η έκδοση της δοκιμής μας διέθετε, πλην του στάνταρ εξοπλισμού, και προαιρετικά αξεσουάρ, όπως θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ένδειξη πίεσης ελαστικών και LED φώτα ημέρας και φλας, αξίας 1.225 ευρώ. • Τα θερμαινόμενα γκριπ και η επίσης θερμαινόμενη σέλα έχουν τρεις επιλογές λειτουργίας: χαμηλή, υψηλή και αυτόματη. Η τελευταία εντοπίζει την πτώση της θερμοκρασίας και επανορθώνει αυξάνοντας τη θερμότητα, ανάλογα με την πτώση.

giclas
05-12-2012, 15:43
:ye02::ye02::ye02::ye02:

thangs
05-12-2012, 15:48
Τεχνικά χαρακτηριστικά


BMW C 600 Sport
Τιμή (ευρώ)
11.630 ευρώ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
4T, 2Κ, Υ/Ψ,8Β, 2ΕΕΚ
Κυβισμός (κ.εκ.)
647
Διάμετρος x Διαδρομή (χλστ.)
79x66
Συμπίεση (:1)
11.6
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.)
60/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.)
6,7/6.000
Τροφοδοσία
Ηλ. Ψεκασμός
Χωρητ. Ρεζερβουάρ / ρεζέρβας (λίτρα)
16
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.)
5,8
Βάρος (kg, γεμάτο)
249
Τελική Ταχύτητα (χλμ./ώρα)
180
Πλαίσιο
Τύπος
Σωληνωτό, υβριδικό (ατσάλινο με αλουμινένιο υποπλαίσιο)
Αναρτήσεις Ε
Ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι 40mm
Διαδρομή (χιλ.)
115
Αναρτήσεις Π
Μονό αμορτισέρ, ΠΕ
Διαδρομή
115
Φρένα Ε (χιλ.)
2Δ /270, 2 δαγκάνες 2 εμβόλων
Φρένα Π (χιλ.)
Δ /270, δαγκάνα 2 εμβόλων
Τροχοί-Ελαστικά
Ελαστικό Ε
120/70-15
Ελαστικό Π
160/60-15
Διαστάσεις
Μήκος
2.155
Πλάτος
877
Μεταξόνιο
1.591
Ύψος σέλας
810
Εξοπλισμός
ABS
Y
Μίζα
Y
Μανιβέλα
_
Στροφόμετρο
Y
Κοντέρ
Y
Ένδειξη θερμοκρασίας
Y
Ένδειξη βενζίνης
Y
Μερικός χιλιομετρητής
Y
Φέρινγκ
Y
Ρυθμιζόμενες μανέτες
Y
Κεντρικό σταντ
Y
Πλάγιο σταντ
Y
Σχάρα
_
Κλειδαριά κράνους
_
Ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση
_
Ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση
Υ

harigs
10-12-2012, 16:14
Ψήνομαι:ye33: