PDA

View Full Version : popSLATE: Η θήκη που προσθέτει μία ακόμα οθόνη στο iPhone σου


SenseiG
08-12-2012, 13:38
popSLATE: Η θήκη που προσθέτει μία ακόμα οθόνη στο iPhone σου

By Ananiadis Vasilis (http://www.iphonehellas.gr/author/iphone-hellas/)
Posted on Thursday November 29th, 2012 / 17:08





Η popSLATE είναι μία πρωτότυπη θήκη προστασίας για το iPhone 5 η οποία προσθέτει μία επιπλέον (άθραυστη) οθόνη τεχνολογίας e-ink στη συσκευή!
Τα βασικά γνωρίσματα της τεχνολογίας e-ink τα ξέρουμε: χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και τρομερή αντίθεση ακόμα και σε απευθείας έκθεση στο φως του ήλιου. Που αποσκοπεί όμως μία θήκη με ενσωματωμένη οθόνη;


http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/11/popslate-iPhone_5-case.jpeg (http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/11/popslate-iPhone_5-case.jpeg)
Η ιδέα πίσω από την θήκη popSLATE είναι πως η οθόνη θα μπορεί να εμφανίζει από τις αγαπημένες φωτογραφίες μέχρι σημειώσεις που θέλετε να έχετε διαθέσιμες σε ένα meeting ή ακόμα και στα ψώνια του supermarket. Η χαμηλή κατανάλωση που προσφέρει η τεχνολογία e-ink αξιοποιείται πλήρως σε αυτές τις περιπτώσεις.
http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/11/popslate-iPhone_5-case-3.jpeg (http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/11/popslate-iPhone_5-case-3.jpeg)
Φυσικά, η ομάδα που σχεδίασε την popSLATE έχει περαιτέρω φιλοδοξίες. Στόχος τους είναι η ανάπτυξη ενός API που θα μπορούν να αξιοποιήσουν οι developers διαφόρων εφαρμογών και μέσω του οποίου θα επιτυγχάνεται η επικοινωνία της εκάστοτε εφαρμογής με την οθόνη της θήκης.
http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/11/popslate-iphone-app.jpeg (http://cdn.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2012/11/popslate-iphone-app.jpeg)
Η popSLATE έρχεται μέσω του indiegogo (http://www.indiegogo.com/popslate) και χρειάζεται τη βοήθεια σας ώστε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό των $150.000 ώστε να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή. Θα την προσφέρετε;