PDA

View Full Version : Φορτιστής-μπρελόκ για iOS συσκευές!


mmags
10-12-2012, 10:18
Φορτιστής-μπρελόκ για iOS συσκευές!

Παρ, 11/30/2012 - 17:08 -- Παναγιώτης Τσουνάκας

<LI style="DISPLAY: list-item">http://whos.gr/sites/default/files/styles/flexslider_full/public/field/image/nomad.jpgΠάρτε το καλώδιο μαζί με τα κλειδιά!


Μια νέα ιδέα μέσα από το Kickstarter (http://www.whos.gr/tags/kickstarter) αναζητά χρηματοδότηση μέσω crowd funding για να υλοποιηθεί και να κυκλοφορήσει στην αγορά.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη κλειδοθήκη-μπρελόκ η οποία έχει ενσωματωμένο ένα κρυφό καλώδιο φόρτισης για iPad και iPhone (http://www.whos.gr/tags/iphone) που δεν θα σας αφήσει να μείνετε ποτέ χωρίς connector για την αγαπημένη σας συσκευή.
Ουσιαστικά η σκέψη των δημιουργών είναι πολύ απλή,αφού οι περισσότεροι δεν μπορούν να μεταφέρουν εύκολα μαζί τους το 30pin καλώδιο που απαιτείται για την φόρτιση των συσκευών τους και αν χρειαστεί κάποιος να φορτίσει, τις περισσότερες φορές μπορεί να βρει εύκολα ρεύμα αλλά πολύ δύσκολα καλώδιο.
Με το μοναδικό αυτό μπρελόκ που στην όψη μοιάζει σαν ανοιχτήρι, θα έχετε πάντα μαζί σας ένα πολύ μικρό 8pin καλώδιο το οποίο θα το γνωρίζετε μόνο εσείς και όταν το χρειαστείτε θα είναι εκεί μαζί σας, πάνω στα κλειδιά σας.
Η τιμή τους για όσους ενδιαφέρονται είναι 5 δολάρια για τους πρώτους funders,ενώ στην συνέχεια θα μπορείτε να το αγοράσετε στην τιμή των 25 δολαρίων. inews.gr/269/fortistis-brelok-gia-iOS-syskeves
Δείτε το βίντεο
http://player.vimeo.com/video/53263072