PDA

View Full Version : Wunderlich BMW R1200S Concept


manro
19-12-2012, 15:58
Wunderlich BMW R1200S Concept


http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/petit-bmw-2.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/petit-bmw-2.jpg)
Δεν πρόκειται να δούμε, φυσικά, το συγκεκριμένο μοντέλο στην παραγωγή, μιας και πρόκειται για άσκηση του γνωστού σχεδιαστή.

http://www.mototriti.gr/images/TR.gifO γνωστός σχεδιαστής Nicolas Petit έκανε και πάλι το θαύμα του! Σχεδίασε ένα sport concept με το σήμα της BMW, χρησιμοποιώντας ως βάση το HP2 Sport και εμπλουτίζοντάς το με αξεσουάρ της Wunderlich. Ο Petit πήρε ως βάση το παλιότερο HP2 της BMW και το πρώτο που έκανε στο σχέδιό του ήταν να αντικαταστήσει τον κινητήρα με τον νέο υγρόψυκτο boxer του 2013 (αυτόν που χρησιμοποιεί το νέο R 1200 GS). Επιπλέον, αντικατέστησε το ψαλίδι με μονόμπρατσο, έφερε τα δύο τελικά της εξάτμισης κάτω από τη σέλα και αντικατέστησε τις αναρτήσεις με νέες της Ohlins.
Από εκεί και πέρα, ο Petit άφησε το ταλέντο του και τη φαντασία του και μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά τη μοτοσικλέτα. Τέλος, την εξόπλισε με τα αξεσουάρ της Wunderlich, η οποία εξοπλίζει συχνά τα μοντέλα της BMW.
www.mototriti.gr (http://www.mototriti.gr)
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/petit-bmw-1.jpg (http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/petit-bmw-1.jpg)
Ο Νicolas Petit σχεδίασε ένα νέο sport BMW, χρησιμοποιώντας τον υγρόψυκτο boxer των Βαυαρών και αξεσουάρ της Wunderlich.

mario
19-12-2012, 16:20
Φαίνονται πολυ όμορφες αλλα και οι αλλαγές δυνατές!

Στάλθηκε απο μένα βρε!!