PDA

View Full Version : S3 - αραιώνοντας τον «διαλύτη» που λέγεται iPhone


lenon
09-01-2013, 15:37
Samsung Galaxy S III: Game of Thrones

Samsung i9300 Galaxy S3 16GB από 455.3€
Από τον Βασίλη Βαλιμίτη

Είναι γεγονός. Το iPhone δεν είναι πια ο βασιλιάς των smartphone, ούτε και το πλέον πολυαγορασμένο κινητό τηλέφωνο του 2012. Το Galaxy S III είναι πλέον το πρώτο σε πωλήσεις smartphone για το 2012 και φυσικά, ο νέος κάτοχος του θρόνου.
Με μια ματιά


Οθόνη: 4,8 ιντσών HD Super AMOLED PenTile, 1280x720 pixel, Gorilla Glass 2, 306ppi, 16εκ. χρώματα, πολλαπλών σημείων αφής
Επεξεργαστής: Exynos 4412 Cortex-A9, τετραπύρηνος, 1,4GHz
GPU: Mali 400-MP
Μνήμη: Συστήματος 1GB, Ενσωματωμένη μνήμη 16GB και θύρα microSD (έως 64GB)
Λειτουργικό: Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwitch) κατά τη δοκιμή. Αναβαθμίσιμο σε 4.1.2 Jelly Bean
Δίκτυα και Ασύρματα module: 3G: HSPA+21Mbps (HSDPA 21Mbps / HSUPA 5.76Mbps), 4G LTE: 100Mbps / 50Mbps, Wi-Fi 802-11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 με A2DP, LE, EDR και apt-x
Κάμερες: Kύρια κάμερα 8MP με Auto focus, φλας LED και αισθητήρα BSI (για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού), εγγραφή βίντεο 1080p, εμπρός κάμερα 1.9MP
Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου: MP3, OGG, WMA, AAC, ACC+, eAAC+, AMR(NB,WB), MIDI, WAV, AC-3, FLAC
Υποστηριζόμενα αρχεία βίντεο: MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8, 3GP(MP4), WMV(ASF), AVI, FLV, MKV, WebM
Πρόσθετα: Επεξεργαστής ήχου Wolfson Audio, Ραδιόφωνο FM με RDS, GPS, NFC, αισθητήρας επιτάχυνσης, αισθητήρας πυξίδας, αισθητήρας εγγύτητας, αισθητήρας φωτός, βαρόμετρο, S Memo, S Planner, Paper Artist
Διαστάσεις (YxΠxB): 136,6x70,6x8,6mm
Βάρος: 133gr
Ενδεικτική τιμή λιανικής: 669 ευρώ Ευχαριστούμε τη Samsung Hellas (τηλ. 2130.163800) για τη διάθεση του προϊόντος
Samsung: Χθες και σήμερα

Όπως προαναφέραμε και στο προηγούμενο review μας για το Galaxy Note II (http://technozein.pathfinder.gr/samsung-galaxy-note-2/), από τότε που η Samsung ανακάλυψε τη δύναμη πίσω από το λειτουργικό της Google και δημιούργησε τη σειρά προϊόντων Galaxy, δεν άργησε να φανεί το εκτυφλωτικό φως στο τέλος του τούνελ, που για φέτος τουλάχιστον, φωτίζει σταθερά το θρόνο του Galaxy S III.

Η Samsung είναι παλιά στις πρωτιές. Εδώ και αρκετό καιρό, κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις τηλεοράσεων παγκοσμίως. Και όχι μόνο. Τα προϊόντα της υπάρχουν σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό εδώ και πολλά χρόνια. Ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων, συστήματα Home Cinema και άλλα πολλά. Στην κινητή τηλεφωνία, οι προσπάθειές της άρχισαν με μια ποικιλία συσκευών με πειραματισμούς πάνω σε διάφορα λειτουργικά συστήματα. Καμία όμως από αυτές δεν κατάφερε να προετοιμάσει τον Κορεάτικο κολοσσό για τη φρενίτιδα που θα ακολουθούσε την ανακοίνωση του iPhone, τον Ιούνιο του 2007.Αποκτήστε το online



http://x.pstatic.gr/bp/2305843009220271919.jpg455.3€
Samsung i9300 Galaxy S3 16GB
38 καταστήματα
Βρες την καλύτερη τιμή
στο BestPrice.gr (http://www.bestprice.gr/)!




Fast forward στο τέλος του Απρίλη του 2009, όπου η Samsung κάνει την μια και μόνη κίνηση που - σήμερα πλέον - απέδωσε τους καρπούς της. Κυκλοφόρησε το πρώτο της κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Android, γνωστό ως Galaxy i7500.
Καθώς γράφεται αυτό το άρθρο, η Samsung έχει πλέον κατακλύσει την αγορά με πλήθος συσκευών που «τρέχουν» το λειτουργικό της Google, σε κάθε κατηγορία τιμής. Προσιτά κινητά τηλέφωνα, πανίσχυρα smartphone και ταμπλέτες. Επίσης, μόλις κυκλοφόρησε μια εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή compact που επίσης βασίζεται στο ίδιο λειτουργικό, ενώ είναι και η πρώτη εταιρία που συνεργάστηκε με τη Google για τη δημιουργία του πρώτου φορητού υπολογιστή με λειτουργικό Chrome OS.
Και όχι, δεν ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως τόσο το δεύτερο επίσημο κινητό τηλέφωνο της Google - γνωστό ως Nexus S - όσο και το δεύτερο κατά σειρά, το Galaxy Nexus, είναι επίσης δημιουργίες της Samsung... Πόσο μάλλον δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως μερικά από τα κυριότερα ηλεκτρονικά μέρη του iPhone της Apple, τα έχει επίσης προμηθεύσει η Sasmung στην Αμερικανική εταιρία, συμπεριλαμβανομένου και του επεξεργαστή του iPhone 5!
Το τρίτο "S"

Το πρώτο Galaxy της κατηγορίας S, το είδαμε τον Ιούνιο του 2010, με κωδικό i9000. Η σχεδιαστική ομοιότητά του με τα τότε iPhone 3G και 3GS ήταν αδιαμφισβήτητη, αν και στην πραγματικότητα, σαν συσκευή, έφερε ουσιαστικές διαφορές. Για τον χειρισμό του δεν υπήρχε μόνο το κεντρικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη, αλλά και άλλα δυο πλήκτρα αφής (μενού επιλογών και επιστροφής) εκατέρωθεν αυτού. Η κύρια βέβαια διαφορά δεν ήταν άλλη από το λειτουργικό του σύστημα.
Η ελευθερία και η διαφορετικότητα του Android σε επίπεδο δυνατοτήτων και ευκολιών, συνδυάστηκε με την ανταγωνιστική τιμή του S και τα πρώτα στόματα άρχισαν να διαδίδουν τις πρώτες θετικές εντυπώσεις. Το Galaxy S ήταν η σπίθα της δημιουργίας ενός καλύτερου «iPhone», από τη Samsung.
Σε προηγούμενο επεισόδιο του TechnoZειν σας παρουσιάσαμε ένα αρκετά μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Galaxy. Για να κατανοήσετε καλύτερα το παρόν άρθρο και για να αποφύγουμε τις επαναλήψεις, σας προτείνουμε να δείτε πρώτα την αναλυτική παρουσίαση του Note ΙΙ (http://technozein.pathfinder.gr/samsung-galaxy-note-2/). Εν ολίγοις, θα διαπιστώσετε πως το S III προσφέρει την ίδια εμπειρία χρήσης με το Note II, με μοναδική ουσιαστική διαφορά την απουσία της γραφίδας S Pen.
Το Galaxy S III ή αλλιώς i9300 - αντίθετα από το ιδιαίτερο σχεδιαστικά και λειτουργικά Note II - ακολουθεί την πεπατημένη συνταγή των smartphone. Το λεπτό προφίλ και το χαμηλό του βάρος του επιτρέπει να γλιστράει σε κάθε τσέπη. Ακόμη και δίπλα στο iPhone 5, η κατά 0,8 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη του, το καθιστά εξίσου εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι!
Οθόνη

Δεδομένης της προσπάθειας της Apple να μεγαλώσει την οθόνη του iPhone 5 - τελικά μόνο σε ύψος - η Samsung φρόντισε για την εργονομική κατανομή σχεδόν μιας ολόκληρης παραπάνω ίντσας, μέσα στο καμπύλο σχήμα του S III. Μας εντυπωσίασε λοιπόν το γεγονός πως η ευκολία χρήσης του S III με το ένα χέρι, είναι όμοια με αυτή ενός iPhone 5, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη.
Η τεχνολογία της οθόνης προέρχεται απευθείας από τη Samsung και δεν είναι άλλη από την Super HD AMOLED, με ανάλυση που ανέρχεται στα 1280x720 pixel και πυκνότητα εικονοστοιχείων στα 306ppi. Μοναδικό της μείον σε σχέση με το Galaxy Note II αλλά και το iPhone 5 είναι η χρήση της διάταξης εικονοστοιχείων PenTile, εξαιτίας της οποίας παρατηρήσαμε «γρέζι» στα περιγράμματα των γραμμάτων, καθώς και μερική έμφαση στο μπλε.
Σημειώστε όμως πως σε καθημερινή χρήση - και ειδικά με τη ρύθμιση των χρωμάτων στο Φυσικό ή Ταινία, ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται να παρατηρήσει τίποτε από τα παραπάνω, παρά μια υπέροχη οθόνη. Για την προστασία της οθόνης από τη φθορά αναλαμβάνει το γνωστό πλέον συνθετικό κρύσταλλο Gorilla Glass 2.
Κατασκευή, μπαταρία και θύρα microSD

Μπορεί στα υλικά κατασκευής του S III να κυριαρχεί το πλαστικό, αλλά η ποιότητά τους είναι τουλάχιστον άριστη. Η αφαιρούμενη πλάτη του S III κουμπώνει άψογα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, χωρίς τριγμούς ή άλλα προβλήματα εφαρμογής. Το περίγραμμα του S III καλύπτεται από υψηλής ποιότητας φινίρισμα που θυμίζει βουρτσισμένο μέταλλο. Η συνολική αίσθηση του τηλεφώνου στο χέρι είναι υπέροχη. Το καμπύλο σχήμα του αγκαλιάζει σωστά το εσωτερικό της παλάμης και ο συνδυασμός χαμηλού βάρους και πάχους με τη συμπαγή κατασκευή, εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Ανοίγοντας την πλάτη του Galaxy S III συναντήσαμε την πολύτιμη προσθήκη της θύρας micro-SD, που είδαμε και στο Note ΙΙ. Προσθέτοντας μια κάρτα των 16, 32 έως και 64GB, μπορείτε να αυξήσετε κατακόρυφα τη χωρητικότητα του S III για αρχεία ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών. Επίσης, μην ξεχνάτε πως λόγω λειτουργικού Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα το S III και ως φορητό αποθηκευτικό μέσο για οποιονδήποτε τύπο αρχείων.
Η μπαταρία του S IIΙ παρέχει ισχύ 2.100mΑh και μπορεί να το κρατήσει «ζωντανό» για 3 έως και 4 ημέρες αν οι ανάγκες σας περιορίζονται σε μερικές τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα. Αν όμως το αξιοποιείτε για την πληρότητα των δυνατοτήτων του, δεν θα αποφύγετε την καθημερινή του φόρτιση...
Ισχύς και περιβάλλον χρήσης

Το S III «φοράει» τον τετραπύρηνο Exynos 4412 με ισχύ στα 1,4GHz και 1GB RAM. Παρά το ότι το Galaxy Note II φέρει τη διπλάσια μνήμη και ελάχιστα ισχυρότερο επεξεργαστή, δεν διαπιστώσαμε ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δυο σε ταχύτητα απόκρισης και εκτέλεσης εφαρμογών.
Ως προς το περιβάλλον χρήσης, το S III ενσωματώνει το TouchWiz UI, που αποτελεί την άποψη της Samsung στα θέματα ευχρηστίας και λειτουργικότητας του smartphone στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από τα φανταχτερά εικονίδια και γραφικά κάποιων ανταγωνιστών, αλλά σίγουρα είναι πρακτικό στη χρήση. Εξάλλου μην ξεχνάτε πως χάρη στην ελευθερία που παρέχει το λειτουργικό της Google, μπορείτε να κατεβάσετε έναν Launcher της επιλογής σας και - κυριολεκτικά - να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση και τη χρηστικότητα του περιβάλλοντος χρήσης του S III.
Κάμερες

Η κάμερα των 8MP του Galaxy S III μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αφού εξάλλου, δεν φέρει καμία διαφορά από την κάμερα που βρήκαμε στο Note II. Τραβάει άψογες φωτογραφίες, ενώ ευχάριστη είναι και η παρουσία του πλήρους μενού ρυθμίσεων, από το οποίο μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο του θέματος για καλύτερα αποτελέσματα ή να μεταβάλετε πιο ειδικές παραμέτρους, όπως η ευαισθησία ISO και η φωτομέτρηση.
Η λειτουργία πανοραμικών λήψεων είναι ενσωματωμένη εξ' αρχής και λειτουργεί πολύ καλά, ειδικά σε μεγάλα τοπία χωρίς πολύπλοκες λεπτομέρειες. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι συντομεύσεις με τη χρήση κίνησης. Για παράδειγμα, ακουμπώντας την οθόνη και περιστρέφοντας το S III αριστερά, ενεργοποιείται άμεσα η κάμερα! Πέρα από οτιδήποτε μπορούμε να πούμε με λόγια, ρίξτε μια ματιά στη συνοδευτική γκαλερί φωτογραφιών, όπου θα βρείτε δείγματα από φωτογραφίες που τραβήξαμε.
Πλούσιες ευκολίες και δικτύωση

Η Samsung προίκισε το S III με τόσες ευκολίες, που όμοια ποσότητα αυτών δεν θα βρείτε σε άλλο smartphone αυτή τη στιγμή. NFC, συντομεύσεις με τη χρήση κίνησης, οπτικά συστήματα αναγνώρισης και πολλά άλλα, που δεν ωφελεί να αναλύσουμε σε βάθος, καθώς θα... ζαλιστείτε.
Χάρη στην τεχνολογία NFC, ο διαμοιρασμός αρχείων μεταξύ συσκευών με το ίδιο χαρακτηριστικό, γίνεται παιχνιδάκι. Αρκεί απλά να ακουμπήσετε πλάτη με πλάτη το S III με οποιοδήποτε άλλο smartphone με ενεργοποιημένο NFC. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, η Samsung ενσωμάτωσε και την τεχνολογία WiFi direct, ώστε η μεταφορά αρχείων να είναι εύκολη ακόμη και εξΆ αποστάσεως.
Οι λειτουργίες Smart Stay και Direct Call είναι άλλα δυο έξυπνα παραδείγματα μοναδικών ευκολιών. Η πρώτη αξιοποιεί την εμπρός κάμερα του S III, ανιχνεύοντας διαρκώς την παρουσία σας μπροστά στην οθόνη. Έτσι, αν απομακρυνθείτε, φροντίζει για την αυτόματη απενεργοποίησή της και κατά συνέπεια, την εξοικονόμηση ενέργειας.
Αντίστοιχα, η λειτουργία Direct Call σας επιτρέπει να καλέσετε άμεσα την επαφή στην οποία ετοιμάζεστε να στείλετε μήνυμα. Τη στιγμή που το γράφετε - και τελικά το μετανιώνετε - αρκεί να φέρετε το S III στο αυτί σας και η κλήση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.
Επίσης, αξιοποιώντας την εμπρός κάμερα, μπορείτε να αντί για κωδικό ασφαλείας, να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο με το πρόσωπό σας, χάρη στη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου που θα βρείτε στο σχετικό μενού.
Σε επίπεδο δικτύωσης, το S III είναι πολύ φιλικό με το πρωτόκολλο DLNA και θα ανιχνεύσει μόνο του τους δικτυωμένους υπολογιστές, τις κονσόλες και άλλα μέσα αναπαραγωγής και διαμοιρασμού αρχείων σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Με το S III μπορείτε πολύ εύκολα να απολαύσετε αρχεία πολυμέσων απευθείας από δικτυωμένες τηλεοράσεις και άλλα συστήματα ψυχαγωγίας.
Πολυμεσική προσωπικότητα

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα στο Note II είναι παρόν και στο S III. Δεν είναι άλλο από την ικανότητά του να αναπαραγάγει μια πληθώρα αρχείων βίντεο και ήχου, που οι κάτοχοι του iPhone μόνο να ζηλέψουν μπορούν. Ταινίες MKV και μη απολεστικά αρχεία FLAC είναι δυο μόλις φανταχτερές αναφορές από την εκτενή λίστα. Η θέαση ταινιών γίνεται απολαυστική εμπειρία χάρη στη μεγάλη οθόνη, ενώ η ισχύς του επεξεργαστή επιτρέπει την προβολή βίντεο σε παράθυρο, οπουδήποτε μέσα στο λειτουργικό.
Τα καλά δεν τελειώνουν εδώ. Το κύκλωμα ήχου της Wolfson Audio που συναντήσαμε στο Note ΙΙ βρίσκεται και στα... εντόσθια του S III και καθιστά την ακρόαση μουσικής πραγματική απόλαυση. Με ένα ζευγάρι καλά ενσύρματα ακουστικά ή ακόμη καλύτερα ένα σετ ενεργών ηχείων, θα μείνετε έκπληκτοι από την ποιότητα ήχου που θα σας δώσει το S III.
Η θύρα USB στο κάτω μέρος του S III είναι και έξοδος πολυκάναλου ήχου και εικόνας High Definition, αρκεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ. Με απλά λόγια, το S III μπορεί να γίνει ένα πλήρως φορητό κέντρο ψυχαγωγίας που θα πάρετε μαζί σας στο σπίτι των φίλων σας, θα το συνδέσετε στην τηλεόρασή τους με καλώδιο HDMI και θα απολαύσετε ταινίες και φωτογραφίες με ευκολία μεγαλύτερη από ότι με ένα Media Player.
Το πλεονέκτημα της σύνδεσης εξόδου ήχου και εικόνας του S III προς οποιαδήποτε συνδεδεμένη οθόνη επεκτείνεται και στη χρήση του ως φορητού υπολογιστή. Όπως και στο Note II, μπορείτε με ευκολία να συνδέσετε ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι στo S III και να απολαύσετε το διαδίκτυο μέσο του Internet browser, να ενημερωθείτε μέσα από εφαρμογές επικαιρότητας και φυσικά, να παίξετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη!
Εφαρμογές out-of-the-box

Οι εφαρμογές της Samsung για την καθημερινή σας οργάνωση είναι παρούσες και εδώ, όπως και στο Note II, αν και λόγω απουσίας της γραφίδας, είναι απλοποιημένες. Το S Note που είδαμε στο Note ΙΙ, λέγεται S Memo στην περίπτωση του Galaxy S III και επιτρέπει και πάλι τη δημιουργία σχεδίων, καθώς και την καταγραφή σημειώσεων.
Μαζί, θα βρείτε και το custom ημερολόγιο της Samsung για την καθημερινή σας οργάνωση. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του φωνητικού βοηθού S Voice, που όμως μας άφησε παραπονεμένους, καθώς όπως και άλλα συστήματα του είδους (βλέπε Siri) δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.
Κατά τα άλλα, αν γνωρίζετε καλά αγγλικά, το S Voice μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, καθώς εκτελεί πολλές λειτουργίες πέρα από την τυπική φωνητική κλήση, την πλοήγηση, την αποστολή μηνυμάτων και την απάντηση ερωτήσεων. Μπορεί για παράδειγμα να ανοίξει τις εφαρμογές που θα του ζητήσετε καθώς και να εκτελέσει βασικές λειτουργίες συστήματος, όπως π.χ. το να ανοίξει ή να κλείσει το WiFi.
Ο νέος βασιλιάς

Ειδικά οι fan της Apple, δύσκολα θα κατανοήσουν το γιατί το Galaxy S III εκθρόνισε το αγαπημένο τους smartphone. Για εμάς είναι προφανές. Το S III δίνει εδώ και τώρα στο καταναλωτικό κοινό, τη δύναμη και τις δυνατότητες που αποζητά από ένα smartphone τελευταίας γενιάς.
Η σχεδίαση - τόσο εξωτερικά όσο και του λειτουργικού - του iPhone 5, έχει φτάσει σε ένα εντυπωσιακό μεν σημείο, που όμως μοιάζει να μην εξελίσσεται άλλο. Αναμένοντας την κίνηση της Apple που θα επαναπροσδιορίσει ολοκληρωτικά το iPhone (κάτι που αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη με βάση τα τωρινά δεδομένα) η Samsung δημιούργησε μια συσκευή με ίδιο πρακτικά μέγεθος σε καθημερινή χρήση - από πλευράς ευκολίας χειρισμού, βάρους και πάχους - αλλά με σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ και σαφώς πιο πλούσιες ικανότητες.
Χάρη στην ορθή εκμετάλλευση του Android και την υπεροχή του επεξεργαστή του, το S III παρέχει εφαρμογές όμοιες ή αντίστοιχης ποιότητας με του iPhone, ένα λειτουργικό σύστημα που διαμορφώνεται από τον χρήστη του όπως αυτός θέλει (μέγιστης σημασίας τα widget για την άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες συνεχούς ενδιαφέροντος όπως π.χ. ο καιρός και τα email) και παράλληλα, είναι ένα πολύ πιο ικανό φορητό σύστημα ψυχαγωγίας με ευρύτατη συμβατότητα αρχείων.
Σε αυτά προσθέστε τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με προσιτές κάρτες microSD, μια εξίσου ικανή φωτογραφική μηχανή και την ελευθερία διαμοιρασμού αρχείων μέσω NFC και Bluetooth, χωρίς περιορισμούς. Το κερασάκι στη τούρτα, δεν είναι άλλο από την τιμή του φυσικά. Με ενδεικτικό κόστος απόκτησης τα 669 ευρώ, το S III κοστίζει σχεδόν 100 ευρώ λιγότερα από το αντίστοιχο iPhone 5 - με τωρινές πάντα τιμές αγοράς - και φυσικά, μπορείτε να το βρείτε ακόμη φθηνότερα στo BestPrice.gr (http://www.bestrpice.gr/)
Όπως και να το κάνουμε, η πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού αποζήτησε την ευελιξία, την ελευθερία και τις ευκολίες που παρέχει τη στιγμή αυτή το Galaxy S III, αναδεικνύοντας το έτσι στο smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το 2012. Δεν απορούμε για τους λόγους που το S III είναι ο νέος βασιλιάς. Το κατάφερε επάξια και στη Samsung αξίζει απλά ένα μεγάλο μπράβο.
Ανυπομονούμε να δούμε όχι μόνο το S IV για το οποίο οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν, αλλά και οτιδήποτε έχει πλέον να παρουσιάσει η Apple και ο ανταγωνισμός γενικότερα. Το S III ήρθε να ταράξει τα νερά και να θέσει τα νέα στάνταρ στην κατηγορία, αραιώνοντας τον «διαλύτη» που λέγεται iPhone και θέτοντας μια νέα τάξη πραγμάτων.
Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, το S III είναι το πλέον ολοκληρωμένο smartphone που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το iPhone και... να του γυρίσει την πλάτη. Αν κι εσείς αποφασίσατε πως ήρθε ο καιρός να κάνετε το ίδιο, το S III είναι η καλύτερη επιλογή σε συνάρτηση με τα χρήματα που θα δώσετε για να το κάντε δικό σας.
πηγη:technozein.pathfinder.gr/samsung-galaxy-s-3

<LI class="header green">Υπέρ+
+ Μεγάλη και ευκρινής οθόνη
+ Λεπτό προφίλ με χαμηλό βάρος και στιβαρή κατασκευή
+ Ταχύτατο λειτουργικό χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή
+ Ποιοτικές προ-εγκατεστημένες εφαρμογές
+ Μεγάλη πληθώρα εφαρμογών λόγω λειτουργικού Android
+ Έξοδος εικόνας και ήχου υψηλής ευκρίνειας για την απόλαυση βίντεο και μουσικής σε τηλεοράσεις και συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας
+ Εκτενής συμβατότητα με αρχεία εικόνας και ήχου
+ Η ύπαρξη NFC κάνει εύκολο το διαμοιρασμό αρχείων με συμβατές συσκευές



<LI class="header red">Κατά
- Ελαφρώς υποδεέστερη οθόνη απέναντι στα κορυφαία μοντέλα του ανταγωνισμού, λόγω τεχνολογίας PenTile
- Μη υποστήριξη πεζών ελληνικών για SMS με 160 χαρακτήρες (μόνο με κεφαλαία, χωρίς τόνους)
- Αρκετά εκτεθειμένος φακός κάμερας. Απαραίτητη η χρήση θήκης




:sm2::sm2::sm2::sm2::sm2:

Skyhigh
09-01-2013, 19:37
Αααααυτο ειναι thread !!!!

:D :D :D

SenseiG
09-01-2013, 20:11
Μολις εγινα κατοχος ενος και εγω...:sm2:

vasorfa
10-01-2013, 09:19
Samsung Galaxy S III: Game of Thrones..
...........


Ευχαριστούμε φίλος!!!Επιτέλους να λάμψει η Αλήθεια:ye33:

Αααααυτο ειναι thread !!!!

:D :D :D

threadαρα θα έλεγα:D:D:D:D

Μολις εγινα κατοχος ενος και εγω...:sm2:


Πάει.....ξεφτιλίστικε το μοντέλο:u58::u58::u58:(πάω να παρω καραμουζα-phone)

danaos
10-01-2013, 09:42
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Στάλθηκε από το GT-P5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

SenseiG
10-01-2013, 09:54
[QUOTE=vasorfa;820643


Πάει.....ξεφτιλίστικε το μοντέλο:u58::u58::u58:(πάω να παρω καραμουζα-phone)[/QUOTE]

Τοτε θα παω να παρω και εγω.....:lo19::lo19:

vasorfa
10-01-2013, 10:19
Τοτε θα παω να παρω και εγω.....:lo19::lo19:


Ζουλιάρηηηηη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το δικό μου είναι πάντως πιό ακριβο:sm3::sm3:

vasorfa
10-01-2013, 10:34
Και επειδή οι Γκαλακτικα δεν ειμαστε κομπλεξάρες:cool2::cool2::rolleyes::rolleyes:



παραθέτω τι ΔΕΝ μου αρέσει απο το s3....:o:eek:


1)to s voice τρώει πολύ μνήμη:o και για να βγεί θέλει ρουταρισμα....

2)Το κεντρικό κουμπί θα το ήθελα ή καλύτερο σε ποιότητα ή αφής

3)Το touch θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια...(ενα htc hd2 (http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CF%82-104/%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-htc-hd2-34471/) που έχω είναι π.χ. πολύ μπροστά σε αυτό τον τομέα:ye33:)

lepanto
10-01-2013, 10:37
Ζουλιάρηηηηη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το δικό μου είναι πάντως πιό ακριβο:sm3::sm3:

Μετά από πολλές ευλογίες ευχολογια μετανιες εξομολογησεις νυστειες θα μείνω πιστός στο αιφονι πατερ σωσων με αν ξεφυγω :p:p:p

vasorfa
10-01-2013, 10:49
Μετά από πολλές ευλογίες ευχολογια μετανιες εξομολογησεις νυστειες θα μείνω πιστός στο αιφονι πατερ σωσων με αν ξεφυγω :p:p:p


εσύ δεν σώζεσε με τρίποντα:rolleyes::sm3:

Lepanto ii
10-01-2013, 10:57
Οσοι θέλετε να λέτε ότι το Samsung είναι καλλίτερο από το iPhone 5 δοκιμάστε το note 2 Αλλιώς για το galaxy s3 βάλτε το δίπλα στο 5αρι και ανοίξτε τις οθόνες ........

commander
10-01-2013, 11:56
Οσοι θέλετε να λέτε ότι το Samsung είναι καλλίτερο από το iPhone 5 δοκιμάστε το note 2 Αλλιώς για το galaxy s3 βάλτε το δίπλα στο 5αρι και ανοίξτε τις οθόνες ........

όσο απλώνει η οθόνη τόσο απλώνουν και τα χρώματα. ......Δεν υπάρχει λέμε μακράν μπροστά ο σαμσων. ....:D

N4pSt3R
10-01-2013, 12:23
Και επειδή οι Γκαλακτικα δεν ειμαστε κομπλεξάρες:cool2::cool2::rolleyes::rolleyes:



παραθέτω τι ΔΕΝ μου αρέσει απο το s3....:o:eek:


1)to s voice τρώει πολύ μνήμη:o και για να βγεί θέλει ρουταρισμα....

2)Το κεντρικό κουμπί θα το ήθελα ή καλύτερο σε ποιότητα ή αφής

3)Το touch θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια...(ενα htc hd2 (http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CF%82-104/%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-htc-hd2-34471/) που έχω είναι π.χ. πολύ μπροστά σε αυτό τον τομέα:ye33:)


Δοκίμασε ρυθμίσεις-> Εφαρμογή και από εκεί κάνεις κατάργιση

Lepanto ii
10-01-2013, 13:52
όσο απλώνει η οθόνη τόσο απλώνουν και τα χρώματα. ......Δεν υπάρχει λέμε μακράν μπροστά ο σαμσων. ....:D

Εγώ δεν ξανά γράφω γιατί και τα δυο μου δίνουν το (ψωμάκι μου)!!!

kwstas
11-01-2013, 01:15
Καιρος ηταν ...το ψηνω και εγω , ειναι φανταστικο κινητο :D

vasorfa
11-01-2013, 01:23
Δοκίμασε ρυθμίσεις-> Εφαρμογή και από εκεί κάνεις κατάργιση




Thanks napster:D:D


O πατερorfa σε ευχαριστει:cool:

N4pSt3R
11-01-2013, 03:18
Thanks napster:D:D


O πατερorfa σε ευχαριστει:cool:



Anytime!!!;)