PDA

View Full Version : Νέα σελίδα για την ΟΒΕΛΠΑ


KostasGS
04-01-2009, 12:41
Στις 18 Δεκεμβρίου πρόκειται να χορηγηθεί στην Οδική Βοήθεια της ΕΛΠΑ (ΟΒΕΛΠΑ), η πανελλαδική άδεια λειτουργίας που βασίζεται στις διατάξεις του Νόμου για τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας. Τη φετινή χρονιά μάλιστα, η εταιρία συμπληρώνει 50 χρόνια προσφοράς στους Έλληνες αυτοκινητιστές.

Για την εξυπηρέτηση των 300.000 οχημάτων και 150.000 συνδρομητών η ΟΒΕΛΠΑ διαθέτει 260 οχήματα (μοτοσικλέτες και γερανοφόρα –πλατφόρμες), 600 άτομα προσωπικό και 100 σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια. Οι υπηρεσίες της ΟΒΕΛΠΑ καλύπτουν και το εξωτερικό, αφού είναι μέλος της FIA –Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της ΑΙΤ (Διεθνής Τουριστικής Ένωσης), ενώ συνεργάζεται με όλες τις λέσχες αυτοκινήτου της Ευρώπης, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ασίας και άλλων κρατών.

Πέρα από την παροχή οδικής βοήθειας, η ΕΛΠΑ παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες με το «Πρόγραμμα ταξιδιωτικής βοήθειας» σε συνεργασία με τις εταιρείες ΑΟΝ και LLOYD’S OF London. Αυτό περιλαμβάνει κάλυψη προσωπικού ατυχήματος εντός και εκτός Ελλάδας, ανικανότητα από το ατύχημα, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, μεταφορά σε νοσοκομειακή μονάδα, κάλυψη προσωπικής και νοσοκομειακής βοήθειας, κάλυψη εξόδων ταξιδιού, δικηγόρο με νομικά έξοδα για απώλεια διαβατηρίου, άδειας οδήγησης ή καταστροφή και απώλεια αποσκευών. _Β.Χ.

Arkas
04-01-2009, 12:55
Γνωρίζει κανείς τα κόστη συνδρομών στην ΟΒΕΛΠΑ;

skippybi
07-01-2009, 16:25
Γνωρίζει κανείς τα κόστη συνδρομών στην ΟΒΕΛΠΑ;
το επαναφέρω σαν ερώτημα γιατί έχω και εγώ την ίδια απορία παιδιά!!!