PDA

View Full Version : Heliotis enduro school is back!


themis
11-02-2013, 11:54
Heliotis enduro school is back!01/02/2012 - EVENTS ΕΛΛΑΔΑ







http://www.enduro.gr/images/print.gif (http://www.enduro.gr/print.cfm?id=5901) http://www.enduro.gr/images/send.gif (http://www.enduro.gr/send.cfm?id=5901)http://advert.enduro.gr/adlog.php?bannerid=422&clientid=270&zoneid=60&source=&block=0&capping=0&cb=48e20ebc1519714fbbdda86632ed1d49

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HELIOTIS Enduro School
HELIOTIS ENDURO SCHOOL IS BACK!

Το σχολειο που εχει αναδειξει τους περισσοτερους αναβατες και πρωταθλητες Ελλαδος επιστρεφει δυναμικα με μια νεα καινοτομια για τα Ελληνικα δεδομενα!

Δημιουργειτε τη δικη σας παρεα, επιλεγετε εσεις το τοπο διεξαγωγης του σχολειου, το επιπεδο που επιθυμειτε, τις συνθηκες που εσεις επισης επιθυμειτε, και εμεις θα ανταποκριθουμε στις δικες σας απαιτησεις, θελοντας με την 25 ετων εμπειρια μας στους αγωνες να σας μεταδωσουμε ολα τα μυστικα της αγωνιστικης οδηγησης και οχι μονο!

Μεγιστος αριθμος ατομων θα ειναι τα 5 ατομα θελοντας ετσι να επιτυχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Το σχολειο θα ειναι ολοημερο (Σαββατο η Κυριακη), περιλαμβανοντας σε πραγματικες συνθηκες ασκησεις τοσο σε θεωρητικο οσο και σε πρακτικο επιπεδο, και το κοστος θα αναιρχετε στην τιμη SUPER ΚΡΙΣΗΣ μολις 20 ευρω κατα ατομο! Υπαρχει δυνατοτητα αποδειξης παροχης υπηρεσιων η τιμολογιο για οσους το επιθυμουν, μιας και το σχολειο ειναι καθολα νομοτυπο.

Επισης θα υπαρχει φωτογραφικη καλυψη απο την 4 φορες πρωταθλητρια Ελλαδος Βασιλακη Μαρια, η οποια διαθετει και μεγαλο ιστορικο σαν επαγγελματιας φωτογραφος για πλειαδα περιοδικων του χορου της μοτοσυκλετας απο το 1991 και ετσι οι συμμετεχοντες θα εχουν και την ευκαιρια εφοσον το επιθυμουν να βλεπουν τη βελτιωση στο οδηγικο τους στυλ και οχι μονο, κατα τη διαρκεια του σχολειου.

Το HELIOTIS ENDURO SCHOOL χρησιμοποιει για τα μαθηματα μοτοσυκλετα BETA RR 400, η οποια λιπαινετε με λιπαντικα της DENICOL, χρησιμοποιει για την κινηση αλυσιδογραναζα AFAM, φρενα της BREMBO, και παταει πανω στα ελαστικα της GOLEN TYRE, ενω αντιστοιχα ο εκπαιδευτης Χελιωτης Δημητριος χρησιμοποιει για την προστασια του κρανος της SHOEI, ρουχισμο UFO, μποτες TCX, και γυαλια SCOTT.

Ολα τα ανωτερω προιοντα, τοσο οι μαθητες των σχολειων, οσο και οι αναβατες ανα την Ελλαδα Motocross/Enduro/On-Off θα μπορουν να τα προμηθευτουν απο το καταστημα WORKSBIKE, Φωτομαρα 75, Νεος Κοσμος, 210-9210933 με SUPER EΚΠΤΩΣΗ 20%!

Η εναρξη των μαθηματων οριζετε 25 και 26 Φεβρουαριου, ενω τις ημερομηνιες των αγωνων enduro κυπελλο νοτιου, Ε75 scramble, enduro πανελληνιο, δεν θα πραγματοποιουνται μαθηματα καθως οπως ειναι φυσικο για μια ακομη φορα θα συμμετασχουμε αποκομιζοντας εμπειριες τις οποιες σας μεταδιδουμε.

Τελος, χορηγοi επικοινωνιας ειναι οι φιλοι και συνεργατες Enduro.gr, και το φορουμ Dirt-bike.gr!

Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε:

Χελιωτης Δημητριος - HELIOTIS ENDURO SCHOOL - WORKSBIKE SHOP
πηγή:forum.dirt-bike.gr/forum

siraxanz
11-02-2013, 13:27
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια:ye02:

apple2
20-02-2013, 14:54
Οι τιμές είναι αυτές που γράφει;;;;:u60::sm2: