PDA

View Full Version : Το πρώτο διάφανο smartphone!! VIDEO


bakgs
19-02-2013, 16:37
Το πρώτο διάφανο smartphone!! VIDEO

http://www.tomaxairi.com/wp-content/uploads/2013/02/11257.jpg

Η εταιρία Polytron Technologies φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία των «έξυπνων» τηλεφώνων κατορθώνοντας να κατασκευάσει το πρώτο διάφανο smartphone. Σε αυτό το στάδιο κατασκευής του τηλεφώνου, μερικά εξαρτήματα του εσωτερικού, όπως η κεντρική πλακέτα, διάφορα τσιπ της συσκευής, η κάρτα μνήμης, η κεραία, η μπαταρία, θα εξακολουθούν να είναι ορατά, ωστόσο το κυρίως μέρος του τηλεφώνου καθώς και η οθόνη του θα είναι διάφανα. Επιπρόσθετα, όσα σημεία θα είναι ευδιάκριτα, θα καλύπτονται από κάποιο είδος πλαστικού ή μετάλλου ως εξωτερικό περίβλημα αυτών.
Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πρόσφατα δεν ήταν ένα ολοκληρωμένο προϊόν, ωστόσο ο Sam Yu, εκπρόσωπος της Polytron, υποστηρίζει πως ήδη έχει έρθει σε επαφή με πολλούς κατασκευαστές smartphones και δηλώνει πως η εμπορική διάθεση αυτής της τεχνολογίας μπορεί να ξεκινήσει από φέτος.


Είναι ακόμα ασαφές το κόστος μιας τέτοιας συσκευής, παρόλα αυτά είναι μια τεχνολογία που πλέον έχει «ωριμάσει» και όπως όλα δείχνουν τα προϊόντα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα πολύ σύντομα.
Μια τέτοια κίνηση ανατρέπει τα όσα είχαμε ως δεδομένα σήμερα και οι κατασκευαστές μπορούν πλέον να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα υλικά όπως το πλαστικό ή το μέταλλο επιλέγοντας αποκλειστικά και μόνο το ειδικό γυαλί της Polytron.

Polytron's proposed transparent smartphone. - YouTube