PDA

View Full Version : Αγώνες Ελεύθερησ Κατάδυσης


Gazi
03-07-2009, 14:43
ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ

Στα βαθιά καθάρια νερά του Λιβυκού Πελάγους κοντά στην ακτή της πανέμορφης Σούγιας και φέτος -για δεύτερη χρονιά- διεξάγονται οι διεθνείς αγώνες ελεύθερης κατάδυσης με τη συμμετοχή 40 περίπου αθλητών απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και Ελληνες.
Συνεχίζονται σήμερα για τέταρτη μέρα οι διεθνείς αγώνες ελεύθερης κατάδυσης για τους οποίους μας μίλησαν δύο από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:
Μάνος Παπαδάκης: “Συμμετέχω στην οργανωτική ομάδα, αλλά και σαν δύτης ασφαλείας. Είναι αγώνες ελεύθερης κατάδυσης για όλες τις κατηγορίες. Από την Ελλάδα μαζί με τον κ. Σταύρο Καστρινάκη που είναι οργανωτής και αθλητής ελεύθερης κατάδυσης είναι και η ιατρός και κριτής των αγώνων κυρία Γιώτα Μπαλάνου η οποία είναι και αυτή πρωταθλήτρια ελεύθερης κατάδυσης…”
Σταύρος Καστρινάκης: “ Ο αγώνας αυτός ονομάζεται Second Mediterranean Free Time και διεξάγεται για δεύτερη χρονιά φέτος στη Σούγια. Πρόκειται για διεθνή αγώνα και συμμετέχουν περίπου 40 αθλητές από 16 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Ο αγώνας θα διαρκέσει 15 ημέρες, οι πρώτες 7 είναι φέτος για προπόνηση και τη δεύτερη εβδομάδα θα έχουμε 5 αγωνιστικές μέρες από τις οποίες βγαίνει και το αποτέλεσμα του αγώνα. Η λογική αυτής της συνάντησης είναι ότι έρχονται οι αθλητές προπονούνται και μετά αγωνίζονται. Σήμερα (χθες) είναι μια μέρα ανάμεσα στις επίσημες αγωνιστικές ημέρες, είναι, λοιπόν, ημέρα προπόνησης και γι’ αυτό δεν είναι όλοι οι αθλητές αυτή την ώρα εδώ. Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου άρχισε ο αγώνας και έχουμε κάνει 3 αγώνες. Αύριο (σήμερα) συνεχίζονται και -αν ο καιρός το επιτρέψει- θα τελειώσουμε κανονικά. Προσωπικά πέτυχα ένα εθνικό ρεκόρ και έχω πετύχει και δύο Πανελλήνια με τη χθεσινή ημέρα να είναι το τελευταίο στην κατηγορία εναλλασσόμενα βάρη με κατάδυση στα 111 μέτρα βάθος. Λίγες δεκάδες μέτρα από εκεί που έχουμε αγκυροβολήσει το βάθος είναι 190 μέτρα. Έχουν γίνει αρκετά ρεκόρ. Ο Αντέλ Αμπού Χαλί Χουά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει κάνει 3 εθνικά ρεκόρ. Ένα γίνει ένα εθνικό ρεκόρ Γαλλίας χθες από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γουλιέμ Νερί, έχουνε γίνει αρκετά ρεκόρ Σουηδικά σε όλες τις κατηγορίες βάθους και έχουν γίνει και δύο ρεκόρ Δανίας από γυναίκα, τη Μαρία…”

Arkas
03-07-2009, 14:50
:sm8:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
03-07-2009, 15:25
Ευχαριστούμε Στέλιο !!!! ;)

skippybi
03-07-2009, 15:27
καλές βουτιές στα παιδιά!!!;)