PDA

View Full Version : Βαψιμο μπουφαν μηχανης


ΔΗΜΗΤΡΗΣ
08-03-2013, 13:53
Καλημερα σε ολους...
Θελω να βαψω ενα μπουφαν dainese πηγα σε καθαριστιριο κ μου λεει δεν βαφεται γιατι εχει αδιαβροχοποιηση....
αν ξερει καποιος κατι αν το γραψει ή αμα κανει καποιος αυτη την δουλεια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

nikostzach
09-03-2013, 00:06
τα δερμάτινα της dainese δεν έχουν αδιαβροχοποίηση.....και μιλάω εκ πείρας στη βροχή με δερμάτινο...

νομίζω ότι μπορείς να μιλήσεις είτε με το dirty wash είτε με το xmoto. είναι πολύ εξυπηρετικοί και οι 2

Thanos-GS
09-03-2013, 09:25
Προφανως δε μιλας για δερματινο.... αν ειναι δερματινο βαφεται κανονικα και αλλαγη χρωματος και διχρομιες και κοληματα- επιδιορθωσεις. Μπορεις να το φερεις και στο καθαριστηριο μου. Θα σου κανω και οτι καλυτερο μπορω απο πλευρας τιμης.

Τα κανονικα μπουφαν μηχανης οντως δε βαφονται. Οι βαφες γινονται σε πολυ υψηλη θερμοκρασια και αυτο θα κατεστρεφε σιγουρα μεμβρανες αδιαβροχοποιησης κλπ. Επισεις ειναι απο συνθετικα και οχι οργανικα υφασματα. Λιγοι βαφουν συνθετικα στην ελλαδα και αυτοι οχι με μεγαλη επιτυχια απ'οτι ξερω(γι αυτο το λογο και δεν εχω μπλεξει με βαφες συνθετικων).

Slane
09-03-2013, 11:25
Δημήτρη έχω δερμάτινο Dainese. Είχα πάει 1-2 χωμάτινες με αυτό αλλά και είχε φθαρεί εμφανισιακά αρκετά λόγω πολυκαιρίας. Το έβαψα σε μια βιοτεχνία εδώ στο Ηράκλειο.
Άλλαξε λιγάκι η απόχρωσή του αλλά έγινε πολύ καλό. Αν θες τη γνώμη μου βρες κάποιον που να γνωρίζει καλά να βάφει δερμάτινα και κάντο αξίζει τον κόπο, θα γίνει σαν καινούργιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09-03-2013, 11:45
το μπουφαν δεν ειναι δερματινο ουτε cordoura ειναι κατι σαν υφασμα δεν ξερω πως να το περιγραψω θα δω στο νετ κ θα ανεβασω φοτο παιδια...