PDA

View Full Version : Διαμαρτυρία για σβήσιμο post


Thanos-GS
27-03-2013, 02:07
Προς όλα τα μέλη του φόρουμ.
Ανοίγω αυτό το θέμα για να διαμαρτυρηθώ και να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ για τη διαγραφή post που ανέβασα από το διαχειριστή Moby_gr.
Το post δημοσιεύτηκε σήμερα το απόγευμα στην ενότητα εκδρομές όντος Ελλάδας και αφορούσε εκδρομή που είχα κάνει εγώ προσωπικά με φίλο μου στα ζαγοροχώρια.
Να διευκρινίσω ότι το ποστάρισα αυτό αποτελούταν από ένα άρθρο αποκλειστικά δικό μου το όποιο είχα τη τιμή να δημοσιευτεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό bike it.gr οπότε εγραψά το link καθώς και ευχαριστήρια προς το bike it και το Τάκη Μανιάτη για τη δημοσίευση του χωρίς να κάνω κάποια διαφήμιση στην ιστοσελίδα του πέραν της αναφοράς αυτής. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ούτε συνεργάτης έμμισθος του bike it ούτε υπάλληλος του ούτε τίποτα. Λόγο της προσωπικής μου γνωριμίας με το Τάκη δημοσιεύτηκε εκεί το άρθρο χωρίς να λάβω οικονομικό αντίτιμοo . Είχε γραφτεί αποκλειστικά από μένα πριν καιρό και δημοσιεύτηκε με σκοπό να ψυχαγωγήσει – ενημερώσει όσους το διαβάσουν και να βοηθήσει σε περίπτωση που επισκεφτούν τη περιοχή. Έτυχε να δημοσιευτεί στο bike it και αυτό είναι όλο… Στη λίγη ώρα που έμεινε δημοσιευμένο πρόλαβε και απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια από τους συμφορουμητες.
Ο λόγος που κατέβηκε συμφώνα με το διαχειριστή Moby_gr είναι ότι δεν το μετέφερα αυτούσιο και έβαλα το link που παραπέμπει στη πηγή του άρθρου. Σας παραθέτω το μήνυμα που έλαβα από το διαχειριστή καθώς και την οργισμένη ομολογώ απάντηση μου αμέσως μετά ώστε ο καθένας να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα .


Αγαπητέ φιλέ Θάνο

Σχετικά με τη βόλτα που ανέβασες, θα έχεις προσέξει πως δε συνηθίζεται να βάζουμε links σε αλλά sites.
Και βεβαία εσύ το συνέταξες αλλά εάν έχεις την καλοσύνη μετέφερε το αυτούσιο στο φόρουμ και στο τέλος κάνε και την αναφορά σου στο site του Τάκη.

Προς το παρόν το θέμα μεταφέρεται, αν αποφασίσεις να το δημοσιεύσεις ολόκληρο, στείλε μου ένα πμ, ώστε να το ενεργοποιήσουμε πάλι.

Σε ευχαριστώ, καλό σου βράδυ.


Αντώνης


ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…. ΑΠΛΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ
Η απάντηση μου
Όχι δε θέλω να ανεβάσω τίποτα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον...
Δε καταλαβαίνω τους λογούς που σας ενοχλεί ένα link από τη στιγμή που είναι γραμμένο από έμενα αποκλείστηκα όπως αναφέρεται και στο bike it άρα είναι και πνευματική μου ιδιοκτησία... Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν έβγαλα χρήματα από αυτό ούτε μέσω του bikeit ούτε μέσω της δημοσίευσης του από το φόρουμ. Τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες μετέφερα και όπως θα ειδές το άρθρο αυτό βρήκε άμεσα απήχηση από τα μέλη του φόρουμ και είναι σφάλμα σου να το λογοκρίνεις και να στερείς τη δυνατότητα να το διαβάσουν και άλλοι. Κάθε μέρα ο καθένας ανεβάζει link από όπου να ναι και μάλιστα πολλοί ακόμα (και εγώ) έχουν υπογραφή με link...
αυτό τι είναι για παράδειγμα;;;
http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...D%CE%9F-39460/ (http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-37/ta%CE%9E%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%9D%CE%9F-39460/)
Οι bmwbikers δεν έδειξαν τέτοια αντιμετώπιση προς το άρθρο προφανώς είναι πιο ανοιχτό μυαλά από εσάς.

Θεωρώ προσωπική προσβολή αυτό που έγινε και δε πρόκειται να δεις μελλοντικό ποτ από μένα για τίποτα.... Όταν είναι να διοργανώσουμε καμία ομαδική είμαστε καλοι... τώρα που ανέβασα ένα άρθρο που άρεσε και στα μέλη τρώω πόρτα...
Συνεχίστε έτσι.....

Τα συμπεράσματα δικά σας και η κριτική καλοδεχούμενη αλλά πρώτα θα πω και γω 2-3 πραγματάκια σχετικά με το θέμα γιατί νιώθω ότι λογοκρίθηκα άδικα. Έχουμε δει κατά καιρούς post συμφορουμιτων να διαφημίζουν τα προϊόντα τους τις υπηρεσίες τους δίκες τους ή και τρίτων.
Παραδείγματα
http://www.gsforum.gr/gs-forum-road-enduro-training-72/heliotis-enduro-school-back-38416/
http://www.gsforum.gr/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-27/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A6%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B1-36009/
http://www.gsforum.gr/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-27/%CE%9D%CE%95%CE%9F-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F-bmwart-service-33023/
http://www.gsforum.gr/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-27/car-wash-activities-33920/ (και με link μέσα παραπομπής στην ιστοσελίδα του)
κλπ κλπ…
Έμενα προσωπικά δε με ενοχλούν το αντίθετο μάλιστα μου αρέσουν γιατί ενημερώναμε για το τι παίζει στην αγορά.

Έχουμε δει και link από άλλες ιστοσελίδες όπως αυτό που ανέφερα στο μήνυμα μου στον Moby_gr
http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...D%CE%9F-39460/ (http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-37/ta%CE%9E%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%9D%CE%9F-39460/)
σας παραθέτω και την απάντηση του για αυτό το παράδειγμα…
Δεν ήταν ταξιδιωτικό ή κάτι άλλο ενδιαφέρον που να είναι ομορφότερο να το διαβάζεις μόλις ανοίγεις τη σελίδα και όχι να παραπέμπεσαι αλλού...
Δηλαδή στους κανονισμούς του φόρουμ υπάρχει Όρος που λέει αν ένα ποτ περιέχει link το σβήνουμε…. Εξαίρεση αποτελούν τα post που είναι μια ####κια και μίση και δε τα βλέπει κάνεις κλπ Τα ωραία που χουν απήχηση θα διαγράφονται….

Το συγκεκριμένο άρθρο ανέβηκε και σε άλλο φόρουμ στο όποιο πολλοί από εσάς είναι επίσης μέλη και παρόλο που έγινα μέλος πριν από λίγες μέρες μόνο κάνεις δε μου έσβησε τίποτα ούτε με πηρέ με τις κλωτσιές….
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ανταλλάξαμε μηνύματα με τον Moby χωρίς να συμφωνήσουμε σε κάτι και χωρίς να λάβω ακριβείς απάντηση για το λόγο διαγραφής του post πέραν του….
" δεν ενοχλεί το link, αλλά η εικόνα της παραπομπής σε (οποιοδήποτε!) άλλο site!!! "
Καθώς και ότι είναι εφαρμογή κανονισμών (οι οποίοι εφαρμόζονται όπως να ναι κατ εμέ)
Γι αυτό το λόγο αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το ποτ τελικά.
Τι ενοχλεί δηλαδή η παραπομπή σε ένα site ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ το όποιο είναι ΔΩΡΕΑΝ… δεν είναι e-shop δε σου πουλαει κάτι….. δε σου ζητεί λεφτά…. Ε Λ Ε Ο Σ….
Γιατί δε σβήνονται και τα ποτ που περιέχουν link από μαγαζιά;;; και εγώ έχω ανεβάσει τέτοια που ξέρει το φόρουμ αν εγώ περνώ προμήθεια ή ακόμα να είναι και δικά μου;;;
Αυτά και τα συμπεράσματα δικά σας…. Απλά με ενόχλησε το γεγονός ότι χωρίς κάποια προειδοποίηση κατέβηκε ένα ποστ που μέσα σε λίγη ώρα που έμεινε στον αέρα έκανε θετική εντύπωση σε αρκετά μέλη… ….. Σβήνοντας το η διαχείριση πιστεύω ότι προσβάλει και αυτούς….. Μότο παρέα είναι το φόρουμ ή εταιρία;;;;για να καταλάβω κι εγώ που βρίσκομαι…

moby_gr
27-03-2013, 02:36
Θάνο,

λυπάμαι για την έκταση που δίνεις στο θέμα, χρησιμοποιώντας αφενός προσωπικά μηνύματα τα οποία απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται, αφετέρου χρησιμοποιώντας επιλεκτικά, απαντήσεις μου από αυτά....

Η ουσία της "προσωρινής" διαγραφής-μεταφοράς (και όχι λογοκρισίας-ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!!) του θέματος σου-όπως από το πρώτο μου μήνυμα ΞΕΚΑΘΑΡΑ σου ανέφερα, θα το ξαναπώ, είναι η εμφάνιση του ταξιδιωτικού σου και τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.

Η ίδια τακτική έχει ακολουθηθεί και σε άλλες, παρόμοιες περιπτώσεις και αμέσως κατανοήθηκε το σκεπτικό του φόρουμ...

Εσύ επιμένεις να μη θες να καταλάβεις, αν και οι απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα δόθηκαν στα προσωπικά μηνύματα που ανταλλάξαμε.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω περισσότερο κατανοητός, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με σένα προσωπικά, ούτε με το bikeit, ούτε με άλλες ιστοσελίδες που κατά καιρούς ποστάρονται για να γίνουν αναφορές και παραπομπές σε διάφορα προϊόντα, κτλ.

Εάν ξανα-αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να ποστάρεις στο μέλλον στο φόρουμ αυτό, ειδοποίησε με για να ενεργοποιήσουμε ξανά το ταξιδιωτικό σου, αυτούσιο όμως, με την περιγραφή και τις φωτογραφίες σου και φυσικά με αναφορά σε οποιοδήποτε άλλο site εσύ επιθυμείς.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
27-03-2013, 03:27
Φίλε Θάνο,
παρόλο που – κακώς – δημοσιοποιείς προσωπικά μηνύματα,
εντούτοις, παρουσιάζεις μόνος σου, την σωστή υπόδειξη/παρότρυνση του Αντώνη …
Τι σου είπε που δεν κατάλαβες ???
Με απλά λόγια κ ευγενικά - πράγμα που θα έκανε με οποιοδήποτε μέλος μας,
σου ζήτησε να μας παρουσιάσεις πλήρες το εκδρομικό σου, εδώ στο φόρουμ μας,
όπως έχουν ήδη κάνει όλοι όσοι έχουν γράψει το εκδρομικό/ταξιδιωτικό τους
κ αν επιθυμείς, να βάλεις και το link του bikeit, όπου κι εκεί είναι ανεβασμένο …
Έτσι, θα είναι κ το δικό σου εκδρομικό ποσταρισμένο,
στην πλούσια ενότητα του GS Forum "Ταξίδια - Συναντήσεις"
και ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα αξιόλογα παρόμοια θέματα,
που "τρέχουν" ήδη στις σελίδες του GS Forum …


Eπίσης, από τα links που επικαλείσαι, κανένα μα κανένα, δεν αναφέρεται σε ταξιδιωτικό/εκδρομικό …
Αναφέρονται σε άσχετα με ταξίδια θέματα ... γενικού ενδιαφέροντος ...
 
 
Όσο για το link του bikeit, δεν έχει "ανάγκη" διαφήμισης, γιατί έτσι κι αλλιώς, το επισκεπτόμαστε όλοι καθημερινά,
για την σφαιρική ενημέρωση που μας παρέχει …

Κι αν ακόμη πέρασε απ' το μυαλό σου "κάτι" για το συγκεκριμένο site,
αν και αδικαιολόγητο κατά την γνώμη μου - που το παραβλέπω,
λόγω της φιλικής σου σχέσης, όπως δηλώνεις, με τον Τάκη - θα σου υπενθυμίσω ότι,
το GS Forum ανήκει σ' αυτούς που στήριξαν το bikeit από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ δημιουργίας του μέχρι σήμερα
ΚΑΙ το στηρίζουν σθεναρά ΚΑΙ έμπρακτα, όπως κ το rideit ...

Και να συμπληρώσω, το GS Forum στηρίζει τα δυο sites του Τάκη, ΟΧΙ μόνο με πολλαπλά κλικαρίσματα,
αλλά με τις πολλαπλές συμμετοχές των μελών του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ κ σε όλα τα levels ...

Αλλά κ αυτό το συννεφάκι (sic) :) θα σου διαλυόταν, αν έκανες μια ερώτηση κατευθείαν στον Τάκη,
o οποίος θα σου επιβεβαίωνε όλα όσα σου γράφω παραπάνω,
περί της φιλικής σχέσης ΚΑΙ υποστήριξης του φόρουμ μας προς τις επιχειρήσεις Μανιάτη ... ;)
 
 
Μετά και τις κατ’ επανάληψιν εξηγήσεις του Αντώνη,
νομίζω ότι σου δόθηκαν OΛΕΣ οι απαντήσεις κ δεν σου έμεινε καμιά αμφιβολία
για τους καλοπροαίρετους λόγους που σου ζήτησε να μας παρουσιάσεις "ολοκληρωμένο" το όμορφο εκδρομικό σου …
 
 
 
 

vaska
27-03-2013, 09:21
Χαλιέστε χωρίς λόγο κατ' εμέ.

Ένα όμορφο εκδρομικό ταξιδιωτικό θέμα, χάνει,κατά την γνώμη μου, όλη του την αίγλη όταν ανοίγοντάς το, έχει μια δυο προτάσεις και λινκ παραπομπής.
Σήκωσέ το πάλι αυτούσιο εδώ να το διαβάσουμε και να χαρούμε μαζί σου χωρίς να τρέχουμε δεξιά κι αριστερά.

Τα ταξιδιωτικά είναι από τις σημαντικότερες ενότητες του φόρουμ και καλό θα είναι να βρίσκονται εκεί όλα τα σχετικά θέματα συγκεντρωμένα και όχι σκόρπιες συνδέσεις και παραπομπές.

Φιλικά
Vaska

peterv
27-03-2013, 09:53
Σήκωσέ το πάλι αυτούσιο εδώ να το διαβάσουμε και να χαρούμε μαζί σου χωρίς να τρέχουμε δεξιά κι αριστερά.

Τα ταξιδιωτικά είναι από τις σημαντικότερες ενότητες του φόρουμ και καλό θα είναι να βρίσκονται εκεί όλα τα σχετικά θέματα συγκεντρωμένα και όχι σκόρπιες συνδέσεις και παραπομπές.

Φιλικά
Vaska

Πολύ σωστά , ακριβώς έτσι .....

Τόσο απλά , όλοι προσπαθούν για το καλύτερο (και αυτοί που ποστάρουν εκδρομές και αυτοί που συντονίζουν τα θέματα)

Μην κοιτάμε το δένδρο (τις λεπτομέρειες links κλπ) και χάνουμε το δάσος (την ενημέρωση για την εκδρομή που πραγματοποιήθηκε) .


Sent from my iPad using Tapatalk HD

siraxanz
27-03-2013, 10:27
Χαλιέστε χωρίς λόγο κατ' εμέ.

Ένα όμορφο εκδρομικό ταξιδιωτικό θέμα, χάνει,κατά την γνώμη μου, όλη του την αίγλη όταν ανοίγοντάς το, έχει μια δυο προτάσεις και λινκ παραπομπής.
Σήκωσέ το πάλι αυτούσιο εδώ να το διαβάσουμε και να χαρούμε μαζί σου χωρίς να τρέχουμε δεξιά κι αριστερά.

Τα ταξιδιωτικά είναι από τις σημαντικότερες ενότητες του φόρουμ και καλό θα είναι να βρίσκονται εκεί όλα τα σχετικά θέματα συγκεντρωμένα και όχι σκόρπιες συνδέσεις και παραπομπές.

Φιλικά
Vaska

Αχ βρε Μπιλ.... τα είπες όλα :ye31:

@ Θάνο ....copy-paste Θάνο, αφου είσαι παλιά καραβανα στα φορουμ και τα ξέρεις...

Ενα ξερό λινκ είναι τουλάχιστον αγένεια ειδικα στις αγγελίες και στα ταξιδιωτικά....

Αλλο να βάλει κάποιος ένα κουτσομπολιό απο το yahoo news και άλλο ενα ταξιδιωτικό που θα μείνει στολίδι στο φόρουμ:)

cooool :D

Albatros
27-03-2013, 11:34
Ειρήνη υμίν...
:)

REK
27-03-2013, 13:23
ρε εσύ Θάνο μην το παίρνεις προσωπικά δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα απο τον Αντώνη:)

και αυτο το λέω και το γράφω γιατί ξέρω και εσενα αλλά και τον Αντώνη

είμαι βέβαιος για τις προθέσεις σου και το πόσο πολύ ήθελες να μας παρουσιάσεις το ταξιδιωτικό σου αυτούσιο και "καθαρό"

ας μείνουμε στην ουσία..στο ΤΑΞΙΔΙ,πάντα βέβαια εντός κανόνων

:ye33:

giamil
27-03-2013, 14:01
Αγαπητέ φιλέ Θάνο

Σχετικά με τη βόλτα που ανέβασες, θα έχεις προσέξει πως δε συνηθίζεται να βάζουμε links σε αλλά sites.
Και βεβαία εσύ το συνέταξες αλλά εάν έχεις την καλοσύνη μετέφερε το αυτούσιο στο φόρουμ και στο τέλος κάνε και την αναφορά σου στο site του Τάκη.

Προς το παρόν το θέμα μεταφέρεται, αν αποφασίσεις να το δημοσιεύσεις ολόκληρο, στείλε μου ένα πμ, ώστε να το ενεργοποιήσουμε πάλι.

Σε ευχαριστώ, καλό σου βράδυ.


Αντώνης




Θανο σορρυ ρε φιλε αλλα νομιζω παρεξηγησες και τα πηρες κρανιο χωρις λογο....
μονος σου εβγαλες τα παραπανω λογια του Αντωνη, που μονο προσβλητικα δεν ειναι....ισα ισα ειναι ευγενεστατος οπως παντα...;)

νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρες οι προθεσεις και η γραμμη απ τους διαχειριστες να υπαρχουν ατοφια τα ταξιδιωτικα των μελων σαν προικα του φορουμ, και σε καμια περιπτωση δεν νομιζω οτι εχουν τιποτα με εσενα η τον τακη η το bikeit που ολοι το διαβαζουμε ετσι κ αλλιως...αλλα και που εχει γινει κ γνωστο σε ολους μας μεσα απ το φορουμ για να λεμε την αληθεια...

εγω θα λεγα να το ανεβασεις ατοφιο και να σβηστει κ αυτο το θεμα διοτι δημιουργει αρνητικο κλιμα απ το τιποτα...

phoenix
27-03-2013, 14:03
θεωρω τον αντωνη πανω απο ολα εναν ευγενικο ανθρωπο αυτο βγηκε κιολας και απο το μνμ που δημοσιοποιησες
απο την αλλη μερια οσο καιρο ειμαι στο φορουμ βλεπω οτι υπαρχει μια στενη σχεση μεταξυ της παρεας μας και του τακη
αυτα τα δυο μου δεινουν το εναυζμα να κατανοησω οτι η συμπεριφορα του φορουμ απεναντι στο θεμα σου εχει να κανει με τους κανονιζμους του φορουμ και μονο
επειτα αν και λεω αν (για να μην παρεξηγηθω)εχει γινει καποιο λαθος στο παρελθον απο μερια φορουμ(δηλαδη αλλη συμπεριφορα σε παρομοιο θεμα) αυτο δεν αποτελει δεδικαζμενο αλλα παραλειψη διοτι το φορουμ ειναι μια παρεα συνεισφορας και μονο
οχι επαγγελματικος χωρος
ομως αυτο δεν επετε οτι δεν εχει την δυνατοτητα (το φορουμ) να μεταλασετε προς το καλυτερο και προς το δικαιοτερο βασιζομενο παντα στους κανονιζμους του αλλα και
στην ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΩΤΕΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ
με εκτιμηση

N4pSt3R
27-03-2013, 14:32
Είναι άκομψο να αδειάζουμε ανθρώπους σε άλλους εκθέτοντας "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ" μηνύματα.
Χαλάμε και την έννοια τους.

Ο κανόνας 15 του forum..


15. Μέλη και Ομάδα Διαχείρισης

1. Η Ομάδα Διαχείρισης του Gs-forum αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της κοινότητάς του (διαχειριστές) τα οποία όπως είναι λογικό, έχουν, όπως και τα λοιπά μέλη, την υποχρέωση να τηρούν πιστά τους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.

2. Κάθε επισκέπτης/μέλος του GSForum έχει τη δυνατότητα αναφοράς των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η αναφορά παραβάσεων μπορεί να γίνει είτε με την χρήση προσωπικών μηνυμάτων (PM) στον αντίστοιχο Moderator που διαχειρίζεται την θεματική ενότητα, είτε με την χρήση της φόρμας επικοινωνίας.

3. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας Moderator του GSForum, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα προς τον ίδιο τον Administrator, ο οποίος θα προχωρήσει σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

4. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος Moderator για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος.

Εκτός ότι δεν ακολουθηθήκανε κανόνες, προβληθήκανε και άτομα που δεν έπρεπε.

Θα σε παρακαλούσα και εγώ ο ίδιος να κάνεις μια υποχώρησή και να μας ανεβάσεις το Ταξίδι σου μιας και το διάβασα και είναι πολύ ωραίο!!
Για ότι άλλο θέλησης εδώ είμαστε όλοι οι παρέα για να περνάμε μόνο όμορφα και να διαβάζουμε όμορφα ταξίδια!!!

Πάντα φιλικά Στέφανος.

forester
27-03-2013, 14:38
Το θέμα είναι απλό και πρακτικό , νομίζω....
Ο Θάνος το έδωσε στον Τάκη, κι αυτός το δημοσίευσε στο site του, φτιαγμένο και "στημένο" για site , όπως ό ίδιος ο Θάνος είχε πει αρχικά στο ποστ με το σύνδεσμο που έβαλε (αυτό που κατέβηκε).
Οπότε από το site toy Τάκη δε γίνεται copy-paste , έτσι όπως είναι δομημένο, κι ο Θάνος έβαλε το link....
Ας ανεβάσει ο Θάνος το προτότυπο κι ας μην είναι τέλειο:)

LakisGS
27-03-2013, 14:48
Φίλε Θάνο, το ότι έγινε παρεξήγηση σε ότι αφορά στους "κανονισμούς" του forum μας σε σχέση με την δημοσίευση των ΔΙΚΩΝ μας ταξιδιωτικών-οδοιπορικών εδώ μέσα, είναι φανερό. Οκ όμως, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Και μακάρι όλα τα λάθη μας να είναι τέτοια... Και εγώ ο ίδιος ίσως να μπερδευτώ καμιά φορά και να έκανα κάτι παρόμοιο. Δεν τρέχει και τίποτα. Ο τρόπος όμως που την "έπεσες" στον Αντώνη (moby_gr), ένα από τα πιο προσεκτικά, σοβαρά και σεμνά παιδιά του forum μας, προσωπικά τον βρίσκω (τον τρόπο), άδικο και απαράδεκτο. Λες και είχατε προηγούμενα. Τέλος πάντων πιστεύω ότι θα το ξανασκεφτείς ήρεμα και θα το καταλάβεις. Εκανες όμως ένα μεγάλο λάθος, που κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ επιτρέπεται σε άτομο, γνώστη των forums, όπως εσύ μας λες. Δημοσιοποίησες προσωπικά μυνήματά σας. Πράγμα πού εάν δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος που έχει να κάνει με νομικά ή σοβαρά θέματα ηθικής τάξης, ΔΕΝ το κάνουμε ποτέ. Λίγο προσοχή θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά. ;) Σ' ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!

vaska
27-03-2013, 15:33
Ρε σεις το είπα και πριν το ξαναλέω και τώρα, Τσάμπα χαλιέστε, ειδικά εσείς που είχατε ή έχετε τη χαρά ενός ταξιδιωτικού, που για μας με τις παρούσες τουλάχιστον συνθήκες είναι άπιαστο όνειρο, χάρη θα μας κάνετε να δημοσιεύετε. Μαζί σας ζούμε κι εμείς το δικό μας όνειρο και σας ευχαριστούμε για τη μοιρασιά.
Τα δικά μας εκδρομικά καταλήγουν συνήθως σε ταβέρνες και οι μόνες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι στη μοιρασιά της μερίδας. Αφήστε λοιπόν τα ξίφη και πιάστε πληκτρολόγιο και φωτογραφικές μηχανές και ταξιδέψτε μας.

Τη μιζέρια της καθημερινής γκρίνιας τη ζούμε στο πετσί μας 3 χρόνια τώρα, δεν είναι ανάγκη να βγαίνει και μέσα από έναν χώρο ανταλλαγής μοτοαπόψεων.

Υ.Γ.
@ Χαρούλη (siraxanz)

Νιώθω έτοιμος αδερφέ ν' αναμετρηθώ (στο Μοτοτρώς) μαζί σου. Όρισε τόπο και χρόνο. Είμαι πλέον καλύτερα κι έχω κάνει και εντατική προπόνηση.
:u58::u58:

MOYTPO
27-03-2013, 15:43
Αμα θελετε να ειμαστε καλα μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα... οπως λεει και ενα τραγουδακι!!!

Φιλε Θανο επειδη κατα τυχη διαβασα το ταξιδιωτικο στο bike it πριν γινει το τζερτζελο εδω μεσα θα ηθελα να σε πω την γνωμη μου και αμα θες λαβε την υποψη σου αλλιως δεν εγινε και τιποτα.

Ηταν πολυ ωραιο με λεπτομερειες χρησιμες για καποιον που δεν εχει παει. Ομως η δομη του site δε με αρεσε και με ταλαιπωρησε ως ενα σημειο. Και στο τελος μαζεμενες οι φωτογραφιες χωρις να ξερω τι βλεπω.

Εμενα προσωπικα θα με αρεσε να το εβλεπα οπως και τα υπολοιπα εδω μεσα με τις φωτο στα αναλογα σημεια.

Παρολα αυτα επειδη ειμαι ανθρωπος χαλλλαρος και οταν ημουν μικρος επεσα μεσα στο καζανι με την γραψ######νη θα τολμησω να πω οτι δεν θα δημιουργουσα θεμα στον συμφορουμιτη για το λινκ. ;)

Keep Calm & Ride your Bike που λεει και ενα φιλος!!!!
see ya!!!

vaska
27-03-2013, 15:45
Παρολα αυτα επειδη ειμαι ανθρωπος χαλλλαρος και οταν ημουν μικρος επεσα μεσα στο καζανι με την γραψ######νη θα τολμησω να πω οτι δεν θα δημιουργουσα θεμα στον συμφορουμιτη για το λινκ. ;)

Keep Calm & Ride your Bike που λεει και ενα φιλος!!!!
see ya!!!

χαχαχα είσαι απίστευτός, ο καφές βγήκε από τη μύτη.

:sm3::sm3:

Thanos-GS
27-03-2013, 15:52
Θάνο,

λυπάμαι για την έκταση που δίνεις στο θέμα, χρησιμοποιώντας αφενός προσωπικά μηνύματα τα οποία απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται, αφετέρου χρησιμοποιώντας επιλεκτικά, απαντήσεις μου από αυτά....

Γιατι ενοχλει δηλαδη η δημοσιευση π.μ. οταν ειναι αυτουσιο και δε περιεχει υβρεις;; Λαθος μου που επελεξα τμηματικα απαντησεις απο το 20 μηνυμα σου...ειπα να μη γινω κουραστικος αλλα τελικα σου εδωσα και πατημα...

Η ουσία της "προσωρινής" διαγραφής-μεταφοράς (και όχι λογοκρισίας-ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!!) του θέματος σου-όπως από το πρώτο μου μήνυμα ΞΕΚΑΘΑΡΑ σου ανέφερα, θα το ξαναπώ, είναι η εμφάνιση του ταξιδιωτικού σου και τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.

Αν ειναι θεμα αισθητικης λυπαμε αλλα τα σχολια που γραφτηκαν απο κατω πριν το κατεβασεις επενουσαν τυο αρθρο για την αισθητικη του...δε θεωρω οτι ειχε κατι το ακαλαισθητο ουτε εθιγε κανεναν για να διαγραφει με τετοιο λογοκριτικο τροπο χωρις να προηγηθει μια συσταση ή μια κουβεντα γυρω απο το θεμα...


Φίλε Θάνο,
παρόλο που – κακώς – δημοσιοποιείς προσωπικά μηνύματα,
εντούτοις, παρουσιάζεις μόνος σου, την σωστή υπόδειξη/παρότρυνση του Αντώνη …

Δεν ηταν ουτε υποδειξη ουτε παροτρυνση Νικο μου.... ξερω κατεβασμα του post ηταν χωρις να γινει υποδειξη ΠΡΩΤΑ... αυτα μου θυμιζουν κατι απο βορεια κορεα και κινα που χουν κλειδωμενο το google....





Eπίσης, από τα links που επικαλείσαι, κανένα μα κανένα, δεν αναφέρεται σε ταξιδιωτικό/εκδρομικό …
Αναφέρονται σε άσχετα με ταξίδια θέματα ... γενικού ενδιαφέροντος ...

Aν οι διαχειριστες το πανε by the book αυτα που σου παρεθεσα επρεπε να διαγραφουν... δε γραφει ακπου στους κανονες συγκεκριμενα για ταξιδιωτικα...
 
Όσο για το link του bikeit, δεν έχει "ανάγκη" διαφήμισης, γιατί έτσι κι αλλιώς, το επισκεπτόμαστε όλοι καθημερινά,
για την σφαιρική ενημέρωση που μας παρέχει …

Σου πε κανεις οτι κανω διαφησμιση στο βikeit η θεωρω οτι εχει αναγκη απο αυτην;;;; Στεγνοκαθαριστηριο εχω για την ωρα... αν ανοιξω διαφημιστικη θα το σηζητησουμε το θεμα.... Δε μου αρεσε ο τροπος που κατεβηκε ενα θεμα που στο κατω κατω ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΛΩΣΕΤΕ....


Αλλά κ αυτό το συννεφάκι (sic) :) θα σου διαλυόταν, αν έκανες μια ερώτηση κατευθείαν στον Τάκη,
o οποίος θα σου επιβεβαίωνε όλα όσα σου γράφω παραπάνω,
περί της φιλικής σχέσης ΚΑΙ υποστήριξης του φόρουμ μας προς τις επιχειρήσεις Μανιάτη ... ;)

Δε με νοιαζουν οι σχεση του οποιοδηποτε με τις επιχειρησεις Μανιατη οπως αναφερεις... Δε μιλαω για λογαριασμο του μανιατη η του bike it και το ξεκαθαριζω για ακομα μια φορα...
 
Μετά και τις κατ’ επανάληψιν εξηγήσεις του Αντώνη,
νομίζω ότι σου δόθηκαν OΛΕΣ οι απαντήσεις κ δεν σου έμεινε καμιά αμφιβολία
για τους καλοπροαίρετους λόγους που σου ζήτησε να μας παρουσιάσεις "ολοκληρωμένο" το όμορφο εκδρομικό σου …
 
Ο μονος λογος που βλεπω ειναι το αισθητικο κομματι.... τιποτε αλλο..
 
 

Χαλιέστε χωρίς λόγο κατ' εμέ.

Ένα όμορφο εκδρομικό ταξιδιωτικό θέμα, χάνει,κατά την γνώμη μου, όλη του την αίγλη όταν ανοίγοντάς το, έχει μια δυο προτάσεις και λινκ παραπομπής.
Σήκωσέ το πάλι αυτούσιο εδώ να το διαβάσουμε και να χαρούμε μαζί σου χωρίς να τρέχουμε δεξιά κι αριστερά.

Διαφωνω οτι χανει την αιγλη του....οταν λες τρεχουμε δεξια και αρριστερα τι ενοεις;;;; απο την οθονη σου το διαβαζεις... δε στεκει το επιχειρημα.

Πολύ σωστά , ακριβώς έτσι .....
Μην κοιτάμε το δένδρο (τις λεπτομέρειες links κλπ) και χάνουμε το δάσος (την ενημέρωση για την εκδρομή που πραγματοποιήθηκε) .

Αν οιδιαχειριστες δε κοιταγαν το δεντρο φιλε μου και δε κολαγαν σε λινκ και σαχλαμαρες οπως γινετε σε αλλα φορουμ δε θα γινοταν ολο αυτο το σκηνικο και ουτε θα χε κατεβει το αρθρο κατα αυτον το τροπο....


Ενα ξερό λινκ είναι τουλάχιστον αγένεια ειδικα στις αγγελίες και στα ταξιδιωτικά....

Γιατι αγενεια χαρη μου;;; προσεβαλα ή εβρισα κανεναν;;;; Αγενια ειναι να κανεις clopy-paste αρθρα απο αλλα ηλεκτονικα εντυπα ειτε τα χεις γραψει εσυ ειτε οχι... ειδικα αν δεν αναφερεις και τη πηγη τους και θα πρεπε να ξερεις οτι τετοιες ενεργιες μπορουν να διωκτουν και ποινικα.... το λεω αυτο γιατι copy-paste τετοιου τυπου εχουν γινει πολλα και εδω μεσα και σε αλλα φορουμ... αν γινει κατι τετοιο τι θα πεις χαρη μου σε καποιο δικαστηριο;;; οτι ειναι αγενια να βαζεις link στο gs forum;;;

Aς μείνουμε στην ουσία..στο ΤΑΞΙΔΙ,πάντα βέβαια εντός κανόνων

Τετοιου ειδους κανονες δεν τεριαζουν σε μια μοτο παρεα γιωργο μου....
Οι μοτο παρεες δεν ασχολουνται με τετοιες λεπτομεριες... Τα μαγαζια το κανουν και οι επιχειρησεις κερδοσκοπικου ενδιαφεροντος....

μονος σου εβγαλες τα παραπανω λογια του Αντωνη, που μονο προσβλητικα δεν ειναι....ισα ισα ειναι ευγενεστατος οπως παντα...;)

Δεν ειπα το αντιθετο.... ευγενεστατος στα λογια... στη πραξη ομως το κατεβασμα ενος ποστ κατα τετοιο τροπο και μαλιστα οχι ενος νεου μελους μονο ευγενικο δεν ειναι... Με θιγει προσωπικα το οτι δεν υπηρξε μια συσταση και μια επικοινωνια πριν... δεν λειτουργουν ετσι οι μοτο παρεες....
Μηπως επρεπε να φαω και τιποτα μπινελικια η να ρθει να μου καψει τι μηχανη για να βρω και λιγο δικιο στην ολη ιστορια;;;


εγω θα λεγα να το ανεβασεις ατοφιο και να σβηστει κ αυτο το θεμα διοτι δημιουργει αρνητικο κλιμα απ το τιποτα...

Ξαναλεω οτι το αρθρο ειναι δημοσιευμενο σε συγκεκριμενο περιοδικο και δε μπορω ουτε εγω ουτε κανεις να το κανει copy paste οπουδηποτε....
Σορυ αν χαλαω το κλιμα αλλα δεν ειναι απο το τιποτα....

Είναι άκομψο να αδειάζουμε ανθρώπους σε άλλους εκθέτοντας "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ" μηνύματα.
Χαλάμε και την έννοια τους.

Ο κανόνας 15 του forum..


Οκ λαθος μου αλλα επιτρεψε μου να πω οτι μονο δεν εκτεθηκε ο αντωνης απο αυτο...



Εκτός ότι δεν ακολουθηθήκανε κανόνες, προβληθήκανε και άτομα που δεν έπρεπε.

Και γω θεωρω προσβολη να κατεβαινουν ποστ κατα τετοιον τροπο χωρις προηδοποιηση η κουβεντα..... κανονας ή οχι εδω δεν ειναι κερδοσκοπηκο site αλλα μια μοτοπαρεα.... τοσο αυστηρη πρεπει να ναι πια η εφαρμογη τον κανονισμων και τοσο ακομψη;;;;

Θα σε παρακαλούσα και εγώ ο ίδιος να κάνεις μια υποχώρησή και να μας ανεβάσεις το Ταξίδι σου μιας και το διάβασα και είναι πολύ ωραίο!!
Για ότι άλλο θέλησης εδώ είμαστε όλοι οι παρέα για να περνάμε μόνο όμορφα και να διαβάζουμε όμορφα ταξίδια!!!

Το αρθρο αυτο δε γραφτηκε αποκλειστηκα για το gsforum... ειναι μερος αυτη τη στιγμη που μιλαμε ενος ειδεισιογραφικου site και δεν ειναι σωστο να γινετε copy paste πουθενα.... αν ενοχλει καποιος αυτο ας μη το διαβασουν...

Φίλε Θάνο, το ότι έγινε παρεξήγηση σε ότι αφορά στους "κανονισμούς" του forum μας σε σχέση με την δημοσίευση των ΔΙΚΩΝ μας ταξιδιωτικών-οδοιπορικών εδώ μέσα, είναι φανερό.

ειναι δικο μου οδοιπορικο οπως λες αλλα δε γραφτηκε για "εδω μεσα" μονο... γραφτηκε απο εμενα και δημοσιευτηκε σε ενα ειδεισιογραφικο site... δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα και γιατι επρεπενα κατεβει με τοσο ακομΨΟ τΡοπο... ΟΥΤΕ ΠΟΡΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ...
αμα ενοχλουσε τοσο το φορουμ το οτι το βαλα στα ταξιδιωτικα ας το μεταφεραν στα γενικα στις καλημερες ή οπουδηποτε αλλου... τελος παντων μου αρκει που οσοι το προλαβαν εγραψαν 2 καλα λογια




Ο τρόπος όμως που την "έπεσες" στον Αντώνη (moby_gr), ένα από τα πιο προσεκτικά, σοβαρά και σεμνά παιδιά του forum μας, προσωπικά τον βρίσκω (τον τρόπο), άδικο και απαράδεκτο. Λες και είχατε προηγούμενα.

δε τον ξερω προσωπικα τον αντωνη και δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι και ο καλυτερος ανθρωπος του κσμου.... δε μου αρεσε ο τροπος που κατεβασε το ποστ για υτο και αντδρασα αποτομα...δεν ειναι προσωπικο με τον αντωνη... διαφωνω ανοιχτα με το τροπο που εγινε αλλα και με το συγκεκριμενο κανονα αν θες...

Δημοσιοποίησες προσωπικά μυνήματά σας. Πράγμα πού εάν δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος που έχει να κάνει με νομικά ή σοβαρά θέματα ηθικής τάξης, ΔΕΝ το κάνουμε ποτέ. Λίγο προσοχή θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά. ;) Σ' ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!

δε διαφωνω με αυτο που λες απλα δε θεωρω οτι ηταν κατι ακομψω ή εθιγε τον οποιοδηποτυε αυτο το π.μ που ανεβασα


Αμα θελετε να ειμαστε καλα μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα... οπως λεει και ενα τραγουδακι!!!

αυτο θα επρεπε να μπει σε ενα site μοτοπαρεας κανονικα κατω κατω σα τελευταιος κανονας.... στα πιο πολλα ισχυει.... λυπαμε που δε γινετε κι εδω...

Φιλε Θανο επειδη κατα τυχη διαβασα το ταξιδιωτικο στο bike it πριν γινει το τζερτζελο εδω μεσα θα ηθελα να σε πω την γνωμη μου και αμα θες λαβε την υποψη σου αλλιως δεν εγινε και τιποτα.

Ηταν πολυ ωραιο με λεπτομερειες χρησιμες για καποιον που δεν εχει παει. Ομως η δομη του site δε με αρεσε και με ταλαιπωρησε ως ενα σημειο. Και στο τελος μαζεμενες οι φωτογραφιες χωρις να ξερω τι βλεπω.

Διαφωνω για τη δομη γιατι μου αρεσε ο τροπος που το χωρισε ο τακης μιας και του το χα δωσει μονοκοπανια:ye33: συμφωνω οτι καλυτερα θα ηταν να γραφει και στις φωτο τη τοποθεσια και θαβ του το λεγα και ο ιδιος....



Παρολα αυτα επειδη ειμαι ανθρωπος χαλλλαρος και οταν ημουν μικρος επεσα μεσα στο καζανι με την γραψ######νη θα τολμησω να πω οτι δεν θα δημιουργουσα θεμα στον συμφορουμιτη για το λινκ. ;)

Να σαι καλα καλε μου ανθρωπε... με 2 λογια ειπες αυτο που προσπαθω ανεπιτυχως να περασω σε αρκετους με ολη αυτη τη φασαρια... λιγο πιο χαλαρα με τους κανονες....δεν ειναι μαγαζι εδω μοτο παρεα ειναι.... συνεχισε να σαι χαλαρος αυτιο αλλωστε αρμοζει στις μοτοπαρεες....

Thanos-GS
27-03-2013, 16:05
σορυ για την ορθογραφια η τυχων διπλα κλικ στο πληκτρολογιο...γραφτηκε εν ταχυ εν μεσω δουλειας....

ΙoannisPanagiotidis
27-03-2013, 16:11
... προσωπικη-ταπεινη μου αποψη φιλε Θανο ...βλεπω οτι νιωθεις να σε πνίγει το δικιο ... για αυτο μην παρεις το ποστ μου σαν υπόδειξη και το παρεξηγησεις ... μονο την γνωμη μου σου γραφω !! Υπερβολικη η διαμαρτυρια σου φιλε...αν το δεις αργοτερα πιο ψυχραιμα θα το καταλαβεις!!..καλμαρε λιγο και θα το δεις! Μια ευγενική υποδειξη εκανε ο Ανθρωπας να κανεις copy-paste το ταξιδιωτικο σου! Εγω ξερω οτι το ποστ σου δεν σβυστηκε αλλα μεταφερθηκε μεχρι να ξεκαθαρησει η λεπτομερια ... εκανες ενα copy-paste και τελειωνε εκει.

Η απαντηση/τοποθετηση και μονο του Αντωνη ... και ο τροπος που το διατύπωσε .....επιβεβαιώνει για μια φορα ακομα στα ματια μου ...το επιπεδο της παρεας στον ιστότοπο τούτο , τον σεβασμο της συμμετοχης μου σε αυτον και την πολιτισμενη αντιμετώπιση εκ της διαχείρισης !


...μακαρι να το βαλεις ολοκληρο του ταξιδιωτικο σου και να το ξαναδιαβασω και εδω μεσα!

παντα όρθιοι συντροχοι!:ye02:

sliv
27-03-2013, 16:38
Ρε παιδιά .... - αν και σπάνια παίρνω μέρος σε παρόμοιες συζητήσεις - θα ήθελα να πω το εξής:

....εκτιμώ όλους τους προλαλήσαντες..... και οι πιο πολλοί είναι φίλοι.... όπως εκτιμώ επίσης την δουλεία που κάνουν κάποιοι φίλοι (moby_gr) που έχουν παραπάνω αρμοδιότητες όσο αφορά το forum χωρίς να τίθεται καθόλου θέμα ποιότητος χαρακτήρα ....

θεωρώ ότι μια χαρά καλό παιδί είναι ο Αντώνης όπως μια χαρά καλό παιδί είναι και ο Θανάσης ...

Ας μην κρίνουμε συμπεριφορές και χαρακτήρες.......... αλλά το γεγονός το ίδιο ...την πράξη..

Εδώ λοιπόν ο Θανάσης ....έχει αδικηθεί ...από την ίδια την πράξη ....δηλαδή την αφαίρεση του post από τη κοινή θεά ..Χωρίς τη συγκατάθεση του .... με λίγα λόγια τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν του είχε δοθεί ...το δικαίωμα της επιλογής ... άσχετα με το που πήγε το post , ποιος το έκανε ή ποιος το όρισε....κλπ.

Ο κανόνες είναι κανόνες σε μια κοινότητα ...και είναι απαραίτητοι χωρίς καμία αμφιβολία...

αλλά ο τρόπος που εφαρμόζονται ..... είναι ένα λεπτό σημείο ...θέλει και αυτό... το τρόπο του
.... δεν συμφωνείτε ? ..

άλλο εφαρμόζω και άλλο επιβάλλω ...

άλλο δίνω επιλογές και άλλο βρίσκεται ο άλλος προ τετελεσμένων γεγονότων...

δεν θα ήταν λοιπόν ποιο σωστό , δίκαιο ...δημοκρατικό ...ελεύθερο.... πέστε το όπως θέλετε... να υπάρχει παρέμβαση για την τήρηση των κανόνων στα μέλη μας αλλά με το με την προτροπή :

η επιλογή είναι δική σου............. !? .....

giamil
27-03-2013, 16:55
Πολλα λογια για το τιποτα...

ειναι φανερο οτι το θεμα σου με το λινκ κατεβηκε για να σε προτρεψουν να κατσεις να το μονταρεις και να ανεβασεις οσες φωτος θες με επεξηγησεις κτλ κτλ και οχι copy paste απ το site (σου ειπαν στην χειροτερη καντο copy-paste)...και να ειναι ενα πληρες ταξιδιωτικο οπως ολα τ αλλα...

κ απ αυτο κοντευουμε να φτασουμε σε εμφυλιο...


ελεος φτανει...!

ortho
27-03-2013, 17:24
Πάντως στους όρους χρήσης του GSForum δεν υπάρχει πουθενά υπόδειξη για το πως πρέπει να είναι γραμμένο ένα ταξιδιωτικό όπως ας πούμε υπάρχει για την ανάρτηση αγγελίας. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει υπερβάλλον ζήλος στην εφαρμογή των άρθρων 16 και 17 των όρων χρήσης από μέρος του Αντώνη και βέβαια παραβίαση του άρθρου 15 από τον Θάνο.

Οπως έχω ξαναγράψει απαιτείται προσοχή.....

vpentza
27-03-2013, 18:08
Απαιτούμε από την διοίκισις να είναι 100% αδέκαστη και δίκαια προς όλους. Γνωρίζουμε από χρόνια εμπειρία ότι αυτό δεν είναι εφικτό για πολλούς και διαφόρους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερο και ουσιαστικό λόγο επ´ αυτού. Οφείλουμε καλώς ή κακώς να το αποδεχόμαστε εφόσον δεχόμαστε να φιλοξενούνται εδώ τα κείμενά μας...
Έτσι λοιπόν φίλε μου, εφόσον δεν ορίζεις, ούτε αστυνομεύεις εσύ τους κανόνες του συγκεκριμένου χώρου είσαι θεωρώ υποχρεωμένος (μην έχοντας φυσικά και εσύ 100% δίκιο) να αποδέχεσαι πιθανές αρρυθμίες στο σύστημα....αλλιώς απλά δεν συμφωνείς και δεν δίνεις συνέχεια στις δημοσιεύσεις σου.
Τη περίπτωσή σου τη θεωρώ μια απλή αρρυθμία και η παρέμβαση πρέπει να έγινε εκ παραδρομής λόγω του ότι όλοι κάνουμε διάφορα πράγματα παράλληλα...
Προς γνώσιν και συμμόρφωση λοιπόν ώστε το παράδειγμά σου να κάνει τη διοίκισις πιό ευαίσθητη και προσεκτική. Ο Αντώνης σαφώς διακρίνεται για την ευγενική του συμπεριφορά και εφόσον δηλώνεσαι ως νέος εδώ πρέπει να αποδεχτείς την έξωθεν καλή μαρτυρία μας....
Ας μην γίνεται η τρίχα ..τριχιά για τα απλά...

Thanos-GS
28-03-2013, 01:17
Τη περίπτωσή σου τη θεωρώ μια απλή αρρυθμία και η παρέμβαση πρέπει να έγινε εκ παραδρομής λόγω του ότι όλοι κάνουμε διάφορα πράγματα παράλληλα...

Αν εγινε εκ παραδρομης διορθωνωταν ευκολα....


Προς γνώσιν και συμμόρφωση λοιπόν ώστε το παράδειγμά σου να κάνει τη διοίκισις πιό ευαίσθητη και προσεκτική.

δε νομιζω να πιασει τοπο η προταση σου.... μακαρι παντως.... εδω διαβασαμε μεχρι οτι ειναι τουλαχιστον αγενια να ανεβαζω ταξιδιωτικο με λινκ.... μαλιστα

Ο Αντώνης σαφώς διακρίνεται για την ευγενική του συμπεριφορά και εφόσον δηλώνεσαι ως νέος εδώ πρέπει να αποδεχτείς την έξωθεν καλή μαρτυρία μας....

Δεν ειπα το αντιθετο σε καμια περιπτωση... δε θα μπορουσα αλλωστε να κρινω καποιον που δε ξερω προσωπικα... σε ολο αυτο το θεμα το μονο που κανα οι περισσοτεροι ηταν να τονισουν την ευγενια του αντωνη και οτι κακως του την επεσα... δε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι προσωπικο το θεμα;;;;το οτι κατεβαινουν ποστ κατα αυτον το τροπο δηθεν για αισθητικους λογους(γιατι εμαθα οτι εχει ξαναγινει ) δηλαδη ειναι ευγενικο;;; ποσο μαλλων οταν δεν ειναι υβριστικα κακοβουλα η κερδοσκοπικα....

Ας μην γίνεται η τρίχα ..τριχιά για τα απλά...

Συμφωνω αλλα για να μη γινει τριχια θα επρεπε να φροντιζει πρωτα η διαχειριση κρινοντας καλυτερα και εφαρμοζοντας τους κανονες με περισσοτερη συνεση...



Έτσι λοιπόν φίλε μου, εφόσον δεν ορίζεις, ούτε αστυνομεύεις εσύ τους κανόνες του συγκεκριμένου χώρου είσαι θεωρώ υποχρεωμένος (μην έχοντας φυσικά και εσύ 100% δίκιο) να αποδέχεσαι πιθανές αρρυθμίες στο σύστημα....αλλιώς απλά δεν συμφωνείς και δεν δίνεις συνέχεια στις δημοσιεύσεις σου.

φυσικα δεν εχω 100% δικιο αλλα εδω εχω υποστει πεσιμο απο διαχειριστες κυριως αλλα και απο καποια πιο παλια μελη προσπαθωντας να αποδειχθει οτι εχω 1000% αδικο..


Για να τελειωνει το θεμα εδω γιατι πραγματικα εχω κουραστει... θα πω για τελευταια φορα οτι δεν εχω κατι προωπικο με τον Αντωνη,,, Τσαντιστικα και εξακολουθω να ειμαι τσαντισμενος για τον τροπο που χειρηστηκε το θεμα και το οτι κατεβασε το ποστ μου για αισθητικους λογους χωρις πρωτα να μου μιλησει και να το σηζητησουμε λιγο.... Ενα ποστ που ξαναλεω δε προσεβαλε κανεναν και μαλιστα οσο προλαβε να παραμεινει απεσπασε θετικοτατα σχολια... Δε μου αρεσει λοιπον στο ονομα της αισθητικης και καποιον αγρφων οι μη κανονων με την αποφαση ενος και μονο διαχειριστη να κατεβαινει ενα θεμα αδιαφοροντας για τη γνωμη των μελων και την απηχηση που ειχε σε αυτα. Επειδη προφανως ειμαι πιο χαλαρος ανθρωπος οπως το μουτρο π.χ. και μιας και εχω απολυθει απο το στρατο εδω και 13 χρονια εχω αποκτησει μια αδιαφορια για κανονες σε μη ουσιαστικα πραγματα της ζωης μας ποσο μαλλον σε ενα τοπο ψυχαγογιας σαν και αυτον ετσι ωστε να μη κατανοω την νοοτροπια να ενοχλειστε καποιοι απο ενα λινκ ποσο μαλλον να κατηγορουμαι και για αγενια, για αυτους τους λογους λοιπον δε θα σας ενοχλησω με καποιο ποστ σε αυτο το φορουμ στο μελλον μιας και η ιδιοσυγκρασια μου δε με βοηθαει να συμορφωθω με τετοιου ειδους κανονες....Φιλους εχω αρκετους απο εδω μεσα και ανα πασα στιγμη μπορω να τους μιλησω ειτε απο κοντα ειτε απο αλλα πιο χαλαρα φορουμ που ανεχοντε συμπεριφορες ποσταρω λινκ σα τη δικια μου και δε το θεωρουν αγενια...
Καλη συνεχεια σε ολους σας και συγνωμη για την αναστατωση....

King C.
28-03-2013, 14:33
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλα σεις που γνωριζετε πολλα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι σε εναν μη κερδοσκοπικο οργανισμο οπως ειναι τα φορουμ (γενικα) ειναι τοσο μεμπτο να παραπέμψει κάποιος σε κάπιο σαιτ μεσω καποιου λινκ?

αν παρέπεμπε ο ανθρωπος σε λινκ του καθαριστηριου του, το καταλαβαινω. αλλα δεν εκανε κατι τετοιο απ οτι διαβαζω.

ευχαριστώ εκ των προτερων.

siraxanz
28-03-2013, 14:46
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλα σεις που γνωριζετε πολλα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι σε εναν μη κερδοσκοπικο οργανισμο οπως ειναι τα φορουμ (γενικα) ειναι τοσο μεμπτο να παραπέμψει κάποιος σε κάπιο σαιτ μεσω καπονιιου λινκ?

αν παρέπεμπε ο ανθρωπος σε λινκ του καθαριστηριου του, το καταλαβαινω. αλλα δεν εκανε κατι τετοιο απ οτι διαβαζω.

ευχαριστώ εκ των προτερων.

Βρε καλώς το παλληκάρι χρόνια κ ζαμανια.....
Θα μείνεις με την απορία γιατί είναι πολύ βαθυστόχαστη η ερώτηση κ δεν θα μπορέσουμε βασιλιά :p

ortho
28-03-2013, 14:47
Το θέμα δεν προκλήθηκε για το λινκ. Ολοι βάζουμε άλλωστε λινκ την πηγή κάποιου άρθρου που ανεβάζουμε και δεν είναι δικό μας. Αν ΔΕΝ το κάνουμε ΤΟΤΕ δημιουργείται πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα. Κι εν προκειμένω το λίνκ παραπέμπει σε άρθρο που έγραψε ο ίδιος ο Θάνος.

Η πολιτική του φόρουμ, απ'όσο έχω καταλάβει εγώ τόσο καιρό εδώ, είναι ότι επικρατεί γενικά χαλαρότητα κι ανεκτικότητα με την καλή έννοια, σίγουρα από την πλευρά των ιδιοκτητών και διαχειριστών του φόρουμ. Μεμονωμένα περιστατικά υπερβάλλοντος ζήλου που μάλλον δεν είναι κι από κακή πρόθεση δε μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτό που έχω αποκαλέσει δεύτερο "σπίτι" μου. Και το λέω εγώ που έχω μερικές φορές εμπλακεί σε παρόμοιες διενέξεις, χωρίς να σημαίνει ότι διεκδικώ το αλάθητο.

Θα το ξαναγράψω, αυξημένα δικαιώματα απαιτούν κι αυξημένη ευθύνη απέναντι σε όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ κι ανεκτικότητα από τους υπόλοιπους!


( χάλασα κι εγώ ) :D

gsmaniac
28-03-2013, 15:22
Δεν υπαρχει καταχρηση εξουσιας......αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Βγαλτο απο το μυαλο σου Γιαννη, αν αυτο υπονοεις
Η παρεμβαση τουν Αντωνη, ειναι στα πλαισια των κανονων λειτουργιας της παρεας μας

Οσοι εχουμε κανει τον κοπο, να ανεβασουμε τςξιδι με φωτογραφιες και βίντεο, γνωριζουμε τον κοπο και τον χρονο που χρειαζεται......αλλα απο την αλλη, υπαρχει η χαρα να μοιραζεσαι ομορφες στιγμες, μεσω του φορουμ....

Νομιζω οτι το ταξιδι του Θανου......αξιζει μια παρουσιαση απο τον ιδιο;)
Το αξιζουμε.....ολοι μας:cool2:

King C.
28-03-2013, 15:38
Βρε καλώς το παλληκάρι χρόνια κ ζαμανια.....
Θα μείνεις με την απορία γιατί είναι πολύ βαθυστόχαστη η ερώτηση κ δεν θα μπορέσουμε βασιλιά :p

δεν περιμενα καλυτερη απαντηση αγαπητε σιραξανζ από εσένα, όταν ήδη περιμενω την απαντηση σου σε ΠΜ της 7.2.2013... :ye33:

η ερώτηση μου ειναι απλουστατη... ενα λινκ εβαλε ο ανθρωπος και πεσανε καποιοι να τον φανε..

ortho
28-03-2013, 15:40
Δεν υπονοώ κατάχρηση εξουσίας Κώστα! Τι είναι πιό ωραίο είναι διαφορετικό από το σωστό ή λάθος.

gsmaniac
28-03-2013, 15:59
Δεν υπονοώ κατάχρηση εξουσίας Κώστα! Τι είναι πιό ωραίο είναι διαφορετικό από το σωστό ή λάθος.

Τοτε καταλαβα λαθος.....:o

Το παρηγορο ειναι οτι δεν εχουμε σοβαρα προβληματα σαν φορουμ και ασχολουμαστε με λεπτομερειες.......καποιες φορες ανούσιες;)

siraxanz
28-03-2013, 19:02
δεν περιμενα καλυτερη απαντηση αγαπητε σιραξανζ από εσένα, όταν ήδη περιμενω την απαντηση σου σε ΠΜ της 7.2.2013... :ye33:

η ερώτηση μου ειναι απλουστατη... ενα λινκ εβαλε ο ανθρωπος και πεσανε καποιοι να τον φανε..



Καλά, σε καλοσωρίζω και χαλιέσαι?

Τι πράματα είναι αυτά?

Όσο για τον άνθρωπο κανείς δεν τον έφαγε,

έχει το χώρο του και ανάλυσε λεπτομερώς τις απόψεις του!

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε η να διαφωνήσουμε:ye33:

Αλλά εσύ βασιλιά μου, μπαίνεις για να κάνεις τον Ρομπέν???

Για ξαναδιάβασε το πμ και θα δεις ότι είσαι απαντημένος ....για τα καλά:ye33:

kostas_366
28-03-2013, 21:27
Φιλαράκι, εγώ θα σε είχα διαγράψει τελείως και το λινκ και όλα.
Θα είχες φάει μπάνιο μια και καλή.
:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:
Εδώ θα μας κουρέψουν τα πανω από 100,000ε και εσύ μας λες τώρα για το ποστ!!!

Fuji
29-03-2013, 01:41
Παιδιά, διαβάζοντας όλες τις σελίδες του θέματος, συμπεραίνουμε πως ο Θάνος δεν θίχτηκε για αυτό καθαυτό το σβήσιμο του θέματός του, αλλά για το ότι δεν ενημερώθηκε πρωτίστως. Σύμφωνοι περί κανόνων λειτουργίας, περί ομορφιάς της ύπαρξης πλήρους ταξιδιωτικών θεμάτων, περί καλής διάθεσης όλων των διαχειριστών που προσφέρουν ανιδιοτελώς τόσο πολύ απ' τον πολύτιμο χρόνο τους. Μια προειδοποίηση παραπονιέται ο άνθρωπος πως ήθελε. Τίποτα περισσότερο.

Απ' την άλλη, και η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού μηνύματος, χωρίς την ενημέρωση - έγκριση του συνομιλητή, πάλι δεν χτυπάει ωραία.

Οπότε, που φτάνουμε; Στο ότι έγιναν κάποιες παραλείψεις κι απ' τις δυο πλευρές. Ας το παραδεχθούμε αμφότεροι, διότι άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, ας δώσουμε τα χέρια συγχωρώντας ο ένας τον άλλο, κι ας θυμόμαστε πως "το λανθάνειν είναι ανθρώπινο, το συγχωρείν, Θεϊκό".

Άντε, άντε, πολλά είπαμε, υπάρχουν σπουδαιότερα να αναλωθούμε καθημερινά. :)