PDA

View Full Version : ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ 1958


napgeo
01-04-2013, 19:09
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η μηχανή που σκέπτεται.
«Μάρκος Γ’» είναι το όνομα μιας θαυμάσιας μηχανής που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρτ , και που μπορεί να λύση τα πιο δύσκολα προβλήματα.
Μέσα σε λίγες ημέρες , η μηχανή αυτή τελειώνει μια δουλειά που για να την κάνη ένας άνθρωπος θα χρειαζόταν εκατό χρόνια.
Προικισμένη με μνήμη θυμάται μικρούς καταλόγους από αριθμούς. Μπορεί ακόμα και να σκεφτή ωρισμένα προβλήματα που της θέτουν.
Ό είναι ένας Ηλεκτρονικός εγκέφαλος . Έχει εκατοντάδες σωλήνες και χιλιόμετρα από λεπτότατα χάλκινα σύρματα. ................Η συνέχεια στο περιοδικό....................
( Δεν μπορώ να βάλω τους τόνους) περισπωμένη, υποδιαστολές κλπ..........


Πιστή αντιγραφή του κειμένου από το περιοδικό
Η ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι από την έκδοση των περιοδικών Β΄ΤΟΜΟΣ 1958.
Είναι σε Αρίστη κατάσταση (Δερματόδετη χειροποίητη και με τα αρχικά γράμματα του γιού μου) και αξίζει δε κανείς να ρίξει μια ματιά στο χθες.
Ίσως οι παλαιότεροι (γεροντότεροι) αναπολήσουν τα παιδικά χρόνια της χαμένης μας αθωότητας και οι νέοι να μάθουν σε ποιο περιβάλλον μεγάλωσαν οι γονείς τους.
Απαιτεί ειδικό χειρισμό από το χρήστη (άνοιγμα και μελέτη σε γραφείο χωρίς υγρασία κλπ)
Εννοείται ότι σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο με ευθύνη του παραλήπτη θα επιστραφεί στον κάτοχο.............................

aeriko
01-04-2013, 20:21
Τι μου θυμίζεις κάποτε ήμουν συνδρομητής και έγραφα στις μικρές αγγελίες με το ψευδώνυμο "Γεράκι", ώρες ώρες Ναπολέων είσαι γούτσου γούτσου.:)

napgeo
01-04-2013, 23:34
Τι μου θυμίζεις κάποτε ήμουν συνδρομητής και έγραφα στις μικρές αγγελίες με το ψευδώνυμο "Γεράκι", ώρες ώρες Ναπολέων είσαι γούτσου γούτσου.:)


Έχω πολλούς τόμους. Απαιτεί πολλή χρόνο και αρκετό χρήμα για να τους φέρω σε κατάσταση που να είναι αναγνώσιμοι.
Καμιά φορά τους ξεφυλλίζω και το μυαλό μου πάει αρκετά χρόνια πίσω αδερφέ.
Δυστυχώς στη σημερινή εποχή ξεχάσαμε το διάβασμα πολλοί από εμάς. Χωρίς να το παινευτώ διαθέτω μια από τις (μεγαλύτερες για ερασιτέχνη ) και καλοδιατηρημένες βιβλιοθήκες στη χώρα. Σπάνια βιβλία που συγκεντρώθηκαν μετά από πολλή κόπο και ξενύχτι.
Να είσαι καλά...........