PDA

View Full Version : Ακροβατικά με τριβάλιτσο BMW F800GS


spitiko
16-05-2013, 18:48
BMW F800GS Adventure Stunt Motorcycle Wheelie's and Stoppie's! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IEYXcFigJPw#at=30)
Ποιος είπε ότι χρειάζεται μια ειδικά τροποποιημένη μοτοσικλέτα για να πραγματοποιήσει κάποιος τρελά stunt. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ένα νορμάλ BMW F 800 GS αρκεί! Ειδική μοτοσικλέτα μπορεί να μη χρειάζεται, χρειάζεται, ωστόσο, άνθρωπος με ειδικές ικανότητες. Στο βίντεο που παρακολουθείτε, ο άνθρωπος αυτός είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής των Stuntwars 2008, Chris «Τeach» McNeil (http://teachtrix.com/index.php) και stuntman της BMW B.Αμερικής.


Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τράβηξε το βίντεο, η μόνη μετατροπή στη μοτοσικλέτα που έκανε ο McNeil πριν ξεκινήσει το σόου ήταν να αφαιρέσει λίγο αέρα από τα ελαστικά.


Αν δεν σας έφτασε το παραπάνω βίντεο πατήστε εδώ (http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=yQSq6IHr2Gk) για να δείτε τον Αμερικανό να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα σε περιβάλλον πίστας με το F 800 GS ελαφρώς τροποποιημένο. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα επίσης πως χωρίς κόπο (τούμπες) δεν μπορεί να αποκτήσει κανείς αυτές τις εξωπραγματικές ικανότητες.