PDA

View Full Version : Αντιτρομοκρατικό "δωμάτιο-κρεβάτι" !!!


riko46
06-01-2009, 10:57
http://pf.pstatic.gr/CMAN/i/59/I0/106314-267583.jpg
Τι κάνετε όταν ένας επικίνδυνος ληστής εισβάλει στο δωμάτιό σας μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα; Αποφασίζετε να τον αντιμετωπίσετε; Φεύγετε τρέχοντας; Του λέτε να σας πάρει ό,τι πολύτιμο έχετε, αρκεί να μην απειληθεί η σωματική σας ακεραιότητα; Ψάχνετε καταφύγιο και προσπαθείτε να καλέσετε την αστυνομία; Αν η τελευταία λύση σας ταιριάζει, τότε έχετε στη διάθεσή σας την πιο μοντέρνα λέξη της τεχνολογίας. Ένα κρεβάτι-δωμάτιο που σας παρέχει πλήρη ασφάλεια μέσα στο ίδιο σας το σπίτι !
Και επειδή ο τίτλος του άρθρου ίσως να σας μπερδεύει περισσότερο διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για άλλο ένα σύγχρονο «θαύμα», έναν συνδυασμό εξαιρετικής φαντασίας και σύγχρονης τεχνολογίας. Πού χρησιμεύει; Απλά όταν κάποιος μπουκαδόρος, ληστής, δολοφόνος, τρομοκράτης - και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας από τα εφ ιαλτικά σενάρια των ταινιών που βλέπετε - εισβάλει στο χώρο σας, εσείς αντί να μπείτε κάτω απ' το κρεβάτι, μπαίνετε ΜΕΣΑ (!!!) στο κρεβάτι.

Μόνο που το εν λόγω κρεβάτι δεν είναι καθόλου συνηθισμένο, καθώς είναι πλήρως αλεξίσφαιρο, αδιάβροχο, στεγανό από κάθε άποψη, ώστε να σας παρέχει την ασφάλεια ενός καταφυγίου. Επιπλέον ο αέρας στο εσωτερικό του «κρεβατιού» φιλτράρεται ενώ υπάρχει και πλήρης παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ακόμα και ... εφεδρική γεννήτρια !
Έτσι μπορείτε να μείνετε απόλυτα ασφαλής μέσα σε αυτό το δωμάτιο - σαρκοφάγο την ώρα που ειδοποιείτε την αστυνομία για πιθανή διάρρηξη, πυρκαγιά ή ό,τι άλλο σας απειλεί.
Αν λοιπόν δεν είστε από αυτούς που θα ... «φυλάξουν Θερμοπύλες», τρέξτε να αγοράσετε αυτό το θαυμαστό προϊόν. Εγγυάται την απόλυτη ασφάλειά σας με μόνο δύο μειονεκτήματα:
1. Την τιμή του (δεν την βρήκαμε καθώς μάλλον είναι καλά ασφαλισμένη), και
2. το γεγονός ότι δεν διαθέτει ... WC ! (Ίσως στο επόμενο μοντέλο).......:cool2:

Arkas
06-01-2009, 15:32
Σκέψου μόνον μην έχεις σηκωθεί για πιπί την ώρα που εισβάλλει ο διαρρήκτης.........

adventure
06-01-2009, 15:59
Κάτι σαν το δωμάτιο πανικού δλδ ......

Μμμμμμμμ θα το σκεφτώ για την αγορά του..

:Γελάω: :Γελάω:

.

skippybi
06-01-2009, 17:42
χαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!:D:D:D


το 3ο μειονέκτημα ξέρετε ποιό δεν θα ήθελα να είναι?????????








να κρυφτώ εκεί μέσα στο θωρακισμένο κρεβάτι, ....και να μην έχω σήμα στο κινητό για να ειδοποιήσω την αστυνομία!!!!:(:(:(

Dionisis
06-01-2009, 23:42
Σαν αλεξισφερο φερετρο με στρωμα ειναι.......χα χα χα χα χα

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
07-01-2009, 23:09
Σαν αλεξισφερο φερετρο με στρωμα ειναι.......χα χα χα χα χα



ΓέλιοΓέλιοΓέλιο