PDA

View Full Version : MARUSHIN ΚΡΑΝΗ


batman
01-06-2013, 13:19
Φίλοι θέλω να αγοράσω ένα κράνος για τη καινούργια συντρόφισα μου,η οποία δεν έχει άλλη εμπειρία μοτοσυκλετιστική.Εγώ,επιθυμώ καταρχήν,full face,αλλά το κοριτσάκι,λέει,οτι θα της χαλάει το make up και θα την ενοχλεί στο δέρμα,που έχει και ένα μικρο θέμα ακμης.Ειδε κάποιο jet αλλά δεν νομιζω οτι θα είναι βολικό σε κάποια ταχύτητα και πάνω,λόγω του στροβιλισμού του αέρα και οταν κάνει λίγη δροσιά,δεν θα είναι ευχάριστο.Ετσι σκέφτομαι κάποιο σπαστο ανοιγόμενο.(αν κάποια κοπέλα συνεπιβάτης έχει κάποια άποψη για αυτά,θα βοηθήσει).
Τώρα,στο κυρίως θέμα.Εχω δει κάποια marushin σε πολύ καλές τιμές,τα περισσότερα είναι απο fiberglass και έχουν 4-5 αστέρια στην πιστοποίηση κρανών SHARP που είναι αγγλικός κυβερνητικός οργανισμός ελέγχου ασφάλειας κρανών.Ο Τζορτζόπουλος τα φέρνει στην Ελλάδα,αλλά έχει και λίγα μοντέλα και μάλλον θα σταματήσει την εισαγωγή αν κατάλαβα καλά.Να σημειώσω,οτι εδώ και κάμποσες δεκαετίες κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία και αν απο τη δεκαετία του 80 ανήκουν σε Γερμανική εταιρεία.Τις εποχές δηλαδή,που οι έμποροι μας φέρναν στην Ελλάδα,μόνο shoei,arai άντε και κανα bell.
Εχετε καμια γνώμη για τα συγκεκριμένα κράνη?

babisku
01-06-2013, 15:00
Έχω πάρει μέχρι τώρα 3 (τα δύο μου τα είχαν κλέψει από την μπαγκαζιέρα) και είναι απίστευτα για τα λεφτά τους. Στην τιμή τους δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα γιατί είναι fiber και όχι πλαστικά.

brasidas12
01-06-2013, 15:25
Εγώ εχω το 999 rs....απλά κορυφή για τα λεφτά του με μόλις 950 +- γραμμάρια βάρους.είναι πολύ ποιοτικά κρανοι.....το κακό με τον Τζορτζοπουλο είναι πως εδώ κ 4 μήνες περιμένω μια ζελατίνα κ ακόμα την φέρνει....κάθε φορά που πήγαινα όλο σε καμία 20αριά μέρες μου έλεγε κ ακόμα να περάσουν...

στάλθηκε από το galaxy s2 μου