PDA

View Full Version : Multistrada…ή το Openroad (Strada Aperta)


Alext
24-07-2009, 02:23
Νέα στοιχεία για το Multistrada…

(http://www.mototriti.gr/news/category_last_news.asp?CATEGORY_id=80&news_subcategory_id=575) http://www.mototriti.gr/images/TR.gif http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/0907098.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:;) …ή το Openroad (Strada Aperta) όπως λέγεται ότι μπορεί να ονομάζεται. Σημασία έχει ότι το μοντέλο φωτογραφήθηκε σε διαδικασία δοκιμών, αυτή τη φορά κοντά στη Padova. Το πιο «ελαφρύ» καμουφλάζ επέτρεψε μάλιστα να δημιουργηθεί και ένα σχέδιο, που απεικονίζει τη τελική μορφή της μοτοσικλέτας. http://www.mototriti.gr/images/TR.gif http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/0907096.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:;) http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/0907097.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:;) Σε σύγκριση με τις προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, δεν μπορούμε να πούμε ότι η νέα (στη οποία φαίνονται δύο μοτοσικλέτες) είναι πιο αποκαλυπτική σε λεπτομέρειες. Το σίγουρο όμως είναι πως το σχήμα της μοτοσικλέτας είναι πιο «σαφές» και αυτό έδωσε την ευκαιρία στο σχεδιαστή Xavier Gordillo να παρουσιάσει μια υπόθεση για την τελική μορφή της μοτοσικλέτας.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το μοντέλο αποτελεί ένα ψηλό και άνετο supersport, μια κατηγορία μοτοσικλετών που καθιέρωσε το πρώτο Multistrada. Οι αναρτήσεις μπορεί να έχουν μεγάλες διαδρομές και η θέση οδήγησης να είναι όρθια για τα supersport δεδομένα, ωστόσο το πεδίο χρήσης είναι αποκλειστικά η άσφαλτος και οι off-road προοπτικές είναι ελάχιστες.

Η μοτοσικλέτα φέρει –φυσικά- πλαίσιο χωροδικτύωμα και υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο L2 κινητήρα, που κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχεται από το Streetfighter. Τα δύο αυτά βασικά δομικά στοιχεία πλαισιώνονται από περιφερειακά υψηλής ποιότητας, αφού ο στόχος στη προκειμένη περίπτωση είναι η αψεγάδιαστη οδική συμπεριφορά.

Το νέο Multistrada (ή Openroad για να μην ξεχνιόμαστε) πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Μιλάνου που θα ανοίξει τις πύλες της στα μέσα του Νοέμβρη.


μοτοτριτη

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
24-07-2009, 03:20
Thanks Alex ....;)

Arkas
25-07-2009, 14:37
:sm8: