PDA

View Full Version : Διαδικτυακό βιντεοκλάμπ ;;;;;


ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
03-09-2009, 22:12
Διαδικτυακό βιντεοκλάμπ φέρεται να ετοιμάζει η YouTube





Η YouTube βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κινηματογραφικά στούντιο ώστε οι χρήστες να μπορούν να νοικιάζουν και να κατεβάζουν νέες ταινίες, αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν για την πορεία των συνομιλιών.
H δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο, η οποία ανήκει στη Google, έχει επαφές με τη Sony, τη Warner Bros, τη Metro-Goldwyn-Mayer και τη Lions Gate Entertainment, με τις οποίες έχει ήδη άλλες συμφωνίες συνεργασίας, αναφέρουν πηγές του Associated Press.
Το ίδιο ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ο δικτυακός τόπος της Wall Street Journal.
Ο εκπρόσωπος της YouTube Κρις Ντέιλ αρνήθηκε πάντως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση: «Αν και δεν σχολιάζουμε σχόλια και εικασίες, ελπίζουμε να επεκτείνουμε τόσο τις καλές μας σχέσεις με τα κινηματογραφικά στούντιο όσο και την ποικιλία και τα είδη των βίντεο που προσφέρουμε στην κοινότητά μας» είπε.
Το νέο εγχείρημα της YouTube φαίνεται να κινείται στα χνάρια του iTunes της Apple, της Amazon.com και της Cinemanow.com, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες online ενοικίασης ταινιών για 1,99-3,99 δολάρια ανά τίτλο ανά 24ωρο.
Ο δικτυακός τόπος της YouTube αντλεί σήμερα έσοδα από διαφημίσεις, ωστόσο παρά την τεράστια επιτυχία του παραμένει οριακά μη κερδοφόρος.
Προτού εξαγοράσει τη YouTube πριν από σχεδόν τρία χρόνια, η Google είχε αρχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών μέσω του Google Video. Εγκατέλειψε όμως το εγχείρημα λίγο καιρό αργότερα:(
in.gr


.

Arkas
04-09-2009, 12:37
Πολύ ενδιαφέρον!

Σε ευχαριστούμε Νίκο!

wolferin
04-09-2009, 12:43
thanks Nick:sm8::sm8:

MARK
04-09-2009, 13:01
Καλή σκέψη......;)