PDA

View Full Version : Η Ducati κράτησε τον Nicky Hayden για το 2010.


Arkas
04-09-2009, 23:12
http://assets.in.gr/dgenesis/assets/content6/photo/middle/dgEntity_65859.jpg (http://javascript<b></b>:Photo(65858);)
O Nicky Hayden τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του (Marco Melandri) στη δεύτερη Ducati GP9 και ελπίζει να προοδεύσει αρκετά ώστε να φτάσει στην πρώτη του νίκη με τη "desmosedici" το 2010.Η Ducati ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Nicky Hayden υπέγραψε και θα παραμείνει στην εργοστασιακή της ομάδα και στο MotoGP του 2010. Ο Casey Stoner έχει επίσης συμβόλαιο για το επόμενο έτος, αλλά η ιταλική εταιρεία δεν έχει κρύψει την ανησυχία της για το πρόβλημα υγείας του Αυστραλού.


Σύμφωνα με τους ιατρούς της χώρας του, ο Casey πάσχει από υπερκόπωση. Αυτή ήταν η αιτία για την έλλειψη ανταγωνιστών επιδόσεων σε σε τέσσερις αγώνες φέτος και για την απουσία του από άλλους τρεις, που ουσιαστικά άφησαν την Ducati έξω από τη μάχη των τίτλων. Κατά συνέπεια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο η Ducati και ο Dani Pedrosa να έρθουν σε συμφωνία για το 2010.

Ο Nicky Hayden, στο μεταξύ, ανανέωσε το συμβόλαιό του παρότι διαπίστωσε και αυτός ότι η ιταλική μοτοσικλέτα είναι σχεδιασμένη για τα μέτρα του Casey - κάτι που στο παρελθόν είχε αφήσει στο καναβάτσο τους προκατόχους της θέσης του Hayden, Loris Capirossi και Marco Melandri.

Ο Αμερικανός, όμως, δηλώνει περισσότερο αισιόδοξος - ειδικά μετά το πρώτο του βάθρο με τη "desmosedici", στην Ινδιανάπολη: "Μετά το βάθρο εκεί, η ανανέωση του συμβολαίου μου με τη Ducati ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν. Πάντα είχα πίστη για καλά αποτελέσματα" είπε ο αναβάτης από το Κεντάκι.

"Αν δείτε την πρόοδο που έχουμε κάνει από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε την πρόοδο του χρόνου."

in.gr

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
05-09-2009, 01:32
:sm8: